homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 18 ani,merg pe 19-31

#571 2010-02-14 17:05:35

abandoned
Full member
Inregistrat: 2009-11-26

Re: Virgin la 18 ani,merg pe 19

x_ynna a scris:

dar ce ai dori sa fii?infractor?violator?

In nici un caz violator iar infractor nu-mi place cum suna

#572 2010-02-14 17:08:52

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

dar ce?

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#573 2010-02-14 17:35:00

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

abandoned a scris:

x_ynna a scris:

ca sa iti spun ce ar putea fi frumos intr-o viata infecta ar trebui sa inteleg ce vezi tu printr-o viata infecta?

O viata infecta este o viata netraita normala,o viata in care traiesti avand un numar redus de obiective(materiale)care cand le vei dobandi vei credea ca ele vor alina suferinta singuratatii tale pt tot restul vietii.De cele mai multe ori cei care au o asa viata sfarsesc sinucindu-se.O viata infecta mai inseamna si aceeasi rutina zilnica de ani de zile fara nici o schimbare pentru ca in trecut ai avut de aface cu oameni care te-au marcat si numai poti face nimic in prezent sau viitor.O viata infecta mai este si atunci cand citesti pe internet sau mai rau vezi cand te duci sa cumperi ceva,vezi persoane fericite si te intrebi,,ma nene da masca aia falsa de fericire cat dureaza?'' sau te intrebi,,astia cum de sunt fericiti?''.In concluzie o viata infecta este o viata in care nu poti deveni mai mult ai vrea sa devii

am să-ți pun o ?ntrebare foarte sinceră și fără nici o urmă de ironie
ai fost molestat ?n copilărie? ai fost abuzat ?n vreun fel, fizic sau psihic?
prezinți toate simptomele unui copil abuzat și cred că doar un ajutor specializat te-ar putea scoate la liman, ?n așa fel ?nc?t să vezi c?te lucuri frumoase ?ți poate oferi viața.
pentru că cei mai mulți oameni din țara asta, cele mai multe cupluri sunt sărace, dar fericirea există și dincolo de sărăcie sau de o condiție socială medie. pentru că nu toate femeile sunt curve și se mărită pentru bani și nu toți bărbații sunt șmecheri și puternici, cu mașini tari și femei ahtiate după banii lor, la braț. tu prea vezi totul ?n negru și ciudat e că, cel puțin aici pe forum, unde sunt oamenii de diferite v?rste și categorii sociale, ești singurul care g?ndește așa.
aș vrea tare mult să-mi răspunzi (sincer) la ?ntrebare

#574 2010-02-14 17:53:41

abandoned
Full member

anabella_n a scris:

abandoned a scris:

x_ynna a scris:

ca sa iti spun ce ar putea fi frumos intr-o viata infecta ar trebui sa inteleg ce vezi tu printr-o viata infecta?

O viata infecta este o viata netraita normala,o viata in care traiesti avand un numar redus de obiective(materiale)care cand le vei dobandi vei credea ca ele vor alina suferinta singuratatii tale pt tot restul vietii.De cele mai multe ori cei care au o asa viata sfarsesc sinucindu-se.O viata infecta mai inseamna si aceeasi rutina zilnica de ani de zile fara nici o schimbare pentru ca in trecut ai avut de aface cu oameni care te-au marcat si numai poti face nimic in prezent sau viitor.O viata infecta mai este si atunci cand citesti pe internet sau mai rau vezi cand te duci sa cumperi ceva,vezi persoane fericite si te intrebi,,ma nene da masca aia falsa de fericire cat dureaza?'' sau te intrebi,,astia cum de sunt fericiti?''.In concluzie o viata infecta este o viata in care nu poti deveni mai mult ai vrea sa devii

prezinți toate simptomele unui copil abuzat și cred că doar un ajutor specializat te-ar putea scoate la liman, ?n așa fel ?nc?t să vezi c?te lucuri frumoase ?ți poate oferi viața.
pentru că cei mai mulți oameni din țara asta, cele mai multe cupluri sunt sărace, dar fericirea există și dincolo de sărăcie sau de o condiție socială medie. pentru că nu toate femeile sunt curve și se mărită pentru bani și nu toți bărbații sunt șmecheri și puternici, cu mașini tari și femei ahtiate după banii lor, la braț. tu prea vezi totul ?n negru și ciudat e că, cel puțin aici pe forum, unde sunt oamenii de diferite v?rste și categorii sociale, ești singurul care g?ndește așa.

