homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13-158

#2984 2009-12-19 15:50:05

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13

bunea georgeta a scris:

Almi Ingeras linisteste te . traim in Romania.

traim in Romania, asa e... dar... DAAAARRRRR... eu, una, nu pot sa ma resemnez cu ceea ce se intampla in jurul meu, lururi care poate mi se pot intampla si mie... si daca vreodata voi trece prin asa ceva, ce fac? zic "traim in Romania"? nu cred ca schimb eu ceva, dar macar "dezbaterile"astea si nemultumirile fiecareia pot fi citite de cineva care poate schimba ceva...  nustiu

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2985 2009-12-19 15:59:04

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

vecino vezi ca am pus si eu vateva poze cu mine la off... daca vrei sa iti vezi vecina tongue
si mai pun cateva...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2986 2009-12-19 16:00:49

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

camy, referitor la povestioara cu doctorii... este adevarat, doctorii au mare influenta asupra personalului medical, dar daca nasti cu un doctor care nu lucreaza in acel spital, ce faci? astepti ca persoana care era cu tine in salon sa iti arunce o privire cineva sau sa vada daca mai traiesti?
eu nu ma gandesc doar la mine...stau si ma gandesc asa, la fetele care nu au bani de dat pur si simplu... eu una sunt adepta "fara bani in plus"... si de cand ma stiu sunt asa, nu ca as fi zgarcita, dar atata vreme cat am anumite drepturi pe care Romania in care traim mi le da si nu vad de ce sa dau in plus??? am fost marti la doctor si pentru o ecografie intravaginala mi-a luat 150 lei, plus faptul ca m-a consultat 30 lei... nici 5 minute nu a durat si mi-a luat 180 lei... doctoritza mea este o superwoman lol nu e genu` care sa se uite la tine in functie de bani...kiar daca ii dai kiar daca nu ii dai, tot la fel se uita la tine... prietena mea de care am vb mai devreme cea care a nascut in aprilie 2008 i-a dat bani abia dupa ce s-a dus la controlul de dupa nastere... si a tratat-o super... eu am mers la cabinetul ei particular, pentru ca acolo are toata aparatura necesara pentru ce vroia sa vada la mine (si anume daca am sau nu vreun chist pe ovare).. dar daca as ramane insarcinata nu cred k as merge la cabinetul particular decat atunci cand trebuie sa fac anumite teste sau ecografii speciale...nu vad rostul...

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2009-12-19 16:02:59)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2987 2009-12-19 16:10:33

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Am vecina blonda ca mine dance  happy  si frumoasa tare!

offtopic Fetele mi-o venit barbatu acasa din "dezertarea" sa!smile e foarte pe treaba lui ca i-a mers bine vanatoarea rotfl2  Mi-a adus 2 iepurasi de papa. De fiecare data cand merge la vanatoare imi imaginez ca suntem ca aia din desene din epoca de piatra....si el ma cara asa tarata pe jos de par rotfl2  rotfl2  rotfl2 si cu un baros in mana cealalta  ati vazut desene de alea? rotfl2  lllooollll

Ultima oara a fost editat de dana82 (2009-12-19 16:11:29)

#2988 2009-12-19 16:19:35

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

almi ingeras sunt rari medici care te trateaza normal chiar daca nu le dai spaga...eu nu am dat absolut nimic dr la care sunt deoarece este o clinica particulare  si oricum  sunt destul de piperate preturile.....dar sunt multumita de toate serviciile de acolo.

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

Publicitate

loading...

