homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 18 ani,merg pe 19-36

#666 2010-02-15 23:24:50

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19

x_ynna a scris:

poate ar trebui sa incepi prin a fi deschis unor sfaturi...macar sa fii impacat cu tine si stii ca ai incercat big_smile

As fi impacat daca as parasi lumea asta

#667 2010-02-15 23:28:54

ScareCrows
New member
Inregistrat: 2008-06-10

of of of of ... macar daca m-ar baga si pe mine in seama extra smile dar facem uite asa ...

eu vreau sa urmez cu sfintenie drumul Domnului, vreau sa ma caiesc Extra, sa devin ca tine! serios vb, indruma-ma, vreau sa gust din Domnu! ce trebuie sa fac? fa-ma discipolul tau! smile

#668 2010-02-15 23:39:09

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

abandoned a scris:

x_ynna a scris:

poate ar trebui sa incepi prin a fi deschis unor sfaturi...macar sa fii impacat cu tine si stii ca ai incercat big_smile

dar asta nu este greu deloc alex wink ... n-ai fi primul...nu ai fi ultimul...si totusi...nu ar exista o urma de regret ca nu ai incercat si altceva?

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#669 2010-02-15 23:45:51

abandoned
Full member

x_ynna a scris:

abandoned a scris:

x_ynna a scris:

dar asta nu este greu deloc alex wink ... n-ai fi primul...nu ai fi ultimul...si totusi...nu ar exista o urma de regret ca nu ai incercat si altceva?

Regret nefacand ce?

#670 2010-02-15 23:49:55

x_ynna
Addicted member

ca nu ai incercat sa iesi o data...ca nu ai incercat sa traiesti si altfel...dar...nu inteleg...o luam de la capat?...nu prea vreau...

Publicitate

loading...

#671 2010-02-15 23:51:53

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

ScareCrows a scris:

of of of of ... macar daca m-ar baga si pe mine in seama extra smile dar facem uite asa ...

eu vreau sa urmez cu sfintenie drumul Domnului, vreau sa ma caiesc Extra, sa devin ca tine! serios vb, indruma-ma, vreau sa gust din Domnu! ce trebuie sa fac? fa-ma discipolul tau! smile

offtopic  rotfl2  rotfl2  rotfl2 nu cred ca ai vreo sansa sa te bage in seama ... poate doar sa te duci tu la topicul cu dumnezeu tongue

#672 2010-02-15 23:53:19

abandoned
Full member

x_ynna a scris:

ca nu ai incercat sa iesi o data...ca nu ai incercat sa traiesti si altfel...dar...nu inteleg...o luam de la capat?...nu prea vreau...

Este prea greu pentru mine

#673 2010-02-15 23:56:58

x_ynna
Addicted member

dar ce e usor alex?...si oricum...in orice problema...greul e cam in jumate de cat ti-ai imaginat tu...dar cum nu o sa incerci...o sa ramai strain de asta...sincer...e pacat!!

#674 2010-02-16 00:04:53

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

ScareCrows a scris:

Asta ce mai inseamna? Sau crezi ca sunt picat din cer? Si chiar de ar fi asa, ce este din cer este mai mare decat ce este pe pamant. Caci si nebunia lui Dumnezeu este mai mare decat intelepciunea oamenilor.

Totusi, spune-mi sincer la ce intrebare vrei sa afli raspuns?

Alex, nu mai fii deznadajduit! M-am rugat, si o sa ma mai rog pentru tine. Exista speranta si pentru tine!
Temperamentul tau inclina spre melancolism, spre pesimism; de aceea te gasesti tu in starea asta. Trebuie mai intai sa iti pui o citadela mintii tale, ca sa nu mai lasi gandurile libere. Nu iti mai lasa nici inima in voia tuturor sentimentelor si simtamintelor care vin in urma gandurilor tale. Bucuria si fericirea sunt aproape de tine. Le poti vedea, dar asta depinde din ce perspectiva le privesti; conteaza cu ce ochi le vezi.
Daca le privesti din punct de vedere omenesc, le vei vedea pe cele omenesti; dar daca vei privi mai de sus, prin ochii lui Dumnezeu, atunci poti spune deja ca sunt ale tale.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#675 2010-02-16 00:09:14

abandoned
Full member

x_ynna a scris:

dar ce e usor alex?...si oricum...in orice problema...greul e cam in jumate de cat ti-ai imaginat tu...dar cum nu o sa incerci...o sa ramai strain de asta...sincer...e pacat!!

Pe mine ma asteapta o viata grea pe care sincer nu vreau s-o traiesc nici in bine nici in rau.Nu vreau sa trag din rasputeri.

#676 2010-02-16 00:17:57

x_ynna
Addicted member

tu pur si simplu nu vrei sa iti mai traiesti viata nu? ...asta sa inteleg nu?...si in cazul acesta...cum te putem noi ajuta?

