homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13-159

#3003 2009-12-19 17:16:41

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13

george pare rau de situatia voastra  puss

priga pare tare rau de uratii tai

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#3004 2009-12-19 17:17:11

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

dana 82 corect ...eu si sotul iubim enorm copiii.. eu 32 ,sotul 38 ...poate va veni o zi cu soare si cu vesti bune si pe strada noastra.  si la toate cuplurile care au aceasta problema

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#3005 2009-12-19 17:21:30

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

bunea georgeta a scris:

dana 82 corect ...eu si sotul iubim enorm copiii.. eu 32 ,sotul 38 ...poate va veni o zi cu soare si cu vesti bune si pe strada noastra.  si la toate cuplurile care au aceasta problema

Daca ai credinta Georgeta eu zic ca D-zeu aude si face minuni! rugaciune  Ai auzit si tu Nera? rugaciune

Fete cu parere de rau va zic ca eu va las...va doresc o seara minunata (asa ca voi!!!-ca tare imi sunteti dragi) si un weekend si mai frumos!

Nera pe tine vecina te pup mai special ...ca asa...sti tu chicot  sa fi cuminte si linistita ca totul o sa fie bine goodluck  goodluck

ruxy mai las pozele si pt tine sa le vazi(ca parca ziceai ca nu le-ai prins ieri) si le sterg maine de pe off.Asa ca dc vreti sa ma vedeti profitati acuma rotfl2  ca le sscot apoi chicot 

V-am tzucalit!pe toate!

Ultima oara a fost editat de dana82 (2009-12-19 17:25:12)

#3006 2009-12-19 17:21:34

bunea georgeta
Platinum member
Site

Smart lady ma rog la d zeu sa i se faca mila de mine si de sotum meu si sa ne trimita  o veste buna .sa o delegheze pe d na doctor.sa faca o minune..

#3007 2009-12-19 17:23:35

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

fetelor, cele care au raspuns la ce am scris cu privire la spaga... as prefera sa merg la o clinica particulara decat sa dau spaga in spital unde sunt tratata cu c**ul... iar cu privire la controalele din timpul sarcinii, un eco normal il pot face la acelasi medic la spital...
nu-mi place sa dau mai mult decat trebuie cand este vorba de particular, iar cand e vb de spital, ma ia cu furnicaturi pe coloana vertebrala...nu dau si punct.

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Publicitate

loading...

#3008 2009-12-19 17:25:54

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

dana sa stii ca asa e.... eu trec prin experienta asta cu tata...
tata era la terapie intensiva, intubat, nu i se dadea nici o sansa, era intrat in coma si asistenta nici nu baga de seama, la ora 10 seara tata nuraspundea daca il strigam, nu raspundea daca il miscam, nici daca il pishcam... era in coma... si asistenta era bucuroasa ca se gandea ca doarme si nu o sa ii faca robleme noaptea... si ne-am zbatut si eu si mama si la ora 2 noaptea am obtinut aprobarea de a-l duce cu salvarea la neuromed sa ii faca o tomografie... avea drenul de la cap infundat... nu mai apuca dimineata...
si de fiecare data isi primise dreptul... toti isi primeau dreptul...
ai mei aveau bani stransi in casa creo 4500 de euro si vreo 200 de milioane care s-au dus in 3-4 luni... poate nu le-a fost destul... plus ce am mai dat si eu... ca si eu aveam vreo 30 de mil pusi deoparte de care nu stia sotu meu (bani de zile negre...) si asa s-au si dus...
acum tata nu mai are un rinichi, a fostde 2 ri in coma, are 2 operatii la cap, are un tub de drenaj din cap pana in burta pe care il va purta toata viata, a facut si o semipareza pe partea dreapta si a mai facut si meningita.... si toate astea intr-un an de zile... a avut 5 interventii chirurgicale in 7 saptamani cu anesteze totala...
toate astea s-au intamplat din cauza medicului urolog... tata a facut toate astea din cauza unei pietre la rinichi... pe care doctorul s-a pus sa i-o sparga desi stia ca are infectie urinara....

