homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 18 ani,merg pe 19-32

#590 2010-02-14 22:14:23

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19

x_ynna a scris:

extra eu nu as scoate din limba romana ceea ce am afirmat eu ci te-as trimite pe tine sa mai inveti ceva romana..."ca chiar" este cacofonie...prin urmare ori gasesti alta exprimare, ori pui o virgula de rigoare acolo...si "vre-un" se scrie legat wink

abandoned dar asta nu e un lucru rau...si eu ma refugiez in lumea mea de multe ori...si eu inchid ochii si imi imaginez lucrurile care mi-ar placea sa se intample...si apoi cand ii deschid mai simt mai sigura pe mine si cu inca putina putere sa merg mai departe...nu stiu ce varsta ai...cu ce anume te ocupi...habar n-am...dar banuiesc ca nu stai toata ziulica in casa...gandeste-te la ceva ce te-ar face sa fii sigur pe tine...fii bun in ceva...intr-o zi...o ora...pregateste-te o saptamana pentru asta...si intr-o zi...fa ceva ce crezi ca ar starni admiratia celorlalti si te-ar face sa te simti bine...doar incearca...o data...chiar si cu riscul de a fi haios...macar o sa fii impacat cu gandul ca ai incercat, macar o fii mai bogat cu o invatatura...ce ai impresia ca nu m-am facut de ras niciodata? ...ooo ba da wink ...am inchis ochii...am stat in lumea mea...mi-am imaginat ca am facut alt lucru mai bun...si am mers mai departe wink

Ba da stau toata ziua in casa(exceptand cand sunt la sc)

#591 2010-02-14 22:19:34

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

bun...la scoala...este ceva ce ti-ar placea sa faci...in cadrul scolii...daca doar acolo iesi in societate...care sa te faca sa te simti bine?

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#592 2010-02-14 22:19:52

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

extra stii ceva?ti-am luat tot timpul apararea cand ai venit si ai batut campii in topicuri in care se vb cu totul altceva decat Dumnezeu...si eu am credeinta mea dar tu exagerezi....

nu stiu cum ai tupeul sa vi sa imi spui ca exagerez eu cu ironizarea ...nu ti se pare ca au incercat destule fete pana acum sa ii dea sfaturi folofitoare si el mereu se da inapoi? tu vezi despre ce se discuta aici?

#593 2010-02-14 22:21:36

abandoned
Full member

x_ynna a scris:

bun...la scoala...este ceva ce ti-ar placea sa faci...in cadrul scolii...daca doar acolo iesi in societate...care sa te faca sa te simti bine?

Nu,nu este nimic ce mi-ar placea sa fac in cadrul scolii

#594 2010-02-14 22:23:24

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Un citystar in devenire? Primul sfat, da-l in ma-sa de internet si socializeaza, calca-ti pe inima, strange-ti curaj, observa-i pe cei din jurul tau si, repet, socializeaza. N-o sa iti dea nimeni de pe aici vreo cheie sau vreo solutie magica.

Hai, da-i bice!

Publicitate

loading...

#595 2010-02-14 22:29:38

x_ynna
Addicted member

dar este ceva ce ti-ar placea sa faci...orice...si ti-a venit vreodata in gand sa incerci?

#596 2010-02-14 22:30:24

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

probabil vrea sa faca sex rotfl

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#597 2010-02-14 22:31:42

x_ynna
Addicted member

daca asta il face sa se simta mai bine si sa aiba mai multa incredere in el... de ce nu?

#598 2010-02-14 22:33:16

katharina_x
Full member

Nu are incredere in el..nu are vointa..nu are prieteni...e degeaba

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#599 2010-02-14 22:36:03

x_ynna
Addicted member

stii kemikal...daca ai chef sa ajuti sau cel putin sa nu faci mijto...poti sa ramai...daca nu...esti degeaba wink ...ca sa te citez wink

#600 2010-02-14 22:37:23

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

MissO girl, daca vrei sa ajuti un om, mai intai castiga-l de partea ta;nu-l indeparta. Caci pana si un caine "lovit de soarta" se teme sa pui mana pe el, daca  mai inainte nu incerci sa-i castigi increderea. Este ca altfel se intoarce si te musca? Si cine e de vina?...tot tu.

