homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 18 ani,merg pe 19-14

#248 2009-12-08 20:52:51

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19

mai in gluma sau in serios, o data tot trebuie sa te hotarasti, vrei sau nu? esti cu noi sau nu?

am vazut ca mie mi-ai ignorat constatarile... deci te si negi pe tine. ai o problema serioasa, discutiile pe forum sunt apa sfintita nu mai mult. ai nevoie de confruntare fata in fata cu cineva. asa raspunzi cui iti convine, sau cui esti capabil sa raspunzi. raspunsurile scurte, evazive, nervoase, tradeaza altceva. problema la tine e mai adanca decat spui, sau vrei sa recunosti.

iubesc+Camelia+Matei

#249 2009-12-09 13:13:04

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

SoareleMeu a scris:

Poate esti gay  visslar

Nu sunt gay si daca ai vrut sa ma jignesti nu ai reusit

#250 2009-12-09 13:29:34

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu sunt curioasa cat ai incercat sa aplici din ce ti s-a sugerat pe aici! Si daca nu poti si nu poti mai e si varianta psihologului care te poate ajuta sa depasesti situatia!

#251 2009-12-10 01:29:25

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

abandoned a scris:

SoareleMeu a scris:

Poate esti gay  visslar

Nu sunt gay si daca ai vrut sa ma jignesti nu ai reusit

majoritatea la varsta ta duc o lupta cu adevarata identitate sexuala....acest fapt poate duce la depresie. Asta ar fi primul lucru cu care te-ar aborda un psiholog... nu ai de ce sa te simti jignit smile

Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2009-12-10 01:31:57)

#252 2009-12-10 06:38:34

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Cata importanta i se acorda unui om care oricum nu tine cont de nici macar o parere de-a voastra...Pacat

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

Publicitate

loading...

#253 2009-12-10 22:31:39

abandoned
Full member

password a scris:

Cata importanta i se acorda unui om care oricum nu tine cont de nici macar o parere de-a voastra...Pacat

De unde stii tu ca n-am tinut cont?

#254 2009-12-10 22:35:17

OmniaVincitAmor
Insomniac member

abandoned a scris:

password a scris:

Alex,eu iti spun sa ramai cu aia care te suporta pe mess. Aici se pare ca nu esti simpatizat. Pot sa jur ca n-ai tinut cont,deci nu ne lua de prosti. smile Si acum incearca sa nu mai starnesti controverse la topicul asta... cred ca toate suntem satule de oameni care vor doar atentie,dar nu si ajutor. smile

#255 2009-12-10 23:05:52

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Oare nu are dreptul sa scrie ce vrea? In orice caz (chiar si aberatii daca scrie) nimeni nu poate sa-i spuna ca sa nu mai scrie. 
Alex are nevoie sa scrie aici; si chiar te rog Alex sa scrii oridecate ori simti nevoia.
Si daca el este mai slab, de ce ii vorbiti asa? Nu-l intristati numai pe el... Oare Facatorul lui nu priveste spre voi?...

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#256 2009-12-10 23:57:59

abandoned
Full member

ShineOfBlood a scris:

abandoned a scris:

password a scris:

Alex,eu iti spun sa ramai cu aia care te suporta pe mess. Aici se pare ca nu esti simpatizat. Pot sa jur ca n-ai tinut cont,deci nu ne lua de prosti. smile Si acum incearca sa nu mai starnesti controverse la topicul asta... cred ca toate suntem satule de oameni care vor doar atentie,dar nu si ajutor. smile

Eu vreau si ajutor Shine

#257 2009-12-11 00:08:36

OmniaVincitAmor
Insomniac member

extra a scris:

Oare nu are dreptul sa scrie ce vrea? In orice caz (chiar si aberatii daca scrie) nimeni nu poate sa-i spuna ca sa nu mai scrie. 
Alex are nevoie sa scrie aici; si chiar te rog Alex sa scrii oridecate ori simti nevoia.
Si daca el este mai slab, de ce ii vorbiti asa? Nu-l intristati numai pe el... Oare Facatorul lui nu priveste spre voi?...

