homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 18 ani,merg pe 19-11

#191 2009-12-05 21:58:01

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19

abandoned a scris:

anabella_n a scris:

par katami
eu atat am avut de spus pe aici, ca daca pustiul vrea sa inteleaga, va intelege din randurile astea, daca nu...din partea mea sa moara singur si trist la 80 ani, treaba lui...

Foarte frumos spus,n-am cuvinte sa descriu atitudinea ta....

Si eu ti-am spus acelasi lucru,si aceeasi reactie ai avut-o. smile Intelege ca dintre noi,tu esti ala cu probleme. Din moment ce atitudinea noastra o are mai multa lume,si pe a ta o ai doar tu,crede-ma ca nu la noi e defectiunea...

Extra,asa ti-as da vreo doua injuraturi de Dumnezeul ala pe care vrei sa-l bagi pe gat tuturor... dar ma abtin. smile Ia pastreaza tu pentru tine Dumnezeul,si lasa oamenii normali in pace. smile

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-05 21:59:55)

#192 2009-12-05 22:21:21

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

parinti tai ti-au dat o educatie si te-au crescut cum au putut ei mai bine.
nu este o scuza pt pesimismul tau.
Trebuie sa te maturizezi...totul depinde numai de tine.

#193 2009-12-05 22:37:18

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Eram sigur ca te vei oprii in loc Shine... Te sfatuiesc sa nu atragi mania lui Dumnezeu in mod nechibzuit asupra ta. Tu te opui oricarei neprihaniri si oricarui lucru bun care ne este oferit de Dumnezeu. Ia seama bine in mintea ta, ca nu cumva din lipsa unei corecte judecati, sa lupti impotriva lui Dumnezeu. Daca tu nu vrei sa-L cunosti pe Dumnezeu, macar nu te opune si in calea altora.

Luati bine aminte toti si nu fiti fara pricepere: daca voi nu va veti smerii inimile inaintea lui Dumnezeu, va va smeri El pe voi; daca nu veti cadea voi pe piatra din capul unghiului cladirii, va cadea ea peste voi. Si vai de acela peste care va cadea ea!

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#194 2009-12-05 22:42:05

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

abandoned a scris:

anabella_n a scris:

par katami
eu atat am avut de spus pe aici, ca daca pustiul vrea sa inteleaga, va intelege din randurile astea, daca nu...din partea mea sa moara singur si trist la 80 ani, treaba lui...

Foarte frumos spus,n-am cuvinte sa descriu atitudinea ta....

well...eu macar am o viata, una extrem de fericita chiar, asa cu atitudinea asta de care zici tu...
si tu ai putea avea una daca ai sti sa extragi esentialul din ceea ce am spus
succes

#195 2009-12-05 22:42:18

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

extra a scris:

Eram sigur ca te vei oprii in loc Shine... Te sfatuiesc sa nu atragi mania lui Dumnezeu in mod nechibzuit asupra ta. Tu te opui oricarei neprihaniri si oricarui lucru bun care ne este oferit de Dumnezeu. Ia seama bine in mintea ta, ca nu cumva din lipsa unei corecte judecati, sa lupti impotriva lui Dumnezeu. Daca tu nu vrei sa-L cunosti pe Dumnezeu, macar nu te opune si in calea altora.

Luati bine aminte toti si nu fiti fara pricepere: daca voi nu va veti smerii inimile inaintea lui Dumnezeu, va va smeri El pe voi; daca nu veti cadea voi pe piatra din capul unghiului cladirii, va cadea ea peste voi. Si vai de acela peste care va cadea ea!