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#3009 2009-12-19 17:27:10

Almi Ingerash
Addicted member

eu nu prea sunt de acord cu ceea ce spui tu. la o clinica particulara dr isi da tot interesul in schimb la un spital  de stat mie personal  mi a ramas un gust amar de ce am vazut...dr te mai trateaza si in functie de cum esti imbracat nu numai daca o stimulez cu un plic.
   roaga te la d zeu sa nu ajungi prin spitale......ca atunci imi vei da dreptate...vei merge direct la un spital particular sau un cabinet particular...eu am trecut prin asa ceva si sincer prefer la particular

asta am zis zi eu geo, ideea e ca am mai explicat mai sus, atata vreme cat este spital de stat nu am dece sa dau spaga doar sa se uite in scarba la mine... nu, prefer sa merg la particular, sa stiu ca daca dau un ban il dau si sunt tratata ok...ma refer aici la orice interventie... cu toate caaaaa.... si clinicile particulare au si ele "uscaciunile" lor... big_smile

#3010 2009-12-19 17:37:07

bunea georgeta
Platinum member
Site

dana82 imi pare rau ptr bunicul tau

#3011 2009-12-19 17:39:01

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

medicul urolog il chema pe tata din 2 in 2 zile la cabinetu particular doar sa il consulte ca avea o sonda la rinichi si ii dadea de fiecare data cate 100 de lei (un milion) si cu toate astea l-a nenorocit... tata a fost un barbat puternic, muncitor, nu a fumat, nu a baut in viata lui,nu a pierdut noptile si a ajuns sa depinda de noi... trebuie sa poarte pampers... trebuie sa ii dea mama sa manance...
daca nu ne zbateam sa umblam in ziua de azi tata nu mai era printre noi...
deci si daca mergi la particular se pare ca nu ii destul... pentru ca ii dadea bani ca asa vroia el, nu ii cerea doctoru si se gandea ca e destul 100 de lei doar sa se uite la un tub...
nu mai am incredere deloc in doctori...

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#3012 2009-12-19 17:39:53

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

nerama , imi pare f rau pt ce i se intampla tatalui tau...multa multa sanatate din partea mea  par

un filmulez super dragutz  hjarta  hjarta ...

Ultima oara a fost editat de printesica (2009-12-19 17:40:03)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#3013 2009-12-19 17:54:29

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Mama, ce mult ati scris! Nici nu reusesc sa citesc...
Pe mine ma doare burtica in continuare, si la fel, am menstra abundenta, abia m-am motivat sa mergem la cumparaturi... supa
Merg sa va citesc din urma...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#3014 2009-12-19 17:54:42

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

nerama draga mea e intr-adevar f trist ceea ce-ati patit voi. multa sanatate la tati tau , iar medicii ... sunt sigura ca le va fi dat dupa merit
eu ies acum, nu ma mai lasa nepoata.
o noapte furtunoasa pt toate par

blue ai grija cu abundenta aia. eu cand vad ca se toarne cu nemiluita imi limitez miscarea cat pot. ideea e sa stai la orizontala . puss

Ultima oara a fost editat de smart lady (2009-12-19 17:56:23)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#3015 2009-12-19 18:05:22

bunea georgeta
Platinum member
Site

almi Ingerash , MUSCA ti limba(sa te fereasca d zeu de spitale)sa nu treci prin asa ceva , ca ti vei schimba parerea. citeste cu atentie ce a scris mai sus neram despre tataei. noi vorbim despre realitate cruda care este.  ca esti la stat sau la particular si daca trebuie sa dai dai daca stii ca sunt sanse mai mari pentru supravietuire.
    am trecut printr o experienta asemanatoare cu bunica mea 80 de ani,acum este bine .eu vorbesc din propia mea experienta

nerama ,sanatate multa tatalui tau.

