Fa un ban in plus, part time :-)-9
- Miss_B
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-07
Re: Fa un ban in plus, part time :-)
free a scris:Tipic. Ca nu ai de ce sa-ti bati capul, inteleg. Ca nu ai cu cine, iar ne etichetezi, caz in care ma simt lezat si argumentele/logica imi e pusa la intrebari. Mi-as fi dorit ca acest forum sa faca abuz de moderatori capabili sa intretina o astfel de discutie, nu sa o cenzureze, cat sa creioneze o discutie ok intre parti, obiectiv.
unde am zis k nu am cu cine?citeste mai bine...:)nu am etichetat pe nimeni!!am zis k nu am PENTRU cine,adica m-am referit la faptul k nu e cazul sa mai exagerez si sa mai comentez despre nimeni si nimic,caci nu ma intereseaza
- Alex2
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-11
ok. uite: ca vrei exemple: 1.la intrebarea "in alta limba nu este?" ai raspuns "Atat timp cat in anunt scrie engleza, inseamna ca este doar in engleza. Corect?". esti ironic. puteai sa iti scutesti timp scriind simplu si la obiect "nu, nu este".
2. ai scris: "Anyway, am scris ca am nevoie de articole in limba engleza. Atat timp cat sunt platite nu vad de ce nu ar fi pe aceeasi tema, chiar si 100. " aici esti agresiv. dar bineinteles, in opinia ta, daca tu platesti, poti sa ceri absolut orice si nu vezi de ce s-ar plange cineva.
3." Daca singura ta curiozitate e legata de bani, atunci jobul nu e pentru tine." Din nou, agresivitate. Posibilii angajati pun intrebari. Unul pune intrebarea legata de bani si tu tragi rapid concluzia ca nu e jobul potrivit pentru ea. poate nu era singura ei curiozitate, dar era cel mai important aspect. ti se pare dubios sa te intereseze cat castigi in schimbul unor servicii? poate fata vroia sa te scuteasca de un mail inutil in care se prezenta in cazul in care nu ii convenea suma.
eu inteleg ca te vezi seful suprem care da pe afara de seriozitate. tu esti cu banii, tu pui conditiile si cui nu ii convine, poate sa plece. dar in cazul asta, nu te mai mira de atitudinea celor din jur la adresa ta.
- lucia05
- Insomniac member
- De la: tara lui Papura Voda
- Inregistrat: 2008-09-13
Anne, crezi ca daca apari tu, rugata de free, si ne spui pe aici ca e "pe bune" ca ai castigat o groaza de bani, treaba devine mai credibila? Vremea Caritasului a trecut Fiecare judeca dupa interesul propriu, degeaba pe povestesti despre seriozitate daca cineva a dat 2 emailuri si nu a primit raspuns de la altcineva care pretinde respectarea deadline-urilor, la promptitudine se raspunde cu promptitudine!
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- AnneMaries
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-22
lucia05 a scris:Anne, crezi ca daca apari tu, rugata de free, si ne spui pe aici ca e "pe bune" ca ai castigat o groaza de bani, treaba devine mai credibila? Vremea Caritasului a trecut Fiecare judeca dupa interesul propriu, degeaba pe povestesti despre seriozitate daca cineva a dat 2 emailuri si nu a primit raspuns de la altcineva care pretinde respectarea deadline-urilor, la promptitudine se raspunde cu promptitudine!
2 mailuri in mai putin de 24 de ore Cand depui un cv pe ejobs de exemplu, te suna cineva a 2-a zi sau chiar in cea in care l-ai depus? Da, sigur ca nu.
Ultima oara a fost editat de AnneMaries (2009-12-28 19:39:38)
- lucia05
- Insomniac member
este deja ciudat ... prea multe detalii de genul "2 emailuri in 24 de ore" .... ciudat cum ai tu acces la casuta lui de email sau cum va povestiti voi inclusiv amanunte din astea....asta iti scade si mai mult credibilitatea!
in ceea ce priveste treaba cu ejobs: tot nu ai dreptate. circumstantele sunt altele iar asteptarile oamenilor se construiesc in functie de circumstante asa ca.... mai incearca!
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- AnneMaries
- Full member
lucia05 a scris:este deja ciudat ... prea multe detalii de genul "2 emailuri in 24 de ore" .... ciudat cum ai tu acces la casuta lui de email sau cum va povestiti voi inclusiv amanunte din astea....asta iti scade si mai mult credibilitatea!
in ceea ce priveste treaba cu ejobs: tot nu ai dreptate. circumstantele sunt altele iar asteptarile oamenilor se construiesc in functie de circumstante asa ca.... mai incearca!
