homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 18 ani,merg pe 19-28

#514 2009-12-26 17:22:00

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19

nu cred k se poate inchide topicul...asa...fara vreo incalcare a regulamentului...insa ce putem noi face e sa nu mai scriem aici !!! smile
poate dak vine el cu vesti noi...sa ne povesteasca niste schimbari...asa e altceva...dar sfaturi???...NU,eu zic STOP ! ne pierdem timpu doar.
si mor cand il vad cum rade de noi...cum ne agitam degeaba !!!

NU MAI SCRIETI LA TOPICUL ASTA smile (iar asta sa fie greva forumistilor lol )

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#515 2009-12-26 17:39:10

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Pe mine una nu ma deranjaza cu nimic topicul big_smile Asta e ultima problema la care imi sta gandul acum smile Cel mai bun lucru pe care l-am putea face daca ne deranjaza ar fi sa nu ii mai acordam atentie. Nu ii putem cere nici lui sa nu mai scrie, si nici celor care isi doresc sa ii raspunda sa nu o faca. Pana la urma e doar un topic printre atatea sute, scris de o persoana care poate are o problema sau poate nu... Ce mai conteaza...

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-12-26 22:15:00)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#516 2009-12-26 18:40:51

DjMx
New member
Inregistrat: 2009-12-20

Bai frate juma' de forum iti tot zice sa iesi din casa, free chiar se ofera sa vina in Bucuresti pentru tine si sa te scoata in oras si tu tot zici nu ? Acum inteleg perfect de ce esti virgin si nu ai prieteni, prietenii nu o sa vina la tina la usa si o sa se roage de tine sa iesi cu ei, fetele nu o sa cada in genunchi ca sa le f**i, nimeni nu o sa iti ofere nimic pe tava daca tu stia si nu faci nimic. Inteleg ca e bine pe scaun in fata calculatorului dar incerca sa iesi din carapacea aia a ta ca pierzi multe, si aici nu ma refer la sex. Tu tot ii ataci pe cei care incerca sa te ajute, asa o sa faci si cu o fata ? Cand o sa vrea sa faceti sex o s-o iei la misto ? Si eu sunt virgin, dar ies cu fete, mai vorbesc cu ele, ies seara la un billiard/bere incerc si eu sa cunosc lume noua, nu stau pe un forum si ma plang ce viata naspa am neutral.

P.S. mai bine inchidem topicul, ii trantim orice usa in nas pana nu incerca sa se schimbe, poata asa isi da si el seama ca ar fi timpul sa se schimbe.

#517 2009-12-26 20:53:52

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Eu cred ca Alex are mult mai mult bun simt decat multe dintre voi fetelor. De ce spun asta? Pentru ca unele dintre voi m-au jignit direct in fata, iar altele au facut-o indirect in unele topicuri; dar Alex, atunci cand a fost enervat si sacait -asa cum spuneti ca v-am facut si eu voua- nu a facut decat sa de-a un semnal de alarma. Vedeti dar ca el s-a abtinut; dar unele dintre voi nu au facut-o atunci cand ocazia a trecut pe langa ele.
Si va spun asta pentru ca voi vedeti numai ce izbeste ochiul. De ce nu incercati sa va puneti in pielea lui?
Se spune ca daca vrei sa cunosti un om, trebuie mai intai sa te incalti cu macasinii, cu bocancii lui. Nici Dumnezeu nu putea sa ne mantuiasca pana ce nu a 'purtat bocancii nostrii'. Si va spun ca El s-a incaltat si a purtat bocancii fiecaruia dintre noi in parte.
Este de datoria noastra sa ne ajutam semenii. Daca o putem face, atunci sa o facem cu toata inima. Si sunt ferm convins ca putem sa facem asta. Taranul pe camp nu arunca samanta cu gandul ca daca o iesi ceva bine, daca nu, e iar tot bine. Cam asa ati facut voi aici. Lucrati cum trebuie, cu toata puterea voastra, dar si pana la capat.

Voi ce sperati? Ca o sa iasa Alex cu Free, sa gaseasca o fata, sa se culce cu ea, si gata -problema s-a rezolvat? Asa vedeti voi lucrurile? Oameni buni, va spun cu toata puterea ca nu asa, nu in felul acesta trebuiesc rezolvate lucrurile. Ati ales calea cea mai usoara, calea cea mai mizerabila; caci este o cale care intineaza sufletul omului, si-l aduce pe om pana acolo ca sa se simta vandut, degradat. Si sunt ferm convins ca in subconstientul vostru sunteti de acelasi gand cu mine.
Calea cea stramta il ridica pe om la valorile cele mai inalte; este calea pe care omul cu nici un chip nu isi poate pierde demnitatea. Aceasta este calea pe care doreste Dumnezeu sa mergem. De aceea am zis: daca este vreodata sa va plangeti, plangeti inaintea lui Dumnezeu. El este Singurul caruia te poti pleca in genunchi oricat de mizerabil si injosit ai fi, si sa te ridici plin de demnitate. Caci Dumnezeu ii poate curata omului care vine inaintea Lui, atat mintea cat si inima de orice intinaciune a pacatului care l-a adus in starea cea mai degradanta.