Sa priveasca in continuare. smile In varful pixului ma doare. Nu stiam ca dumnezeu e voyeur. lol

Alex,daca vrei ajutor,incearca toate solutiile primite pana acum,si intoarce-te aici sa mai ceri daca nu functioneaza nimic.

#258 2009-12-11 00:20:04

abandoned
Full member

ShineOfBlood a scris:

extra a scris:

Sa priveasca in continuare. smile In varful pixului ma doare. Nu stiam ca dumnezeu e voyeur. lol

Alex,daca vrei ajutor,incearca toate solutiile primite pana acum,si intoarce-te aici sa mai ceri daca nu functioneaza nimic.

Ok am inteles

#259 2009-12-15 23:32:58

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

abandoned a scris:

Sunt de parere ca numai eu si clasele sociale defavorizate avem o viata nefericita,ei cu problemele lor si eu cu ale mele.Sincer ei au un avantaj inaintea mea,ei se vor duce la Dumnezeu inaintea mea eu voi mai sta in acest loc mizerabil

viata de pe Terra e un infern, o jungla cu animale, in care supravietuieste cine e smecher si puternic social, ceilalti sufera si mor.

Daca copilul X arata degetul mijlociu copilului Y, copilul X devine fiinta suprema superioara, iar copilul Y devine ratat pentru toata viata. Asta inseamna viata pe Terra.

YoHanna a scris:

abandoned termina cu pesimismul asta ...k poate ajungi peste cativa ani sa regreti k nu te-ai bucurat de toate cate ti le ofera viata...
habar n-ai cati oameni ar da orice sa mai traiasca macar o zi pe pamantul asta...ca sa se bucure pana si de pb vietii ,d-apai de lucrurile frumoase.

dar neglijezi un lucru: acei oameni  au gustat viata, sunt aceia care au facut sex la 14-15 ani, care s-au folosit de degetul mijlociu in copilarie pentru a se da smecheri,  au injurat si vorbit obscen in copilarie, au fost fiinte supreme relative in copilarie, s-au jucat cu mingea cu baietii de cartier,  si cand la  maturitate (sau batranete)  i-a pedepsit Dumnezeu pentru cine stie ce fapte, acum, ei, cunoscand ce insemana viata, logic ca tanjesc dupa viata de dinainte.  Fiindca au gustat cel putin odata viata.
Dar pentru un om care nu a gustat niciodata viata,  lui ii e indiferent daca moare sau traieste.  Fiindca viata nu inseamna nimic pentru el.

tomina a scris:

apropo de loc mizerabil. Stii ce inseamna sa te bucuri de viata? sa apreciezi ca ai doua maini de care te poti folosi, sa apreciezi sa te poti deplasa cu doua picioare intregi, perfecte din punct de vedere functional, auzi, vezi, mirosi. cunosc persoane cu dizabilitati care nu pot sa mearga sunt fericiti .doar cand vorbeste cineva cu ei, afla ceva nou, vad ceva nou.

Pai tu de ce nu te bucuri de faptul ca te misti, ca ai 2 picioare, ca auzi, vezi, mirosi etc ? De ce copii se folosesc de degetul mijlociu pentru a se da smecheri? de ce nu se bucura de faptul ca au 2 maini, 10 degete, 2 picioare, ca vad, ca aud, ca miros ? De ce tinerii se imperecheaza, de ce lumea se casatoreste  daca e suficient sa ai 2 maini, 2 picioare ?  De ce lumea face sex ? 

Voi cei ce care ne ziceti noua sa ne bucuram de lucrurile marunte ,de ce nu va bucurati si voi de aceleasi lucruri ? Adica noi astia virgini suntem mai prosti,  noi sa ne bucuram de maruntisuri, iar voi ceilalti, care ati fost fiinte supreme in copialarie,  sa va bucurati numai de lucruri mari  (gen sex, dragoste) ?!

tomina a scris:

Hraneste porumbeii, un caine flamand pe strada ca sa iti castigi un oarecare respect de sine pe care cu siguranta nu il ai.

pai voi de ce nu hraniti porumbeii de pe strada ?  lasati sexul si dragostea, lasati toate placerile vietii,  si hraniti porumbeii si cainii.
Va laudati ca dati sfaturi dar de fapt va bateti joc de baietii virgini  trimitandu-i sa dea mancare la porumbeii si cainii de pe strada.  Asa fac si baietii smecheri alfadominanti ?