E greu sa ma uit cand a postat fata respectiva...Cand a zis ca i-a trimis mail si apoi cand a zis ca are deja 2 mailuri:|
- lucia05
- Insomniac member
aha
- lucia05
- Insomniac member
free, nu ma ocup cu claditul argumentelor, nu ma intereseaza daca e sau nu free sau cat de stransa e relatia voastra. am facut, pur si simplu, o remarca strategica. voi ati construit o strategie : ea a aparut ca sa sustina seriozitatea anuntului tau insa ati inceput singuri sa va "loviti" in credibilitate. oricum, tu nu esti un bun manager ( un exemplu minuscul este acela ca nu ai inteles ca oamenii muncesc pe bani si din cauza asta intrebarile pe tema asta sunt firesti) ea se incinge mai mult decat e necesar si pluseaza mult prea tare ca sa mai fie crezuta. era doar o apreciere a greselii de marketing pe care o faceti doar ca, iarasi ai fost copil cand nu trebuia, si ai sarit in sus in loc sa taci si sa bagi la cap.
- AnneMaries
- Full member
lucia05 a scris:free, nu ma ocup cu claditul argumentelor, nu ma intereseaza daca e sau nu free sau cat de stransa e relatia voastra. am facut, pur si simplu, o remarca strategica. voi ati construit o strategie : ea a aparut ca sa sustina seriozitatea anuntului tau insa ati inceput singuri sa va "loviti" in credibilitate. oricum, tu nu esti un bun manager ( un exemplu minuscul este acela ca nu ai inteles ca oamenii muncesc pe bani si din cauza asta intrebarile pe tema asta sunt firesti) ea se incinge mai mult decat e necesar si pluseaza mult prea tare ca sa mai fie crezuta. era doar o apreciere a greselii de marketing pe care o faceti doar ca, iarasi ai fost copil cand nu trebuia, si ai sarit in sus in loc sa taci si sa bagi la cap.
Daca te oboseai si citeai...ai fi vazut ca si Wendy lucreaza si a mai fost o fata care a lucrat dar care nu a facut fata sau ceva de genul, dar care si-a primit banii...deci mai intai un pic de atentie si apoi poti incepe aruncatul vorbelor.
- lucia05
- Insomniac member
Wendy? unde-i Wendy? aaaa, Wendy nu sta pe aici sa preaslaveasca seriozitatea business-ului!!! dar tu da! daca citeai tu cu atentie poate ar mai fi existat o sansa minuscula sa intelegi ce am vrut sa spun. gata! insir vorbe degeaba ca voi nu vreti sa pricepeti ce am spus pentru ca sunteti mult prea ocupati sa va peticiti orgoliul care s-ar putea gauri.
- lucia05
- Insomniac member
free, nu sunt subiectiva! ca sa fiu subiectiva ar insemna sa te plac sau sa nu te plac...imi esti neutru. nu scot nimic din context, nu pun etichete ( la modul la care te gandesti tu ) pur si simplu analizez comportamentul tau de aici si felul in care tratezi niste situatii. un bun manager se judeca si dupa amanunte si nu are voie sa "ia pauze" in jobul sau asa ca nu trebuie sa te cunosc ca sa vad ca actionezi gresit si ca nu esti atat de bun pe cat vrei sa crezi. nu te supara dar sa corespunzi 75% ( e cu titlu de exemplificare, putea la fel de bine sa fie 90% ) nu inseamna ca esti bun. pun pariu ca iar nu o sa intelegi si cine stie ce raspuns mai dai. in cazul in care din raspunsul tau voi deduce ca nu ai inteles nu am sa-ti mai raspund.
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
Eu am urmarit mereu topicul acesta chiar si dupa ce am renuntat la job, pentru ca atitudinea lui free in calitate de potential angajator era inadmisibila. Probabil pentru ca speram la o imbunatatire, pentru ca mi-as fi dorit sa am asa un job. Iar in plus, consider ca eram si f potrivita, pentru ca am studii in domeniu. Nu asta conteaza acum.
Nu voi discuta despre userii care au aparut doar ca urmare a acestui anunt si care te sustin. Mi se pare doar ciudat cum de nici un alt user deja existent nu si-a declarat sustinerea.
La topicurile deschise de tine pe alte teme esti cu totul altfel, pe cand aici iti impui superioritatea. Nu esti superior nimanui pe acest forum doar pentru ca ai lansat o oferta pentru job. O oferta care va ramane neonorata din cauza atitudinii tale care este complet deplasata.
Ideea este ca toate discutiile de aici nu-si au locul si observ ca am facut totusi o alegere buna cand am renuntat... Imi pare rau free, dar nu esti persoana potrivita ca angajator din nici un punct de vedere.
They can because they think they can.
