Virgin la 18 ani,merg pe 19-12
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19
tomina
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- abandoned
- Full member
- Inregistrat: 2009-11-26
YoHanna a scris:pun pariu ...k are pers in jurul lui care ar vrea sa-l ajute...dar ii ignora !!!!
Nu am nici o persoana in jurul meu care ar vrea sa ma ajute.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
abandoned a scris:YoHanna a scris:pun pariu ...k are pers in jurul lui care ar vrea sa-l ajute...dar ii ignora !!!!
Pardon,eu am vrut. Dar tu o dadeai intr-una cu 'nu',si apoi ajunsesei sa ma agasezi pe mess chiar si cand eram in pat cu prietenul. Daca asa faci cu toate persoanele,nu ma mira ca ai ramas singur.
- YoHanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-05-31
iti dau un sfat mai important ca toate... du-te la un psiholog inainte sa fie prea tarziu, k se pare k nimeni nu are solutia pt situatia ta.
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous"
- abandoned
- Full member
- Inregistrat: 2009-11-26
ShineOfBlood a scris:abandoned a scris:YoHanna a scris:pun pariu ...k are pers in jurul lui care ar vrea sa-l ajute...dar ii ignora !!!!
Pardon,eu am vrut. Dar tu o dadeai intr-una cu 'nu',si apoi ajunsesei sa ma agasezi pe mess chiar si cand eram in pat cu prietenul. Daca asa faci cu toate persoanele,nu ma mira ca ai ramas singur.
Cum a spus si extra,n-ai depus pic de efort deci n-ai vrut.
- lalky
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-20
un psihlolog e f bun ..asta in cazul daca ar vrea sa mearga si ma gandesc ca n-o sa vrea la cat de pesimist e..solutii sunt multe ..problema e ca nu pune nimic in practica la ce s-a scris pana acum.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
abandoned a scris:ShineOfBlood a scris:abandoned a scris: Nu am nici o persoana in jurul meu care ar vrea sa ma ajute.
Cum a spus si extra,n-ai depus pic de efort deci n-ai vrut.
Ah,trebuie sa DEPUN EFORT pentru un strain? Cu gandirea asta,nimeni nu o sa se apropie de tine... Oamenii trebuie sa aiba bunavointa. TU esti cel care trebuie sa depuna efort. Pt ca nimeni nu va depune efort ca sa te simti tu bine,si ei doar sa-si piarda timpul.
- YoHanna
- Insomniac member
abandoned...poti sa ne contrazici cat vrei...dar pierzi timpu degeaba...mai bine l-ai investi intr-un psiholog... poate in sfaturile lui ai avea mai multa incredere.si fi sigur k majoritatea sfaturilor vor fi cam aceleasi care le-ai primit si aici...dar na...incapatanarea e mare !
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous"
- katami
- Platinum member
abandoned a scris:Cum a spus si extra,n-ai depus pic de efort deci n-ai vrut.
aoleu, e a nu stiu cata oara cand imi propun sa nu mai postez nimic aici, dar nu pot sa ma abtin. va aprecia Shine raspunsul tau pt ca ei ii era adresat, dar mie, in locul ei, mi s-ar parea nesimtire....
si din nou... AI PRETENTIA ca ALTII sa "depuna efort" pt tine????? dar TU ce efort ai depus pana acum (exceptand sa te plangi)? ti-au fost date numai aici o gramada de sfaturi... ai depus ceva efort, intr-adevar, sa le contrezi... si atat. tu CHIAR NU INTELEGI ca NIMENI n-o sa-ti accepte negarea asta pana in panzele albe? si ca nimeni n-o sa faca absolut niciun efort in locul tau? pt ca nu se poate, fiecare isi duce ale sale... da, incerci sa ajuti, dar cand vezi ca te zbati tu mai mult decat cel "ajutat", iar el iti raspunde in stilul asta... atunci du-te, frate, si descurca-te singur!!!!!!
uite ca si shine e in asentimentul meu....
Ultima oara a fost editat de katami (2009-12-06 21:56:27)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- YoHanna
- Insomniac member
o sa ajunga sa vb singur aici...la ce atitudine are.