#260 2009-12-15 23:40:51

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Citystar, tot ce pot spune e rotfl rotfl rotfl rotfl
Abandoned, uita-te bine la citistar, la gandirea lui, si gandeste in mod opus. Asa o sa vezi ca apar si fetele wink

#261 2009-12-15 23:46:44

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Citystar LOL rotfl2 ce tare esti lol

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#262 2009-12-16 09:09:41

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

am auzit/citit destul de multe la viata mea dar pot sa spun ca asta ma depaseste. cred ca ar trebui sa mergeti la un psiholog. fara nicio rautate. am o prietena f buna care merge la psiholog doar pt ca ii place sa stea de vb cu persoana respectiva, o linisteste si o incurajeaza, asa ca nu e absolut nicio rusine. hai, go for it  wave

#263 2009-12-16 09:28:23

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

citystar a scris:

Va laudati ca dati sfaturi dar de fapt va bateti joc de baietii virgini  trimitandu-i sa dea mancare la porumbeii si cainii de pe strada.  Asa fac si baietii smecheri alfadominanti ?

rotfl imi si imaginez un cocalar smecher, gelat, cu telefonul rasunand a manele din buzunar si dand mancare la porumbei, in parc lol

citystar, are dreptate dienuk. mai mergi la un psiholog, ca gandirea asta numai la nebunie poate duce. sincer, mi se pare ca esti mai rau decat acum cateva luni. repeti obsesiv aceleasi ineptii, nu gandesti, nu vii cu nimic nou. e grav si va fi din ce in ce mai grav daca nu iei atitudine. cu timpul, mentalitatea asta gresita iti va afecta si viata profesionala si atunci vei fi ruinat complet. mergi la psiholog cat inca nu e prea tarziu; nu toti sunt precum cei la care ai fost deja.

legat de micile bucurii ale vietii, sa stii ca toti ne bucuram de ele. in special cand suntem suparati, e bine sa apreciem lucrurile bune pe care le avem pt ca ele ne ridica moralul si ne ajuta sa privim cu optimism. de asta vi s-au dat acele sfaturi, nu pt a rade de voi.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2009-12-16 09:32:43)

#264 2009-12-16 10:26:45

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Citystar cred ca isi imagineaza ca noi nu facem decat sa stam in pat sa ne f***m cu prietenii nostrii alfa dominanti rotfl Pe bune acum, daca esti atat de frustrat din cauza sexului, de ce nu te duci frumusel pana in Amsterdam la o iubita platita?

SI nu sariti pe mine ca imi bat joc de el, dar daca asta mi-ar lipsi din viata si m-ar face atat de nefericit clar as face o excursie pana acolo.

#265 2009-12-16 10:27:59

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

si pt abandoned, am fost virgina pana la 21 de ani pentru ca nu am intalnit pana atunci persoana potrivita. asa, si? uite ca sunt bine sanatoasa si nici nu mi-a scris in frunte VIRGINA. si daca mi-ar fi scris, care era problema? nu e nicio rusine sa nu intretii relatii sexuala, e chiar indicat sa o faci cu cineva special, nu asa ca sa te aflii in treaba

#266 2009-12-16 10:28:43

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

PillBlast a scris:

Citystar cred ca isi imagineaza ca noi nu facem decat sa stam in pat sa ne f***m cu prietenii nostrii alfa dominanti rotfl Pe bune acum, daca esti atat de frustrat din cauza sexului, de ce nu te duci frumusel pana in Amsterdam la o iubita platita?

SI nu sariti pe mine ca imi bat joc de el, dar daca asta mi-ar lipsi din viata si m-ar face atat de nefericit clar as face o excursie pana acolo.

dar poate s-o rezolve si mai aproape, direct in romania, fara atatea cheltuieli. amsterdamul e extrem de scump smile
si da, e o idee buna pentru amandoi. cred ca ar fi surprinsi sa afle cati baieti si-au pierdut in felul asta virginitatea, ajutati de prieteni mai mari care voiau sa le faca un bine...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.