homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 18 ani,merg pe 19-10

#172 2009-12-05 18:13:36

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19

wild_wind a scris:

nu are prieteni de familie,dar cu tine,cu tine cum este,cum se comporta? vorbiti,sunteti apropiati?

Se comporta bine,nu e violenta.De vorbit vorbim putin,mai mult vorbim cand am nevoie de bani pt scoala si alte lucruri legate de sc.I-am spus de 100 de ori despre singuratatea mea dar nu intelege,spune ca are prea multe pe cap.

#173 2009-12-05 18:14:04

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

tatal tau era/este deprimat ! depresia este genetica...cel mai sigur si tu o ai.
Deci singurul care te poate ajuta esti tu si numai tu.
Nu mai da vina pe nimeni pt ca iti cauti singur scuze...

#174 2009-12-05 18:27:43

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

alex...nu te-am intrebat daca este violenta,dar acum te intreb de ce ai scris asa?cine este violent??
imi pare rau ca nu are ,,timp,, ptr tine.
eu,indiferent cat de ocupata sunt,am mereu timp ptr fiul meu si ,,problemele,, specifice varstei lui...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#175 2009-12-05 18:32:12

abandoned
Full member

wild_wind a scris:

alex...nu te-am intrebat daca este violenta,dar acum te intreb de ce ai scris asa?cine este violent??
imi pare rau ca nu are ,,timp,, ptr tine.
eu,indiferent cat de ocupata sunt,am mereu timp ptr fiul meu si ,,problemele,, specifice varstei lui...

Nu e nimeni violent,m-am formulat asa pentru ca ala este adevarul

#176 2009-12-05 18:36:34

wild_wind
Platinum member

chiar nu poti vb cu unul din ei despre tine?
zilele astea ce ai facut?
la liceu cum a fost?

Publicitate

loading...

#177 2009-12-05 18:41:28

abandoned
Full member

wild_wind a scris:

chiar nu poti vb cu unul din ei despre tine?
zilele astea ce ai facut?
la liceu cum a fost?

M-am saturat sa le vorbesc despre mine,le-am vorbit si tot degeaba.Mereu ma iau la rost cu ,,da ce n-ai maini?,n-ai picioare,altii sunt pe strazi si tu ai ai un loc unde sa stai,ce sa mananci,s.a.m.d''.La liceu e monotonie si atat:vine proful/profa preda-eu scriu-in pauza ma uit pe geam si ma gandesc la nimic-dupa incheierea programului ma duc acasa si a doua zi e la fel.Zilele astea m-am plimbat pe undeva.

#178 2009-12-05 18:46:46

wild_wind
Platinum member

deci totusi ai iesit din casa.
chiar nu ai un coleg cu care sa vb?fii un pic mai deschis,chiar incearca sa te schimbi un pic,o sa fii uimit...
sau fa un exercitiu cu tine-du-te in fata oglinzii si intreaba-te ce vezi?oare cel pe care il privesti,nu merita sa se schimbe??
iar ca sa iti dea de gandit ceva...citeste topicul-doar citeste-,,din nou cancer,,-o sa fii uimit ce lectie de viata vei primi de acolo si cat de norocos esti ca existi ...
iesi din monotonie si vei descoperi ca poti fi fericit si ca respiri aerul si ca auzi cum bate vantul....

#179 2009-12-05 18:47:53

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

eu stiu ca este un psiholog in scoala. poti incerca sa mergi, sa incerci si asa. oricum, poate ca ar trebui sa incepi sa fii creativ, pentru ca eu as innebuni sa fac in fiecare zi acelasi lucru. cred ca e ca o boala, de care scapi rupand tiparul. si totul incepe de la tine.

iubesc+Camelia+Matei

#180 2009-12-05 19:14:09

abandoned
Full member

wild_wind a scris:

deci totusi ai iesit din casa.
chiar nu ai un coleg cu care sa vb?fii un pic mai deschis,chiar incearca sa te schimbi un pic,o sa fii uimit...
sau fa un exercitiu cu tine-du-te in fata oglinzii si intreaba-te ce vezi?oare cel pe care il privesti,nu merita sa se schimbe??
iar ca sa iti dea de gandit ceva...citeste topicul-doar citeste-,,din nou cancer,,-o sa fii uimit ce lectie de viata vei primi de acolo si cat de norocos esti ca existi ...
iesi din monotonie si vei descoperi ca poti fi fericit si ca respiri aerul si ca auzi cum bate vantul....