Alex este intr-adevar timid, si ma bucur ca nu a acceptat "oferta" lui Free. Si nu a facut-o pentru ca Free nu a stiut cum sa-i castige increderea.
Alex, si tuturor celor care veti asculta cuvintele mele!
Dumnezeu doreste sa va puneti increderea in El. Puneti-L la incercare; cautati sa vedeti cat de bun este El. Aduceti inaintea Lui toate problemele voastre cu care va confruntati, si nu mai incercati sa le rezolvati voi siguri. Puneti-L la incercare astfel; cautati sa va apropiati de El, si El se va apropia de voi.
Dar atata timp cat veti ramane nepasatori, cum poate Dumnezeu sa va ajute? Daca un om bolnav nu merge la medic, cum poate el sa fie vindecat? Caci si daca ar fi la pat, tot ar chema medicul, si medicul ar veni la el. Dar voi tot nu-L chemati sa va vindece. Dumnezeu doreste sa va ajute, dar El nu intervine in viata voastra fara voia voastra.
Va sfatuiesc sa faceti pasul acesta. Ce veti avea de pierdut? Si daca gasiti in alta parte o mai mare dragoste, o mai mare nadejde, un sprijin si un ajutor mai bun decat la Dumnezeu, atunci va sfatuiesc sa mergeti intr-acolo. Dar daca nu veti gasi in alta parte aceste lucruri, atunci ramaneti cu Dumnezeu pentru tot restul zilelor voastre.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#518 2009-12-26 21:00:54

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Extra,tu esti turc? Nu intelegi ca noi pur si simplu vrem sa incerce sa faca ceva,nu numai sa stea si sa-si planga de mila? Cum am mai spus,noi NU vrem sa fim prietenii lui. Vrem sa-l ajutam cum putem,si sa-si vada fiecare de viata lui. Niciun cretin nu o sa-si piarda timpul rezolvand doar problemele lui Alex si nici castigandu-i increderea... avem si noi vieti,ce mama dracu'... Cum spuneam intr-un alt post,trebuia sa avem increderea lui deja pt ca am vrut sa-l ajutam desi nu aveam nicio obligatie. Daca nu iti convine ce ii facem noi,misca-te la Bucuresti si cunoaste-l cat vrei tu si castiga-i increderea si gaseste-i o solutie. Si repet: esti chior? Citeste topicul. Asta vrea sa se f*ta. Ca astfel nu suferea pe tema virginitatii in titlul topicului.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-26 21:02:40)

Publicitate

loading...

#519 2009-12-26 21:02:09

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

extra pe mine personal ma lasa rece sa scrii tu aici.. uneori le prea exagerezi.. si alex daca iese cu free,poate isi gaseste o tipa si se intelege bine cu ea,si poate iese ceva frumos..eu cred in Dumnezeu,si in iubirea care o poarta oamenilor.. dar alex are nevoie si de prieteni,in locul lui acceptam imediat invitatia lui free,si mai ales cu gandul ca poate ma imprietenesc cu free..
nu e faza ca e timid,ci doar ca nu vrea..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#520 2009-12-26 21:41:01

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Nu, nu. Nu asa se rezolva lucrurile. Si daca as face asta -sa ma intalnesc cu Alex- nu s-ar schimba nimic.
Mai departe as putea spune: daca tu ai viata ta, si Alex pe a lui, ce cauti de il mai ajuti? Nu sunt destule problemele tale de te mai complici si cu ale altuia? Vezi dar, ca daca vrei sa ajuti pe cineva trebuie sa te implici(si nu iti spun asta numai tie, ci tututor).
Si eu am lucruri de rezolvat; ba inca o sa am lucruri de rezolvat chiar si la batraneti. Si voi toti la fel. Si ce-o sa zicem: da-i incolo pe altii? Nicidecum; oare cum as putea eu sa fiu fericit in timp ce persoana de langa mine se scalda in lacrimi? Pot sa fiu eu nepasator? Daca ii e foame ii arunc painea cu nepasare? Unde este dar impreuna simtire? Unde este dragostea? Nu stiti ca puteti sa va dati chiar si viata pentru cineva daca nu o faceti cu dragoste? Aici este intelepciunea minunata a lui Dumnezeu, care a lasat lucrurile in felul acesta. Pentru ca omul sa nu se poata lauda; si daca exista o lauda, o va scoate de la Dumnezeu. Si Dumnezeu i-o va da daca omul va face lucrarea cu dragoste.
Noi oamenii am fost creati din dragoste, dar si cu dragoste. Unii au mai putin, iar altii au mai mult. Fericiti cu adevarat nu sunt oare cei care au mai multa dragoste? Oricum ar fi, trebuie sa dezvoltam acest dar minunat pe care Dumnezeu l-a pus in noi. Dragostea trebuie cultivata intotdeauna; si asta in fiecare zi.

