homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu parintii..

#1 2009-11-18 18:37:36

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

probleme cu parintii..

supa   buna fetelor..am si eu o problema si as vrea niste sfaturi..poate unele dintre voi au trecut prin ce trec si eu acum..stiam de ceva timp ca parintii mei nu prea se mai inteleg...dar ieri..am auzit ca vor sa divorteze..nu stiu cum sa reactionez..nu stiu ce o sa urmeze..parca numai am chef nici sa stau in casa..acum mama mea nu e in tara asa ca nu am parte de certuri in casa..adica ei au ales sa nu isi vorbeasca prea des decat sa se certe....poate unele dintre voi au trecut prin divortul parintilor..eu nici nu stiu ce o  sa urmeze..va rog ajutati-ma cu niste sfaturi puss

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#2 2009-11-18 18:39:49

deealexx
Hero member
De la: Hu
Site

Re: probleme cu parintii..

eu am trecut..exact in anul cand am avut bacul..si chiar de ziua mea tata a aflat ca mama a intentat divort :-< eu stiam dinainte...

mi`a fost si imi este extrem de greu. am 20 de ani si totusi mi`e teribil de greu. cat sunt la facultate plecata sa zicem ca e mai bine..dar..tot nashpa e.

cati ani ai ?

#3 2009-11-18 18:40:01

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Gandeste-te ca poate asa e cel mai bine pentru ei! De ce sa ramana amandoi intr-o relatie in care nu sunt fericiti si sa ajunga sa isi faca rau? Chiar daca divorteaza, amandoi vor ramane parintii tai, nu se va schimba nimic in ceea ce priveste relatia ta cu fiecare dintre ei! Dar au si ei dreptul sa fie fericiti iar daca fericirea lor nu mai e unul langa altul, atunci nu trebuie sa-i condamni! Fii tare, fii alaturi de ei si o sa vezi ca o sa depasesti momentul asta !

#4 2009-11-18 18:40:38

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

imi pare rau baby pink ca esti nevoita sa treci prin asa ceva sad
daca nu se mai inteleg poate va fi mai bine asa, desi e tare dureros...

#5 2009-11-18 18:43:14

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

baby, imi pare rau ca treci prin asa ceva, dar gandeste-te ca uneori, din 2 rele trebuie ales raul cel mai mic.
mai bine sa fie fiecare fericit si linistit separat, decat sa isi traiasca viata intreaga in certuri, scandaluri, stress, vorbe urate si tot ce mai inseamna o familie disfunctionala.
tu esti in continuare copilul lor si ei te vor iubi la fel de mult ca si pana acum, la fel cum nici tu nu trebuie sa te gandesti ca unul din ei a gresit si din cauza lui s-a intamplat ce s-a intamplat, ci sa ii iubesti pe amandoi la fel.
ei vor divorta intre ei, dar niciunul nu va divorta de tine.
incearca sa te linistesti si sa accepti faptul ca va fi intr-adevar o schimbare, insa trebuie sa treci cu mult curaj peste ea.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#6 2009-11-18 18:44:06

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

15 ani am..stiu ca poate e mai bine pentru ei..dar ma uit de exemplu la parintii prietenului meu..se inteleg asa bine..pe cand mie a ajuns sa numi mai placa sa stau acasa..asa daca mai ies mai uit..dar in casa..e oribil..si cand ma gandesc ca mai vine si craciunul...si toti o sa fie asa fericiti..si eu..eu probabil o sa plang intruna..sad

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#7 2009-11-18 18:46:01

pokemon
Diamond member

nu, nu vei plange! vei fi si tu fericita!
da, exista intr-adevar familii fericite, insa asta nu inseamna ca daca ai tai vor ramane impreuna va fi si la voi la fel. cred ca ai avut si tu cateva relatii care s-au terminat.
si atunci stii ca daca nu mai e iubire, nu mai e nimic si e mai bine sa se puna punct.

#8 2009-11-18 18:46:32

skumpi
Vizitator

asa e, daca nu se mai inteleg cel mai bine e sa se desparta sad poate o sa`si refaca viata si o sa fie fericiti cu altcineva, pana la urma e important sa fie ei fericti si daca fericirea lor nu mai e impreuna... trebuie sa accepti asta pentru ca ei oricum, mereu vor ramane mami si tati chiar daca nu in aceiasi formula smile
Fii tare ! puss

#9 2009-11-18 18:48:25

be_happy
Platinum member

Tocmai pentru ca nici tie nu iti mai place sa stai prin casa din cauza atmosferei tensionate...de asta incearca sa privesti partea buna a despartirii lor! Nu o sa mai stai cu ambii parinti, dar de fiecare data cand o sa stai cu unul dintre ei o sa ii vezi linistiti! Nu o sa mai asisti la certuri! Si cum a zis Poke, ei divorteaza unul de altul, nu de tine! Sa stii ca eu sunt de parere ca mai degraba locuiesc doar cu unul dintre parinti dar sa fie linistite si caldura sufleteasca acasa, decat sa locuiesc cu ambii dar sa fie o stare mohorata, trista!

