homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu parintii..-11

#191 2010-04-16 15:25:39

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: probleme cu parintii..

Mai nu e bine sa ii dea, dar nici apararea nu i-o luati. Daca nu ar fi sa conduca asa mult eu zic ca le merita. Sanatos clar nu e. Nici un om intreg la minte nu se comporta asa. Ce pe un animal il intrebi daca vrea medicamente?

Piie, sper sa nu te superi ca fac analogia asta, dar nu ma pot abtine.

#192 2010-04-16 15:39:26

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

eu am luat un antipsihotic for fun si vreau sa spun ca nu m-am miscat de pe canapea toata seara plus ca organismul trebuie sa se obisnuiasca cu ele cateva saptamani. nici eu nu sunt de acord desi asta e o rezolvare mai usoara a problemei.

#193 2010-04-16 15:39:50

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Da cine i-a luat apararea ? yikes Si nu e vorba de meritat sau nu, cum pui problema asa ? Ca doar nu vorbim aici de otrava. Daca era sa-i puna medicamentele alea o facea pentru bine lui si al lor, nu ca le merite.  Intr-adevar omul nu e sanatos dar nu e neaparat vina lui ca e asa si nu suntem noi doctori sa hotaram ce i-ar face bine si ce nu. Hai sa-l omoare atunci ca merita nu ?! forgetit Ca doar nici pe porc de Craciun nu-l intrebam daca vrea sau nu sa ajunga carnati forgetit

#194 2010-04-16 15:49:50

Monica999
Hero member
Site

_Summer_ a scris:

Loveable a scris:

eu am zis sa intrebe un medic, nu sa-i dea de capu lor

Da hai sa-ti dau eu tie 2-3 picaturi de astea, vrei ?  spranceana

Prin raspunsul asta violent mi s-a parut ca ii iei apararea.

#195 2010-04-16 15:53:59

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

eu cred ca niciunui om nu se poate administra medicamente sau cine mai stie ce fara permisiunea lor, fie el betiv sau violent.

Publicitate

loading...

#196 2010-04-16 16:39:05

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

Piie am citit povestea ta si imi pare nespus de rau de voi 3.In situatia voastra clar nu e usor de luat o decizie dar.....cu toate astea trebuie facut ceva!!!Cat despre picaturile astea pentru calmare...nu stiu....daca e despre el, ar merita si mult mai rau dar aveti ,mare grija sa nu dea cine stie ce reactii adverse, ca stii cum e fiecare medicament actioneaza diferit de la o persoana la alta,deci faptul ca au mai luat si alte persoane si n-au avut nimic nu inseamna ca el nu v-a avea si daca doamne fereste se intampla sa i se faca rau si sa ajunga la spital si sa afle....cred ca abia atunci veti cunoaste cu adevarat" diavolul "care zace in el.Stiu ca intentionati sa faceti acest gest din disperare dar....aveti mare grija si plus de asta daca faceti sa nu spuneti absolut nimanui, nu trebuie sa stie nimeni in afara de tine si mama ta.Daca ati dispune de bani ar fi mai usor dar asa....rugati-va la bunul Dumnezeu si la Maica Domnului sa va lumineze gandurile si sa luati decizia corecta.Imi pare tare rau de situatia prin care treci.Multa sanatate si tot binele din lume!!!!

Ultima oara a fost editat de Roxiii (2010-04-16 16:40:59)

#197 2010-04-16 17:13:22

_Summer_
Platinum member

PillBlast a scris:

_Summer_ a scris:

Loveable a scris:

Prin raspunsul asta violent mi s-a parut ca ii iei apararea.

God lol Era o gluma lol Nu stii relatia mea cu Love si de asta tzi s-a parut violent smile Daca ai fi fost mai atenta ai fi observat ca noi avem un stil mai "ciudat" de a ne vorbi lol Si chiar sa fii vorbit serios, nu ii luam apararea dar nici nu sunt de acord cu sedatu. Nu asta e rezolvarea problemei.Tu ai ideea, daca ar prinde-o, ce ar putea pati piie ?

#198 2010-04-16 17:14:36

_Summer_
Platinum member

Roxiii a scris:

Piie am citit povestea ta si imi pare nespus de rau de voi 3.In situatia voastra clar nu e usor de luat o decizie dar.....cu toate astea trebuie facut ceva!!!Cat despre picaturile astea pentru calmare...nu stiu....daca e despre el, ar merita si mult mai rau dar aveti ,mare grija sa nu dea cine stie ce reactii adverse, ca stii cum e fiecare medicament actioneaza diferit de la o persoana la alta,deci faptul ca au mai luat si alte persoane si n-au avut nimic nu inseamna ca el nu v-a avea si daca doamne fereste se intampla sa i se faca rau si sa ajunga la spital si sa afle....cred ca abia atunci veti cunoaste cu adevarat" diavolul "care zace in el.Stiu ca intentionati sa faceti acest gest din disperare dar....aveti mare grija si plus de asta daca faceti sa nu spuneti absolut nimanui, nu trebuie sa stie nimeni in afara de tine si mama ta.Daca ati dispune de bani ar fi mai usor dar asa....rugati-va la bunul Dumnezeu si la Maica Domnului sa va lumineze gandurile si sa luati decizia corecta.Imi pare tare rau de situatia prin care treci.Multa sanatate si tot binele din lume!!!!