Ce vreau sa va spun la tot ce am scris pana acum, este ca sa nu mai scrieti toate dezamagirile voastre cu privire la Alex. Ati inceput cu ceva bun si vreti sa terminati cu rau? Aveti si voi rabdare. Un om nu se schimba peste noapte. Si mai rau: daca il veti presa, el tot mai inapoi se va da, si pierdeti astfel ceea ce vreti sa castigati.
Cat timp sa aveti rabdare? Atat cat e nevoie; adica pana la capat. Dar nicidecum sa nu mai aduceti dezamagirile si impulsurile negative aici pe forum. Dar nici sa-l instrainati de voi sa nu o faceti. Faceti exact cum spune apostolul Pavel: "Cautati sa traiti in pace cu toti oamenii". Vei fi si tu fericit, si cel de langa tine.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#521 2009-12-26 21:53:18

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nici nu am zis sa-i lasam pe altii de izbeliste. Dar nu putem sa-i dedicam atat de mult timp. Tocmai pt ca avem si altele de facut. Scopul noastru in viata nu devine fericirea lui si abilitatea lui de socializare. Noi vrem sa-i dam o mana de ajutor. El trebuie s-o accepte ca sa poata ajunge undeva. Si pana acum nu vad s-o fi acceptat.

#522 2009-12-26 22:34:18

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Noi nu il putem salva pe Alex, oricat de mult ne-am implica.
Nu ii putem vindeca noi traumele din copilarie, si nici complexele de inferioritate, daca intr-adevar problemele lui sunt adevarate, si daca e persoana care spune ca e.
Numai el poate sa faca ceva pentru el. Noi suntem niste straini care l-am ajutat suficient incurajandu-l si spunandu-i ca poate, ca viata nu e chiar asa cum o vede el. Si ca intotdeauna e loc de mai mult atunci cand iti doresti ceva cu adevarat si faci ceva in privinta asta.
Poate sa mearga si la psiholog, daca nu va vrea el cu adevarat sa faca ceva pt. el, va merge degeaba (exemplu, cazul lui Citystar wink ). Nimeni nu te poate ajuta si nu iti poate face nimic daca nu il lasi.
Asa ca, alegerea e in mainile lui, nu intr-ale noastre wink

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-12-26 22:37:50)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#523 2009-12-26 23:01:59

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

eu am o intrebare pentru moderatori, de ce mesajele lui extra nu sunt considerate reclama? in toate o tine una si buna cu Dumnezeu de mi s-a acrit. Daca Dumnezeu era un produs pai il ocoleam cat puteam de tare ca nici un produs de calitate nu are promovare atat de proasta.

Ma rog, intrebarea ramane, de ce nu este considerata publicitate? Daca vine unu si incepe sa predice satanismul pe forum tot asa nu spune nimeni nimic? Eu m-am sau\turat! Intru pe forum sa ma relaxez, nu sa citesc predicile lui extra (si stiu ca pot sa le ocolesc, dar nu se poate ca toata lumea ii raspunde, deci e inevitabil)

M-am agndit sa scriu aici desi sunt offtopic, dar tinand cont ca topicul asta deja nu isi mai are sensul, am zis ca na, nu se pierde mare branza.

#524 2009-12-26 23:34:59

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Si pe mine ma deranjeaza...
Apropos,extra,stiai ca propaganda religioasa e interzisa prin lege? smile Pentru ca incalca dreptul la libera gandire si exprimare al celor de alta religie. De exemplu,al meu. Eu ma simt lezata sa citesc bazaconiile tale cum ai fi si tu daca ti-ar spune cineva despre sacrificarea sugarilor si a mieilor smile Se numeste discriminare.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-26 23:37:13)

#525 2009-12-26 23:44:02

1ul1an
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-08
Site

Subscriu.

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

#526 2009-12-29 03:40:04

alexxxandra
Banat
Inregistrat: 2009-03-27

Inca unul care o sa moara singur si virgin din propria-i prostie. Nu uratenie, nu altceva. Prostie.

#527 2010-02-10 00:15:57

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

O sa platiti cu totii

#528 2010-02-10 00:59:01

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

ce o sa facem?  va

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-02-10 00:59:27)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#529 2010-02-10 09:07:35

OmniaVincitAmor
Insomniac member

abandoned a scris:

O sa platiti cu totii

Plateste deja mamuca ta din al carei vagin ai iesit,ca niciun parinte nu-si doreste asa un copil. smile Du-te si cauta prostituata aia de care intrebai si lasa-ne pe noi.

#530 2010-02-10 22:55:54

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

abandoned a scris:

O sa platiti cu totii

platim cu totii...stai linistit... mai ales impozite si taxe lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#531 2010-02-10 23:10:34

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

Inchideti topicul.

#532 2010-02-11 00:09:36

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Da de ce - ti-ai facut prieteni? Sau ti-ai pierdut virginitatea?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.