homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 18 ani,merg pe 19-34

#628 2010-02-15 01:41:04

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19

x_ynna a scris:

si ei tot intre persoane necunoscute o sa fie...si daca vrei sa socializezi uneori trebuie sa zambesti si la o gluma pe care nu ai inteles-o wink ...in fond...ti-ai atins scopul...ai iesit intr-un club...

dar este alegerea ta...eu iti doresc mult succes in tot ceea ce vei face si imi pare rau ca nu am reusit sa te ajut mai mult wink

Deci am vorbit degeaba nu?

#629 2010-02-15 01:48:34

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

cum adica ai vorbit degeaba? ...din toata discutia asta trebuia sa inteleg eu ceva?...sau asteptai niste bani virati intr-un cont? ...din cate stiu...eu mi-am pierdut timpul incercand sa te ajut pe tine...

ce asteptai sa iti scriu inapoi ca sa fi simtit ca nu ai vorbit degeaba?

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#630 2010-02-15 01:54:47

abandoned
Full member

x_ynna a scris:

cum adica ai vorbit degeaba? ...din toata discutia asta trebuia sa inteleg eu ceva?...sau asteptai niste bani virati intr-un cont? ...din cate stiu...eu mi-am pierdut timpul incercand sa te ajut pe tine...

ce asteptai sa iti scriu inapoi ca sa fi simtit ca nu ai vorbit degeaba?

Tot ce simt eu este ca nu exista o cale de evadare

#631 2010-02-15 01:59:00

x_ynna
Addicted member

asta simti tu...dar atata timp cat atatia oameni iti spun ca exista...sunt dispusi sa te ajute...si tu nu vrei nici macar sa faci o singura incercare...pai nu este vina nimanui...ti-am zis...am incercat...si imi pare rau ca nu te-am putut ajuta...dar daca tu nu accepti nicio sugestie...minuni nu am cum sa fac...

#632 2010-02-15 02:01:51

abandoned
Full member

x_ynna a scris:

asta simti tu...dar atata timp cat atatia oameni iti spun ca exista...sunt dispusi sa te ajute...si tu nu vrei nici macar sa faci o singura incercare...pai nu este vina nimanui...ti-am zis...am incercat...si imi pare rau ca nu te-am putut ajuta...dar daca tu nu accepti nicio sugestie...minuni nu am cum sa fac...

Poate daca mi-ai vb fata in fata ar fi altceva.Sau mai bine zis poate daca mi-ai arata ce inseamna sa traiesti ca sa fac o comparatie poate as reusi sa ma ridic

Publicitate

loading...

#633 2010-02-15 02:11:23

x_ynna
Addicted member

si cum vrei sa vorbim fata in fata?...eu sunt in Iasi...tu parca in Bucuresti nu? ...iar eu sa iti arat ce inseamna sa traiesti?...pai...am o viata destul de plictisitoare...daca nu ff plictisitoare...sa iti povestesc o zi din viata mea...

pentru ca sunt in anul 2, si e cel mai greu, la facultate am cam 3 zile pe saptamana in care am program de la 7.30 dimineata - la 5.30-7.30 seara...deci cam 10 -12 ore petrecute printre cadavre si miros de formol....printre borcane pline cu viermi...cursuri si carti...

vin acasa varza...mananc si ma apuc iar de invatat...da stiu...o sa zici ca sunt fraiera...si probabil asa si sunt...daca se nimereste o zi in care sa incep mai de dupa-amiaza...vine iubitul meu la mine si mai stam impreuna...

in week-end stau si invat pentru ca am cam 2-3 lucrari pe saptamana...daca am un week-end mai liber il petrec cu M. sau merg acasa sa ii vad pe ai mei...

crezi ca e un mod de a trait ff mijto? ...poti veni in Iasi si te duc cu placere pe unde merg eu ca sa iti arat cum traieste un student medicinist...

acum e 2 si eu citesc pentru examenul de maine wink ...care este criminal de greu si pe care cred ca o sa il pic neutral

daca tu crezi ca exista vreun mod prin care as putea sa te ajut sau sa te invat sa traiesti...te rog sa imi spui... big_smile

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-02-15 02:11:54)

