Virgin la 18 ani,merg pe 19-30
- abandoned
- Full member
- Inregistrat: 2009-11-26
Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19
YoHanna a scris:
Radeti voi,dar din pacate este foarte trist ceea ce se intampla cu mine.Sfaturile voastre au fost nesemnifcative pt o persoana ca mine care e consumata de intuneric,viata mea a devenit o zbatere intre alegerea de a mai sta macar 1 secunda in lumea aceasta sau de nu a sta.Nimeni nu intelege si nimanui nu-i pasa dar toti sunt aspru pedepsiti daca savarsesc crima sau sinuciderea.Eu voi mai astepta inca cativa ani,poate cine stie voi fi strapuns de o bestie in chip de om sau poate in 2012 va sosii sfarsitul lumii pentru o lume ca asta merita numai chin etern si suferinta,din nefericire nu pot stii care va fi alegerea lui Dumnezeu dar stiu care va fi soarta mea.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Alex,doar pentru ca tie lumea ti se pare o gaura neagra in care nu te iubeste nimeni,nu inseamna ca e la fel si pentru noi. Eu una consider lumea un loc minunat,si nu sunt tocmai genul de persoana optimista. Stii de ce? Pentru ca exista el. Stii de ce exista el? Pentru ca l-am gasit. Stii de ce l-am gasit? Pentru ca l-am cautat. Cand te vei deranja si tu sa cauti persoane de care sa te atasezi,le vei gasi si lumea ti se va parea frumoasa. Pana atunci,ramai la gaura ta neagra.
- abandoned
- Full member
ShineOfBlood a scris:Alex,doar pentru ca tie lumea ti se pare o gaura neagra in care nu te iubeste nimeni,nu inseamna ca e la fel si pentru noi. Eu una consider lumea un loc minunat,si nu sunt tocmai genul de persoana optimista. Stii de ce? Pentru ca exista el. Stii de ce exista el? Pentru ca l-am gasit. Stii de ce l-am gasit? Pentru ca l-am cautat. Cand te vei deranja si tu sa cauti persoane de care sa te atasezi,le vei gasi si lumea ti se va parea frumoasa. Pana atunci,ramai la gaura ta neagra.
Nu cred ca cineva alaturi poate transforma lumea urata in lumea frumoasa.
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Da' ce,ai incercat cu atat de multe persoane incat poti fi sigur? Cineva alaturi poate transforma multe lucruri in feluri pe care nici nu ti le poti imagina. O sa intelegi asta cand vei incerca.
- cornflower
- Hero member
- Inregistrat: 2006-11-02
eu zic sa profiti de virginitatea ta ... si sa te calugaresti , asa nu-ti mai faci griji asupra problemei .... si nici nu te mai simti obligat in vreun fel sa scapi de virginitate, pentru ca ea reprezinta conditie pentru a deveni calugar .......si o sa fii fericit asa virgin cum esti......
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Nu,virginitatea nu e o conditie pentru calugarie. Castitatea e o regula a calugariei in momentul in care devii calugar,dar viata de dinaintea alegerii drumului monahiei n-are nicio legatura. Exista si calugari casatoriti,deci chiar n-are nicio treaba.
- abandoned
- Full member
ShineOfBlood a scris:Da' ce,ai incercat cu atat de multe persoane incat poti fi sigur? Cineva alaturi poate transforma multe lucruri in feluri pe care nici nu ti le poti imagina. O sa intelegi asta cand vei incerca.
Nu,nu am incercat cu nimeni,simt ca ei nu vor intelege niciodata iar eu nu ma voi schimba dupa tiparul lor
- cornflower
- Hero member
- Inregistrat: 2006-11-02
ShineOfBlood a scris:Nu,virginitatea nu e o conditie pentru calugarie. Castitatea e o regula a calugariei in momentul in care devii calugar,dar viata de dinaintea alegerii drumului monahiei n-are nicio legatura. Exista si calugari casatoriti,deci chiar n-are nicio treaba.
eu asa stiam de la un profesor de religie, in fine asa o fi cum zic tu ....
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
Pai si eu tot de la prof de religie stiu. Nu conteaza ce ai facut la viata ta,atata timp cat iti pastrezi castitatea si umilinta din momentul alegerii drumului monahiei. Daca esti casatorit,sotia trebuie sa fie de acord sa renunti la orice actiune sexuala. Daca e de acord,poti deveni calugar,daca nu,nu esti lasat sa devii calugar pentru ca se presupune ca ai chinui un suflet (respectiv pe sotie).
