homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 18 ani,merg pe 19-33

#609 2010-02-14 23:06:59

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19

adica sa mergi in discoteci?...sa bei o bere?sa fumezi o tzigara?... daca te ajuta cu ceva eu n-am mai fost de vreo 2 ani...si mi-e asa de dor sa dansez...da' nu e important asta acum...eu am ales ceea ce fac...deci imi merit soarta...

foarte bine ca vrei...stii din clasa ta pe cativa care ies? sau poate stii vreun grup cu care ai vrea sa iesi?...arunca-le o intrebare...atat...in cel mai rau caz...poti sa primesti un refuz...si din asta nu moare nimeni wink ...si daca nu merge cu ei...or mai fi romani pe aici pe forum care ies printr-un club...sunt sigura ca nu or sa te refuze wink

oricum...sa nu mergi cu capul in jos...sa ii intrebi...stii ma primiti si pe mn cu voi? ...nuuu...in niciun caz wink ...prinzi pe unul intr-un momnt si bagi: "ce faci ma?..nu iesiti pe undeva vineri seara...ca am un chef de iesit...poate ies si eu cu voi?"... wink

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-02-14 23:08:41)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#610 2010-02-14 23:14:58

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

x_ynna a scris:

adica sa mergi in discoteci?...sa bei o bere?sa fumezi o tzigara?... daca te ajuta cu ceva eu n-am mai fost de vreo 2 ani...si mi-e asa de dor sa dansez...da' nu e important asta acum...eu am ales ceea ce fac...deci imi merit soarta...

foarte bine ca vrei...stii din clasa ta pe cativa care ies? sau poate stii vreun grup cu care ai vrea sa iesi?...arunca-le o intrebare...atat...in cel mai rau caz...poti sa primesti un refuz...si din asta nu moare nimeni wink ...si daca nu merge cu ei...or mai fi romani pe aici pe forum care ies printr-un club...sunt sigura ca nu or sa te refuze wink

oricum...sa nu mergi cu capul in jos...sa ii intrebi...stii ma primiti si pe mn cu voi? ...nuuu...in niciun caz wink ...prinzi pe unul intr-un momnt si bagi: "ce faci ma?..nu iesiti pe undeva vineri seara...ca am un chef de iesit...poate ies si eu cu voi?"... wink

Nu merge asa,nu pot comunica cu colegii mei.Si nu pot sa ma bag in seama cu straini de pe strada

#611 2010-02-14 23:17:28

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

de ce nu poti vorbi cu colegii tai?

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#612 2010-02-14 23:21:34

abandoned
Full member

kemikal a scris:

de ce nu poti vorbi cu colegii tai?

Pentru ca nu ii suport

#613 2010-02-14 23:22:17

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

pai...
- tu nu poti vb cu straini...
- nu poti vb cu ai tai colegi
- nu iti suporti colegii
- nu vrei sa iesi nicaieri
- nu iti place nicio activitate de la scoala
- nu iesi niciodata decat la scoala
- ai o lume care nu este reala
- crezi ca nu vei gasi niciodata oameni sinceri
- nu vrei sa fi infractor Doar pentru k nu iti place cum suna

mai sunt o gramada dar nu am timp sa mai scriu...

cum vrei tu sa iti gasesti macar un prieten in contitiile astea???eu am impresia ca tu faci misto de noi...

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2010-02-14 23:22:50)

Publicitate

loading...

#614 2010-02-14 23:23:59

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Mda... exact model citystar... totul este o problema, nimic nu e posibil, nici un sfat e bun. Ne vedem in varianta tunata si !! a topicului, virgin la 90 de ani.