almi ingerash te superi daca te intreb ce varsta ai ?merci.nu trebuie sa te superi pe mine deoarece acestea sunt opiniile mele.   chiar imi spunea cineva acum cateva zile ca eu trebuie sa mi fac abonament la toate spitalele, deoarece cum aud ca s a internat vreo ruda sau cunostinta merg sa l vizitez. mi am adus aminte.uite la sp  judetean din ploiesti  acum am doua cunostinte care sunt internate: 1 o matusa ,ii cumpara verisoara mea seringi, branule, tratamen .) .spitalul nu are.  2.baiatul nasului  39 de ani operat de cancer,sunt zilele inumarate....si totusi doctorii stiu ca este pe ultima suta de metrii,metastaza,se afla la terapie intensiva si toti asteapta spaga ,daca vrei sa il vezi sau sa stai  cu el...

in romania daca vrei sa supravietuiesti trebuiesc f f multi bani indiferen ce comlicatii ai

#3016 2009-12-19 18:11:51

Almi Ingerash
Addicted member

bunea georgeta a scris:

almi Ingerash , MUSCA ti limba(sa te fereasca d zeu de spitale)sa nu treci prin asa ceva , ca ti vei schimba parerea. citeste cu atentie ce a scris mai sus neram despre tataei. noi vorbim despre realitate cruda care este.  ca esti la stat sau la particular si daca trebuie sa dai dai daca stii ca sunt sanse mai mari pentru supravietuire.
    am trecut printr o experienta asemanatoare cu bunica mea 80 de ani,acum este bine .eu vorbesc din propia mea experienta

nerama ,sanatate multa tatalui tau.

almi ingerash te superi daca te intreb ce varsta ai ?merci.nu trebuie sa te superi pe mine deoarece acestea sunt opiniile mele.   chiar imi spunea cineva acum cateva zile ca eu trebuie sa mi fac abonament la toate spitalele, deoarece cum aud ca s a internat vreo ruda sau cunostinta merg sa l vizitez. mi am adus aminte.uite la sp  judetean din ploiesti  acum am doua cunostinte care sunt internate: 1 o matusa ,ii cumpara verisoara mea seringi, branule, tratamen .) .spitalul nu are.  2.baiatul nasului  39 de ani operat de cancer,sunt zilele inumarate....si totusi doctorii stiu ca este pe ultima suta de metrii,metastaza,se afla la terapie intensiva si toti asteapta spaga ,daca vrei sa il vezi sau sa stai  cu el...

in romania daca vrei sa supravietuiesti trebuiesc f f multi bani indiferen ce comlicatii ai

nu am de ce sa ma supar... din ceea ce spui se vede ca ai trecut prin multe kram
sunt convinsa ca daca Doamne fereste s-ar intampla sa ma intalnesc cu cruda realitate din spitale, eu personal nu as da, dar apropiatii mei ar da... nu suport sa dau cu mana mea bani pentru ca pur si simplu nu vor ei... acum spun asa, pt ca asa gandesc acum... realitatea din spitale (unde nu doresc nimanui sa ajunga) e posibil sa ma schimbe...
si nu am de ce sa ma supar... ma consider cea mai mica de aici lol am 23 de ani jumate  buga

#3017 2009-12-19 18:34:45

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello

wow, ce mult ati scris pt o zi de sambata! asa da  applause

myre, inca mai e timp sa prestati. ovulatia e ori azi ori maine
la mine mai dureaza un pic pana la ovulatie. sunt in a 2-a zi de egg si din cate vad cam in zilele 5-8 de egg am ovulatia. deci mai am de asteptat.

Naf, ai fost foarte cumintica si ai facut beta HCG-ul  applause  asa, cum ti-au zis si fetele, este perfect rezultatul  smile

dana, poate m-am inselat si nu vine  goodluck
sunt bune rezultatele
daca nu vrea sa faca recoltarea acolo desi asa e cel mai corect, transportati recipientul in sutien sau la subrat  wink

am ajuns bine maria smile pupici, ai grija de tine  puss  kram

fany  puss

Alex, la Magda Corcau? bravo  applause  probabil ca o sa-i dea sa faca hormonalele. sa se duca cu toate analizele pe care le are facute pana acum. de Proxeed nu stiu ce sa zic, eu nu prea am incredere in naturiste la modul general. dar sotul Adinei a luat si e posibil sa fi contribuit la reusita  wink vezi ce zice si doc
da, am facut toate analizele dar la o parte din ele abia in ianuarie o sa am rezultatele. sper sa iasa bine ca sa nu trebuiasca sa pierd timpul cu tratamente