- taniusha
- Full member
- Inregistrat: 2009-06-17
abandoned a scris:Nu,nu am incercat cu nimeni,simt ca ei nu vor intelege niciodata iar eu nu ma voi schimba dupa tiparul lor
Nu inteleg de ce gandesti pt altii..tu incearca si ai sa vezi sunt sigura ca mai sunt persoane ca tine, care te vor intelege...tu cauta..cine cauta gaseste
- x_ynna
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-01-27
nu vreau sa iti spun parerea mea completa...ca nu numai ca ar trebui sa incerci...ci sa lupti...sa lupti cu toata forta ta si sa vezi cum incet, incet alta culoare o sa capete viata...
sa zicem ca tu nu vrei sa faci asa...dar daca o sa pleci din lumea asta fara ca macar sa incerci...sa faci o incercare...nu crezi ca ai regreta?
O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!!
- taniusha
- Full member
- Inregistrat: 2009-06-17
x_ynna a scris:nu vreau sa iti spun parerea mea completa...ca nu numai ca ar trebui sa incerci...ci sa lupti...sa lupti cu toata forta ta si sa vezi cum incet, incet alta culoare o sa capete viata...
sa zicem ca tu nu vrei sa faci asa...dar daca o sa pleci din lumea asta fara ca macar sa incerci...sa faci o incercare...nu crezi ca ai regreta?
subscriu
- abandoned
- Full member
x_ynna a scris:nu vreau sa iti spun parerea mea completa...ca nu numai ca ar trebui sa incerci...ci sa lupti...sa lupti cu toata forta ta si sa vezi cum incet, incet alta culoare o sa capete viata...
Nu are nici un rost sa lupt cu toata forta mea in aceasta viata infecta.Regretul vine ca urmare a neputintei in fata a ceva ce putea fi frumos,dar intr-o viata infecta eu nu vad nimic frumos,tu vezi?
- x_ynna
- Addicted member
ca sa iti spun ce ar putea fi frumos intr-o viata infecta ar trebui sa inteleg ce vezi tu printr-o viata infecta?
- abandoned
- Full member
x_ynna a scris:ca sa iti spun ce ar putea fi frumos intr-o viata infecta ar trebui sa inteleg ce vezi tu printr-o viata infecta?
O viata infecta este o viata netraita normala,o viata in care traiesti avand un numar redus de obiective(materiale)care cand le vei dobandi vei credea ca ele vor alina suferinta singuratatii tale pt tot restul vietii.De cele mai multe ori cei care au o asa viata sfarsesc sinucindu-se.O viata infecta mai inseamna si aceeasi rutina zilnica de ani de zile fara nici o schimbare pentru ca in trecut ai avut de aface cu oameni care te-au marcat si numai poti face nimic in prezent sau viitor.O viata infecta mai este si atunci cand citesti pe internet sau mai rau vezi cand te duci sa cumperi ceva,vezi persoane fericite si te intrebi,,ma nene da masca aia falsa de fericire cat dureaza?'' sau te intrebi,,astia cum de sunt fericiti?''.In concluzie o viata infecta este o viata in care nu poti deveni mai mult ai vrea sa devii
- x_ynna
- Addicted member
da...din ce spui tu inteleg ca pana acum ai avut parte numai de dezamagiri...si da...inteleg foarte bine de ce nu vrei sa mergi mai departe, sau mai bine spus de ce esti asa de scarbit de lumea in care traim...si in mare parte asa si este...o lume rea si necinstita...
numai ca vezi tu alex asta e lumea in care ne-a fost dat sa traim, asta e viata care ne-a fost dat sa o ducem...si pentru ca nu stim sigur ce urmeaza dupa viata asta, eu cred ca ar trebui sa incercam sa o traim...
acum...lumea se imparte in 2: cei care sunt fericiti cu adevarat...si cei care sunt, asa cum ai spus tu, ipocriti;
sa stii de la mine ca cei care sunt cu adevarat fericiti...nu sunt cei cu fff multi bani, ei fac parte din clasa ipocritilor...pentru ca banii multi atrag dupa ei o lume falsa...dar care nu prea deranjeaza pentru ca in fuga dupa bani devii si tu la un moment dat fals...si prin urmare traiesti in minciuna...
fericirea ar presupune oameni sinceri langa tine...si multa munca pentru ca sa poti candva sa devii acel cineva pe care cei fericiti il admira si cei ipocriti il invidiaza...dar asta este ceva ce presupune ff mult efort...si cum lumea este rea...drumul o sa fie inca de 1000 de ori mai greu...
indreapta-te spre un om pe care il admiri...spre o persoana pe care o cunosti si ca si care ai dori sa ajungi si intreaba-l: "ti-a fost usor sa ajungi pana aici?"...cred ca raspunsul il stii si tu...
prin urmare da...ai cam 2 variante...
