|
Nu esti logat.
Probleme cu parintii..-5#77 2010-04-09 20:27:30Re: probleme cu parintii..piie, eventual sa ii spuna mama ta doctorului si pt ce, si ii baga 1 mil in buzunar si se rezolva, iti da ceva potrivit situatiei, eventual si care s anu se simta. Si daca ti-e frica sa nu isi dea seama ca ia ceva ia si tu suc de coacaze si pune-i pe toti din casa sa bea ca face bine la sanatate. Si daca zice ceva ca se simte diferit ii spui ca vai, vezi ce bun e sucul de coacaze? (am zis coacaze ca nah, suc de ce vrei tu ) ) Offline #78 2010-04-09 20:30:47
Re: probleme cu parintii..Nu e problema daca se simte diferit ca de-acuma nu o sa se gandeasca tocmai la asta. Problema sa nu-i dea stari d-alea gen ca e high. El conduce foarte mult, nu l-ar afecta asta? Ah, si daca sunt de luat in fiecare zi e cam aiurea, ca el cam 10 zile pe luna nu-i in tara... Offline #80 2010-04-09 20:37:15
Re: probleme cu parintii..Produsele pe baza de plante nu dau dependenta. Cand zic pe baza de plante zic ceva gen Passiflora, Extres, Hyper-calm. Ultima oara a fost editat de ani88 (2010-04-09 20:43:08) I love you. Remember. They cannot take it Offline #81 2010-04-09 20:37:21
Re: probleme cu parintii..depinde de medicatie...te moleseste dar poti sa conduci gandeste-te ca sunt oameni care iau pastile din aste in fiecare zi..si au o viata complet normala. unele te ingrasa foarte mult depine de ce iti da. am2 tuburi de promazin daca te interseaza ..glumesc Offline Publicitateloading...
#82 2010-04-09 20:37:22
Re: probleme cu parintii..Sper din toata inima! Offline #84 2010-04-09 20:41:33
Re: probleme cu parintii..Acum am citit si eu. Pie sincer... nimeni nu merita asa ceva. Si banii pe care ii asigura el nu o sa compenseze cu traumele pe care le va avea fratiorul tau. Iar cu pastilele... nu ai cum sa nu iti pui semne de intrebare ... te molesesc, dau stari de somnolenta, nu ai voie sa conduci. Si gandeste-te daca gaseste pastilele ? Eu cred ca cea mai buna solutie este sa va mutati. Si asta cat mai repede ! Offline #85 2010-04-09 20:49:06
Re: probleme cu parintii..piie, imi pare sincer rau , prin ce treceti voi ( fratele, mama si tu)....incearca si mergi la un psihiatru si stai de vorba cu dr si explica-i comportamentul tatalui tau si vezi ce te sfatuieste sa faci...poate iti va da ceva pastilute pe care i le poti pune in mancare, cafea, ciorbe etc... sunt multe medicamente care se pot lua chiar daca persoana in cauza conduce, dar trebuiesc prescrise de catre dr...ar fi o problema grava daca consuma alcool si impreuna cu medicamentele ar fi o moarte lenta si dureroasa....sfatul meu este sa mergi la un dr...si eu am un nepot in varsta de 18 ani si nu se mai intelegea nimeni cu el , era foarte nervos , agitat, foarte recalcitrant....dar impreuna cu mama lui am fost la un medic psihiatru si i-a dat tratament pe care i le pune in suc, supa si copilul nu stie...dar a devenit foarte linistit , intelegator.... daca esti din Bucuresti iti dau numarul de telefon de la un super doctor de la Spitalul Militar Central, poti merge chiar si tu la dansul ( cu un plic si in interiorul lui 1 milion)...l Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #86 2010-04-09 21:21:27
Re: probleme cu parintii..Consuma alcool, dar nu in cantitati mari, bea gen o bere seara, un pahar/2 de vin, nu mai mult. Tarii nu bea deloc deloc. Nu stiu, momentan sunt in stare de soc, nu stiu ce sa fac, ce sa zic, cum sa ma comport. Mama e distrusa si se invinovateste intr-una. I-am zis sa mergem la un doctor, trebuie sa rezolvam macar in felul asta.. Offline #87 2010-04-09 21:23:32
Re: probleme cu parintii..dar unde lucreaza? Ultima oara a fost editat de ani88 (2010-04-09 21:24:35) I love you. Remember. They cannot take it Offline #88 2010-04-09 21:29:14
Re: probleme cu parintii..Are un parc de masini in germania, si pleaca cam de 2 ori pe luna acolo, si sta cam 4-5 zile. De asta ma gandesc ca trebuie niste pastile care nu trebuiesc administrate in fiecare zi, care sa nu-i provoace somnolenta avand in vedere ca conduce atat de mult, si care sa nu dea stari aiurea luate in combinatie cu alcool. Un doctor cu siguranta va sti ce sa recomande. Offline #89 2010-04-09 21:35:11
Re: probleme cu parintii..imi pare rau pie Offline #90 2010-04-09 21:38:37
Re: probleme cu parintii..Ei, in ziua de azi e posibil mai ales daca te duci cu un plic cu bani Offline #91 2010-04-09 21:41:39
Re: probleme cu parintii..pie pe mine la fisa auto m-a intrebat doar cum ma cheama...si atat Offline #92 2010-04-09 22:25:12
Re: probleme cu parintii..Ai grija, piie ! Daca afla apoi chiar ca se poate intampla o nenorocire! Prudenta! Offline #93 2010-04-09 22:30:30Re: probleme cu parintii..Piie, iti zic sincer ca astea de plante nu fac nimic. Tata e o persoana calma, dar cand e stresat ii creste tensiunea asa ca trebuie sa ia calmante zilnic ca are tensiune foarte mare, preventiv. I-a dat doctorita initial de plante, ca a zis ca nah, daca e preventiv macar sa nu il bage pe chestii serioase, dar tensiunea tot mare o avea. SI iti zic, tata e mielusel, se enerva ca a intarziat masina etc, si de-aia ii crestea tensiunea. Offline #94 2010-04-09 22:31:48
Re: probleme cu parintii..pill daca tatalui tau ii creste tensiunea nu trebuie sa ia din astea pe baza de plante , ci tratament care sa i-o regleze Offline #95 2010-04-09 22:35:18
Re: probleme cu parintii..
Nu prea are cum sa afle, el nu face diferenta nici intre aspirina si un antibiotic, la medic nu merge decat daca se roaga mama de el... deci e ok.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|