#677 2010-02-16 00:28:24

abandoned
Full member

x_ynna a scris:

tu pur si simplu nu vrei sa iti mai traiesti viata nu? ...asta sa inteleg nu?...si in cazul acesta...cum te putem noi ajuta?

Acum sunt obosit si nu ma pot concetra ce sa scriu,o sa mai scriu maine

#678 2010-02-16 00:30:22

x_ynna
Addicted member

asa sa faci wink ...mult succes!!

#679 2010-02-16 00:37:54

ScareCrows
New member
Inregistrat: 2008-06-10

extra a scris:

Totusi, spune-mi sincer la ce intrebare vrei sa afli raspuns?

ohh in sfarsit  big_smile ... pai in primul rand as vrea sa te intreb daca ai citit Biblia in intregime, respectiv ai citit Deutoronomul, Leviticul, Amos etc? ... de ce nu putem discuta si pe versuri din Vechiul Testament (nu spune ca acela a fost inaintea de venirea lui Hristos, deci nu mai e valabila) ... eu totusi nu pot intelege cum ar putea cineva sa "traiasca" cu sufletu; cartile biblice mentionate ... aici as vrea lamurire (daca se poate logice, fara citate)

si de curiozitate, cunosti cate ceva si din celelate religii/filozofii ale lumii? Hinduism, Budism, Islamism, Sikhism, Taoism, Gnosticism, Agnosticism, Ignosticism etc etc ... de asemena esti constient de toate celelate zeci/sute de factiuni religioase crestine? pe ce baza ai spune ce toate acele doctrine religioase sunt eronate, gresite sau incomplete cand si ele sunt pregatite sa spuna exact acelasi lucru oricand despre cea ortodoxa? oare nu cumva toate aceste "directii" creaza o imagine stramba despre Dumnezeu atata timp cat prima porunca e clara ... "1. Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, Care te-a scos din pam?ntul Egiptului şi din casa robiei. Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine!" ... Scripturi de asemena exista in multe variante... sa nu mai spunem ca in istoria Europei, in ultimul mileniu biblia a fost denaturata, editata, tradusa si retradusa eronat pentru a se putea creea in societate Biserica, drept o putere superioara ... in nenumarate cazuri s-a intamplat asta in decursul a multor sute de ani Inchizitiile, Epocile Intunecate, Contrareforma etc ...

de unde stii tu ca Bilbia pe care o tii tu in mana nu e doar una din acele exemple de traduceri eronate sau partial-eronate ... se cunoaste foarte bine ca limbile Ebraica, Arameica, Greaca (in care au fost scrise original aproape toate din cele 66 de carti) nu sunt nici pe de parte posibil de tradus ad-literam in limbile de astazi, nici pe departe ... ai fost tu in orientul Mijlociu si ai tradus manuscrisele?

in cazul acesta... cum il putem noi cunoaste pe Dumnezeu, si de ce doctrina crestina transfera credinta primara in Dumnezeu, in faptul ca Biblia e scrisa de acest Dumnezeu?

si ce parere ai despre Ignosticism?

Ultima oara a fost editat de ScareCrows (2010-02-16 00:40:51)

#680 2010-02-16 07:29:17

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

ScareCrows, o sa iti raspund putin mai tarziu; dar nu aici -ca sa nu mai fim offtopic- ci la topicul "voi credeti in Dumnezeu?"
Intre timp, ar fi de preferat ca sa iti muti postul de mai sus la topicul de mine mentionat. (in felul acesta scap si eu de acuzatia ca vorbesc in afara subiectului smile ).

Ultima oara a fost editat de extra (2010-02-16 07:31:43)

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#681 2010-02-16 08:17:19

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Mai tarziu,pentru ca acum n-a facut inca search pe google sa afle raspunsurile big_smile

#682 2010-02-16 12:14:49

x_ynna
Addicted member

nu nu shine...acum s-a apucat sa citeasca toate alea...sau s-a culcat ca sa le viseze wink

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-02-16 18:06:26)

#683 2010-02-16 12:31:39

elena21
Full member
Inregistrat: 2007-06-14

ce ma amuzzz  rotfl2  rotfl  rotfl2

Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el.
''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…”

#684 2010-02-16 13:21:44

PaveLL
Full member
De la: In inima fanilor..
Inregistrat: 2009-07-29

Amandoi stim ca mai multe de niste sfaturi nu poti sa ma ajuti,nu stiu ce sa ma fac cu viata mea..sad

Eu da!

Cea mai buna decizie!

Este prea greu pentru mine

Pai in cazul asta nu merita sa-ti bati capul. Ai o alta solutie mult mai usoara!

Pe mine ma asteapta o viata grea pe care sincer nu vreau s-o traiesc nici in bine nici in rau.Nu vreau sa trag din rasputeri.

Cred ca ai dedus deja ce ai de facut, nu !?

I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the very best.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.