#634 2010-02-15 02:20:31

abandoned
Full member

x_ynna a scris:

si cum vrei sa vorbim fata in fata?...eu sunt in Iasi...tu parca in Bucuresti nu? ...iar eu sa iti arat ce inseamna sa traiesti?...pai...am o viata destul de plictisitoare...daca nu ff plictisitoare...sa iti povestesc o zi din viata mea...

pentru ca sunt in anul 2, si e cel mai greu, la facultate am cam 3 zile pe saptamana in care am program de la 7.30 dimineata - la 5.30-7.30 seara...deci cam 10 -12 ore petrecute printre cadavre si miros de formol....printre borcane pline cu viermi...cursuri si carti...

vin acasa varza...mananc si ma apuc iar de invatat...da stiu...o sa zici ca sunt fraiera...si probabil asa si sunt...daca se nimereste o zi in care sa incep mai de dupa-amiaza...vine iubitul meu la mine si mai stam impreuna...

in week-end stau si invat pentru ca am cam 2-3 lucrari pe saptamana...daca am un week-end mai liber il petrec cu M. sau merg acasa sa ii vad pe ai mei...

crezi ca e un mod de a trait ff mijto? ...poti veni in Iasi si te duc cu placere pe unde merg eu ca sa iti arat cum traieste un student medicinist...

acum e 2 si eu citesc pentru examenul de maine wink ...care este criminal de greu si pe care cred ca o sa il pic neutral

daca tu crezi ca exista vreun mod prin care as putea sa te ajut sau sa te invat sa traiesti...te rog sa imi spui... big_smile

Nu stiu ce sa-ti raspund,am stiu doar sa formulez raspunsul anterior poate intelegi ceva din el

#635 2010-02-15 02:22:02

x_ynna
Addicted member

reformuleaza-l...sau mai bine spune exact decat ceva reformulat...

#636 2010-02-15 02:22:26

ScareCrows
New member
Inregistrat: 2008-06-10

x_ynna a scris:

acum e 2 si eu citesc pentru examenul de maine wink

nu esti singura ...  rotfl   ....

#637 2010-02-15 02:23:21

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

abandoned a scris:

x_ynna a scris:

nu e vorba de toata lumea din club...dar pe langa colegi mai vin si altii se creeaza un anturaj...si tot asa...
cu ei nu ai iesi niciodata...dar daca as vorbi cu cei de pe forum?sa iesi intr-o seara cu ei?

Tu crezi ca eu am incredere in cei de pe forum?

si atunci, ce mai cauti aici? smile

#638 2010-02-15 02:24:21

x_ynna
Addicted member

neutral ... vai da' nu mai este amuzant...m-am saturat de sesiunea asta pana peste cap...si imunologia e groaznica  bang ...nu o sa termin de citit nici dak nu dorm deloc : supa

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-02-15 02:25:22)

#639 2010-02-15 02:35:01

ScareCrows
New member

eh ... tu zici ca din 1 Feb. nu mai prea dormi ... eu cam din 15 Decembrie dorm pe autobuze, bancile facultatii, in linie la supermarket etc. (cand apuc sa dorm)  sm  ...  eh ... toate trece, dar vine altele ...  coffestudiu

#640 2010-02-15 02:37:08

x_ynna
Addicted member

da scare...asta e si faza...ca nu se termina niciodata neutral

#641 2010-02-15 02:53:07

x_ynna
Addicted member

alex...nu mi-ai mai spus exact cum as putea sa te ajut...ramane pe maine daca ai totusi o idee pentru ca acum ma simt cam rau si nu mai stau...si daca nu ai eu iti urez toate cele bune si mult succes in tot ceea ce faci...si sper sa reusesti sa te regasesti la un moment dat wink ...

o seara buna si celor care adorm printre carti tongue puss

#642 2010-02-15 02:58:59

ScareCrows
New member

x_ynna a scris:

o seara buna si celor care adorm printre carti tongue puss

sa fie  smile  ... bafta maine! adica azi ... adica imediat ... in fine

#643 2010-02-15 11:20:08

free
Banat
Inregistrat: 2007-09-12

Eu sunt sigur ca abandoned "traieste" prin lumea virtuala/jocuri si discutiile in care neaga ca ar putea avea vreodata o viata reala/prieteni/bla bla.

