homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatia cu tatal vostru!!!!!

#1 2009-11-22 16:23:05

tata de fata
Membru
Inregistrat: 2009-11-22

relatia cu tatal vostru!!!!!

Am citit ,cu interes ,discutiile Voastre Doamnelor si Domnisoarelor despre relatiile pe care le aveti cu iubitii si sotii vostrii ,disecate pe zodii ,pe varste ,pe...mai multe criterii  big_smile ,dar vreau sa pun si eu o intrebare : cum (sau care )este relatia  ta cu tatal tau????
  Sant tata de fata si chiar sant curios daca veti scrie si ce veti scrie!!!!!
  Respect pt. toti care citesc!!!!!!!!!!!!

#2 2009-11-22 16:30:30

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: relatia cu tatal vostru!!!!!

pai...asteptam sa ne spui tu despre relatia ta cu fata ta...nu?
asa mi se pare corect..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#3 2009-11-22 16:48:18

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Relatia mea cu tatal meu = 0...
Am tata vitreg si il vad o data la 2-3 saptamani, si atunci pt 2-3 ore... Sunt dati cand vorbim mult...si alte dati cand nu scoate un cuvant (asa a fost azi).
Deci...nu pot spune nici k e o relatie ok...nici ca e tensionata...pur si simplu...e nula...
Iar relatia cu tatal natural...l-as strange de gat dak as avea ocazia sa-l vad !!!!! Nu mai stiu nimic de el de vreo 2 ani...Cand eram mai mica (si mai prostuta tongue ) vorbeam frumos cu el...dar acum...daca l-as avea in fata...sau as vb la telefon...nu cred ca mi-as putea controla vocabularul...

Iubesc si sunt iubita

#4 2009-11-22 17:04:39

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

relatia mea cu tata`meu e inexistenta tongue

hjarta

#5 2009-11-22 17:14:04

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Il iubesc pe tata si el pe mine. smile Parintii mei m-au asteptat 21 de ani... cand aveau ei 43,am aparut si eu,iar de atunci si pana in prezent sunt cel mai important lucru din viata tatalui meu. smile Este singura persoana despre care pot spune ca ma iubeste mai mult decat isi iubeste propria viata,iar pentru asta va avea intotdeauna respectul,admiratia si dragostea mea neconditionata. smile

Publicitate

loading...

#6 2009-11-22 17:21:25

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

eu cu ambii parinti am o relatie extraordinara, si pe amandoi ii iubesc la fel de mult. Tata este cel mai intelegatpor si mai calm om din lume, niciodata nu voi avea ce sa-i reprosez

#7 2009-11-22 17:22:47

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

nu am chiar cea mai buna relatie din lume cu el, nu exista suficienta comunicare...
totusi stiu ca ma iubeste, atat pe mine cat si pe sora mea, a facut f multe sacrificii pt noi si nu ne-am simtit niciodata singure.
cred ca asta e cel mai important

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#8 2009-11-22 17:39:44

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Loveable a scris:

idem
sad

#9 2009-11-22 17:45:03

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

relatia mea cu tatal meu...hmm na asa si asa...nu prea ne vorbim...dar e ok asa k oricum nici nu am ce sa vb cu el

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#10 2009-11-22 17:52:08

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu ma inteleg excelent cu amandoi. in timpul adolescentei au mai fost discutii, mi se pare normal insa de cand am plecat de acasa la facult am inteles mai bine unele lucruri, m-am maturizat si astfel s-au strans f mult relatiile intre noi. tata e un om extraordinar (mama la fel, dar topicul e despre tati asa ca voi vorbi despre el), stiu ca ma iubeste si ar face orice pentru mine, desi sunt casatorita de putin timp tot timpul ma ajuta si ma intreaba daca am de toate. mi-a oferit tot ce am vrut desi acasa era o situatie normala, nu invarteam banii cu lopata big_smile  si chiar daca nu am avut discutii cu el despre relatiile mele, baieti, sex etc a avut incredere in mine si el si mama si m-au lasat sa merg pe calea mea fara sa se bage.
    ma mandresc cu parintii mei si sunt sigura ca si eu sunt mandri de mine si de ce am realizat pana acum. tata chiar mi-a zis vara asta, inainte de a face pasul cu maritatul ca e mandru de mine si de alegerea mea, tine f mult la sotul meu. asta a contat f mult pt mine pt ca noi nu ne spuneam chestii din astea "ne mandrim cu tine sau va iubesc" etc..la noi se vedea prin fapte, insa cand mi-a si zis cu gura lui m-am simtit linistita si multumita ca am putut sa il fac sa fie mandru de cum m-a crescut. am sa le fiu vesnic recunoscatoare parintilor mei hjarta

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#11 2009-11-22 17:59:26

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

ma inteleg ft bine cu tata smile un sg fapt m-a deranjat si m-a si indepartat de el o perioada si anume ca a fost uracios si nu mi-a dat masina s-o conduc roll ... in rest ne intelegem ft bine smile ba chiar am si secrete cu el, pe care mama nu le stie diablo chicot

Ultima oara a fost editat de capcaun (2009-11-22 18:01:56)

#12 2009-11-22 18:05:43

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

claudia78 a scris:

Loveable a scris:

idem
sad

idem

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#13 2009-11-22 18:21:20

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Imi place sa citesc ca sunt si familii care se inteleg super ok smile

Iubesc si sunt iubita

#14 2009-11-22 18:25:51

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

well... relatia mea cu tati... cred ca r fi fost buna, sau cel putin asa sper, dar pentru ca nu mai e printre noi.... nu-mi amintesc cum era smile

relatia cu boyfriendul mamei... e de 1000 de ori mai buna decat ma asteptam vreodata.... si imi face placere sa vb cu el si sa rad cu el si sa o punem p mami sa ne faca clatite lol

happy family big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#15 2009-11-22 18:29:15

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

e ok atata timp cat face ce zice el...daca am iesit din tipare at nu mai e bine....incep discutiile
in general e ok pentru ca ii ascund cam tot ce stiu ca l-ar deranja

#16 2009-11-22 19:38:07

skumpi
Vizitator

relatia cu tati e super okey, ne mai ciondranim noi pentru ca suntem ambii extrem de incapatanai si o tinem pe a noastra dar in 5 minute uitam totu lol ce sa mai, semanam leit si la fizic si la comportament ! stiu ca amandoi ma iubesc f mult si m`au sustinut mereu , nu s`au bagat in viata mea si mi`au oferit tot ce au putut ei ! pentru mine e mai mult ca suficient !

#17 2009-11-22 19:41:07

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

nu prea exista o relatie apropiata
da, ne respectam, ne iubim, dar incerc sa nu vorbesc f mult cu el, sa nu ma intalnesc cu el, sa nu am discutii

#18 2009-11-22 20:25:06

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

blueeyes a scris:

claudia78 a scris:

Loveable a scris:

idem
sad

idem

idem.ciudati tati avem lol

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#19 2009-11-22 20:29:56

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

tata este cel mai scump tatic din lume hjarta chiar daca mereu a fost plecat cu serviciul, mi`a asigurat tot ce am avut nevoie si a facut mereu sa`mi fie bine. asa face si acum smile si chiar daca ai mei sunt divortati, are grija enorma de mine si`l iubesc nespus de mult si`o sa`i multumesc intotdeauna pt tot ce face pt mine. sunt foarte mandra ca e tatal meu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.