Din cate stiu eu nu am fost abuzat sexual

#575 2010-02-14 18:19:36

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

abandoned a scris:

ShineOfBlood a scris:

Alex,doar pentru ca tie lumea ti se pare o gaura neagra in care nu te iubeste nimeni,nu inseamna ca e la fel si pentru noi. smile Eu una consider lumea un loc minunat,si nu sunt tocmai genul de persoana optimista. Stii de ce? Pentru ca exista el. Stii de ce exista el? Pentru ca l-am gasit. Stii de ce l-am gasit? Pentru ca l-am cautat. Cand te vei deranja si tu sa cauti persoane de care sa te atasezi,le vei gasi si lumea ti se va parea frumoasa. Pana atunci,ramai la gaura ta neagra.

Nu cred ca cineva alaturi poate transforma lumea urata in lumea frumoasa.

Cu siguranţă nu va transforma ?ntreaga lume, dar micul tău univers sigur ?l va transforma.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

Publicitate

loading...

#576 2010-02-14 18:43:39

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

abandoned a scris:

anabella_n a scris:

abandoned a scris:

Din cate stiu eu nu am fost abuzat sexual

poate nu iti amintesti roll

#577 2010-02-14 20:06:50

x_ynna
Addicted member

anabella_n a scris:

abandoned a scris:

x_ynna a scris:

anna...molestat sau nu oricum ar avea nevoie de ajutor specializat neutral

#578 2010-02-14 20:20:51

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

MissO girl, tinzi spre ironizare; si persoane ca tine face ca discutia sa o ia intotdeuna spre alte fagasuri.
abandoned are dreptate can spune

abandoned a scris:

Nu are nici un rost sa lupt cu toata forta mea in aceasta viata infecta.Regretul vine ca urmare a neputintei in fata a ceva ce putea fi frumos,dar intr-o viata infecta eu nu vad nimic frumos,tu vezi?

Nu puteti sa spuneti ca nu are dreptate; daca viata se manifesta in dreptul lui in felul acesta, atunci nu puteti spune ca nu este asa. Problema este ca tu abandoned nu vezi -sau mai bine zis, nu ai avut parte de cealalta fata a vietii.
Trebuie sa recunosti ca in tot pamantul si in toate timpurile, oamenii s-au impartit in doua grupuri:
1. unii care au vazut partea frumoasa a vietii, si
2. unii care au vazut partea urata a vietii.

Omul, ca sa fie fericit, trebuie sa vada intotdeuna partea frumoasa a vietii. Dar oare omul fericit sa nu fi avut niciodata necazuri in viata? Cu siguranta ca a avut; si totusi este fericit, optimist.

La fel si omul trist(asa cum esti tu -si la fel si foarte multi oameni) -oare sa nu fi avut parte de bucurii in viata? Cu siguranta ca a avut; si cu toate acestea, el este trist.
Ce vreau sa spun, este ca totul depinde de temperamentul fiecaruia, asa cum si l-a dezvoltat chiar din pruncie: unii spre optimism, altii prin pesimism.
Sunt sigur ca au existat oameni care au avut aceleasi probleme ca ale tale, si totusi sunt printre cei optimisti(fara nici o masca).

Nu zic ca tu esti de vina. La fel cum nici cei care se chinuiesc -si mor pana la urma -de o boli incurabile. Nici ei, si nici tu nu esti de vina pentru situatiile/problemele acestea. Si asa cum o boala macina trupul de viu, tot asa o alta boala poate macina sufletul.
Dar in cazul tau abandoned, sa stii ca atata timp cat trupul iti este viu, sufletul poate sa iti fie vindecat. Intrebarea este: cum poate sa fie vindecat? cine il poate vindeca? cand?
Cum. Primul pas spre vindecare este ca sa te opresti putin in loc, si sa te gandesti la starea in care esti acum. Apoi, sa devii constient de ea. Accepti problema in sensul ca ea exista; dar niciodata sa nu o accepti ca sa traiesti cu ea -pentru ca ai nevoie de vindecare.
Cine. Cine crezi ca poate indeparta pesimismul din tine si sa aduca totodata si optimismul? Te-au ajutat parintii sin sensul acesta? Nu. Atunci vre-un prieten?(de fapt prietenii fug atunci cand ai nevoie de ei). Sa te fi ajutat vre-o fata? Pai de-abia o sotie cu greu poate sa ridice moralul barbatului ei; cu cat mai mult nu ar putea o fata care nu e legata cu nimic de tine! Ar da bir cu fugitii atunci cand vede un baiat cu sufletul doborat!
Iata dar ca am eliminat toate persoanele din anturajul tau. Nici macar cineva de pe forum nu are puterea sa aiba rabdare cu tine. Pentru ca  viziunea oamenilor este limitata foarte mult.

