Fa un ban in plus, part time :-)-8
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
Re: Fa un ban in plus, part time :-)
anneMaries tu ti-ai facut cont doar ca sa ne spui de free? ca vad ca e sg top unde ai scris..
- Madalina85
- Addicted member
eu am intrebat...as putea sa zic si eu ceva de reclama dar mai bine incheiem aici
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Felicitari pentru cei 250$, sa fie cat mai multi de acum incolo.
- Madalina85
- Addicted member
doamne fereste ti-am cerut eu sa se inchida???
ce-ai frate de te ataci atat??? mul succes si inainte daca ai bani nu te-am intrebat....felicitari si atat.
- AnneMaries
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-22
MissO girl a scris:anneMaries tu ti-ai facut cont doar ca sa ne spui de free? ca vad ca e sg top unde ai scris..
Ca sa-ti si raspund...Asa, ca poate n-ai citit toate mesajele...am zis ca va citeam de mult si asa este, pentru ca asa am inceput sa si lucrez. Si chiar daca ar fi fost asa cum zici tu, nu vad unde ar fi fost problema.
Ultima oara a fost editat de AnneMaries (2009-12-28 16:40:29)
- free
- Banat
- Inregistrat: 2007-09-12
Si acum ajungem la rationamentul de lemn ca ma atac. Pur si simplu ti-am explicat rationamentul meu pentru eram sigur ca se va ajunge aici. Calmeaza-te. Ti-am spus doar ca daca trebuie platita reclama, o platesc, asta ca ai mentionat ca din punctul tau de vedere e reclama. Ori, daca e reclama, nu trebuie platita? Ori, daca e reclama negativa care dauneaza forumului, nu trebuie cenzurata?
Eu sunt foarte calm. Chiar am avut o zi superba in care m-am intalnit cu o prietena foarte buna si sunt super happy. Iti scriu chestiile astea ca sa ma explic in fata ta, nu ma atac deloc.
- Madalina85
- Addicted member
am vazut deja ca te-ai intalnit cu o prietena...
eu am incheiat aici ca sa ai o zi buna in continuare
- free
- Banat
Inchei discutia pentru ca nu ai argumente, deci logica ta in contextul de fata cade. Deci inteleg ca tu nu aveai altceva mai bun de facut decat sa faci offtopic aici. Spune clar, te deranjeaza ca am facut "reclama". Ce te-a deranjat in primul stadiu? Sunt foarte calm, doar curios.
- Alex2
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-11
bravo annemaries 1.free, nu inteleg de ce esti iritat cand vine vorba de pret din moment ce in titlul scris de tine exista propozitia "fa un ban in plus". 2. iti lipseste diplomatia. argument :citeste-ti posturile. vad ca replica ta preferata este "asa-i romanul". nu iti dai seama ca prin atitudinea ta te incadrezi perfect in replica asta. da, ai dreptate: asa e romanul, e shef si cand e shef toti ceilalti trebuie sa se conformeze, sa nu ceara prea multe detalii si daca au ceva de spus, trebuie ca in postul lor sa existe cel putin o teza si 3 argumente ca sa poata sa traga o concluzie referitoare la tine.
- Miss_B
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-07
Alex2 a scris:bravo annemaries 1.free, nu inteleg de ce esti iritat cand vine vorba de pret din moment ce in titlul scris de tine exista propozitia "fa un ban in plus". 2. iti lipseste diplomatia. argument :citeste-ti posturile. vad ca replica ta preferata este "asa-i romanul". nu iti dai seama ca prin atitudinea ta te incadrezi perfect in replica asta. da, ai dreptate: asa e romanul, e shef si cand e shef toti ceilalti trebuie sa se conformeze, sa nu ceara prea multe detalii si daca au ceva de spus, trebuie ca in postul lor sa existe cel putin o teza si 3 argumente ca sa poata sa traga o concluzie referitoare la tine.
cata dreptate ai alex free daca vrei sa stii,faptul k ai bani si te consider "superior","de alta rasa",nu iti da dreptul sa vorbesti celor d aici k si cum ar fi fiinte inferioare tie si sa dai raspunsuri seci ,k na..."esti prea ocupat" sa raspunzi la mail-uri(dar sa postezi problemele tale sentimentale nu esti si sa mai si zici k nu ai nevoie d sfaturi,ci doar ti-ai zis problema).cat despre faptul ku "romanul sef",nu esti nici pe departe..am vazut oameni adevarati cu bani ,care stiu sa se comporte si sa vorbeasca cu orice clasa de oameni...mai lasa ironiile la o parte
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
de oameni care se cred sefi e plina lumea ,de sefi care sunt "oameni" mai putin...dar sunt. bineinteles, aici nu este cazul
- free
- Banat
Argumente pentru modul superior in care m-am comportat ai? Inafara de faptul ca ma etichetati intr-un context usor indus de voi, alte argumente nu vad.