camy, ce facusi cu analizele? cand vin rezultatele? pupici  puss  kram

nerama, fruntea sus iubita  kram

deacord cu voi fetele, eu am o mare problema cu spitalele. pur si simplu ma ingrozeste ideea de a ma duce acolo.e ceva mai bine la clinicile particulare dar daca ai gnionul sa dai peste medici incompetenti tot aia e  neutral . in  Buc e f scumpa nasterea la Spitale particulare, nu stiu ce o sa fac cand o sa fie cazul si la mine  disperat

#3018 2009-12-19 18:53:28

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

heloo, wave
abia acum am ajuns acasa.
va pup  puss  puss  puss
merg sa citesc din urma  chicot

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-12-19 18:53:54)

#3019 2009-12-19 18:55:53

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

am terminat si eu curatenia gata si acum am alta treaba sa citesc ce ati scris voi azi

mire puss

Ultima oara a fost editat de fany (2009-12-19 18:56:17)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#3020 2009-12-19 19:07:01

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

cititnd povestile despre spitale m-ati facut sa imi reamintesc experienta de la nastere.
pana a venit momentul am cotizat luna de luna la cabinetul privat al medicului. ba era luna de control, ba raceam si ma chema sa vedem ce face bebe. ma rog. motive se gaseau mereu. cand a sosit momentul ma duc la camera de garda si m-au internat sa nasc.

medicul care era de garda imi spune ca se va termina repede. eu intreb cum? de ce? de unde stiti? pai imi spune cezariana nu dureaza mult. cezariana???? eu nu vreau cezariana. imi astept medicul pt nastere naturala! naturala? zicea ea. nu ai cum. copilul a mare, putin lichid, ma rog a mai zis ea fel de fel. dupa niste ore de contractii imi pune epidurala.

vine si medicul meu si ma ia la maciuci ca de unde pana unde eu vreau sa fac cezariana ca asa scrie pe panou. eu am vrut cezariana? ma rog i-am explicat ce si cum a fost. dilatatia nu era buna. imi pune oxcitocina, mai trece ceva simimi rupe membranele...tot nimic. in final copilul incepe sa sufere dupa 13 ore si se decide cezariana (cum spusese doctorita). atunci eu ii cer sa nu imi faca anestezie generala ca vreau sa fiu treaza. buun. imi face una in coloana si ma duce in sala de operatii. acolo ma intinde, ma leaga de maini si incepe sa ma stearga cu dezinfectant. acum urmeaza BOMBA. fiind rece tresar putin. la care medicul ma intreaba socat. tu simti? du-te ma de aici, iti arde de glume. apoi ma ciupeste, ma gadila in talpa, eu ii spun ca simt ce face la care el zice doamne bine ca nu am apucat sa tai. sa mooor fetelor. apoi imi pun masca si ma adorm pentru nu se mai puteau lungi din cauza copilului. deci se poate spune doar ca am avut noroc. si exemplele pot continua. asa ca decat sa ajungi la spital...

asta in conditiile in care medicul era directorul maternitatii, discutasem de muuult despre momentul nasterii, am cotizat, platisem pentru rezerva privata, sotul si ai mei imparteau in stg si in dreapta tuturor celor care aveau de-a face cu mine...

fetelor am gasit pe net termometru cu prezicie 0,01!!!! http://www.aparatura-de-laborator.ro/la … imale.html

Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-12-19 19:18:13)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#3021 2009-12-19 19:18:03

Almi Ingerash
Addicted member

am auzit una tare... dupa ce a nascut prietena mea, una dintre fetele care erau cu ea in salon tipa de durere... au bagat-o in sala de nasteri, si tipa saraca de durere, la care asistentele: "asa iti trebuie... daca ti-a placut sa te urlii de placere cand te-ai f***t, acu` urla de durere, asa iti trebuie"
cand mi-a povestit, am ramas wow
cred k muream cu aia de gat!
clar e un lucru: fac credit si merg la clinica particulara decat sa merg sa nasc in spital...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.