homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu inteleg....

#1 2009-11-28 15:31:30

PuffyGirl
Full member
Inregistrat: 2006-07-08

Nu inteleg....

BUna !Am si eu o mica problema...aseara am fost la un chef impreuna cu prietenul meu cu care stau de 6 ani impreuna...totul a fost foarte frumos...Inainte de terminarea petrecerii eu dansam cu prietenul meu si un "individ" ne-a stricat seara.El a venit la mine ma prins de mijloc si mi a spus:Imi cer scuze de deranj...esti cu iubitul in seara aceasta?La care eu : Da sunt cu iubitul lasa ma in pace!,intorcandu ma cu fata din nou spre prietenul meu.El ma intrebat ce sa intamplat si eu iam spus exact ce ma intrebat,reactionand foarte ciudat (a inceput sa spuna ca sunt de vina, ca ma ia toata lumea de mijloc chiar daca nu i cunosc etc).Vreau sa stiu si eu cu ce am gresit...pur si simplu iam spus sa ma lase in pace ca sunt cu iubitul.La deranjat foarte tare faza ca el ma luat de mijloc...Intradevar individul era beat..de pe margine un amic de al prietenului meu a venit si a intrebat ce sa intamplat...spunand ca-i dau cu sticla in cap...la care eu am zis sa termine cu chestiile asta pt ca nu sa intamplat nimic,eu fiind acuzata de prietenul meu ca mie imi place ca toata lumea necunoscuta sa ma ia pe mine de mijloc.Acum eu sunt de vina?Am reactionat gresit sau el a exagerat,in jurul nostru fiind prietenii lui din copilarie.Inteleg probabi sa simtit foarte aiurea dar iam explicat nu am facut nimic,nu am facut o cu intentie si ca doar pe el il iubesc.

Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare!

#2 2009-11-28 15:34:07

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: Nu inteleg....

G&O a scris:

Am reactionat gresit sau el a exagerat,in jurul nostru fiind prietenii lui din copilarie.

A exagerat! Cu ce sa gresesti tu? Ca nu ai anticipat ca respectivul venea la tine si sa-i fi dat un pumn cand ajungea langa tine??  spranceana Puerila atitudinea prietenului tau, dar poate avea si el luat ceva la bord si nu isi mai dadea seama ce zice sau cum gandeste

#3 2009-11-28 15:42:08

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

LadyPink a scris:

G&O a scris:

Am reactionat gresit sau el a exagerat,in jurul nostru fiind prietenii lui din copilarie.

A exagerat! Cu ce sa gresesti tu? Ca nu ai anticipat ca respectivul venea la tine si sa-i fi dat un pumn cand ajungea langa tine??  spranceana Puerila atitudinea prietenului tau, dar poate avea si el luat ceva la bord si nu isi mai dadea seama ce zice sau cum gandeste

EU CRED CA BAIETII ASTIA SI ORGOLIUL SUNT CEA MAI GRAVA PROBLEMA A NOSTRA  ...am si eu unul acasa si crede-ma ca m-am saturat de fitzele astea ale lui...tu nu ai nicio vina crede-ma

#4 2009-11-28 16:06:45

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

subscriu, nici o vina.

#5 2009-11-28 16:10:24

PuffyGirl
Full member

Si ca  rasplata o spus ca o sa mi faca si mie o faza dinasta o sa mearga si el la altele si eu sa fiu de fata cu pritenele mele.Dar eu i am explicat nu este tot una sa vina un baiat la tine si beat,fara sa te astepti  si sa i spui ca ai prieten sa te lase in pace sau ceea ce vrea sa mi faca mie...

Publicitate

loading...

#6 2009-11-28 16:14:42

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Now, that's immature.
Subscriu la ce au spus şi fetele mai sus, nu ai nicio vină.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#7 2009-11-28 16:14:42

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Ce tampenie! DE ce ai fi tu vinovata ca un cretin de i a pe tine de mijloc? Te invinovateste de un lucru pe care tu nu aveai cum sa il anticipezi..Daca una ii spune pe strada: ce faci frumosule? si tu esti langa el, asta ce inseamna? ca el este vinovat ca una, chiar si daca ar cunoaste o ii spune asa? Fiecare om are "vorbele lui", apucaturile lui..

In America, in sfarsit!big_smile

#8 2009-11-28 16:18:09

Madalina85
Addicted member

o intrebare as avea pentru iubitul tau...daca tipul venea si il plesnea pe el asa cum a venit la u fara motiv, doar pt ca era beat...el ar fi fost de vina???

#9 2009-11-28 16:22:19

PuffyGirl
Full member

acest forum o sa il arat deseara sa vada ca eu NU sunt "vinovata" si o sa ii spun sa raspunda la intrebare.Sincer va spun nu ma asteotam sa reactioneze asa...nu am nici 0o vina eu sunt impacata cu gandul ca nu am facut nimic rau...dar ma simt foarte rau faptul cum mi-o intoarce si faptul de cum mi a vorbit...ca la orice om jalnic de pe strada dupa 6 ani...m am simtit super naspa...groaznic..cele mai urate clipe din viata mea...

