Virgin la 18 ani,merg pe 19-37
- abandoned
- Full member
- Inregistrat: 2009-11-26
Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19
PaveLL a scris:Amandoi stim ca mai multe de niste sfaturi nu poti sa ma ajuti,nu stiu ce sa ma fac cu viata mea..
Eu da!
As fi impacat daca as parasi lumea asta
Cea mai buna decizie!
Este prea greu pentru mine
Pai in cazul asta nu merita sa-ti bati capul. Ai o alta solutie mult mai usoara!
Pe mine ma asteapta o viata grea pe care sincer nu vreau s-o traiesc nici in bine nici in rau.Nu vreau sa trag din rasputeri.
Cred ca ai dedus deja ce ai de facut, nu !?
Ce ar fi ca atunci cand imi doresti moartea sa moara cineva din familia ta?
- sushi
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-11
x_ynna a scris:nu nu shine...acum s-a apucat sa citeasca toate alea...s-au s-a culcat ca sa le viseze
sau*
- PaveLL
- Full member
- De la: In inima fanilor..
- Inregistrat: 2009-07-29
abandoned a scris:PaveLL a scris:Amandoi stim ca mai multe de niste sfaturi nu poti sa ma ajuti,nu stiu ce sa ma fac cu viata mea..
Eu da!
As fi impacat daca as parasi lumea asta
Cea mai buna decizie!
Este prea greu pentru mine
Pai in cazul asta nu merita sa-ti bati capul. Ai o alta solutie mult mai usoara!
Pe mine ma asteapta o viata grea pe care sincer nu vreau s-o traiesc nici in bine nici in rau.Nu vreau sa trag din rasputeri.
Cred ca ai dedus deja ce ai de facut, nu !?
Ce ar fi ca atunci cand imi doresti moartea sa moara cineva din familia ta?
Buna asta. Hai sa radem ca te-ai ambitionat
Hai mai zi una te rog !
I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the very best.
- sushi
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-11
x_ynna a scris:asa-i piie...n-am fost atenta...mersi ca mi-ai atras atentia
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
abandoned, de ce sa moara cineva din familia lui pavel daca ei nu isi doresc asta? tu ai zis-o singur... ca vrei sa mori. crezi ca te ar astepta ceva mai bun pe lumea cealalta? ma indoiesc tu crezi ca noi toti astia care-ti scriem suntem profund fericiti, facem sex de 3 ori pe zi, nu avem probleme cu sanatatea, cu dragostea, cu banii...? eu pun pariu ca suntem multi cu probleme de 100de ori mai grave decat ale tale, dar tu nu vrei sa vezi si in jurul tau. de ce nu scrii si la alte topicuri? la "ce ai mancat azi?", la offtopic, de ce nu pui o poza, de ce nu dai un sfat? de ce esti asa egoist cand 80% dintre cei care ti au scris au vrut sa te ajute?
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- PaveLL
- Full member
Carmen lasa-l ca poate e un troll obosit si asta e singurul lui mod de a se distra Ce faceti voi aici e sa va invartiti in jurul cozii. Nu se ajunge nicaieri cu un astfel de exemplar care gaseste doar partea negativa la orice lucru bun pe care-l ziceti si prin care incercati sa-l ajutati. Si daca nu ar fi troll si problema lui ar fi pe bune crezi ca mai e relevant faptul acesta cand el intoarce spatele la toate sfaturile ? I s-au oferit n ocazii prin care sa iasa in oras cu diversi membri ai forumului sa socializeze, el nu si nu. Ai sa ajungi singur, disperarea te va curpinde, depresia iti va roade mintea si pana la urma ai sa ajungi sa te sinucizi. Crezi ca ii pasa cuiva de asta ? Nu da nimeni 2 bani pe tine pana la urma ! Inca nu ai ajuns la aceasta faza in care ai sa ameninti pe forum ca te sinucizi. Prevad ca in cateva saptamani, poate luni ai sa ne povestesti cum ca tu te sinucizi si bla bla bla. Iar fetele, inimoase cum sunt ele au sa-ti zica ca nu e bine ceea ce faci si au sa te mai tina in priza ceva vreme. Din parte-mi du-te de te spanzura acuma ! Din ce tin minte, de la inceputul topicului, nu-ti place sa: vorbesti cu oameni, sa te angajezi undeva caci pare-mi-se ca nici scoala nu ti-a suras, nu-ti place sa iesi in lume - lume unde poti intalni pe cineva. In schimb iti place sa rupi jocurile in doua si sa te plangi. Stau si ma intreb cum de nu trebuie sa te tina ma-ta in viata cu perfuzii cu Red Bull ca parca ai fi un mort-viu. Corpul iti traieste dar in schimb esti secatuit de viata.