Da,nu am nici un coleg cu care sa vb.Nu pot sa fiu fericit ca respir aerul mi se pare prea putin,daca aveam probleme de sanatate grave mai ziceam dar asa nu.Am zis de multe ori sa ma schimb in oglinda dar nu s-a intamplat nimic

#181 2009-12-05 19:16:13

wild_wind
Platinum member

ce argumente sa iti mai dau??
spune tu,alex...sunt singura ramasa aici, care incearca sa te faca sa intelegi ca trebuie sa faci ceva.
ce ai de gand sa faci? sincer....

#182 2009-12-05 19:23:41

abandoned
Full member

wild_wind a scris:

ce argumente sa iti mai dau??
spune tu,alex...sunt singura ramasa aici, care incearca sa te faca sa intelegi ca trebuie sa faci ceva.
ce ai de gand sa faci? sincer....

Eu inteleg ca trebuie sa fac ceva dar ma vad mereu in aceeasi stare,ce sa fac?ma intreb si eu si nimeni nu raspunde

#183 2009-12-05 19:35:38

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

abandoned a scris:

=katami,
pasul 1: sa nu se mai planga, sa nu se mai autocompatimeasca si sa nu mai ceara compatimire de la altii
pasul 2: sa nu le mai fie rusine cu propriul sistem de gandire, cu propria imagine, cu faptul ca pot fi DIFERITI de altii, dar asta nu e ceva rau
psul 3: sa repete pasul 2 pana cand chiar o sa le iasa... cand o sa ii doara fix in mijlocul funduletului de parerea celor din jur, atunci vor vedea ca vor avea atat prieteni, cat si iubita. sinceritatea si naturaletea sunt instinctiv apreciate... la fel si taria de a-ti apara imaginea

As vrea sa te vad pe tine in locul meu,sa vad ce ai face si cum te-ai comporta.Ai urma pasii tai sau ai urma alti pasi...

de moment ce asta am scris, inchipuie-ti ca EXACT ASTA AM FACUT (probabil n-ai citit cap-coada mesajul de mai sus)... in loc sa-mi plang de mila si sa ma declar singura neinteleasa din univers. nu-ti zic cu ironie ce zic, dar m-a enervat replica asta....

kathryn, TOCMAI, mie exemplul tau imi sustine argumentele, respectiv faptul ca degeaba fac (sau nu) parintii eforturi, totul depinde de FIREA TA, de personalitatea ta proprie.

eu prea des nu dau pe aici, pt ca am experienta cu topicul lui city... cine nu VREA sa fie ajutat, nu vrea, frate.... si nimeni nu poate sa-l ajute cu forta. neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#184 2009-12-05 19:41:34

abandoned
Full member

extra a scris:

Cat despre Alex sau Citystar (si toti asemenea lor), ei nu au primit o educatie; ei au primit doar o ingrijire a lucrurilor strict necesare: haine, mancare si un adapost. ? Caci pana si unele dintre ele au parte de o
In concluzie, daca vrei ca un om sa lupte in viata, invata-l de mic. Daca-l inveti, mai mult ca sigur ca va lupta. Dar daca nu-l inveti, nu va sti sa lupte, si nici in ce directie sa o faca! Ba mai mult decat atat, el se va descuraja la cea mai mica adiere de vant

Total adevarat,ba mai mult parintii mei au si recunoscut fara retinere si fara teama acest lucru