- AnneMaries
- Full member
lucia05 a scris:Wendy? unde-i Wendy? aaaa, Wendy nu sta pe aici sa preaslaveasca seriozitatea business-ului!!! dar tu da! daca citeai tu cu atentie poate ar mai fi existat o sansa minuscula sa intelegi ce am vrut sa spun. gata! insir vorbe degeaba ca voi nu vreti sa pricepeti ce am spus pentru ca sunteti mult prea ocupati sa va peticiti orgoliul care s-ar putea gauri.
"Eu lucrez de sambata la jobul asta si sunt foarte multumita. Cum am trimis articolele am primit imediat banii fara nicio problema. In ultimul timp am scris cate 10 articole pe zi. Tot ce conteaza e sa fii serios si sa le trimiti inainte de deadline. Pentru cele care nu stiu, iti poti face cont paypal unde pot primi banii imediat. Dupa ce faci verificarea detaliilor bancare poti sa ii transferi in cont fara vreo taxa in plus sau ceva."
Uite ca si Wendy a zis ca e serioasa treaba...daca nu esti implicata in treaba asta, nu vad in ce calitate iti dai cu parerea cum ca nu ar fi o treaba serioasa (cand ai zis ca perioada Caritasului s-a sfarsit). Repet, cred ca ideea principala era ca niste oameni sa poata castiga o anumita suma de bani, lucrand de acasa, iar eu nu am facut decat sa vin cu dovezi. Cine ma crede bine, cine nu iar bine.
- OneOnly
- Insomniac member
Vrei sa-ti spun doar cateva motive? In primul rand nu ai diplomatie absolut deloc. Nu stii sa vb cu oamenii. Nu stii sa prezinti oferta jobului. Preferi sa ironizezi decat sa lamuresti. Respingi violent orice critica. Nu detii nici un strop de calm sau tact. Nu esti amabil. Ai un aer de aroganta care respinge.
Mai vrei sa afli si alte motive? Iti mai pot spune...
Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-12-28 20:20:39)
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
doamne fetelor ma simt vinovata eu am inceput discutia asta...ar trebui sa va calmati si sa il lasi pe free sa isi rezolve singur problemele...dupa cum vedeti in continuare este ironic si nu vrea altceva decat sa ne demonstreze ce statul de sef are el
Free...draga...aici nu ai angajati ca sa iti ofere popcorn si nici nu suntem angajatele tale sa ne ceri incontinuu argumente si contrargumente...daca acineva vrea sa ti le ofere...o face...daca nu <, nu
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Fetelor, eu dupa ce ajung inapoi in tara o sa incerc sa lucrez cu free daca o sa ii convina abilitatile mele in a scrie, si o sa va spun daca e pe bune sau nu. Dar mai aveti de asteptat ceva. Asa o sa stiti sigur ca e pe bune sau nu, ca am slava domnului o groaza de posturi. Propun sa lasam cxu totii jignirile si discutiile si sa asteptati putin un review
- OneOnly
- Insomniac member
free a scris:Argumente te rog. Concluziile de mai sus sunt facute in contextul de fata? Ma cunosti cumva in viata reala sau in relatiile cu angajatii?
Bineinteles ca in contextul de fata. Nici nu ma intereseaza sa te cunosc in viata reala la cum vb. Argumente...evident k n-au tinut"motivele" nu? E nevoie de "argumente"... Lasa...
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
AnneMaries a scris:Ma ingrozeste imaturitatea unora. Omul a incercat sa va ajute, eu am incercat sa va ajut dandu-va sfaturi si spunandu-va ca e pe bune si nu e o teapa, asa cum poate a fost catalogata de anumite persoane. Nu va roaga absolut nimeni sa intrati pe acest topic pentru ca el a fost creat pentru persoanele care (chiar)sunt interesate sa realizeze ceva. In legatura cu asta cu "asa-i romanul", ce a fost asa jignitor? n-ai mai auzit-o si pe la altii? Exista oameni si oameni. Unii cu pretentii inutile sau care stiu doar sa arunce cu vorbe si altii care sunt acei oameni de calitate. Si surpriza: atat in prima cat si in a 2-a categorie e vorba de romani.
iar pe mine ma ingrozeste altceva da ma abtin sa-ti spun si ma lasati cu etichetarea??? Anne. ,crede-ma ca nu ne intereseaza ajutorul dat prin sfaturi ,ca nimeni nu a cerut aici sfaturi,cine era interesat il contacta pe free Nu inteleg care este treaba sa vii sa dai sfaturi,cand nimeni nu ti le-a cerut sau nu le-a cerut in general ,in ceea ce priveste jobu asta. Pill ,eu una nu afirm ca free nu ar fi serios..poate ca este ,dar atitudinea lui nu este de multe ori cea mai potrivita nu inteleg cum atunci cand are probleme sau vrea un sfat se poate comporta normal ,iar in acest topic are o atitudine sfidatoare sau da replici rautacioase anumitor persoane
- Alex2
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-11
free, argumentele sunt reprezentate de posturile tale la acest topic.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|