- extra
- Banat
- Inregistrat: 2009-06-11
Voi, care spuneti ca suntet pe picioare, de ce aduceti discutia la non-sens? Nu trebuie sa fii psiholog ca sa poti da un sfat bun. Dar daca nu-l dati pe cel bun, macar nu-l dati nici pe cel rau! Pentru ca mai rau faceti. Chiar nu va puteti abtine? Adevarat este ca trebuie depus efort si vointa ca sa va abtineti; -asadar, nu mai vorbiti de lipsa de efort si de vointa a lui abandoned. Caci toti care i va impotriviti sunteti in aceeasi oala, dar in extreme diferite. Cautati sa traiti in pace unii cu altii; ajutati-va unii pe altii. Dar niciodata sa nu se mai manifeste vre-un spirit rau intre voi. Stiu ca inca exista in voi dorinta de a face bine. Nu o lasati sa se stinga. Caci aceasta este fericira voastra; si ea atarna de voi. Este ocazia sa va dezvoltati caracterul; o fapta buna azi, va fi un obicei bun pentru maine; iar obiceiul de maine va va forma caracterul pentru o viata! Un lucru nepasator azi, va fi o indiferenta totala pentru maine. Caracterul tot se formeaza -fara sa stiti; dar cum se va forma? Intelegeti ce va spun. Fa tot ce poti de partea binelui -caci asa te vei obisnui.
http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17
- abandoned
- Full member
PaveLL a scris:Carmen lasa-l ca poate e un troll obosit si asta e singurul lui mod de a se distra Ce faceti voi aici e sa va invartiti in jurul cozii. Nu se ajunge nicaieri cu un astfel de exemplar care gaseste doar partea negativa la orice lucru bun pe care-l ziceti si prin care incercati sa-l ajutati. Si daca nu ar fi troll si problema lui ar fi pe bune crezi ca mai e relevant faptul acesta cand el intoarce spatele la toate sfaturile ? I s-au oferit n ocazii prin care sa iasa in oras cu diversi membri ai forumului sa socializeze, el nu si nu. Ai sa ajungi singur, disperarea te va curpinde, depresia iti va roade mintea si pana la urma ai sa ajungi sa te sinucizi. Crezi ca ii pasa cuiva de asta ? Nu da nimeni 2 bani pe tine pana la urma ! Inca nu ai ajuns la aceasta faza in care ai sa ameninti pe forum ca te sinucizi. Prevad ca in cateva saptamani, poate luni ai sa ne povestesti cum ca tu te sinucizi si bla bla bla. Iar fetele, inimoase cum sunt ele au sa-ti zica ca nu e bine ceea ce faci si au sa te mai tina in priza ceva vreme. Din parte-mi du-te de te spanzura acuma ! Din ce tin minte, de la inceputul topicului, nu-ti place sa: vorbesti cu oameni, sa te angajezi undeva caci pare-mi-se ca nici scoala nu ti-a suras, nu-ti place sa iesi in lume - lume unde poti intalni pe cineva. In schimb iti place sa rupi jocurile in doua si sa te plangi. Stau si ma intreb cum de nu trebuie sa te tina ma-ta in viata cu perfuzii cu Red Bull ca parca ai fi un mort-viu. Corpul iti traieste dar in schimb esti secatuit de viata.