Ma deranjeaza la culmea ca persoane ca extra vin cu sfaturi total anapoda, fara sens. Si din discutiile [ pe viu ] cu Citystar, timp de 1+ ani, am realizat ca oamenii de calibrul acesta [ cum spunea la un moment dat Katami ] au o satisfactie si ii excita ideea de incapatanare. Ii excita sa le fie date sfaturi si sa le nege, ca la sfarsit sa nu aiba curajul sa puna ceva in practica. Sa fim seriosil, traim intr-o lume digitala, in care si daca ai scula de 0,5 cm, esti urat ca dracu sau nu poti vorbi, ori esti jucator de WoW, tot iti faci gagica/prieteni.

Abandoned nu are nevoie de ajutor, caci nu este bolnav. Incapatanarea nu este o boala, cat o dovada extrema de masochism si prostie pura. Daca el a ales sa-si renege viata si sa stea in casa si sa se joace toata ziua, asta va face pana la varsta de 60 de ani. Realitatea in care vom trai, noi ne-o scriem, fiecare bucatica. Vrem sa avem un job plictisitor o viata intreaga si sa ramanem frustrati, avem acest lucru. Vrem sa devenim milionari si sa facem tot ce ne dorim? Atunci putem sa facem acest lucru daca chiar ne dorim cu adevarat. Solutii sunt, sunt destui ca abandoned care ne dau locul sa ne distram atunci cand ei stau in casa si nu fac nimic.

Repet, traim intr-o lume digitala si abandoned traieste in Bucuresti. Hai sa enumeram cateva moduri in care oricine poate agata o fata ori sa-si faca ceva prieteni:

1. se face un cont pe twitter [ twitter.com ]. Dam follow progresiv la fete frumoase cu care am vrea sa iesim la un suc si ne bagam in seama.
   2. Abandoned, stii programare? Se creeaza un bot [ algoritm ] de twitter care are scopul sa dea follow si sa dea reply-uri la tipe care au caracteristicile pe care ti le doresti tu, din Bucuresti. Se poate face acest lucru si pe messenger/hi5/bla bla.
   3. Se poate folosi Google Adwords pentru a targeta mesajul tau catre fetele care vor sa iasa cu tine la un suc. Garantat din cei 2-3 milioane de oameni din Bucuresti exista cateva fete care ar iesi cu tine la un suc.
   4. Se creeaza un cont interesant pe Youtube si se fac video-uri cu personajul principal astfel incat sa ajungi sa ai fane cu care sa te intalnesti.
   5. Se suna random la numere de telefoane aleatorii si daca e voce de fata se invita la o intalnire, preferabil in Bucuresti.
   6. Se verifica zilnic meeting-urile de pe forumuri, twitter, bla bla.
   7. Te inscrii la cursuri/ seminarii /bla bla pe la facultati/licee/abureli.
   8. Te duci la Book night in Bucuresti sau la alte intalniri in Bucuresti cu bloggeri.

Abandoned, degeaba spui ca nu te ajuta nimeni. Cand Jessica_M [ care e fata din punct de vedere biologic ] s-a oferit sa se fie cu tine [ ca iubita ] tu ai spus ca nu iti doresti acest lucru. Ai refuzat-o de nenumarate ori si ai cerut poza cu ea goala sexy, in caz contrar ai vorbit urat cu ea si nu ti-a pasat ca i-ai ranit sentimentele. Pai zi si tu, daca fata vrea sa fie cu tine si tu o refuzi, cine poate sa te mai ajute?

Ultima oara a fost editat de free (2010-02-15 11:27:00)

#644 2010-02-15 13:40:26

abandoned
Full member

free a scris:

Eu sunt sigur ca abandoned "traieste" prin lumea virtuala/jocuri si discutiile in care neaga ca ar putea avea vreodata o viata reala/prieteni/bla bla.