#2989 2009-12-19 16:25:09

nerama
Insomniac member

fetele multumesc pentru incurajari puss sunteti niste dragute
dar al meu pe langa faptul ca are putini gigei mai sunt si lenesi... supa

#2990 2009-12-19 16:28:28

bunea georgeta
Platinum member
Site

eu nu prea sunt de acord cu ceea ce spui tu. la o clinica particulara dr isi da tot interesul in schimb la un spital  de stat mie personal  mi a ramas un gust amar de ce am vazut...dr te mai trateaza si in functie de cum esti imbracat nu numai daca o stimulez cu un plic.
   roaga te la d zeu sa nu ajungi prin spitale......ca atunci imi vei da dreptate...vei merge direct la un spital particular sau un cabinet particular...eu am trecut prin asa ceva si sincer prefer la particular

#2991 2009-12-19 16:35:50

dana82
Hero member

bunea georgeta a scris:

eu nu prea sunt de acord cu ceea ce spui tu. la o clinica particulara dr isi da tot interesul in schimb la un spital  de stat mie personal  mi a ramas un gust amar de ce am vazut...dr te mai trateaza si in functie de cum esti imbracat nu numai daca o stimulez cu un plic.
   roaga te la d zeu sa nu ajungi prin spitale......ca atunci imi vei da dreptate...vei merge direct la un spital particular sau un cabinet particular...eu am trecut prin asa ceva si sincer prefer la particular

cool De acord cu tine Georgeta!

Ma Nera taci ma ca cuma vin si te bat! Si ce dc-s lenesi...lenesi nu inseamna ca nu se misca deloc!!unu Nera!unul numai! rugaciune Stiu ca esti  supa  suparata dar tre sa iti revi ca acuma tre sa fi mai tare!si sa fiti uniti! O sa fie bine! rugaciune  par  par  La grafic eu nu ma pricep inca nustiu

Ultima oara a fost editat de dana82 (2009-12-19 16:47:08)

#2992 2009-12-19 16:45:41

nerama
Insomniac member

danutza da eu tot is supa

care arunca o privire si pe graficu meu? 

desi nu am nici o speranta.... supa

#2993 2009-12-19 16:51:19

bunea georgeta
Platinum member
Site

dana 82 este parerea mea.
   deoarece ne dorim enorm un bebe si situatia noastra nu este prea fericita , nu vreau sa ma mai risc sa merg pe un pat de spital si sa vad ca daca nu esti draguta pana si cu femeia de servici care spala wc urile  .....dar incamite cu asistentele si cu doctorii.
   daca ecesta este pretul ptr a avea copilul mult dorit , la partea financiara nu ma mai uit(am nu am bani fac tot posibilul sa continui pe acest drum)
   si daca te retii si pana la urma esti mai calculata la bani cand vine vorba de sanatatea ta, ce castigi???absolut nimic
    din contra te intristezi mai rau, ca stai in pat te uiti la sertarul plin cu bani care se afla sub ochii tai si nu te poti bucura de ei
  un copil este bucuria familiei , o familie implinita , un dar de la d zeu ,ai pentru ce sa lergi si sa muncest i sa te chinui cu birocratia asta a noastra.  eu imi doresc enorm un copil si sunt hotarata sa fac tot ce tine de mine si sotul meu .daca nu se poate cu greu va trebuii sa ne gandim la alte solutii
    indiferent de orice in viata este bine sa nu spui NU., eu nu voi face asa ceva,

#2994 2009-12-19 16:53:18

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hai ca ma uitai eu dar nustiu nu stiu daca bate spre trifazicul de care vb fetele, dar poate e bine totusi ca nu scade. cu secretia cum e?

almi si george cu privire la ce discutati voi imi dau si eu cu parerea. si eu fac parte dintre persoanele care tipa sus si tare ca nu da spaga la medici ca de-aia dau taxe, bla bla bla. dragele mele, in sept sotul meu s-a operat de hernie inchinala, operatie banala pt unii. cand vine vb de tine si despre corpul tau sau al persoanei iubite, altfel reactinonezi si... dai. dar dai nu te joci. adica pe mine m-a lasat pur si simplu fara cuvinte purtarea nu atat a medicilor care sa zicem ca au fot mai omanei, ci a asistentelor, care nu au venit in prima noapte nici macar sa vada daca mai respira, sau daca s-a infectat operatia. Pur si simplu daca nu eram eu acolo sa-l veghez putea sa i se intample orice, de la spartul vezicii ca nu putea merge la buda fiind sub anestezie pana la lucruri mult mai grave. nici macar antibioticul de la ora 12 noaptea n-au venit sa-l faca singure. a trebuit sa le chem eu ca auitasera sa vina. si le-am dat va spun la fiecare banisa vina sa-i faca   banal calm,ant pe care tot eu il aduceam ca ele nu aveau . in sf e tragic ce ni se intampla, dar EU AM DAT pt ca altfel te lasa sa MORI.  si nu mai spun ca la sectia aia cunosteam 2 asistente care vb cu colegelor lor sa aiba grija de sotuil meu, dar degeaba. si eu am o scarba profunda fata de sistemul sanitar, dar tot datorita noua a ajuns asa, ca noi i-am invatat!

