|
Nu esti logat.
Probleme cu parintii..-4#58 2010-04-09 19:01:42
Re: probleme cu parintii..Ne-a zis si el sa plecam ca nu mai vrea sa ne vada, ca el sta cu baiatu. Sunt sigura ca oricat as incerca eu sa o coving pe mama nu ar face asta din multe motive: un divort e multa bataie de cap, plus ca la cat e de nebun mi-e frica sa nu faca vreo prostie, asa cum e in stare sa dea in noi ca ultima bruta asa poate sa faca si ceva mai rau. Mi-e foarte foarte frica, strang din dinti si incerc sa nu plang, mi-e atat de greu sa ma gandesc la ce va urma. Offline #59 2010-04-09 19:03:41
Re: probleme cu parintii..Pai bun, piie si atunci ce urmeaza ? Sa stea asa pana la batranete sa se chinuie si ea si sa-l distruga si pe ala mic ? Offline #60 2010-04-09 19:09:48
Re: probleme cu parintii..piie eu zic sa te interesezi un pic c presupune un divort. adevarat e f multa bataie de cap, dar cu un avocat bun iesiti bine. de obicei custodia se da mamei. dar in principu ar tr sa se angajeze ca sa demonstreze ca poate sa va intretina. chiar daca ap e pe numele lui asta nu inseamna ca e numai al lui. ti-am zis stiam cva de o lege despre impartirea bunurilor iar mam ta ar putea ramane cu ap... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #61 2010-04-09 19:12:02
Re: probleme cu parintii..El doar a inceput sa faca tot felu de faze inca de la inceputul casniciei, dar avand in vedere ca pe mine m-a facut imediat nu a mai fost capabila sa puna punct, ca na, de-acuma eram eu la mijloc. Are un caracter foarte slab, nu stiu cum a rezistat 20 de ani asa. Pt ca asa a fost de la inceput nu e vorba ca s-a schimbat. Mereu ii zic ca ne-ar fi mai bine sa plecam dar imi zice "si ar fi mai bine sa ramaneti si fara mine?" Pt ca se gandeste ca daca am pleca el ar fi in stare sa o omare. si asa si este, e mult prea bruta si e foarte violent. Eu ce sa-i mai zic cand ea imi zice asta? Offline #62 2010-04-09 19:15:05
Re: probleme cu parintii..Si stai pe capu ei,vorbeste si cu bunicii tai sa ii mai spuna si ei, trebuie sa o puteti convinge. Si altii au trecut prin divorturi si asa cum zice Himmel, cu un avocat bun se termina mai rpd. Spune-i sa se gandeasca la fratioru tau, ea are o mare parte din vina pentru ce se intampla pentru simplu fapt ca accepta situatia. Nu se poate sa accepte asa ceva in continuare doar nu suntem pe vremea lui Ceausescu Offline Publicitateloading...
#63 2010-04-09 19:16:36
Re: probleme cu parintii..Aa si asa nu moare incet ? Si pe langa ea, mai va chinuiti si voi. Offline #64 2010-04-09 19:17:02
Re: probleme cu parintii..piie dar la un medic ati fost cu el? cred ca are si tulburari de comportament.... #65 2010-04-09 19:18:45
Re: probleme cu parintii..
Da tu crezi ca el ar accepta sa mearga la medic pentru ca zic ele ? Si mai ales la psihiatrie ? Offline #66 2010-04-09 19:22:50
Re: probleme cu parintii..Trebuie sa gasesc o solutie, sa plecam, sa facem sa fie bine. Offline #67 2010-04-09 19:26:38
Re: probleme cu parintii..Imi pare asa rau pentru tine, piie Trebuie sa fii tare si sa te gandesti ca intr-o zi toate astea vor deveni doar niste povesti de groaza. Nu are cum s afie altfel. Nu meritati asa ceva :(de fapt, nimeni nu merita un asemenea "tratament". Offline #68 2010-04-09 19:33:16
Re: probleme cu parintii..Astept ziua cand voi fi pe cont propriu, sa am casa si banii mei, sa o iau pe mama si pe fratior. Daca ea nu face nimic pana atunci o sa o ajut eu. Doamne si toata panarama asta a inceput de la prostie super banala, fara niciun sens chiar. Dar ce ma mai mir.. Offline #69 2010-04-09 19:54:50
Re: probleme cu parintii..Va multumesc pt tot ce ati scris, inseamna mult pt mine in aceste momente.. Offline #70 2010-04-09 20:04:43
Re: probleme cu parintii..pie draga trezeste-te macar tu. nu ai cum sa astepti pana vei avea tu o casa a ta pentru ca e mult timp. daca deja a dat in voi v-a scuipat..maine poimaine poate sa va omoare. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #71 2010-04-09 20:05:53Re: probleme cu parintii..Auzi piie, dar de ce nu faci rost de niste pastilute de la un psihiatru si ii pui in cafeaua de dimineata? Sa vezi ce se linisteste si devine om. Sunt sigura ca se gaseste unul care sa va dea reteta pe numele mamei. Sau si mai bune, le pune mama ta in pachet de afrodiziace si le ia de buna voie. Offline #72 2010-04-09 20:08:39
Re: probleme cu parintii..daaa daaa, niste Promazine si sa vezi ce calm e Offline #73 2010-04-09 20:09:31
Re: probleme cu parintii..
poate sa fie si internat fortat printr-o hotarare judecatoreasca #75 2010-04-09 20:14:06
Re: probleme cu parintii..Asta mi se pare o idee foarte buna si realizabila cat mai repede cu putinta. O sa-i spun mamei sa faca cumva sa faca rost... Va multumesc inca o data fetelor Offline #76 2010-04-09 20:25:05
Re: probleme cu parintii..cere promazin sau ceva din clasa acelor medicamente. ca sa aiba un efect mai bun trebuie luate 3 ori pe zi dar e imposivil sa nu simti ca ai luat ceva.. te simti diferit. prozac se ia o data pe zi si daca nu iei o zi te readuce la normal. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|