fie alegi sa parasesti lumea asta...si in acest caz o sa se vorbeasca 3 zile despre tine...si apoi o sa fii complet uitat, eventual o sa lasi pe cineva care te iubeste cu adevarat suferind in urma ta....
fie incerci sa devii persoana care ti-ar placea sa devii...dar asta presupune dragul meu sa fii puternic...sa nu te lasi doborat nici de cel invidios, nici de cel fericit, si nici de cel ipocrit...si increderea...sa fie doar in tine...caci oamenii sinceri is f greu de gasit...si abia cand esti absolut sigur ca i-ai gasit...atunci sa tii si cu dintii de ei...
eu una iti doresc mult succes...si in momentul in care o sa doresti un sfat care sa te ajute cumva sa realizezi ceva...poti apela cu incredere...insa tine minte...si tu ai spus...este o lume rea...care nu o sa te ajute nicidecum sa reusesti...ba mai mult cel mai probabil o sa iti spuna si bete-n roate...prin urmare nimeni nu o sa te asculte...nimeni nu o sa te inteleaga si nimeni nu o sa te ajute...tu singur trebuie sa incerci, sa lupti, sa te ridici, sa fii smecher, sa minti, sa te prefaci si sa reusesti
- abandoned
- Full member
x_ynna a scris:da...din ce spui tu inteleg ca pana acum ai avut parte numai de dezamagiri...si da...inteleg foarte bine de ce nu vrei sa mergi mai departe, sau mai bine spus de ce esti asa de scarbit de lumea in care traim...si in mare parte asa si este...o lume rea si necinstita...
numai ca vezi tu alex asta e lumea in care ne-a fost dat sa traim, asta e viata care ne-a fost dat sa o ducem...si pentru ca nu stim sigur ce urmeaza dupa viata asta, eu cred ca ar trebui sa incercam sa o traim...
acum...lumea se imparte in 2: cei care sunt fericiti cu adevarat...si cei care sunt, asa cum ai spus tu, ipocriti;
sa stii de la mine ca cei care sunt cu adevarat fericiti...nu sunt cei cu fff multi bani, ei fac parte din clasa ipocritilor...pentru ca banii multi atrag dupa ei o lume falsa...dar care nu prea deranjeaza pentru ca in fuga dupa bani devii si tu la un moment dat fals...si prin urmare traiesti in minciuna...
fericirea ar presupune oameni sinceri langa tine...si multa munca pentru ca sa poti candva sa devii acel cineva pe care cei fericiti il admira si cei ipocriti il invidiaza...dar asta este ceva ce presupune ff mult efort...si cum lumea este rea...drumul o sa fie inca de 1000 de ori mai greu...
indreapta-te spre un om pe care il admiri...spre o persoana pe care o cunosti si ca si care ai dori sa ajungi si intreaba-l: "ti-a fost usor sa ajungi pana aici?"...cred ca raspunsul il stii si tu...
prin urmare da...ai cam 2 variante...
fie alegi sa parasesti lumea asta...si in acest caz o sa se vorbeasca 3 zile despre tine...si apoi o sa fii complet uitat, eventual o sa lasi pe cineva care te iubeste cu adevarat suferind in urma ta....
fie incerci sa devii persoana care ti-ar placea sa devii...dar asta presupune dragul meu sa fii puternic...sa nu te lasi doborat nici de cel invidios, nici de cel fericit, si nici de cel ipocrit...si increderea...sa fie doar in tine...caci oamenii sinceri is f greu de gasit...si abia cand esti absolut sigur ca i-ai gasit...atunci sa tii si cu dintii de ei...
eu una iti doresc mult succes...si in momentul in care o sa doresti un sfat care sa te ajute cumva sa realizezi ceva...poti apela cu incredere...insa tine minte...si tu ai spus...este o lume rea...care nu o sa te ajute nicidecum sa reusesti...ba mai mult cel mai probabil o sa iti spuna si bete-n roate...prin urmare nimeni nu o sa te asculte...nimeni nu o sa te inteleaga si nimeni nu o sa te ajute...tu singur trebuie sa incerci, sa lupti, sa te ridici, sa fii smecher, sa minti, sa te prefaci si sa reusesti
Nu am nici un model pe care sa-l urmez.Nu pot fi smecher,nu stiu sa manipulez si nu pot sa incerc sa devin ceea ce vreau pt ca as intra la puscarie.Nu o sa am eu norocul sa gasesc oameni sinceri
- x_ynna
- Addicted member
dar ce ai dori sa fii?infractor?violator?
Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-02-14 16:59:10)
- YoHanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-05-31
nu stiu dupa ce va mai chinuiti... pe o ureche ii intra si pe cealalta iese... absolut tot ce-i ziceti!
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous"
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|