- extra
- Banat
- Inregistrat: 2009-06-11
Ma tem sa nu fie cineva pe aici care isi linisteasca constiinta, spunandu-si ca "daca el nu vrea sa fie ajutat eu nu pot sa fac nimic". Intrebarea pe care trebuie sa ne-o punem, este: am facut eu totul aici? Poate ca va veni o alta intrebare peste cea de mai sus, si care ar suna cam asa: "Sunt eu pazitorul fratelui meu?" Si chiar intreb: suntem noi datori sa-l ajutam pe Alex, sau nu? Cand deschideti topicul acesta si-l cititi, nu vi se umple inima de amaraciune si tristete pentru ca un semen, un frate de-al nostru sufera? Alex, eu unul sunt cu inima alaturi de tine; si cred ca si cele mai "rautacioase" fete simt impreuna cu tine. Nu o recunosc pe fatza -dar am vazut asta printre randurile lor... Alex, iti vorbesc in felul lumii: oamenii au nevoie intotdeauna de speranta. Fara speranta nimeni nu ar putea trai. Caci iata ca pana si cel mai bogat om care are si avutii si femei cate vrea, se teme ca poate sa si le piarda. Poate omul sa aiba cate bogatii doreste; dar el traieste cu teama ca peste noapte poate pierde tot ce are. El nu este fericit pe deplin; el se bucura doar de placeri scurte ale vietii. Tie aceasta iti lipseste: speranta -si nicidecum faptul ca nu ai lucrurile pe care ti le doresti, si pe care le vezi ca pe o neimplinire. Si speranta aceasta nu este una palpabila. Ea nu poate fi vazuta. Daca poate fi vazuta, atunci poate fi observata doar in viata aceluia care o manifesta; caci cel care o are ii va fi imposibil sa o ascunda. Astfel dar, as putea asemana speranta cu credinta. Amandoua se manifesta la fel, si amandoua sunt daruri ale lui Dumnezeu. Nu sunt un bun orator, dar daca iti vei pune mintea putin la treaba vei intelege ce-ti spun. Am spus mai sus ca speranta si credinta sunt daruri ale lui Dumnezeu. Asadar, numai la El pot fi gasite. Speranta si bucuriile lumii acesteia -chiar daca le vei avea intr-o zi-, sunt la fel de trecatoare precum lumea insasi. Dar, daca tu vei cauta speranta la Dumnezeu si iti vei pune nadejdea in El, atunci le vei primi "cu mana larga si fara mustrare", dupa cum este scris. Alegerea ne apartine. Dar sa nu uitam ca nadejdea si speranta pe care ti le ofera lumea sunt la fel de trecatoare ca ea; dar ce ne ofera Dumnezeu -speranta, increderea si dragostea pe care doreste sa le avem in El-, aceste lucruri sunt vesnice, si vor dainui cat va dainui si Dumnezeu. Si ca sa ne bucuram de lucrurile vesnice, trebuie sa-L cautam pe Dumnezeu...
http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Extra,nu putem face totul. Intelege ca avem si noi vietile noastre,cu treburile noastre,persoanele noastre dragi. Ar fi culmea ca un strain sa devina telul nostru in viata... mai ales cand da cu flit oricarei propuneri.
- katami
- Platinum member
extra a scris:Tie aceasta iti lipseste: speranta -si nicidecum faptul ca nu ai lucrurile pe care ti le doresti, si pe care le vezi ca pe o neimplinire.
in sfarsit sunt de acord cu tine
in rest, insa, ii dau dreptate lui Shine... fiecare isi duce crucea sa, ceilalti pot incerca sa-l sprijine, dar drumul propriu e drum propriu, cu bune si cu rele, cu usoare sau grele.
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
eu totusi cred ca e un om care se plictiseste si are chef sa-si bata joc de utilizatorii acestui forum. probabil cineva care a fost canvda banat si se crede superior tuturor, incercand inca o data sa ne arate cat de prosti suntem noi, in comparatie cu el/ea pentru ca mi-e greu sa cred ca aceasta situatie poate contine macar un 5% adevar
- extra
- Banat
E tot ce am vrut sa va spun pana acum: Alex nu are nevoie nici de sfaturi si nici de propuneri. Tot ce are nevoie este compasiunea si intelegerea noastra; o impreuna simtire. Si veti vedea ca se va ridica singur, chiar daca aceasta necesita timp. De-abia acum incep sa realizez de ce ii iubeste Dumnezeu mai mult pe cei deznadajduiti, decat pe ceilalti care si-au gasit speranta in alta parte decat la El. Pentru ca este ocazia celor din prima categorie sa ceara ajutorul lui Dumnezeu! El ii conduce pe oameni si le arata calea pe care trebuie sa umble. Mi-au venit in minte cuvintele: "Fericiti cei saraci cu duhul, caci a lor este Imparatia cerurilor!" Alex, si tu esti unul dintre acestia. Si ferice de tine, pentru ca esti in atentia lui Dumnezeu! Nu fugii, ci indreaptati pasii spre El...