In sfarsit ai zis si tu ceva bun,ai drepate sunt secatuit de viata.Energia mea interioara s-a scurs datorita oamenilor rai cu care am avut de a face
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
abandoned a scris:PaveLL a scris:Carmen lasa-l ca poate e un troll obosit si asta e singurul lui mod de a se distra Ce faceti voi aici e sa va invartiti in jurul cozii. Nu se ajunge nicaieri cu un astfel de exemplar care gaseste doar partea negativa la orice lucru bun pe care-l ziceti si prin care incercati sa-l ajutati. Si daca nu ar fi troll si problema lui ar fi pe bune crezi ca mai e relevant faptul acesta cand el intoarce spatele la toate sfaturile ? I s-au oferit n ocazii prin care sa iasa in oras cu diversi membri ai forumului sa socializeze, el nu si nu. Ai sa ajungi singur, disperarea te va curpinde, depresia iti va roade mintea si pana la urma ai sa ajungi sa te sinucizi. Crezi ca ii pasa cuiva de asta ? Nu da nimeni 2 bani pe tine pana la urma ! Inca nu ai ajuns la aceasta faza in care ai sa ameninti pe forum ca te sinucizi. Prevad ca in cateva saptamani, poate luni ai sa ne povestesti cum ca tu te sinucizi si bla bla bla. Iar fetele, inimoase cum sunt ele au sa-ti zica ca nu e bine ceea ce faci si au sa te mai tina in priza ceva vreme. Din parte-mi du-te de te spanzura acuma ! Din ce tin minte, de la inceputul topicului, nu-ti place sa: vorbesti cu oameni, sa te angajezi undeva caci pare-mi-se ca nici scoala nu ti-a suras, nu-ti place sa iesi in lume - lume unde poti intalni pe cineva. In schimb iti place sa rupi jocurile in doua si sa te plangi. Stau si ma intreb cum de nu trebuie sa te tina ma-ta in viata cu perfuzii cu Red Bull ca parca ai fi un mort-viu. Corpul iti traieste dar in schimb esti secatuit de viata.
In sfarsit ai zis si tu ceva bun,ai drepate sunt secatuit de viata.Energia mea interioara s-a scurs datorita oamenilor rai cu care am avut de a face
Daaa ... toti oamenii astia rai de pe forum nu ? Care au insirat 20 de pagini pline cu sfaturi PENTRU TINE. Cred ca in viata ta nu ai primit atata atentie. Uita-te si tu ... asa e omul/romanul. De ce nu vezi oamenii buni care s-au implicat pentru tine ? De ce iti umbresti viata si mintea/gandirea cu oamenii aia rai care te-au secatuit. Pun pariu ca aici pe forum sunt mai multi oameni buni care au incercat sa te ajunte decat oamenii rai din viata reala. Cred ca sunt pe putin 20-30 de useri care s-au implicat in problema ta si au scris la postul asta. Chestia asta de ce nu o vezi ????????????
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- PaveLL
- Full member
Extra iesi tu cu el la o bere mai bine, da !? Poate asa il introduci si pe el in lumea crestina si cine stie poate gaseste o pocaita, ce-i drept e fata
- abandoned
- Full member
pink_martini a scris:abandoned a scris:PaveLL a scris:Carmen lasa-l ca poate e un troll obosit si asta e singurul lui mod de a se distra Ce faceti voi aici e sa va invartiti in jurul cozii. Nu se ajunge nicaieri cu un astfel de exemplar care gaseste doar partea negativa la orice lucru bun pe care-l ziceti si prin care incercati sa-l ajutati. Si daca nu ar fi troll si problema lui ar fi pe bune crezi ca mai e relevant faptul acesta cand el intoarce spatele la toate sfaturile ? I s-au oferit n ocazii prin care sa iasa in oras cu diversi membri ai forumului sa socializeze, el nu si nu. Ai sa ajungi singur, disperarea te va curpinde, depresia iti va roade mintea si pana la urma ai sa ajungi sa te sinucizi. Crezi ca ii pasa cuiva de asta ? Nu da nimeni 2 bani pe tine pana la urma ! Inca nu ai ajuns la aceasta faza in care ai sa ameninti pe forum ca te sinucizi. Prevad ca in cateva saptamani, poate luni ai sa ne povestesti cum ca tu te sinucizi si bla bla bla. Iar fetele, inimoase cum sunt ele au sa-ti zica ca nu e bine ceea ce faci si au sa te mai tina in priza ceva vreme. Din parte-mi du-te de te spanzura acuma ! Din ce tin minte, de la inceputul topicului, nu-ti place sa: vorbesti cu oameni, sa te angajezi undeva caci pare-mi-se ca nici scoala nu ti-a suras, nu-ti place sa iesi in lume - lume unde poti intalni pe cineva. In schimb iti place sa rupi jocurile in doua si sa te plangi. Stau si ma intreb cum de nu trebuie sa te tina ma-ta in viata cu perfuzii cu Red Bull ca parca ai fi un mort-viu. Corpul iti traieste dar in schimb esti secatuit de viata.