#10 2009-11-28 16:25:59

angel89
Sr. member

Io il faceam albie de porci crek! Pai suntem de 6 ani impreuna si tu mai ai un pic si ma injuri, ca un betivan a venit la mine si m a luat de mijloc? Unde mai e increderea, intelegerea care ar fi trebuit dobandite in 6 ani?!

#11 2009-11-28 16:29:36

skumpi
Vizitator

aoleo ! dupa 6 ani face faze de`astea ?  roll
pai cu ce sa fi tu de vina ca ala era beat si te`a luat in brate ?  spranceana
daca era asa barbat mai bine`i spunea lui ala sa`si vada de treaba nu sa te ia pe tine la raspundere !
copilarii forgetit

#12 2009-11-28 16:29:47

Madalina85
Addicted member

G&O a scris:

acest forum o sa il arat deseara sa vada ca eu NU sunt "vinovata" si o sa ii spun sa raspunda la intrebare.Sincer va spun nu ma asteotam sa reactioneze asa...nu am nici 0o vina eu sunt impacata cu gandul ca nu am facut nimic rau...dar ma simt foarte rau faptul cum mi-o intoarce si faptul de cum mi a vorbit...ca la orice om jalnic de pe strada dupa 6 ani...m am simtit super naspa...groaznic..cele mai urate clipe din viata mea...

eu zic sa nu il arati pentru ca o sa faca mai rau ...o sa zica ca pui l altii pe tava viata vostra si chestii de genul asta...al meu asa ar face

#13 2009-11-28 16:32:12

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

eu vad umpic altfel lucrurile... e dragut ca dupa 6 ani e inca gelos... dar a exagerat... poate cauta pretexte

iubesc+Camelia+Matei

#14 2009-11-28 16:32:37

angel89
Sr. member

Si eu cred ca ai face mai bine sa nu i arati topicul..

#15 2009-11-28 16:33:33

skumpi
Vizitator

tomina a scris:

eu vad umpic altfel lucrurile... e dragut ca dupa 6 ani e inca gelos... dar a exagerat... poate cauta pretexte

dragutz, dragutz dar amenintari de genu las ca ti`o fac eu `napoi nu`si au locu intr`o relatie ! e mai mult prostie decta gelozie, zic eu...

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-11-28 16:34:10)

#16 2009-11-28 16:33:58

angel89
Sr. member

tomina a scris:

Sincer si eu m am gandit la asta, da am zis sa nu postez ca poate na, mai creez diferite discutii..

#17 2009-11-28 16:41:50

PuffyGirl
Full member

O sa ii arat acest forum deoarece nu sunt nebuna si gandesc foarte normal...si oricum vroiam sa vad ce parere au si alte persoane care nu le cunosc...multumesc mult...daca ar fi asa de usor...ma doare tare si ne am certat foarte tare...daca mi ar face chestia pe care mi a spus o nu o sa ma doara ce o sa vad ci o sa ma doara increderea pe care a spus ca nu o mai are in mine,o sa ma doara rasbunarea lui.Pacat ca un betivan ratat si prost mi a stricat relatia...nu pot sa cred...ca el a permis lucrul acesta ca unul ca ala sa mi strice relatia de 6 ani

#18 2009-11-28 16:43:28

Madalina85
Addicted member

G&O a scris:

O sa ii arat acest forum deoarece nu sunt nebuna si gandesc foarte normal...si oricum vroiam sa vad ce parere au si alte persoane care nu le cunosc...multumesc mult...daca ar fi asa de usor...ma doare tare si ne am certat foarte tare...daca mi ar face chestia pe care mi a spus o nu o sa ma doara ce o sa vad ci o sa ma doara increderea pe care a spus ca nu o mai are in mine,o sa ma doara rasbunarea lui.Pacat ca un betivan ratat si prost mi a stricat relatia...nu pot sa cred...ca el a permis lucrul acesta ca unul ca ala sa mi strice relatia de 6 ani

sa fiu sincera daca tot ii arati forumul hai sa iti spun ceva...daca era un barbat adevarat il pocnea dracu pe idiot si nu statea sa se uite la voi..punct
deci draga prietenul lui G&O data viitoare fii barbat !!!!!!!

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2009-11-28 16:44:55)

#19 2009-11-28 16:46:27

angel89
Sr. member

Eu nu pot sa cred cand spui ca "ti-a stricat relatia cretinul ala".Adica chiar asa de infantil e iubitul tau? Pai in anii astia voi nu ati mai avut asemea situatii? Eu cu fost am avut o groaza de situatii de astea..

Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-11-28 16:47:39)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.