Da,da,Dumnezeul care nu exista ma va trazni intr-o zi. Abia astept. smile Dar nici tu nu baga lumii pe gat chestiile astea... cine e menit sa creada,va crede. Pot sa jur ca nu vei converti pe nimeni,deci nu faci altceva decat sa agasezi oamenii cu acelasi text : "Intorceti-va catre Dumnezeu"... la modul cel mai serios,nu faci recrutari,mai! Lasa oamenii sa se prinda singuri in ce tre' sa creada. Tu faci exact cum fac astia cu politica: Voteaza cu Xulescu,ca e bun pt ca asa zic eu. La fel si tu: Sa crezi in Dumnezeu! Ca zic eu ca asa trebuie. E aiurea  smile  Lasa oamenii sa aleaga singuri in ce sa creada,ca au si ei dendrite,axoni si sinapse. smile

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-05 22:44:12)

Publicitate

loading...

#196 2009-12-05 22:46:23

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

extra a scris:

Daca si Dumnezeu ar fi spus cuvintele din postul 187, atunci noi nu mai eram demult... Dar slava lui Dumnezeu ca aceste cuvinte sunt ale unui om. Noi ca oameni ne pierdem rabdarea foarte repede; si mai cu seama se intampla lucrul acesta pentru ca nu o cultivam.

da, sunt cuvintele unui om, unul normal la cap, cu o viata sanatoasa si reala
cu prieteni si cu familie, o familie pe care mai presus de orice o iubesc si o respect, indiferent cat de putin a avut sa-mi ofere la un moment dat!
si pe care n-am judecat-o niciodata pentru esecurile mele personale

#197 2009-12-05 23:09:46

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Eu nu am zis sa ii judecam, chiar daca ei sunt vinovati. Cand un om greseste, acesta nu poate sa nu fie vinovat pentru greseala lui -e direct raspunzator pentru faptele lui; dar el poate sa nu fie judecat, el poate sa fie iertat... Si noi putem sa facem asta. Ba chiar este de datoria noastra sa-i iertam in inima noastra pe cei care ne-au gresit, indiferent daca ei isi recunosc greseala sau nu.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#198 2009-12-06 11:21:21

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Din pacate, foarte multe dintre problemele emotionale pe care le are o persoana isi au radacina in copilarie.
Dar este adevarat si ca suntem raspunzatori pentru ceea ce traim. Fiecare ne-a dat atat cat a putut. Conteaza cu adevarat ceea ce ne oferim noi. Si ce facem pt. noi, ce facem cu ce avem deja, ce facem cu ceea ce ne-au dat altii wink Putem sa luam o copilarie nefericita ca pe un blestem care sa ne distruga viata, sau ca pe un motiv in plus sa ne demonstram ca meritam si ca putem mai mult. Alegerea ne apartine ...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#199 2009-12-06 13:32:02

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

my_aa a scris:

Din pacate, foarte multe dintre problemele emotionale pe care le are o persoana isi au radacina in copilarie.
Dar este adevarat si ca suntem raspunzatori pentru ceea ce traim. Fiecare ne-a dat atat cat a putut. Conteaza cu adevarat ceea ce ne oferim noi. Si ce facem pt. noi, ce facem cu ce avem deja, ce facem cu ceea ce ne-au dat altii wink Putem sa luam o copilarie nefericita ca pe un blestem care sa ne distruga viata, sau ca pe un motiv in plus sa ne demonstram ca meritam si ca putem mai mult. Alegerea ne apartine ...

Foarte bine spus,din pacate realitatea e alta.Pe mine mereu m-a ,,afectat'' aceasta formula de incheiere:alegerea ne apartine in sensul ca daca simteam ca trebuie sa aleg spre binele meu dar in acelasi timp era greu de rezolvat si cu foarte multe riscuri si foarte multe esecuri nu alegeam.Iar cand zici ,,alegerea ne apartine'' mai poate fi si o forma de nepasare,,daca ti-e bine nu ma intereseaza,daca ti-e rau nu ma intereseaza'' iar asta ma deranjeaza.

#200 2009-12-06 17:34:59

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

abandoned a scris:

.Iar cand zici ,,alegerea ne apartine'' mai poate fi si o forma de nepasare,,daca ti-e bine nu ma intereseaza,daca ti-e rau nu ma intereseaza'' iar asta ma deranjeaza.