Crezi ca degeaba iti vorbesc eu sa-ti intorci privirile spre Dumnezeu? Un psiholog nu poate sa aduca vindecare sufletului. Niciodata.
Chiar tu insuti ai spus:

abandoned a scris:

Nu am nici un model pe care sa-l urmez.

Si iti dau perfecta dreptate. Normal, tatal reprezinta un model pentru copil. Este decisiv si irevocabil lucrul acesta. Daca tatal nu este un model pentru copilul sau -si asta deoarece copilul nu a vazut nimic de urmat la tatal sau- atunci copilul acela se stie cu siguranta ca el va unul ratat pe mai toate planurile. Nu o spun numai eu -chiar psihologii o spun(de fapt, de la ei am luat-o).
Aici este cheia. Sunt multi parinti care nici ei 'nu stiu pe ce lume traiesc'; au multe defecte de caracter, si nimic la care sa priveasca copii lor. Si Dumnezeu cunoaste lucrul acesta. De aceea, Modelul nostru la care trebuie sa privim -si care este Unul desavarsit- N-i l-a lasat Dumnezeu pe Domnul Iisus Hristos.

Tiparul fiecaruia dintre noi este Domnul Iisus. Si daca vezi vre-un om fericit, intreaba-l daca este mantuit. Sa vezi cum asa zisa fericire ce se chinuie sa o exteriorizeze, va disparea de indata.

"Privind suntem schimbati" spunea apostolul Pavel. Si lucrul acesta este adevarat chiar si in cazul oamenilor care-L dau pe Dumnezeu la o parte. Dar fericirea lor nu este deplina, asa cum doreste Domnul Iisus sa ne-o ofere. "Va dau pacea Mea; nu v-o dau cum v-o da lumea". Asadar, si lumea poate sa ofere pace si bucurie. Dar acestea sunt trecatoare. Ceea ce ne ofera Dumnezeu este vesnic -chiar dincolo de moarte. El este Singurul care poate aduce vindecare sufletului; de aceea pacea Lui este cu mult mai presus de ceea ce poate oferii lumea.

Cand.Chiar acum. "Veniti la Mine toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna." -Nimeni dintre oameni nu poate sa spuna asta; pentru ca nu o pot face. Si invitatia Lui ramane inca in picioare...

Ultima oara a fost editat de extra (2010-02-14 20:23:15)

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#579 2010-02-14 20:25:00

abandoned
Full member

x_ynna a scris:

dar ce?

Nu sunt sigur ce vreau sa devin,daca te referi la job o sa ma multumesc cu orice rahat de job

#580 2010-02-14 20:29:56

cezady
New member
Inregistrat: 2010-01-04

Am si eu o intrebare,fara urma de ironie,esti emo?sau te ghidezi dupa doctrina lor?

#581 2010-02-14 20:44:56

x_ynna
Addicted member

extra I'm sory dar aberezi de rupi pamantul... tatal meu a fost un alcoolic care atunci cand nu o batea pe mama trecea pe langa mine pe strada si nu ma recunostea...iar cu mama am crescut doar din cand in cand in week-end...si uite ca n-am urmat exemplul niciunuia dintre ei...si sunt studenta la medicina...si ma descurc foarte bine ...si nu vad toata viata in negru si asta nu pentru ca m-ar fi ajutat tata wink

abandoned poi aici e greseala ta...ca o sa te multumesti cu orice chiar daca nu te face fericit... si te intrebam ce lucru ilegal iti doresti atat de mult sa faci pentru ca ai spus ca daca ai face ce vrei ai ajunge la puscarie...

#582 2010-02-14 20:51:59

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Probabil vrea sa omoare tot ce intalneste,doar pentru ca restul lumii e fericita si el nu...

