|
Nu esti logat.
Relatia cu tatal vostru!!!!!#1 2009-11-22 16:23:05
relatia cu tatal vostru!!!!!Am citit ,cu interes ,discutiile Voastre Doamnelor si Domnisoarelor despre relatiile pe care le aveti cu iubitii si sotii vostrii ,disecate pe zodii ,pe varste ,pe...mai multe criterii ,dar vreau sa pun si eu o intrebare : cum (sau care )este relatia ta cu tatal tau???? Offline #2 2009-11-22 16:30:30
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!pai...asteptam sa ne spui tu despre relatia ta cu fata ta...nu? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #3 2009-11-22 16:48:18
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!Relatia mea cu tatal meu = 0... Iubesc si sunt iubita Offline #4 2009-11-22 17:04:39
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!relatia mea cu tata`meu e inexistenta Offline #5 2009-11-22 17:14:04
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!Il iubesc pe tata si el pe mine. Parintii mei m-au asteptat 21 de ani... cand aveau ei 43,am aparut si eu,iar de atunci si pana in prezent sunt cel mai important lucru din viata tatalui meu. Este singura persoana despre care pot spune ca ma iubeste mai mult decat isi iubeste propria viata,iar pentru asta va avea intotdeauna respectul,admiratia si dragostea mea neconditionata. Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-22 17:21:25
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!eu cu ambii parinti am o relatie extraordinara, si pe amandoi ii iubesc la fel de mult. Tata este cel mai intelegatpor si mai calm om din lume, niciodata nu voi avea ce sa-i reprosez Offline #7 2009-11-22 17:22:47
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!nu am chiar cea mai buna relatie din lume cu el, nu exista suficienta comunicare... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #8 2009-11-22 17:39:44
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!
idem Offline #9 2009-11-22 17:45:03
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!relatia mea cu tatal meu...hmm na asa si asa...nu prea ne vorbim...dar e ok asa k oricum nici nu am ce sa vb cu el stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #10 2009-11-22 17:52:08
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!eu ma inteleg excelent cu amandoi. in timpul adolescentei au mai fost discutii, mi se pare normal insa de cand am plecat de acasa la facult am inteles mai bine unele lucruri, m-am maturizat si astfel s-au strans f mult relatiile intre noi. tata e un om extraordinar (mama la fel, dar topicul e despre tati asa ca voi vorbi despre el), stiu ca ma iubeste si ar face orice pentru mine, desi sunt casatorita de putin timp tot timpul ma ajuta si ma intreaba daca am de toate. mi-a oferit tot ce am vrut desi acasa era o situatie normala, nu invarteam banii cu lopata si chiar daca nu am avut discutii cu el despre relatiile mele, baieti, sex etc a avut incredere in mine si el si mama si m-au lasat sa merg pe calea mea fara sa se bage. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #11 2009-11-22 17:59:26
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!ma inteleg ft bine cu tata un sg fapt m-a deranjat si m-a si indepartat de el o perioada si anume ca a fost uracios si nu mi-a dat masina s-o conduc ... in rest ne intelegem ft bine ba chiar am si secrete cu el, pe care mama nu le stie Ultima oara a fost editat de capcaun (2009-11-22 18:01:56) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #12 2009-11-22 18:05:43
idem Offline #13 2009-11-22 18:21:20
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!Imi place sa citesc ca sunt si familii care se inteleg super ok Iubesc si sunt iubita Offline #14 2009-11-22 18:25:51
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!well... relatia mea cu tati... cred ca r fi fost buna, sau cel putin asa sper, dar pentru ca nu mai e printre noi.... nu-mi amintesc cum era Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #15 2009-11-22 18:29:15
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!e ok atata timp cat face ce zice el...daca am iesit din tipare at nu mai e bine....incep discutiile Offline #16 2009-11-22 19:38:07
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!relatia cu tati e super okey, ne mai ciondranim noi pentru ca suntem ambii extrem de incapatanai si o tinem pe a noastra dar in 5 minute uitam totu ce sa mai, semanam leit si la fizic si la comportament ! stiu ca amandoi ma iubesc f mult si m`au sustinut mereu , nu s`au bagat in viata mea si mi`au oferit tot ce au putut ei ! pentru mine e mai mult ca suficient ! #17 2009-11-22 19:41:07
Re: relatia cu tatal vostru!!!!!nu prea exista o relatie apropiata Offline #18 2009-11-22 20:25:06
idem.ciudati tati avem VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #19 2009-11-22 20:29:56Re: relatia cu tatal vostru!!!!!tata este cel mai scump tatic din lume chiar daca mereu a fost plecat cu serviciul, mi`a asigurat tot ce am avut nevoie si a facut mereu sa`mi fie bine. asa face si acum si chiar daca ai mei sunt divortati, are grija enorma de mine si`l iubesc nespus de mult si`o sa`i multumesc intotdeauna pt tot ce face pt mine. sunt foarte mandra ca e tatal meu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|