#10 2009-11-18 18:48:39

deealexx
Hero member
Site

te inteleg perfect. familia logodnicului meu e cea mai unita pe care am vazut`o vreodata. la ei ma simt atat de bine, in sanul unei familii hjarta. e aiurea mereu cand tre sa ma impart. adica stau cu mama, ma duc in vizita la tata si cand vad casa in care am crescut, cat de pustie este, imi vine sa mor de durere. si acum cel mai tare "urasc" (nu chiar urasc dar nu`mi vine cuvant mai bun acum) sarbatorile. Paste, Craciun.. e cel mai aiurea. Cand stiu ca mereu eram impreuna.. acum numai pe vizite.. imparteala...pfff..

eu incerc cat mai mult sa nu ma mai gandesc la asta. off m`am rascolit..nush daca voi mai avea puterea sa`ti mai raspund... scz.

#11 2009-11-18 18:50:14

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

acum stau in casa doar cu tata..mama e plecata de cateva saptamani in alta tara..urmeaza sa vina de craciun...acum ma gandesc ceo sa urmeze..tribunale..partaj..poate alte certuri..numai vreau..

#12 2009-11-18 18:50:36

deealexx
Hero member
Site

fetelor aveti dreptate in tot ce`i spuneti, insa daca nu ati trait situatia asta (nu va doresc), nu puteti intelege durerea si chinul din sufletul ei.

#13 2009-11-18 18:52:39

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

macar daca as fi fost mai mare..dar acum chiar nu mi se pare momentul potrivit..depind destul de mult de ei..si nu ma simt pregatita sa trec prin atatea..
deealexx imi pare rau pt ce ti sa intamplat..si iti multumesc ca esti alaturi de mine..va multumesc tuturor kram

Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2009-11-18 18:53:44)

#14 2009-11-18 18:54:45

be_happy
Platinum member

Deea, eu inteleg ca ti-a fost greu dar eu nu pot fi egoista si nu ii pot cere mamei mele sa stea sa sufere langa tatal meu doar pentru a-i avea eu alaturi pe ambii parinti! Daca ar fi cazul, fara nicio ezitare as sfatui-o sa divorteze! Eu o sa imi fac familia mea, ea de ce sa ramana sa se chinuie langa un om pe care nu il mai iubeste si care nu o mai iubeste/respecta?

#15 2009-11-18 18:55:01

deealexx
Hero member
Site

pai vb cu ei..poate pot rezolva cumva..macar de dragul tau sa se mai inteleaga cativa ani si daca nu se inteleg de tot, abia atunci sa faca pasul asta.

la mine mama a asteptat sa cresc :-<

crede`ma ca daca erai mai mare tot greu iti era. poate ca daca plecai din oras, la facultate cumva, atunci mai ieseai din mediul lor...

cat am plans in ziua in care incarcam bagajele in masina..pff..

#16 2009-11-18 18:56:39

deealexx
Hero member
Site

be_happy fara suparare, dar chiar nu stii ce vorbesti. e usor de zis asa.

nu vreau sa te supar si de aceea nu continui ca sa nu intram in contradictii. sper sa intelegi.

#17 2009-11-18 18:57:59

-=-baby_pink-=-
Insomniac member

oricum stiu ca o sa se intampla asta odata si odata...pt ca de mult nu se mai inteleg....si pe de o parte prefer asa decat sa stau in certuri..dar nu pot sa ma gandesc..cum o sa fie..cu partaju..ca nu o sa mai locuiesc aici probabil..ca o sa trebuiasca sa ma impart..

#18 2009-11-18 19:00:14

pokemon
Diamond member

deaaa,...nu te supara pe mine, dar tu ai putea sa stai sa suporti tensiunile si toate astea? eu cred sincer ca e mai bine sa sufere acum un pic, decat sa sufere ani de zile incontinuu, sa isi vada mama plangand, sa auda cine stie ce...
si ai mei au fost aproape de divort la un mom dat, si eu am sfatuit-o sincer pe mama-mea sa se desparta de tatal meu. dar nu am fost niciodata suparata pe el.
mama plangea in dormitor, tata statea in alta camera si eu vorbeam cu ei pe rand, si le spuneam sa nu se chinuie, ca nu are rost, ca e mai bine sa pui punct decat sa vezi scandaluri, tensiuni, oameni care se uita urat unul la celalalt....

#19 2009-11-18 19:01:38

pokemon
Diamond member

baby, spune-le sa nu implice pe tine in toata tarasenia.
din cate stiu tu nu trebuie sa fii prezenta, decat poate la o infatisare. nu te implica. spune-le ca daca te iubesc sa nu te tarasca in scandaluri, partaje si alte celea.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.