#583 2010-02-14 20:58:49

abandoned
Full member

x_ynna a scris:

extra I'm sory dar aberezi de rupi pamantul... tatal meu a fost un alcoolic care atunci cand nu o batea pe mama trecea pe langa mine pe strada si nu ma recunostea...iar cu mama am crescut doar din cand in cand in week-end...si uite ca n-am urmat exemplul niciunuia dintre ei...si sunt studenta la medicina...si ma descurc foarte bine ...si nu vad toata viata in negru si asta nu pentru ca m-ar fi ajutat tata wink

abandoned poi aici e greseala ta...ca o sa te multumesti cu orice chiar daca nu te face fericit... si te intrebam ce lucru ilegal iti doresti atat de mult sa faci pentru ca ai spus ca daca ai face ce vrei ai ajunge la puscarie...

SI ce dracu vrei sa fac?normal ca o sa ma multumesc cu orice job pentru ca nu sunt inteligent sa ajung intr-o functie inalta..Tu fiind la medicina crezi ca toti se lupta ca tine,nu e asa..

#584 2010-02-14 21:30:17

extra
Banat

x_ynna, daca vei citi articolul Importanta tatalui in dezvoltarea psihologica a copilului, iti vei da seama cat de important este tatal pentru baiatul lui.
Baiatul este total diferit de fata. Nu zic ca fata nu este mai sensibila. O fata chiar daca nu a realizat nimic in viata (si chiar daca a ajuns desfranata), ea nu sufera la fel de mult cum ar suferi un baiat care nu a realizat nimic in viata. Pentru ca Dumnezeu a pus in om gandul ca el este capul, sustinatorul unei familii -chiar daca o are sau nu! Femeia are si ea slabiciunile ei -si nu zic ca nu sufera din pricina lor. Cu cat mai mult un barbat, care este atat temelia cat si stalpul casei! El este capul, el este conducatorul randuit de Dumnezeu mai inainte chiar ca el sa ajunga la deplinatatea lucrurilor.
Deci nu aberez deloc. Repet: baiatul este total diferit de fata in ce priveste psihologia. Poate ca o fata sa ajunga ratata, nerealizata; ea nu sufera cat sufera un baiat ratat. Aici este diferenta pe care multe dintre fete nu o inteleg. Aici se poate spune ca pentru un baiat se crapa pamantul daca nu se realizeaza in viata. Lucrul acesta este cu mult mai frustrant la un baiat decat la o fata.

x_ynna a scris:

te intrebam ce lucru ilegal iti doresti atat de mult sa faci pentru ca ai spus ca daca ai face ce vrei ai ajunge la puscarie...

Nu este bine sa scoti la iveala lucrurile negative din om. Este la fel cu un om care nu face bine atunci cand te enerveaza -cand scoate lucruri negative din tine.

Chiar am citit raspunsul de mai sus al lui abandoned. Este si normal sa iti raspunda asa, x_ynna.
Este bine sa discutati pe tema asta. Mie imi plac discutiile care sunt calme, si serioase. Si cred ca numai asa se poate ajunge la un rezultat. Niciodata nu ar trebui sa se foloseasca cuvantul "aberatie" sau altele de felul acesta. Omul trebuie sa asculte ideile si celuilalt, nu numai pe ale sale.

Ultima oara a fost editat de extra (2010-02-14 21:41:06)

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#585 2010-02-14 21:34:22

x_ynna
Addicted member

o spui de parca lupta asta e usoara...pui cuvantul "lupta"in fata si ti se pare ca totul e scuzabil....dar nu e nici pe departe asa...lupta asta m-a facut ca de pe 1 februarie si pana in prezent sa dorm 2, maxim 3 ore pe noapte...lupta asta a facut sa ma prinda dimineata zile intregi la rand si sa vina colega de apartament sa ma intrebe de ce stau la 7 dimineata cu lumina aprinsa iar eu sa nu imi dau seama ca deja e dimineata...tot lupta asta m-a determinat sa stau toata ziua azi in casa in loc sa imi vad iubitul...

