homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13-29

#533 2009-12-03 18:49:28

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13

Va multumesc pentru primire puss !!Am facut toate analizele posibile si imposibile..dar am 2 problemute sa zic asa pe care le-am descoperit recent : am prolactina marita ,si o urata de chlamydie de care ne tot chinuim sa scapam si nu reusim.Am facut si o inseminare artificiala..dar degeaba..am ales doctorul gresit care a dat dovada de prostie si iresponsabilitate.Mi-a facut inseminare inainte sa imi faca toate analizele de secretie necesare si dupa ce am facut inseminarea la 3 saptamani am descoperit chlamydia.Acum banuiesc ca asta este motivul pentru care nu reusesc sa raman si sunt tare speriata ca nu o sa imi pot implini visul.

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#534 2009-12-03 18:55:03

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

da sannah. ch este foarte periculoasa. si impiedica sa apara bebe. cum ai descoperit-o. in sange sau in secrertie? faci tratament? si prolactina marita est o problema dar se rezolva usor cu tratament.

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#535 2009-12-03 18:56:56

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

wave  wave
Nu am mai apucat sa intru, am mai aranjat una alta prin casa si uite ca a trecut ziua
Bebe e bine, placenta s-a ridicat in schimb hematomul inca nu s-a retras, acel hematom de unde am sangerat sad
A, si a zis ca atarna ceva intre picioare, dar inca e prea devreme sa se pronunte
Mi-a scos din tratament arefamul, am ramas cu duphaston, cu injectia Proluton si cu no spa
Am si poze, insa trebuie sa le pozez pentru ca nu am scanerul la indemana
Merg sa citesc din urma

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/25591_dscn5619.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/25591_dscn5620.jpg

Ultima oara a fost editat de Andreed (2009-12-03 19:28:22)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#536 2009-12-03 18:57:22

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Am enterococ in secretie  neutral
Si Macmiror e cam contraindicat in sarcina, si in plus mai am 8 ovule de pus pana termin tratamentul...  hmm
Bine ai venit, Savannah puss Eu zic sa-ti rezolvi problemele, mai ales Chlamydia, si dupa aia poti sa te ocupi linistita de bebe.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#537 2009-12-03 19:02:46

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

prigatel: In sange sad De maine incep tratamentul cu azitrox sper sa se rezolve sad mi-e tare frica.
blue : sper sa rezolvi problema sad

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

Publicitate

loading...

#538 2009-12-03 19:09:31

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

savannah bine ai venit  puss si sa treci cat mai repede la gravidute iti dorec

priga eu ma uit

Ultima oara a fost editat de fany (2009-12-03 19:09:53)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#539 2009-12-03 19:29:54

Andreed
Addicted member
Site

Sabannah, bine ai venit si sa treci cat mai repede la gravidute!

#540 2009-12-03 19:32:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

savannah, pt chlamydia LASA ANALIZELE DE SANGE si fa-ti din secretie, cel mai bine analiza PCR (costa vreo 2 mil) din secretie!!!! alea din sange nu sunt deloc concludente.... iti spun io, ca m-am chinuit cu chlamydia vreo 6 luni, sub vreo 4 tratamente diferite...

priga, n-am dat detalii nici acolo... in mare ideea e ca a avut o reactie dintre cele mai ciudate azi... am fost la un mester pt mobila aia afurisita din casa... toate planurile si desenele la scara si conceptia erau facute de mine (ma rugam de el sa le faca, dar zicea ca ma lasa pe mine ca eu stiu ce mofturi am in domeniu - aici avea dreptate - asa ca le-am facut eu cap-coada). mi s-a parut firesc sa vorbesc tot EU cu mesterii, sa discutam detaliile tehnice etc etc... pt ca eu stiam ce-i pe alea, nu el. cand am iesit de acolo, a rabufnit deodata ca "is gaina, da' vreau sa cant" (citat), ca vreau io sa fiu barbatul in casa, ca ii tai macaroana... am ramas efectiv masca, pt ca, dupa parerea mea, in ultimul timp ne-am inteles mai bine ca niciodata, iar eu chiar m-am straduit in mod special sa-i ascult parerea in domeniu de mobila si sa tin cont de ce spunea el - numa ca el nu spunea mai nimic... dupa care a inceput sa toarne ca si la prietenii nostri "i-am inchis gura"... eu am ramas efectiv blocata in strada si i-am cerut UN EXEMPLU CONCRET DIN ZIUA AIA (din alea multe care mi le-a scos pe ochi). si n-a fost in stare sa-mi dea niciunul... a zis ca nu mai tine minte neutral (da' au fooooost). m-a busit plansul, chiar mai draguta si dulce si feminina cu el decat am fost zilele astea NU POT FI. daca ii vin chestiile astea... ii vin de UNDEVA neutral ca e pb lui sau a mea sau a noastra... nu stiu... dar pur si simplu nu-mi ajunge "iarta-ma" (ca ala a venit destuld e repede), vreau sa PRICEP de unde vin chestiile astea la el....