Ultima oara a fost editat de abandoned (2009-12-05 19:52:32)

#185 2009-12-05 19:56:31

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

abandoned a scris:

extra a scris:

Cat despre Alex sau Citystar (si toti asemenea lor), ei nu au primit o educatie; ei au primit doar o ingrijire a lucrurilor strict necesare: haine, mancare si un adapost. ? Caci pana si unele dintre ele au parte de o
In concluzie, daca vrei ca un om sa lupte in viata, invata-l de mic. Daca-l inveti, mai mult ca sigur ca va lupta. Dar daca nu-l inveti, nu va sti sa lupte, si nici in ce directie sa o faca! Ba mai mult decat atat, el se va descuraja la cea mai mica adiere de vant

Total adevarat

mai omule...nu te mai vaieta atata, ca taica-meu n-a primit nici macar atat de la betivul de taica-sau, ba mai dormea si prin vecini sau prin sura de paie, ca nici grajd de animale n-aveau, ca bea ala toti banii!!! ce sa mai zica de faptul ca trebuia s-o scape pe ma-sa uneori si de sub toporul betivului, atintit la gatul ei? si tot a iesit om de caracter, s-a insurat, a avut o adolescenta si o viata normale, si-a facut prieteni, nu s-a apucat de baut si a fost in stare sa-mi dea si mie mai departe cateva valori si principii de viata cat se poate de solide
iar maica-mea, saraca, ce sa mai zica de faptul ca la 12 ani facea mancare si paine pentru surorile ei mai mici, si au crescut toate mai mult in centre de plasament ca bunicul era paralizat si bunica-mea avea o boala inchipuita de inima, asa ca statea mai mult pe la oras, prin spitale, ca sa scape de corvoada tinerii in spinare a unei case?!?!
ai mei ce-ar putea, frate, sa mai zica in situatii atat de dramatice ca astea?
ia nu mai aruncati atata vina pe parinti pentru rateurile de care dati voi dovada in viata personala.
viata v-o faceti singuri, nu va baga nimeni in traista nimic! ba din contra, avand o astfel de viata si astfel de parinti, puteti fi voi de o mie de ori mai determinati sa faceti ceva bun si diferit cu viitorul vostru, in loc sa va plangeti de mila si sa gasiti repede explicatia: sunt asa din cauza lor si din pacate e prea tarziu sa mai schimb ceva.

#186 2009-12-05 20:00:14

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

annabella puss mi-a mers la inima ce ai scris... exact la fel gandesc si eu tummenupp

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#187 2009-12-05 20:03:42

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

par katami
eu atat am avut de spus pe aici, ca daca pustiul vrea sa inteleaga, va intelege din randurile astea, daca nu...din partea mea sa moara singur si trist la 80 ani, treaba lui...

#188 2009-12-05 20:07:48

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

abandoned a scris:

=katami,
pasul 1: sa nu se mai planga, sa nu se mai autocompatimeasca si sa nu mai ceara compatimire de la altii
pasul 2: sa nu le mai fie rusine cu propriul sistem de gandire, cu propria imagine, cu faptul ca pot fi DIFERITI de altii, dar asta nu e ceva rau
psul 3: sa repete pasul 2 pana cand chiar o sa le iasa... cand o sa ii doara fix in mijlocul funduletului de parerea celor din jur, atunci vor vedea ca vor avea atat prieteni, cat si iubita. sinceritatea si naturaletea sunt instinctiv apreciate... la fel si taria de a-ti apara imaginea

As vrea sa te vad pe tine in locul meu,sa vad ce ai face si cum te-ai comporta.Ai urma pasii tai sau ai urma alti pasi...

eu as fi facut exact ce-a scris katami in locul tau...problema e ca tu nu vrei , nu ca nu poti...am vazut dupa cum ai rasp cum gandesti ..adica negativ, esti tot timpu pesimist..incearca sa mai citesti de cateva ori pasii aia despre care a scris katami..

