|
Nu esti logat.
Ovare polichistice-2#20 2012-08-24 14:16:32
Re: ovare polichisticeBuna am vrut sa aflu parerea cuiva privind mesajul meu dar vad ca nu imi raspunde nimeni poate alta data multumesc Offline #21 2012-08-24 14:49:39
Re: ovare polichisticenu ti-a raspuns nimeni pt ca nu are ce. nu ai dat intervalele de referinta pentru hormoni si pe de rost nu le stie nimeni, ca nu suntem doctori. cu atat mai mult cu cat baremele variaza de la un laborator la altul. nu ai spus daca ti-a iesit vreunul din hormoni in afara limitelor sau sunt buni toti. noi nu putem ghici. Offline #22 2012-08-27 22:59:39
Re: ovare polichisticeBuna vad ca a raspuns totusi cineva ma refeream la tratament naturist pentru ca nu mai vreau medicamente hormonale pentru ca acestia mi-au dereglat tot sistemul hormonal din analize reiese ca am prolactina marita si testosteronul iar progesteronul este mic si bineinteles ca am fost si la medic dar cum am specificat nu vreau sa iau hormoni ma gandeam ca poate cineva cunoaste un caz asemanator sau imi raspunde doamna doctor si aflu parerea unor cunoscatori in domeniu . multumesc oricum de urari .o noapte placuta tuturor Offline #23 2012-08-28 09:44:55
Re: ovare polichisticevitex fruits e bun pt prolactina marita. poti incerca si extract din mladite de zmeur combinat cu extract din muguri de coacaz negru (asta pt chisturi). Offline #24 2013-04-20 06:52:12
Re: ovare polichisticeBuna,fetelor!Am si eu niste intrebari legate de chisturile astea.In primul rand in nov 2012 am facut testul Papanicolau si la rubrica de chisturi nu era trecut nimic.adica n-as avea.La un simplu control ginecologic s-ar fi simtit daca e vreun chist?ca nu m-a durut nimic atunci.oricum marti merg la o ecografie abdominala si sper sa ma lamuresc,dar voi ce ziceti de cele ce v-am spus? Offline Publicitateloading...
#25 2013-04-20 10:18:08
Re: ovare polichisticeBuna kiko! Eu am avut un chist pe ovarul drept si s-a vazut doar la eco . La palpare nu la depistat si nici la analiza papa nu am vazut sa scrie de el! Deci e posibil sa ai un chist ! O zi buna:) Offline #26 2013-04-20 10:20:36
Re: ovare polichisticekiko, doar la eco se vad chisturile, la pap se recolteaza si se analizeaza celule din colul uterin, deci nicio legatura cu ovarele Offline #27 2013-05-06 10:08:49
Re: ovare polichisticeBuna fetelor, Offline #28 2013-05-10 10:00:43
Re: ovare polichisticecristina, nu cred ca putea fi sarcina in conditiile astea. ce ti-a spus medicul la ecografia de miercuri? Offline #29 2014-04-25 10:43:06
Re: ovare polichisticeBuna tuturor! Am 29 de ani si imi doresc un bebel. Am fost diagnosticata cu ovare polichistice si am primit tratament 6 luni Arefam din ziua 16 timp de zece zile + acid folic pentru a incerca sa raman insarcinata. Sunt in a 3-a luna de tratament insa dupa cele zece zile nu mi-a mai venit mestruatia. Sunt 2 sapt de la data cand trebuia sa vina ( prima zi a ultimului ciclu fiind 10 martie). Am facut teste de sarcina insa din pacate sunt negative. Acum nu stiu ce sa fac pentru ca doresc sa continui tratamentul si sa mai incerc sa raman insarcinata si nu stiu de cand sa incep sa iau arefam-ul. De asemenea citind pe forum as vrea sa incep sa-mi monitorizez ovulatia cu ajutorul temp bazale insa nu syiu de cand sa incep pentru ca acum sunt in aer cu mentruatia si tratamentul... Offline #30 2014-04-25 15:16:57
Re: ovare polichisticemergi la medic daca nu a aparut menstra dupa arefam. Offline #31 2014-04-25 22:34:59
Re: ovare polichisticeMultumesc pentru raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|