x_ynna, daca inca mai scriu cu greseli, asta inseamna ca nu sunt un sfant. Daca eram un sfant poate ca acum nu mai eram printre voi.
Acesta este modul meu de lucru cu oamenii: cand un om isi sustine o pozitie, si aceasta este contrara invataturilor Sfintelor Scripturi, ii arat ca mai exista o alta invatatura ca a lui -mult mai buna. O invatatura care nu este a mea, dar care este cea mai inalta si mai nobila dintre toate: cunostinta de Dumnezeu, a cunoasterii voii Sale. Si cunostinta aceasta nu numai ca il va ajuta pe om in viata aceasta, dar ea este intemeiata pe nadejdea unei vieti mai bune, vesnice, nepieritoate.
Faceti-mi ce vreti; dar eu unul, odata ce am gustat din lucrurile acestea, nu pot sa tac. Nu pot sa nu strig in gura mare si sa spun asemeni proorocilor din vechime: "Gustati si vedeti ce bun este Domnul!"

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#601 2010-02-14 22:41:00

katharina_x
Full member

x_ynna sunt 20 de pagini de sfaturi. Ti se pare tie ca mai are vreun rost opinia mea? am zis mai sus...e clar ce trebuie facut. Din moment ce omul nu are vointa, e degeaba. Nu faci nimic daca nu ai pic de speranta sau daca..pur si simplu esti incapatanat si incuiat la minte.V-ati batut capul atata pentru o persoana care pur si simplu refuza orice ajutor..

Yeah, that's my eye!

#602 2010-02-14 22:41:07

x_ynna
Addicted member

extra...daca pana si scrisul corect il legi de Dumnezeu...apoi ai mai multa nevoie de ajutor decat au abandoned si citystar la un loc..."daca inca mai scriu cu greseli, asta inseamna ca nu sunt un sfant" ...si cand o sa scrii corect o sa fii un sfant? ...inseamna ca m-am scos tongue ...

kemikal...refuza in fata noastra si acum...dar poate intr-o zi o sa se sature si el, o sa prinda curaj...si o sa incerce...si mai stii...poate o sa si reuseasca wink ...oricum daca razi nu il ajuti cu nimic ...si problema e ca...nu vad chiar nimic comic wink

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-02-14 22:43:54)

#603 2010-02-14 22:43:22

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

extra a scris:

MissO girl, daca vrei sa ajuti un om, mai intai castiga-l de partea ta;nu-l indeparta. Caci pana si un caine "lovit de soarta" se teme sa pui mana pe el, daca  mai inainte nu incerci sa-i castigi increderea. Este ca altfel se intoarce si te musca? Si cine e de vina?...tot tu.

x_ynna, daca inca mai scriu cu greseli, asta inseamna ca nu sunt un sfant. Daca eram un sfant poate ca acum nu mai eram printre voi.
Acesta este modul meu de lucru cu oamenii: cand un om isi sustine o pozitie, si aceasta este contrara invataturilor Sfintelor Scripturi, ii arat ca mai exista o alta invatatura ca a lui -mult mai buna. O invatatura care nu este a mea, dar care este cea mai inalta si mai nobila dintre toate: cunostinta de Dumnezeu, a cunoasterii voii Sale. Si cunostinta aceasta nu numai ca il va ajuta pe om in viata aceasta, dar ea este intemeiata pe nadejdea unei vieti mai bune, vesnice, nepieritoate.
Faceti-mi ce vreti; dar eu unul, odata ce am gustat din lucrurile acestea, nu pot sa tac. Nu pot sa nu strig in gura mare si sa spun asemeni proorocilor din vechime: "Gustati si vedeti ce bun este Domnul!"

extra incearca tu...daca ai timp si chef...