#615 2010-02-14 23:33:09

ScareCrows
New member
Inregistrat: 2008-06-10

@Extra ... (asta in cazul in care nu voi fi ignorat ... din nou  visslar )

Extra, Biblia spune o multime de lucruri, printre care si:

Sclavagismul permis;
Copiii rebeli trebuie lapidati;
Adulterul se pedepseste cu moarte prin lapidare;
Munca in ziua Sabbatului se pedepseste cu moartea;
Satele pagane trebuie arse si distruse la voia Domnului;
Femeile desfranate trebuie ucise prin lapidare;
Ateii trebuie ucisi la voia Domnului;
Femeile insarcinate din satele pagane, trebuie despicate de vii si ucise o data cu pruncii lor;
Stapanii sclavilor batuti care mor in chinuri ulterior dupa mai mult de 2 zile nu vor fi pedepsiti;
barbatii din satele pagane trebuie fortati sa-si violeze ficele apoi ambii sa fie macelariti;
Liliecii sunt pasari;
Insectele au 4 picioare;
Un barbat sa nu foloseasca lama pentru a se rade;
Un barbat sa foloseasca lama pentru a se rade (culmea nu?);
universul este geocentric;
Domnul prefera mirosul grasimii de miel arsa;
Statul pe un scaun pe care in urma cu 40 de zile a stat o femeie la mestruatie,este un pacat;  tummenupp

si lista continua cu mult, dar astea imi vin in minte ... atat Vechiul cat si Noul Testament sunt pline de asemena minunatii (Leviticul, Deuteronomul, Exodul etc etc)... cum de toti cei care au ca suport scriptura, practica "autoservirea" cu ea ... adica isi aleg ei versurile favorite care apoi le citeaza la infinit ... fiti mai clari si mai consecventi (fara sa va contraziceti daca se poate) daca aveti pretentia ca lumea sa va asculte ...

Ultima oara a fost editat de ScareCrows (2010-02-14 23:45:25)

#616 2010-02-14 23:35:31

x_ynna
Addicted member

nu ii suporti...dar  e un pas...ai iesit intr-o seara intr-un club...acolo poti sa mai cunosti si pe altcineva care sa fie suportabil...pana nu deschizi o portita undeva... nu ai cum

#617 2010-02-14 23:46:30

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Situatia e chiar ciudata...tu ce vrei de la viata? Ce iti doresti? Te-ai intrebat vreodata?

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#618 2010-02-14 23:50:43

x_ynna
Addicted member

scare chiar n-ai cu cine vorbi...la extra din 10 cuvinte 9 is Dumnezeu...si fara nicio logica wink ...cam atat...tocmai asta ma si deranjeaza...ca vorbeste mult, fara niciun sens...si nu ofera nimic palpabil...ii spune lui alex sa creada in Dumnezeu...si cu ideea asta tot inainte...dar nu ii spune si ce sa faca sa iasa dintr-o anumita stare...si semai considera si prietenul lui adevarat wink

#619 2010-02-15 00:10:45

ScareCrows
New member
Inregistrat: 2008-06-10

x_ynna a scris:

scare chiar n-ai cu cine vorbi...la extra din 10 cuvinte 9 is Dumnezeu...si fara nicio logica wink ...cam atat...tocmai asta ma si deranjeaza...ca vorbeste mult, fara niciun sens...si nu ofera nimic palpabil...ii spune lui alex sa creada in Dumnezeu...si cu ideea asta tot inainte...dar nu ii spune si ce sa faca sa iasa dintr-o anumita stare...si semai considera si prietenul lui adevarat wink

Cred ca ai dreptate ... eu ipocrizia am vrut s-o subliniez. Un om care se considera luminat/intelept si cu orizonturi foarte largi (categoric peste limitele noastre, noi, oile de rand) are o atitudine fata de o opinie diferita de cea a lui (adica a Scripturii) caracteristica Creationistilor Fundamentalisti (extremisti poate?) ... respectiv contraargumentul la un argument este de fapt un citat din biblie rostit cu volum in crescendo, pana cand argumentul dispare ... nu asta inseamna credinta... Sfantul Augustin a fost unul din cei care (culmea) a inspirat multi oameni de stiinta (si era spiritual da) si a facut asta fara nici un citat din scripturi... deabia el a fost un om cu orizonturi si perspective cu adevarat deschise, o intelepciune cu adevarat remarcabila...