si nu sunt foarte desteapta...stai tu linistit...dar imi place sa cred ca lupt pentru ceea ce vreau...tu cum crezi ca ai putea sa reusesti? stand degeaba?plangandu-te si amenintand ca te omori? asa ai reusi sa ai jobul de kkt de care atata vorbesti wink

da extra...desigur...fetele nu sufera niciodata cat sufera un baiat, daca ar fi sa ajunga desfranate ar fi doar din vina lor si ar fi murdare in fata lui Dumnezeu...si indiferent prin ce ar fi trecut...daca un baiat ar fi in locul lor ar fi suferit de 100 de ori mai mult? desigur...oare de ce ma asteptam la altceva din partea ta...iti place mult sa vorbesti...dar pacat ca e si aiurea...daca ai cunoaste psihologie...daca ai vorbi despre Dumnezeu in cunostinta de cauza...as intelege...dar daca 7 oameni iti spun ca esti beat...ar fi cazul sa mergi la culcare...asta daca poti sa intelegi ce inseamna wink

eu cu alex am vorbit si vorbesc in continuare foarte calm... iar tie nu ti-am spus decat adevarul...
il sfatuiesti sa "isi intoarca fata spre Dumnezeu"...dar ai uitat sa precizezi ca Dumnezeu iti da...dar in traista nu iti pune...si pe mine ma ajuta Dumnezeu...nu am nici cea mai mica indoiala...dar asta nu inseamna ca pot sta degeaba wink ...si da...cred in continuare ca aberezi...cu tot respectul...dar asta cred ca faci wink

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-02-14 21:51:11)

#586 2010-02-14 22:00:53

extra
Banat

x_ynna a scris:

daca 7 oameni iti spun ca esti beat...ar fi cazul sa mergi la culcare...asta daca poti sa intelegi ce inseamna

Eu lucrul acesta l-as incadra in asa numitele "prejudecati". Eu as scoate fraza aceasta din "vocabularul limbii romane". De ce? Pentru ca chiar un singur om poate sa inchida gura lumii -chiar si atunci cand toata lumea ii spune ca e beat. Exemplu ti-l dau pe Galileo Galilei care spunea ca pamantul este rotund( Si cum a cunoscut el adevarul acesta, numai Dumnezeu poate sti -sau poate ca se stie si nu am aflat eu{deh}). Domnul Iisus a spus ca El este Imparatul Iudeilor; si pentru acesta a fost omorat(dovada este si inscriptia care a fost pusa in batjocura pe cruce "Imparatul Iudeilor"). Si este Imparatul Iudeilor.

Eu caut intotdeuna sa port discutia spre o buna intelegere; pentru ca numai asa se poate ajunge la un rezultat. Poate numai asa abandoned va fi atras de un cuvant, de lucrul care i-ar putea aprinde o mica scanteie de speranta. Toata lumea este invitata sa isi spuna parerea; dar sa nu o faca cu ironie sau cu vre-un alt lucru ascuns. Poate cineva sa faca asta?

De ce il sfatuiesc sa-l caute pe Dumnezeu? Pentru ca numai Dumnezeu il poate ajuta. Pe tine cine te-a ajutat? Tu singura ai spus ca nu parintii au fost, ci Dumnezeu. Se vede clar ca nu fac rau atunci cand spun ca sa-l caute pe Dumnezeu. Unde atunci sa fie problema? El Insusi spune ca "da ploaie si peste cei buni, si peste cei rai."
Dumnezeu ne ajuta pe toti. Ba chiar ne baga si in traista acolo unde El considera ca este cazul. Problema este in alta parte, si anume, faptul ca noi nu avem o conceptie clara despre Dumnezeu, si despre felul cum El lucreaza in vietile oamenilor.
Omul, ca sa-L poata cunoaste pe Dumnezeu, atunci trebuie sa Il lase pe Dumnezeu sa intre in viata lui. Trebuie sa aiba o relatie cu Dumnezeu("Noi vom veni la el, si vom locui impreuna cu el", spunea Domnul Iisus despre omul care Il va lasa pe Dumnezeu sa locuiasca in inima lui.) Iar in alta parte spune "Voi cina cu el, si el cu Mine". Iar asta inseamna o relatie de partasie cu Dumnezeu...

Ultima oara a fost editat de extra (2010-02-14 22:21:25)

#587 2010-02-14 22:02:06

abandoned
Full member

x_ynna a scris:

o spui de parca lupta asta e usoara...pui cuvantul "lupta"in fata si ti se pare ca totul e scuzabil....dar nu e nici pe departe asa...lupta asta m-a facut ca de pe 1 februarie si pana in prezent sa dorm 2, maxim 3 ore pe noapte...lupta asta a facut sa ma prinda dimineata zile intregi la rand si sa vina colega de apartament sa ma intrebe de ce stau la 7 dimineata cu lumina aprinsa iar eu sa nu imi dau seama ca deja e dimineata...tot lupta asta m-a determinat sa stau toata ziua azi in casa in loc sa imi vad iubitul...

