|
Nu esti logat.
Probleme cu parintii..-3#39 2009-12-07 22:00:53
Re: probleme cu parintii..nu vei face piie VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #40 2009-12-07 22:04:08
Re: probleme cu parintii..cred ca singura chestia care ar solutiona problema ar fi sa castigam premiul cel mare la lotto, sa aiba el bani de sa nu-i poata duce! Ca doar am zis, cand nu-i merge cu seriviciu isi gaseste de cearta, doar atunci. Astfel, cu premiul cel mare luat, ar dormi in bani si nu i-ar mai trebui nimic... ce om... Offline #41 2009-12-07 22:05:28
Re: probleme cu parintii..hmm VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #42 2009-12-07 22:17:13
Re: probleme cu parintii..Iti multumesc wild pt ca esti o persoana atat de... nu stiu, nu gasesc cuvantul, dar oricum e unul bun avand in vedere ca nu am mai vb cu nimeni despre asta cred ca m-a ajutat putin, pt psihic. Multumesc si anabella ma duc la somn acum Offline #43 2009-12-07 22:19:24
Re: probleme cu parintii..cu placere,piie,oricand,poti intra si la discutii..ma gasesti mai mult acolo.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline Publicitateloading...
#44 2009-12-08 00:06:55
Re: probleme cu parintii..cu placere, scumpa, imi pare rau ca nu te putem ajuta cu mai mult de cateva vorbe bune si sfaturi Offline #45 2009-12-08 02:23:33
Re: probleme cu parintii..piie dar apartamentul e doar pe numele lui ?? daca ar divorta nu s`ar imparti totu in 2 ??? daca e asa ati putea sa va luati voi o garsoniera...macar ati sta linistit ! sau mama ta sa`si ia un job si nush...sa va mutati in chirie sau la niste rude orice numa nu`l lasati sa va distruga asa #46 2009-12-08 17:38:18
Re: probleme cu parintii..da, desi apartamentul a fost cumparat din banii amandurora este pe numele lui. Daca ar divorta sa zicem ca am putea sta la bunici, care o duc foarte bine, dar nu e chiar atat de simplu. In plus, mama nu ar face asta gandindu-se ca din punct de vedere material ea nu ne va putea oferi niciodata tot ce ne ofera tata. Iar la cat de nebun este, nu ar accepta asta nici in ruptul capului si cu siguranta ar face ceva nu prea placut. Iar cat despre plecatul asa de acasa... dupa cum am mai spus chiar nu are niciun rost, se ajunge mai rau. Offline #47 2009-12-08 18:06:16
Re: probleme cu parintii..eu in locul mamei tale as divorta si as pleca , de ce sa se chinuie cu un astfel de om ? pt copii nu are rost, si ei sunt chinuiti de toata situatia.... iar apartamentul mama ta are dreptul la o parte din el , iar voi la fel , deci nu e vorba ca numai el e trecut in acte , mai ales daca mama ta obtine custodia fratelui tau, daca tatal tau are un serviciu bine platit este obligat sa plateasca pensie alimentara (si chiar daca nu lucra era obligat). Acum depinde de mama ta daca vrea sa se rupa de toata situatia asta, iar voi (tu si fratele tau) ar trebui sa o sprijiniti indiferent de decizia pe care o ia, pentru ca fericirea mamei tale ar trebui sa fie mai presus de bani tatalui Offline #48 2010-04-09 17:35:25
Re: probleme cu parintii..Cu cea mai mare neplacere revin la acest topic... Din nou pentru a cere un sfat, o parere. Offline #49 2010-04-09 17:38:53
Re: probleme cu parintii..cu tatal tau a incercat cineva sa discute calm, sa-i deschida ochii asupra faptului ca traumatizeaza copilul? poate nu e constient cat rau face... iar de copilul lui ar tb sa-i pese. Offline #50 2010-04-09 17:41:32
Re: probleme cu parintii..si eu am trecut prin asta..chiar in perioada in care am dat licenta. e greu. Offline #51 2010-04-09 17:56:50
Re: probleme cu parintii..piie, scoate-l tu intr-o duminica la o inghetata in parc, doar voi doi, si incearca sa vorbesti cu el, incearca sa-l faci sa se deschida in fata ta, sa-ti spuna ce simte, pentru ca iti dai seama ca pe dinauntru e praf si pe cat posibil incearca sa-i explici ce se intampla in casa, sa fii alaturi de el, sa-l mai scoti din "infernul" de acasa. Iar mama ta, chiar asa ? Nu vreau sa o judec dar cum poate sa ramana in continuare vazand cat de tare il afecteaza, ce se intampla, pe cel mic ? Adica okey, stai tu si induri si suferi dar cand vezi ca asta iti afecteaza copiii ? Mai incearca si cu mama ta, incearca sa o convingi sa puna punct, macar pt. ala mic daca nu pt ea. Offline #52 2010-04-09 18:12:14
Re: probleme cu parintii..eu cred ca singura solutie e sa plecati de acolo. degeaba vb cu fratele tau, pe moment intelege dar cand il va vedea pe tatal vostru cum se manifesta ii va fi iarasi rau. e afectat, traieste mereu cu teama. psihologul iarasi il ajuta pe moment si e degeaba daca tot in acelasi mediu se intoarce. gandeste-te ca are 8 ani abia...de fapt mama ta ar trebui sa se gandeasca. pana la 19-20 ani cand va putea sa plece din casa aia va trai numai in amenintari, injurii, poate chiar batai si crescand intr-un astfel de mediu nu stiu cat de bine ii va fi dupa, el fiind si mai sensibil din ce spui tu. poate sa se aleaga cu grave atacuri de panica : frica, senzatia de voma, dureri de burta (probabil stomac) sunt niste semne Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #53 2010-04-09 18:41:46
Re: probleme cu parintii..e imposibiil sa se poata discuta cu 'tata'. Offline #54 2010-04-09 18:46:13
Re: probleme cu parintii..eu i-as fi sugerat niste prozac dar daca s-a ajuns la violenta domestica ... nu e de bine ... Offline #55 2010-04-09 18:47:19
Re: probleme cu parintii..Casa unde locuim e cumparata din banii amndurora dar e trecuta pe numele lui. El e cel care aduce banii in casa pt ca dupa cum am mai spus, nu o lasa pe mama sa munceasca, deci practic inafara de banii pe care ii aduce nu avem niciun venit. Defapt e un ajutor social pe care il primeste mama pt fratior, dar e putin, vreo 6 mil, si cred ca de la anu nu o sa mai fie nici asta. Eu in curand sunt majora. Cine stie ce implica un divort, cum se face cu copii, cum se impart bunurile va rog, ajutati-ma, trebuie sa o conving pe mama sa faca ceva, nu se mai poate, o sa ajung sa fac ceva ce o sa regret toata viata.. Offline #56 2010-04-09 18:55:14
Re: probleme cu parintii..din cate stiu eu .. daca bunul e achizitionat in perioada casniciei devine bun comun. in plus auzisem ceva de o lege: daca exista si copii la mijloc ap sa fie lasat celui ce are grija de copii. in cazul tau al mamei... Ultima oara a fost editat de Himmel (2010-04-09 18:56:10) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #57 2010-04-09 18:55:20
Re: probleme cu parintii..Doamne piie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|