- AnneMaries
- Full member
take.me4granted a scris:Alex2 a scris:bravo annemaries 1.free, nu inteleg de ce esti iritat cand vine vorba de pret din moment ce in titlul scris de tine exista propozitia "fa un ban in plus". 2. iti lipseste diplomatia. argument :citeste-ti posturile. vad ca replica ta preferata este "asa-i romanul". nu iti dai seama ca prin atitudinea ta te incadrezi perfect in replica asta. da, ai dreptate: asa e romanul, e shef si cand e shef toti ceilalti trebuie sa se conformeze, sa nu ceara prea multe detalii si daca au ceva de spus, trebuie ca in postul lor sa existe cel putin o teza si 3 argumente ca sa poata sa traga o concluzie referitoare la tine.
cata dreptate ai alex free daca vrei sa stii,faptul k ai bani si te consider "superior","de alta rasa",nu iti da dreptul sa vorbesti celor d aici k si cum ar fi fiinte inferioare tie si sa dai raspunsuri seci ,k na..."esti prea ocupat" sa raspunzi la mail-uri(dar sa postezi problemele tale sentimentale nu esti si sa mai si zici k nu ai nevoie d sfaturi,ci doar ti-ai zis problema).cat despre faptul ku "romanul sef",nu esti nici pe departe..am vazut oameni adevarati cu bani ,care stiu sa se comporte si sa vorbeasca cu orice clasa de oameni...mai lasa ironiile la o parte
Probabil ca ti-a raspuns asa pentru ca era ocupat pe bune. Sunt convinsa ca primeai un raspuns daca aveai putina rabdare. Cat despre faptul ca ai zis ca are timp sa posteze nu stiu ce...Serios acum...nu toti avem numai zile bune si roz. Poate ca voua vi se pare ironic/arogant, dar crede-ma ca e un om de cuvant si foarte ok, pe care rar il mai gasesti in zilele noastre. Cat despre pret...asa cum am mai zis...sunt unii care vor(viseaza la) luna de pe cer si eventual vor sa nu faca nimic sau care nici macar nu stiu despre ce e vorba si zic din start "e prea putin". Cred ca free a deschis acest topic pentru a ajuta niste oameni care sunt in cautarea unui loc de munca sau ceva asemanator, care dau dovada de seriozitate si pe care sa se poate baza, atat. Nu sunt avocatul lui, dar judecati un om dupa niste vorbe ceea ce e cam nasol.
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
offtopic : si fratimiu are bmw,actionar la un club tare din cta da el nu s-a schimbat..ptr ca omu te respecta ptr ce esti si cum te comporti ca poti sa fii full de bani respectul se castiga aha Anne mai zi ca ne place
Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-12-28 18:03:10)
- Miss_B
- Insomniac member
AnneMaries a scris:take.me4granted a scris:Alex2 a scris:bravo annemaries 1.free, nu inteleg de ce esti iritat cand vine vorba de pret din moment ce in titlul scris de tine exista propozitia "fa un ban in plus". 2. iti lipseste diplomatia. argument :citeste-ti posturile. vad ca replica ta preferata este "asa-i romanul". nu iti dai seama ca prin atitudinea ta te incadrezi perfect in replica asta. da, ai dreptate: asa e romanul, e shef si cand e shef toti ceilalti trebuie sa se conformeze, sa nu ceara prea multe detalii si daca au ceva de spus, trebuie ca in postul lor sa existe cel putin o teza si 3 argumente ca sa poata sa traga o concluzie referitoare la tine.
Probabil ca ti-a raspuns asa pentru ca era ocupat pe bune. Sunt convinsa ca primeai un raspuns daca aveai putina rabdare. Cat despre faptul ca ai zis ca are timp sa posteze nu stiu ce...Serios acum...nu toti avem numai zile bune si roz. Poate ca voua vi se pare ironic/arogant, dar crede-ma ca e un om de cuvant si foarte ok, pe care rar il mai gasesti in zilele noastre. Cat despre pret...asa cum am mai zis...sunt unii care vor(viseaza la) luna de pe cer si eventual vor sa nu faca nimic sau care nici macar nu stiu despre ce e vorba si zic din start "e prea putin". Cred ca free a deschis acest topic pentru a ajuta niste oameni care sunt in cautarea unui loc de munca sau ceva asemanator, care dau dovada de seriozitate si pe care sa se poate baza, atat. Nu sunt avocatul lui, dar judecati un om dupa niste vorbe ceea ce e cam nasol.
nu mi se pare nasol din moment ce el tot afirma k "asa-i romanul"..asta nu e nasol?mie mi s pare k da.si daca tot e un asa mare domn,sa vorbeasca mai frumos macar:)mai cu respect... si cum zice melany"respectul se castiga"...in fine..nu imi mai bat capul degeaba..mi-am zis doar parerea si atat;)
- free
- Banat
Unde am vorbit urat, ironic sau m-am laudat [ cu scop precis ] ca am bani? De ce ma etichetati? Hmm...
- AnneMaries
- Full member
Ma ingrozeste imaturitatea unora. Omul a incercat sa va ajute, eu am incercat sa va ajut dandu-va sfaturi si spunandu-va ca e pe bune si nu e o teapa, asa cum poate a fost catalogata de anumite persoane. Nu va roaga absolut nimeni sa intrati pe acest topic pentru ca el a fost creat pentru persoanele care (chiar)sunt interesate sa realizeze ceva. In legatura cu asta cu "asa-i romanul", ce a fost asa jignitor? n-ai mai auzit-o si pe la altii? Exista oameni si oameni. Unii cu pretentii inutile sau care stiu doar sa arunce cu vorbe si altii care sunt acei oameni de calitate. Si surpriza: atat in prima cat si in a 2-a categorie e vorba de romani.
- Miss_B
- Insomniac member
in legatura cu expresia cu romanul am mentionat-o deoarece el a spus asta dupa c unele fete ii pusesera intrebari,ba k nu raspunsese la mail...ba k ce nu le convine sau nu...in fine,isi ziceau si ele parerea cu referinta la anunt si apoi el a afirmat "asa-i romanul"...whatever..nu imi mai bat capul k nu am pentru cine si de ce..o seara placuta!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|