#189 2009-12-05 20:57:47

abandoned
Full member

anabella_n a scris:

par katami
eu atat am avut de spus pe aici, ca daca pustiul vrea sa inteleaga, va intelege din randurile astea, daca nu...din partea mea sa moara singur si trist la 80 ani, treaba lui...

Foarte frumos spus,n-am cuvinte sa descriu atitudinea ta....

#190 2009-12-05 21:54:48

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Daca si Dumnezeu ar fi spus cuvintele din postul 187, atunci noi nu mai eram demult... Dar slava lui Dumnezeu ca aceste cuvinte sunt ale unui om. Noi ca oameni ne pierdem rabdarea foarte repede; si mai cu seama se intampla lucrul acesta pentru ca nu o cultivam. 
Voi spuneti ca sa nu-L amestecam si pe Dumnezeu in vietile noastre. Veti vedea totusi ca toate lucrurile ne conduc spre Dumnezeu; si de asemenea toate raspunsurile si rezolvarile la orice problema a noastra tot la El se gasesc.
Suntem aproape 1000 de membrii inscrisi. Din toti acestia(si dintre toti care au scris aici) numai unul singur nu l-a acuzat pe alex: kathryn. In rest, toti l-au acuzat in mod direct sau indirect. Acum va intreb pe voi, pe aceia care mai aveti un gram de credinta si cunostinta crestina(nu zic credinta in Dumnezeu, ci despre Dumnezeu): Domnul Iisus l-ar fi acuzat? Si voi facand asta, de al cui spirit v-ati lasat influentate?...

Ideea de a merge la un psiholog este intr-un sens buna; dar de ce sa nu mergem noi direct la Acela care poate si doreste sa ia direct poverile noastre? Chiar credeti ca Dumnezeu nu ne mai poate ajuta?  "Veniti la Mine toti cei truditi si impovarati iar Eu va voi da odihna." Dumnezeu a promis; iar El nu poate sa minta. Dar ca Domnul Iisus sa poata face asta, trebuie -asa cum a spus- sa venim la El. Ca sa-L gasim nu trebuiesc facute pelerinaje costisitoare. Dumnezeu este chiar langa noi. Ne trebuie doar o inima sincera, o dorinta sincera de a-L cauta si de a sta de vorba cu El. Si Il vom gasi astfel chiar in camera noastra sau intr-un alt loc unde vom fi in liniste doar noi si Dumnezeu. Si nu credeti ca va vorbesc despre lucruri religioase sau care sunt grele de inteles. Sa nu credeti ca eu am camera plina de icoane si de cruci pe pereti; caci Dumnezeu nu se gaseste in nici un chip cioplit, pictat sau desenat. El este foarte aproape de noi -chiar langa noi.
Alex, un psiholog nu te-ar ajuta prea mult, caci si el depinde tot de Dumnezeu.
Iata pasii pe care te indrum eu sa-i faci. Pasi, pe care, daca ii vei face nu-i vei regreta niciodata. Vei cunoaste astfel personal binecuvantarea lui Dumnezeu daca te vei increde in El. Si nu numai tu, ci toti cei care vor dori sa se increada in El.
Iata dar ce iti spun eu sa faci:
1. Fa-ti timp de 5minute, si singur, sa mergi inaintea lui Dumnezeu in camera ta fara sa te deranjeze cineva. Si, plecat pe genunchi ca semn de respect si umilinta, ca Unul care locuieste in cerurile inalte dar care este si aproape de noi, spune-I problema ta.
2. Sa crezi ca El te-a ascultat.
3. Dupa aceea sa astepti linistit raspunsul Lui. 
Sunt 3 pasi simpli. Nu poti sa relationezi usor cu oamenii, nu ai prieteni si nici iubita; dar nimic nu te impiedica sa vii inaintea lui Dumnezeu si sa-I ceri lucrurile acestea. In felul acesta Il vei lasa pe El sa te ajute.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.