Ma deranjeaza la culmea ca persoane ca extra vin cu sfaturi total anapoda, fara sens. Si din discutiile [ pe viu ] cu Citystar, timp de 1+ ani, am realizat ca oamenii de calibrul acesta [ cum spunea la un moment dat Katami ] au o satisfactie si ii excita ideea de incapatanare. Ii excita sa le fie date sfaturi si sa le nege, ca la sfarsit sa nu aiba curajul sa puna ceva in practica. Sa fim seriosil, traim intr-o lume digitala, in care si daca ai scula de 0,5 cm, esti urat ca dracu sau nu poti vorbi, ori esti jucator de WoW, tot iti faci gagica/prieteni.

Abandoned nu are nevoie de ajutor, caci nu este bolnav. Incapatanarea nu este o boala, cat o dovada extrema de masochism si prostie pura. Daca el a ales sa-si renege viata si sa stea in casa si sa se joace toata ziua, asta va face pana la varsta de 60 de ani. Realitatea in care vom trai, noi ne-o scriem, fiecare bucatica. Vrem sa avem un job plictisitor o viata intreaga si sa ramanem frustrati, avem acest lucru. Vrem sa devenim milionari si sa facem tot ce ne dorim? Atunci putem sa facem acest lucru daca chiar ne dorim cu adevarat. Solutii sunt, sunt destui ca abandoned care ne dau locul sa ne distram atunci cand ei stau in casa si nu fac nimic.

Repet, traim intr-o lume digitala si abandoned traieste in Bucuresti. Hai sa enumeram cateva moduri in care oricine poate agata o fata ori sa-si faca ceva prieteni:

1. se face un cont pe twitter [ twitter.com ]. Dam follow progresiv la fete frumoase cu care am vrea sa iesim la un suc si ne bagam in seama.
   2. Abandoned, stii programare? Se creeaza un bot [ algoritm ] de twitter care are scopul sa dea follow si sa dea reply-uri la tipe care au caracteristicile pe care ti le doresti tu, din Bucuresti. Se poate face acest lucru si pe messenger/hi5/bla bla.
   3. Se poate folosi Google Adwords pentru a targeta mesajul tau catre fetele care vor sa iasa cu tine la un suc. Garantat din cei 2-3 milioane de oameni din Bucuresti exista cateva fete care ar iesi cu tine la un suc.
   4. Se creeaza un cont interesant pe Youtube si se fac video-uri cu personajul principal astfel incat sa ajungi sa ai fane cu care sa te intalnesti.
   5. Se suna random la numere de telefoane aleatorii si daca e voce de fata se invita la o intalnire, preferabil in Bucuresti.
   6. Se verifica zilnic meeting-urile de pe forumuri, twitter, bla bla.
   7. Te inscrii la cursuri/ seminarii /bla bla pe la facultati/licee/abureli.
   8. Te duci la Book night in Bucuresti sau la alte intalniri in Bucuresti cu bloggeri.

Abandoned, degeaba spui ca nu te ajuta nimeni. Cand Jessica_M [ care e fata din punct de vedere biologic ] s-a oferit sa se fie cu tine [ ca iubita ] tu ai spus ca nu iti doresti acest lucru. Ai refuzat-o de nenumarate ori si ai cerut poza cu ea goala sexy, in caz contrar ai vorbit urat cu ea si nu ti-a pasat ca i-ai ranit sentimentele. Pai zi si tu, daca fata vrea sa fie cu tine si tu o refuzi, cine poate sa te mai ajute?

Voi scrie aici o singura data ca sa inteleaga cine va vrea sa inteleaga odata pt totdeauna.Free si jessica_M sunt 2 oameni ciudati,ignorati-le postarile pt ca spun numai aberatii.Ei vor doar sa va deruteze,ei nu au dreptate deloc

Ultima oara a fost editat de abandoned (2010-02-15 13:41:39)

#645 2010-02-15 13:41:36

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

daca spun lucruri care nu iti convin tie nu inseamna ca spun aberatii

#646 2010-02-15 14:12:28

ScareCrows
New member

abandoned a scris:

Ei vor doar sa va deruteze,ei nu au dreptate deloc

... cu dreptatea nu stiu cum sta treaba... dar cum adica vor sa ne deruteze?  va ... adica oarecum noi trebuie sa avem o anumita imagine despre tine, abandoned, iar ei vin si denatureaza imaginea pe care tu vrei sa ne-o sugerezi?

multa lume de pe aici, inclusiv eu, e deja derutata ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.