"te deranjeaza"? yikes dar cine esti tu de AI PRETENTIA ca toata lumea sa aiba grija de tine? la fel cum ti-a zis si annabella... trezeste-te, ASTA  e realitatea!! extra a spus ca Dumnezeu nu ne lasa niciodata si asa e... eu adaug ca DOAR Dumnezeu nu ne lasa niciodata, indiferent de cum suntem noi. dar nu te astepta ca oamenii sa te poarte pe brate... pt ca si my_aa si annabella au spus f corect: lumii nu-i pasa daca ti-e bine sau rau. TU ALEGI daca vei fi incojurat de oameni sau vei muri singur la 80 de ani. daca vei continua atitudinea asta combativa, da, cu asta te vei alege (si va fi alegerea TA si numai a ta): cu singuratate, cu oameni nepasatori care vor spune: "am vrut sa-l ajut, dar daca el nu se lasa ajutat... asta e, viata merge mai departe, sa fie sanatos si gata".

nimeni nu-ti baga in sac... nici macar Dumnezeu. ai toate premisele, ca fiecare dintre noi, sa ai o viata fericita. Dumnezeu ti le-a dat si ar trebui sa incepi cu NITICA RECUNOSTINTA. daca tu ALEGI sa risipesti ce ai si sa desconsideri ce ai primit... atunci SUPORTI CONSECINTELE.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#201 2009-12-06 17:38:50

abandoned
Full member

katami a scris:

ai toate premisele, ca fiecare dintre noi, sa ai o viata fericita. Dumnezeu ti le-a dat si ar trebui sa incepi cu NITICA RECUNOSTINTA. daca tu ALEGI sa risipesti ce ai si sa desconsideri ce ai primit... atunci SUPORTI CONSECINTELE.

Nu este adevarat,nu este adevarat.

#202 2009-12-06 17:43:09

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

in cazul asta... sincer si cu parere de rau... cred ca scenariul annabellei este destul de aproape de realitate neutral asta daca nu te vei trezi mai tarziu. eu una iti doresc sa nu fie PREA tarziu.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#203 2009-12-06 17:47:33

abandoned
Full member

katami a scris:

in cazul asta... sincer si cu parere de rau... cred ca scenariul annabellei este destul de aproape de realitate neutral asta daca nu te vei trezi mai tarziu. eu una iti doresc sa nu fie PREA tarziu.

Sunt de parere ca numai eu si clasele sociale defavorizate avem o viata nefericita,ei cu problemele lor si eu cu ale mele.Sincer ei au un avantaj inaintea mea,ei se vor duce la Dumnezeu inaintea mea eu voi mai sta in acest loc mizerabil

#204 2009-12-06 18:11:01

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

abandoned termina cu pesimismul asta ...k poate ajungi peste cativa ani sa regreti k nu te-ai bucurat de toate cate ti le ofera viata...
habar n-ai cati oameni ar da orice sa mai traiasca macar o zi pe pamantul asta...ca sa se bucure pana si de pb vietii ,d-apai de lucrurile frumoase.

cica loc mizerabil........ ai de capu meu.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#205 2009-12-06 18:58:13

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

apropo de loc mizerabil. Stii ce inseamna sa te bucuri de viata? sa apreciezi ca ai doua maini de care te poti folosi, sa apreciezi sa te poti deplasa cu doua picioare intregi, perfecte din punct de vedere functional, auzi, vezi, mirosi. cunosc persoane cu dizabilitati care nu pot sa mearga sunt fericiti .doar cand vorbeste cineva cu ei, afla ceva nou, vad ceva nou.

merg dimineata la serviciu si ma intalnesc mereu cu o doamna oarba, cu bastonul alb. are pe fata un zambet care imi taie respiratia. asculuta si savureaza sunetele de pe strada, imi recunoaste pasii deja, imi apreciaza starea emotionala doar dupa voce.

bucuriile vietii sunt cele marunte, pe care daca le primesti gratuit nu le apreciezi. poate ca daca la ora asta nu mai erai viregin iti gaseai un alt prilej ca sa fi trist.