#620 2010-02-15 00:37:52

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

extra a scris:

Baiatul este total diferit de fata. Nu zic ca fata nu este mai sensibila. O fata chiar daca nu a realizat nimic in viata (si chiar daca a ajuns desfranata), ea nu sufera la fel de mult cum ar suferi un baiat care nu a realizat nimic in viata. Pentru ca Dumnezeu a pus in om gandul ca el este capul, sustinatorul unei familii -chiar daca o are sau nu! Femeia are si ea slabiciunile ei -si nu zic ca nu sufera din pricina lor. Cu cat mai mult un barbat, care este atat temelia cat si stalpul casei! El este capul, el este conducatorul randuit de Dumnezeu mai inainte chiar ca el sa ajunga la deplinatatea lucrurilor.
Deci nu aberez deloc. Repet: baiatul este total diferit de fata in ce priveste psihologia. Poate ca o fata sa ajunga ratata, nerealizata; ea nu sufera cat sufera un baiat ratat. Aici este diferenta pe care multe dintre fete nu o inteleg. Aici se poate spune ca pentru un baiat se crapa pamantul daca nu se realizeaza in viata. Lucrul acesta este cu mult mai frustrant la un baiat decat la o fata.

extra, crede-ma Dumnezeu nu a pus pe nimeni capul familiei. vrei sa spui ca tu o sa fii capul familiei? compatimesc sincer familia aia. barbatul temelia si stalpul casei? iti spun o chestie, oricat il apreciez si respect pe tata, mama a fost mai temelie si stalp decat ar putea el fi in 1000 de ani. e vorba de cine are caracterul mai puternic.

cat despre faptul ca baiatul sufera mai rau daca ajunge un ratat decat fata....  neutral

Esti cel mai jos tip de barbat: misogin cu pretentii de intelept.

extra a scris:

Omul trebuie sa asculte ideile si celuilalt, nu numai pe ale sale.

cat despre asta extra, ca tot te dai un izvor nesecat de intelepciune, propun sa iti urmezi propiul sfat si sa asculti ideile celorlalti. Scuteste-ne de predici!!!!! sincer esti de-a dreptul stresant. zici ca esti o moara stricata.

#621 2010-02-15 01:16:10

abandoned
Full member

x_ynna a scris:

nu ii suporti...dar  e un pas...ai iesit intr-o seara intr-un club...acolo poti sa mai cunosti si pe altcineva care sa fie suportabil...pana nu deschizi o portita undeva... nu ai cum

Doar nu crezi ca o sa vb cu toata lumea din club daca ma duc acolo...Nu o sa ma duc niciodata undeva cu colegii mei

#622 2010-02-15 01:18:07

x_ynna
Addicted member

nu e vorba de toata lumea din club...dar pe langa colegi mai vin si altii se creeaza un anturaj...si tot asa...
cu ei nu ai iesi niciodata...dar daca as vorbi cu cei de pe forum?sa iesi intr-o seara cu ei?

#623 2010-02-15 01:23:55

abandoned
Full member

x_ynna a scris:

nu e vorba de toata lumea din club...dar pe langa colegi mai vin si altii se creeaza un anturaj...si tot asa...
cu ei nu ai iesi niciodata...dar daca as vorbi cu cei de pe forum?sa iesi intr-o seara cu ei?

Tu crezi ca eu am incredere in cei de pe forum?

#624 2010-02-15 01:26:51

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

kapitulation n`ai leac!fara suparare spranceana

Love.  Live. Laugh.

#625 2010-02-15 01:30:05

x_ynna
Addicted member

dar ce?te temi ca te violeaza?

#626 2010-02-15 01:32:02

abandoned
Full member

x_ynna a scris:

dar ce?te temi ca te violeaza?

Nu.Dar o sa fiu intre multe persoane necunoscute care vor considera ca eu gust toate glumele lor sau ca eu sunt un tip dezghetat ceea ce este neadevarat.

#627 2010-02-15 01:34:53

x_ynna
Addicted member

si ei tot intre persoane necunoscute o sa fie...si daca vrei sa socializezi uneori trebuie sa zambesti si la o gluma pe care nu ai inteles-o wink ...in fond...ti-ai atins scopul...ai iesit intr-un club...

dar este alegerea ta...eu iti doresc mult succes in tot ceea ce vei face si imi pare rau ca nu am reusit sa te ajut mai mult wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.