si nu sunt foarte desteapta...stai tu linistit...dar imi place sa cred ca lupt pentru ceea ce vreau...tu cum crezi ca ai putea sa reusesti? stand degeaba?plangandu-te si amenintand ca te omori? asa ai reusi sa ai jobul de kkt de care atata vorbesti wink

da extra...desigur...fetele nu sufera niciodata cat sufera un baiat, daca ar fi sa ajunga desfranate ar fi doar din vina lor si ar fi murdare in fata lui Dumnezeu...si indiferent prin ce ar fi trecut...daca un baiat ar fi in locul lor ar fi suferit de 100 de ori mai mult? desigur...oare de ce ma asteptam la altceva din partea ta...iti place mult sa vorbesti...dar pacat ca e si aiurea...daca ai cunoaste psihologie...daca ai vorbi despre Dumnezeu in cunostinta de cauza...as intelege...dar daca 7 oameni iti spun ca esti beat...ar fi cazul sa mergi la culcare...asta daca poti sa intelegi ce inseamna wink

eu cu alex am vorbit si vorbesc in continuare foarte calm... iar tie nu ti-am spus decat adevarul...
il sfatuiesti sa "isi intoarca fata spre Dumnezeu"...dar ai uitat sa precizezi ca Dumnezeu iti da...dar in traista nu iti pune...si pe mine ma ajuta Dumnezeu...nu am nici cea mai mica indoiala...dar asta nu inseamna ca pot sta degeaba wink ...si da...cred in continuare ca aberezi...cu tot respectul...dar asta cred ca faci wink

Xynna trebuie sa intelegi ca sunt mult mai multi oameni ca mine decat ca tine si din nefericire cei ca mine nu au curajul sa faca ce vor cand vor cu cine vor pt ca ar hi haos.Iti spun cu sinceritate ca in ultima vreme transcend intre lumea reala si lumea mea

#588 2010-02-14 22:13:01

x_ynna
Addicted member

extra eu nu as scoate din limba romana ceea ce am afirmat eu ci te-as trimite pe tine sa mai inveti ceva romana..."ca chiar" este cacofonie...prin urmare ori gasesti alta exprimare, ori pui o virgula de rigoare acolo...si "vre-un" se scrie legat wink

abandoned dar asta nu e un lucru rau...si eu ma refugiez in lumea mea de multe ori...si eu inchid ochii si imi imaginez lucrurile care mi-ar placea sa se intample...si apoi cand ii deschid mai simt mai sigura pe mine si cu inca putina putere sa merg mai departe...nu stiu ce varsta ai...cu ce anume te ocupi...habar n-am...dar banuiesc ca nu stai toata ziulica in casa...gandeste-te la ceva ce te-ar face sa fii sigur pe tine...fii bun in ceva...intr-o zi...o ora...pregateste-te o saptamana pentru asta...si intr-o zi...fa ceva ce crezi ca ar starni admiratia celorlalti si te-ar face sa te simti bine...doar incearca...o data...chiar si cu riscul de a fi haios...macar o sa fii impacat cu gandul ca ai incercat, macar o fii mai bogat cu o invatatura...ce ai impresia ca nu m-am facut de ras niciodata? ...ooo ba da wink ...am inchis ochii...am stat in lumea mea...mi-am imaginat ca am facut alt lucru mai bun...si am mers mai departe wink

#589 2010-02-14 22:14:07

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Mi se pare mie sau se cam exagereaza cu Dumnezeu pe aici? Mi se pare atat de simpla problema...esti virgin. Nu socializezi...nu ai prieteni deci.Esti inchis in camera ta, ai sa devii un emo trist, din moment ce nu ai pic de vointa. Ce e asa grav ca esti virgin?Mare chestie..sunt atatea lucruri pe care le poti face, sa incerci sa-ti largesti orizonturile, eventual sa iti faci prieteni!! Daca ai 19 ani inseamna ca ori esti in a 12-a[ daca nu ai ramas repetent cumva] ori la facultate. Scuza-ma dar e imposibil sa nu ai cu cine sa vorbesti, intr-un mediu de genul. Nu am urmarit toate posturile, poate ai zis pe undeva cu ce te ocupi, poate ai un job ceva...in orice caz. E prea multa agitatie degeaba, si prea multa religie, Dumnezeu in sus, Dumnezeu in jos, ce e asta? propaganda?

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.