e pacat. fiecare clipa e unica si trecatoare. ma bucur si cand deschid figiderul si vad mancare. poate ca daca nu as sti cum este fara mancare nu as aprecia un frigider plin.

nu mai spun nimic. doar ca am lacrimi in ochi. sa nu apreciezi ceea ce ai e cea mai mare durere pentru tine ca om. si urmatorul pas este ca nu ii apreciezi pe ceilalti si ceea ce fac pentru tine.

iubesc+Camelia+Matei

#206 2009-12-06 19:22:46

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

tomina a scris:

apropo de loc mizerabil. Stii ce inseamna sa te bucuri de viata? sa apreciezi ca ai doua maini de care te poti folosi, sa apreciezi sa te poti deplasa cu doua picioare intregi, perfecte din punct de vedere functional, auzi, vezi, mirosi.

bucuriile vietii sunt cele marunte, pe care daca le primesti gratuit nu le apreciezi.
e pacat. fiecare clipa e unica si trecatoare. sa nu apreciezi ceea ce ai e cea mai mare durere pentru tine ca om. si urmatorul pas este ca nu ii apreciezi pe ceilalti si ceea ce fac pentru tine.

foarte adevarat..subscriu smile

#207 2009-12-06 19:30:52

YoHanna
Insomniac member

pun pariu k are mult mai multe posibilitati decat arata....
si mai e un lucru de care incep sa fiu din ce in ce mai sigura...k are pers in jurul lui care ar vrea sa-l ajute...dar ii ignora pe toti asa cum ignora si sfaturile noastre !

!!!!

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#208 2009-12-06 20:46:05

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

cred ca avem aici si o problema de cultura. cineva care merge la film, teatru, opera, merge la vernisaje, este activ social vreau sa spun nu cred ca s-ar confrunta atat de acuwt cu o asemenea situatie.

Trebuie sa citesti, sa cunosti, sa te informezi si sa intelelgi ca azi, esti asa datorita faptelor tale din trecut si vei ramane asa si in viitor daca nu schimbi deva in prezent. E greu sa fii singur? Ince cu a face lucruri bune pentru ceilalti si ti se vor intoarce inzecit smile . La scoala ai grija de colegi si ajuta acolo unde este nevoie, din suflet. O sa te simti deja mai bine. Hraneste porumbeii, un caine flamand pe strada ca sa iti castigi un oarecare respect de sine pe care cu siguranta nu il ai.

Offf, sunt atatea solutii. Problema este ca nu esti deschis la minte vreau sa soun, si nu vreau sa te jignesc. Adica nu te-a preocupat cultura personala, nu ai un vocabular, o parere despre lucruri, o personalitate formata, experienta pentru ca nu ai incercat.

Jos palaria fetelor la ce v-ati angajat.

iubesc+Camelia+Matei

#209 2009-12-06 20:52:57

YoHanna
Insomniac member

tomina a scris:

cred ca avem aici si o problema de cultura. cineva care merge la film, teatru, opera, merge la vernisaje, este activ social vreau sa spun nu cred ca s-ar confrunta atat de acuwt cu o asemenea situatie.

Trebuie sa citesti, sa cunosti, sa te informezi si sa intelelgi ca azi, esti asa datorita faptelor tale din trecut si vei ramane asa si in viitor daca nu schimbi deva in prezent. E greu sa fii singur? Ince cu a face lucruri bune pentru ceilalti si ti se vor intoarce inzecit smile . La scoala ai grija de colegi si ajuta acolo unde este nevoie, din suflet. O sa te simti deja mai bine. Hraneste porumbeii, un caine flamand pe strada ca sa iti castigi un oarecare respect de sine pe care cu siguranta nu il ai.

Offf, sunt atatea solutii. Problema este ca nu esti deschis la minte vreau sa soun, si nu vreau sa te jignesc. Adica nu te-a preocupat cultura personala, nu ai un vocabular, o parere despre lucruri, o personalitate formata, experienta pentru ca nu ai incercat.

Jos palaria fetelor la ce v-ati angajat.

cata dreptate ai....... smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.