Daaa ... toti oamenii astia rai de pe forum nu ? Care au insirat 20 de pagini pline cu sfaturi PENTRU TINE. Cred ca in viata ta nu ai primit atata atentie. Uita-te si tu ... asa e omul/romanul. De ce nu vezi oamenii buni care s-au implicat pentru tine ? De ce iti umbresti viata si mintea/gandirea cu oamenii aia rai care te-au secatuit. Pun pariu ca aici pe forum sunt mai multi oameni buni care au incercat sa te ajunte decat oamenii rai din viata reala. Cred ca sunt pe putin 20-30 de useri care s-au implicat in problema ta si au scris la postul asta. Chestia asta de ce nu o vezi ????????????
Ma refer la oameni rai care nu au legatura cu forumul,vechi cunostiinte
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
Abandoned, ceea ce trebuie tu să ?nţelegi este faptul că nu eşti singurul care are de-a face cu oameni răi, care e secătuit de viaţă, care se simte descurajat şi trist. Toată lumea trece prin diverse chestii negative, nu e nimeni care să poată afirma că totul este lapte şi miere ?n viaţă.
Uite, mă g?ndeam la ceva: dacă tot ai at?tea de zis despre viaţă, dacă eşti furios pe ea şamd, de ce nu ?ncerci să scrii? Să ?nşiri pe o foaie tot ceea ce gandeşti.. ?n versuri, proză, oricum vrei tu. Sau de ce nu te apuci de desen? Să desenezi tot ceea ce ?ţi inspiră viaţa, să ?ţi transpui furia şi supărările ?n ceva constructiv, practic? Nu trebuie să fii talentat, trebuie doar să vezi modalităţile astea ca pe o cale de a te elibera, de a te uşura. Nu crezi că ar fi un bun ?nceput ?
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
PaveLL ai ban 1 zi pt mesajul nr. 684 abandoned ai ban 1 saptamana pt mesajul. nr. 685
- x_ynna
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-01-27
si extra camysh? ...I'm sory dar am fost mai multe care am raportat si motivele le-am scris acolo...sau se ia ban numai asa...care s-o nimeri?
O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!!
- extra
- Banat
- Inregistrat: 2009-06-11
x_ynna a scris:si extra camysh? ...I'm sory dar am fost mai multe care am raportat si motivele le-am scris acolo...sau se ia ban numai asa...care s-o nimeri?
total de acord! daca mi se va oferi vreodata vre-un ban pe drept, il voi accepta cu placere si fara nici o urma de suparare. totusi, nu-l mai banati pe alex. destul ii este starea in care se afla. nu oare pavell a fost instigatorul? tot la fel a fost banat alex data trecuta: din pricina lui free.
http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
abandoned a scris:pink_martini a scris:abandoned a scris: In sfarsit ai zis si tu ceva bun,ai drepate sunt secatuit de viata.Energia mea interioara s-a scurs datorita oamenilor rai cu care am avut de a face
Ma refer la oameni rai care nu au legatura cu forumul,vechi cunostiinte
Da, am inteles la ce te-ai referit. Dar crede-ma sunt mai multi oameni buni care incearca sa te ajute decat cei care ti-au facut rau. De ce lasi sa-ti umbreasca gandurile unii din trecut, decat sa te bucuri ca in prezent atatia se preocupa de situatia ta si vor sa fie alaturi de tine intr-un fel sau altul
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
avea dreptate cine zicea ca dupa ce ca sunt putini barbati pe forum (abandoned nu se pune ), ii mai si banam . eu nu cred ca PaveLL merita ban pt postul 685.
abandoned a scris:Ma refer la oameni rai care nu au legatura cu forumul,vechi cunostiinte
nu te mai agata de trecut, ca tu traiesti in prezent. incearca sa uiti ce-a fost si sa mergi mai departe.
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
extra a scris:x_ynna a scris:si extra camysh? ...I'm sory dar am fost mai multe care am raportat si motivele le-am scris acolo...sau se ia ban numai asa...care s-o nimeri?
total de acord! daca mi se va oferi vreodata vre-un ban pe drept, il voi accepta cu placere si fara nici o urma de suparare. totusi, nu-l mai banati pe alex. destul ii este starea in care se afla. nu oare pavell a fost instigatorul? tot la fel a fost banat alex data trecuta: din pricina lui free.
Extra ai warn pentru offtopicuri repetate peste tot. Te rugam din suflet sa nu iti mai expui convingerile in ceea ce priveste credinta in Dumnezeu.pe unde apuci. Ai un topic special pentru asta. Nu toata lumea iti poate accepta parerile si de aceea, pentru a evita neintelegerile intre utilizatori te rog sa te limitezi la topicurile cu tema religioasa sau acolo unde ti se cere ajutorul in aceasta privinta.
Fericita mamica de Aida Maria!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|