#604 2010-02-14 22:48:17

ScareCrows
New member
Inregistrat: 2008-06-10

extra a scris:

Exemplu ti-l dau pe Galileo Galilei care spunea ca pamantul este rotund

offtopic Extra cam incurci grav borcanele. Galileo nu a spus niciodata ca pamantul e rotund ... acest lucru l-au aflat si demonstrat grecii cu cateva sute de ani inaintea lui Hristos. Galileo a fost in schimb primul cercetator care a avut curajul sa expuna public modelul astronomic a lui N. Copernic pentru sistemul solar (pamantul se invarte in jurul soarelui pe orbite eliptice impreuna cu celelate planete etc) ... adevarat demn de admiratie este faptul ca Galilei a facut lucru acesta opunandu-se ordinului Ecleziastic (biserica Catolica) care la vremea respectiva era una din cele mai mari puteri. ce stigmatiza/condamna orice/orice intra in contradictie cu Scriptura (Geneza) ... Copernic nu a avut curajul lui Galilei sa infrunte papalitatea (Galilei fiind ulterior judecat de Inchizitie pentru erezie deosebit de grava), tocmai de aceea modelul lui Copernic ce urma sa devina poarta catre revolutia stiintei moderne de azi, a circulat mult timp in anonimat ... Galilei, prin citatul lui celebru "epur si muove" (si totusi se invarte...) dupa ce a fost judecat, a inschis intradevar gura intregii lumi... intregii lumi ecleziastice fundamentaliste (care pana in zielele noastre mai poate fi intalnita luptandu-se pentru ridicarea Scripturii in fata Metodei Stiintifice si Secularismului)

... totusi sa pui descoperirea "sfericitatii" pamantului in mainile Parintelui stiintei moderne e cam ...  va ... cred ca Galilei s-o miscat un pic in mormantul lui ...

Asta ca sa fie expusa in contrast cu religia, si o mica parte din trecutul ei plin de ... "tolernata" si "iubire" fata de semeni ... a fost nevoie de o Renastere si o Reforma pana sa ne fie permis sa gandim si inafara doctrinelor religioase si a dogmelor

abandoned a scris:

Iti spun cu sinceritate ca in ultima vreme transcend intre lumea reala si lumea mea

Si lumea ta ce inseamna de fapt?

#605 2010-02-14 22:49:27

katharina_x
Full member

E chiar tragicomic. Crede-ma ca si asta ajuta, chiar mai mult, cand vezi ca o persoana iti spune ca esti incapabil sa faci ceva. Demoralizandu-te, iti spui ca da, asa e, nu ai nicio speranta dar asta pe moment, pana cand iti dai seama ca nu e asa, ca poti dovedi mai multe. Sa stai sa-ti plangi de mila e cea mai mare greseala, facuta de un laş. Se pune prea mult pret pe virginitate, cand normal, in cazul asta, prietenii si socializarea ar trebui sa ocupe primul loc.

Yeah, that's my eye!

#606 2010-02-14 22:51:20

x_ynna
Addicted member

scare...n-ai ce sa ii faci lui extra... wink ...nu e sfant...a fost putin informat gresit de Dumnezeu... wink

#607 2010-02-14 23:01:25

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Omul poate sa fie sfant; si da, chiar pe acest pamant. Iar lucrul acesta nu se realizeaza prin puterea omului, ci prin colaboraraea lui. Si nu se realizeaza nici intr-o zi sau doua, si nici daca dragostea de Dumnezeu nu este in inimile noastre. Si fara sfintire, asa cum spune Biblia, nimeni nu va putea sa-L vada pe Dumnezeu.
Si nu omul este acela care are puterea sa se califice pentru cer, sau sa califice pe altul. Moise a spart primele table ale Legii scrise de Insusi Dumnezeu, iar Petru s-a lepadat de Mantuitorul. Si totusi, Biblia ne vorbeste despre ei ca au fost oameni sfinti.

"V-ati batut capul atata pentru o persoana care pur si simplu refuza orice ajutor.." Sa ne fereasca Dumnezeu ca aceste cuvinte sa fie rostite in dreptul nostru in ziua Lui cea mare!...

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#608 2010-02-14 23:02:52

abandoned
Full member

x_ynna a scris:

dar este ceva ce ti-ar placea sa faci...orice...si ti-a venit vreodata in gand sa incerci?

Pai mi-ar placea sa ma distrez si eu macar 1 data la 10 ani cum se distreaza orice tanar

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.