Ultima oara a fost editat de smart lady (2009-12-19 17:02:05)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2995 2009-12-19 16:54:25

nerama
Insomniac member

bravo georgi asa se gandesti si se vorbeste. fruntea sus, desi eu acu is cam cu moralul la pamant....

smart cu secretia eu nu ma prea pricep... mai ales dupa ... prostioare...

Ultima oara a fost editat de nerama (2009-12-19 16:55:49)

#2996 2009-12-19 16:54:39

bunea georgeta
Platinum member
Site

nerama eu te as ajuta dar nu stiu graficele astea care le face t i voi.
    ai puntica rebdare ,te vor ajuta fetele

#2997 2009-12-19 16:54:48

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

nerama, e bine pt moment, dar este semnificativ ce se va intampla dupa ziua a 10-a.

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#2998 2009-12-19 16:56:59

nerama
Insomniac member

ms mult fetele puss

#2999 2009-12-19 16:59:38

bunea georgeta
Platinum member
Site

nerama pai cine a facut acum cateva zile o criza de nervi?EU.voi toate m ati ajutat sa gandesc pozitiv ...situatia nu este deloc usoara la asa diagnostic  oats severa+varicocel+ sactosalpix bilateral dar voi lupta cu toate puterile pentru propiul meu copil, sange din sangele meu.

#3000 2009-12-19 17:02:08

nerama
Insomniac member

bravo georgi puss

#3001 2009-12-19 17:04:29

dana82
Hero member

Georgeta stiu ce zici ca de aia am zis ca sunt de acord cu tine. In plus cum ai zis nu castigi nimik ca mergi acolo si te imblonavesti si apoi dai banii (aia care nu i-ai dat din prima) pt ca sa te refaci , si nici nu sti dc poti sa-ti recastigi sanatatea initiala.

Noi dc ne aujuta D-zeu si concepem un bebe avem deja clinica aleasa la care vom naste(ca si sotu va asista) e privata si costa in jur de 30mil (cu spagile de la stat tot cam acolo as ajunge) indiferent dc nasti normal sau e cezariana sau stai 3 zile sau mai multe(in caz ca ai complicatii) Si esti singur in salon!!Si dc nu ai sa dai banii toti odata iti ia si in rate!interesant tare!se vine si din Unfgaria si din Tm sa se nasca aici
Bunicul meu a murit (la 60 de ani-si nu de batranete)din cauza medicilor din spitalul judetean din Arad.El era pe pat se chinuia si ei stateau si beau cafea cu asistentele in biroul de la palierul respectiv(si asta cu tot cu spaga data)Asa ca eu va recomand sa nu va jucati cu sanatatea voastra sau a copiilor vostri pt cativa bani in plus(copii,pe care si asa ni dorim fff mult si ne chinuim sa ii facem) Si am vazut si diferenta cand am dat bani la cab particular ca sa ma operez de amigdale-CHIAR SE VEDE SI SIMTE DIFERENTA...altfel te trateaza, te simti mai om)

Ultima oara a fost editat de dana82 (2009-12-19 17:16:10)

#3002 2009-12-19 17:10:59

bunea georgeta
Platinum member
Site

d na dr mi a spus ca poate eu daca as avea o trompa buna(voi afla in ianuarie)sa ne gandim sa apelam la un donator secret..cu sotul sansele sunt cam nule .deci mama eu as fi dar sotul nu ar fi tatal sange din sangele lui,nu este de acord si il inteleg perfect...poate pana la urma vom infia..
   dorim sa incercam absolut tot pentru a avea copilul nostru din sangele nostru ..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.