Neah, nimeni in afara de ea, mama ei si tot forumu anticonceptionale  roll

#199 2010-04-16 17:31:02

Monica999
Hero member
Site

Am spus mai sus ca nu mi se pare o idee buna, numai ca mi s-a parut ca toata lumea are putin prea multa grija de el. Cum a zis heim ca la un om sanatos cine stie ce se poate intampla Daca si omul asta e sanatos la cap, atunci nu stiu ce sa zic.

#200 2010-04-16 17:32:30

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

_Summer_ a scris:

Loveable a scris:

doar daca`mi dai si vodca langa rodnar

hjarta

#201 2010-04-16 17:38:45

Loveable
Diamond member

mai, nu mai dezbateti atata pe tema amaratelor alea de picaturi!
am dat un exemplu real! cum facea bunica-mea cu bunicu-meu (dupa ce a intrebat un doctor daca e ok!), am specificat! sa intrebe un doctor intai. era o idee din multele. punct.
ce as face eu?
as filma fiecare scandal, fiecare injuratura, fiecare gest urat...timp de cateva luni...l-as provoca sa dea in mine si apoi m-as duce la protectia copilului (inca nu ai 18 ani) si la politie.
si cu dovezile astea nici un judecator normal la cap nu`i da lui nici custodia lu fiu-sau, nici dreptate, nici nimic. m-as duce pana acolo incat as scoate si un ordin de restrictie impotriva lui...
dar din cate am citit piie nu va face asta oricat zicem noi.
urmatoarea solutie din punctu meu de vedere era calmarea lui, chiar daca asta inseamna sa nu i se mai scoale (cum zicea cineva pe aici) sau sa fie somnoros, sau puii mei (dupa ce vb cu un medic, oricum.. nici daca nu ai vrea sa vb...trebe, pt ca ai nevoie de reteta pt ele)

hjarta

#202 2010-04-16 17:38:49

_Summer_
Platinum member

Pai lumea are grija pentru ca nu stim ce efecte secundare ar putea avea si ce efecte ar putea avea in combinatie cu alcoolul sau alte substante si nu cred ca piie sau oricine isi doreste pe constiinta o tragedie, chiar daca e vorba de omu asta care o chinuie din toate punctele de vedere. Acuma ce facem ? Aratam ca suntem exact ca si el ? Ca nu ne pasa de consecinte ? Inseamna ca nu ne diferentiaza nimic. In mod normal avem datoria de a ii accepta pe cei din juru nostru neconditionat, pentru simplu fapt ca sunt oameni dar asta nu inseamna ca suntem de acord cu comportamentu lor. Acelasi lucru se intampla si aici.

#203 2010-04-16 17:39:51

_Summer_
Platinum member

Loveable a scris:

_Summer_ a scris:

Loveable a scris:

doar daca`mi dai si vodca langa rodnar

Done  diablo

#204 2010-04-16 17:40:40

Loveable
Diamond member

_Summer_ a scris:

Acuma ce facem ? Aratam ca suntem exact ca si el ?

Nu, asteptam sa le omoare in bataie, si sa-l traumatizeze pe ala mic irecuperabil.

Ultima oara a fost editat de Loveable (2010-04-16 17:41:09)

hjarta

#205 2010-04-16 17:43:57

_Summer_
Platinum member

Loveable a scris:

_Summer_ a scris:

Acuma ce facem ? Aratam ca suntem exact ca si el ?

Nu, asteptam sa le omoare in bataie, si sa-l traumatizeze pe ala mic irecuperabil.

Asa, si sa presupunem ca i le administreaza, o saptamana, 2, 3, o luna, 3, 5 apoi what ? Nu crezi ca revine la "forma" initiala? Plus ca cine te asigura ca picaturile alea chiar reduc agresivitatea ? Tu ? Esti cumva licentiata in psihiatrie ?  rotfl2

#206 2010-04-16 17:47:26

Loveable
Diamond member

ma exasperezi roll

hjarta

#207 2010-04-16 17:50:25

_Summer_
Platinum member

Da de ce nu-mi raspunzi ? lol

#208 2010-04-16 17:52:13

Loveable
Diamond member

pt ca iti raspund pe mess, ca acolo ma pot certa cu tine tongue
si pt ca am explicat tot ce am avut de explicat in postu nr 205

hjarta

#209 2010-04-16 17:52:43

_Summer_
Platinum member

NU-mi apare nimic pe mess rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.