http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17
- Sonia_Simona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-09
anabella_n a scris:eu totusi cred ca e un om care se plictiseste si are chef sa-si bata joc de utilizatorii acestui forum. probabil cineva care a fost canvda banat si se crede superior tuturor, incercand inca o data sa ne arate cat de prosti suntem noi, in comparatie cu el/ea pentru ca mi-e greu sa cred ca aceasta situatie poate contine macar un 5% adevar
Nu a mai fost banat şi nici nu este persoana la care te g?ndeşti tu... Nu a intrat ca să ?şi bată joc de cineva, ci doar ca să găsească ?nţelegere.
Cred că nu ştiţi ?n ce stare l-aţi adus pe acest băiat cu toate aceste păreri. L-aţi căpiat
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Extra, o intrebare pentru tine: tu ce religie esti? Poate restul fetelor stiu dar eu sunt mai noua pe forumul asta.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- extra
- Banat
Ma abtin la a-mi face cunoscuta religia; cel putin momentan. Si la fel cum Alex nu are nevoie de sfaturi si propuneri, tot asa nici oamenii nu au nevoie de religie si doctrine, chiar daca ele sunt 100% pur biblice. Oamenii, si indeosebi cei ca Alex, au nevoie de Dumnezeu. Si sunt sigur ca daca tu Alex nu vezi nici o rezolvare a problemei in lume, este datorita faptului ca Dumnezeu nu te lasa sa o vezi, tocmai ca sa te indrepti spre El. Sau ne este noua rusine sa apelam la Dumnezeu? Slava Lui pentru incurajarile care ni le-a dat: "Si tu cand te rogi, du-te in camaruta ta si incuie usa dupa tine"... Sa nu ne fie rusine, ci sa venim cu indrazneala inaintea Tatalui nostru ceresc, ca Unul care doreste sa ne umple de binecuvantari. Noi toti suntem ai Lui, dupa cum El a spus: "Al Meu este pamantul si tot ce este pe el"; si asta indiferent daca unii recunosc sau nu, indiferent ca unii Ii aduc slava si multumiri, iar altii nu. Pentru mine nu este o rusine sa vin inaintea Lui Dumnezeu ca sa-I aduc cererile si multumirile mele in Numele Domnului Iisus, ci gasesc lucrul acesta ca fiind un privilegiu, asa cum este si placut inaintea Lui. Tot ce trebuie sa faca omul este sa vina inaintea lui Dumnezeu cu indrazneala pe care o are in momentul acela, si va primi o si mai mare binecuvantare. Foloseste lumina(cunostinta) pe care o ai -dar foloseste-o- si numai dupa ce vei face asa ti se va da o si mai mare lumina. Acesta este indemnul Lui: "Indrazneste!"
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Jessica_M a scris:anabella_n a scris:eu totusi cred ca e un om care se plictiseste si are chef sa-si bata joc de utilizatorii acestui forum. probabil cineva care a fost canvda banat si se crede superior tuturor, incercand inca o data sa ne arate cat de prosti suntem noi, in comparatie cu el/ea pentru ca mi-e greu sa cred ca aceasta situatie poate contine macar un 5% adevar
Nu a mai fost banat şi nici nu este persoana la care te g?ndeşti tu... Nu a intrat ca să ?şi bată joc de cineva, ci doar ca să găsească ?nţelegere.
Cred că nu ştiţi ?n ce stare l-aţi adus pe acest băiat cu toate aceste păreri. L-aţi căpiat
Si el pe mine. Iti doresc sa gasesti si tu un 'sarac cu duhul' d-asta,cum zice Extra,sa te f*ta la nerv pe mess cand tu te certi cu parintii,prietenul sau cand esti cu prietenul in pat. NUMAI in momentele astea. Si sa o faca in mod obsesiv. Atunci sa vedem cata compasiune ii mai arati. Mai ales daca atunci cand tu ii spui ca ai problemele respective,el insista ca un copil mic ca vrea atentie si atat.
Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-07 08:17:25)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|