na ca m-am plans, am vrut sa evit rodnar

Andreed, sa-ti traiasca bebeul ala frumos hjarta

Ultima oara a fost editat de katami (2009-12-03 19:37:20)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#541 2009-12-03 19:41:56

Andreed
Addicted member
Site

Multumesc Katami, la fel si tie si nu mai fi suparata puss  kram

#542 2009-12-03 19:54:59

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

fetelor ce de mai scrieti...

andreead ce bine ca esti ok, bravo....ai facut morfofetala de trim I?

caty...super, bravo, felicitarile mele, merg sa te bag in listuta de gravidutze.....asa mai merge...fetelor urmeaza o veterana la apel cu testul +

katami, lasa-le naiba de suparari, eu incerc sa fiu cat mai calma, si eu tot cam ca tine, mai are si al meu unele faze, bine nu chiar asa, dar imediat i le retez....pai ce ,m-ai ales acum cand i port copilul in burtica.....offf barbatii astia....

ma duc sa-mi fac niste miere cu lamaie pt gat...cu nasul vad ca sunt ok, nu mi-am mai cumparat nimic pt nas...vedem maine cum se mai prezinta....

9 ani de copilarie ....

#543 2009-12-03 20:02:28

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Andreea ce bine ca bebe e sanatos. felciitari. poate e baiat daca are ceva ce atarna. sanatos sa fie.

Katami nu te stresa, lasa-l pe barbatu in pace, nu il lua in seama. fii calma ca ii faci rau lui bbe. si al meu e stresat, e frustrat uneori, ne mai ciondanim. dar trece. ii zic: vezi ca nu ai voie sa ma stresezi si isi revine.

eu mi-am facut un capucino. ca mi s-a facut pofta. nu beau cafea si macar atat. aveam in casa si cand am vazut in sertar asa o pofta m-a luat.

offtopic sa va zic ceva. am depus actele la banca, a fost evaluatorul sa evalueze apartamentul. totul e ok. lau evaluat bine. de acu asteptam raspunsul de la FNG. sper sa fie repede si sa semnam contractul si apartam sa fie al nostru. rugaciune

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-12-03 20:04:26)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#544 2009-12-03 20:03:59

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Savannah, bine ai venit. Iti doresc sa scapi repede de problemute si sa vina bebe.

Andreea, e bine ca s-a ridicat placenta si ca bebe e ok smile

Kata, nu mai fi suparata. O fi si el tulburat dupa ce s-a intamplat cu tatal lui. Vor trece si probleme astea, fiecare mai avem cate o rabufnire de genul din cand in cand.

Eu va pup, vorbim maine kram

#545 2009-12-03 20:07:46

Andreed
Addicted member
Site

Alina, au trimis dosarul la fond?
Multumesc fetele, ma rog la doamne doamne sa dispara si hematomul. Cu mutatul nu am putu sta numai in pat dar de saptamana viitoare voi incerca sa fiu mai linistita
A fost eco simplu, nu am mai facut dublu test, dac doar triplu test, asa mi-a spus dr
Transluicenta nuchala este  0.79
Am de facut o echografie screening malformatii fetale pe la jumatatea lui ianuarie

Ultima oara a fost editat de Andreed (2009-12-03 20:15:01)

#546 2009-12-03 20:27:32

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Bun venit Savanah wave
Asa este, e mult mai bine daca ai face analiza din secretie( daca poti PCR) si nu sange, imi poti spune ce tratament ai facut pana acum si nu a dat roade?

Katami la fel ti-as spune si eu, dar eu sant ceva mai sceptica probabil ca nemultumirile lui vin de undeva si nu vrea sa recunoasca in fata ta, poate se simte ca tu reusesti sa faci anumite lucruri mai bine decat el si deh,..orgoliul masculin, discutie pe bune cu cartile pe fata eu nu cred ca veti avea momentan, lasa lucrurile sa se mai linisteasca, intelege ca unii barbati, dintre care si al tau nu iti vor recunoaste in fata in veci vecilor adevarul cu ceea ce ii framanta ca se teme sa nu il desconsideri tu, sant si ei ca niste copii mai mari, uneori le lipseste maturitatea, important este sa intelegi tu ca buna-intelegere dintre voi ,mai ales acum este de nepretuit, ai grija de tine si de bb -ul tau si nu mai pune la suflet nimicuri smile

offtopic Le: ne uitam si noi la marea confruntare si ma intreb : eu cu cine votez?  big_smile fiecare este un rau in felul sau big_smile nu-mi place moaca nici unuia spranceana

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-12-03 20:34:02)

hjarta M&M=S

#547 2009-12-03 20:34:11

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

heloo
Andreea ma bucur pt tine, lasa ca va disparea si hematomul  rugaciune
Savannah bine ai venit, iti doresc sa vina bebe cat mai repede pusspuss
Katami mai apar si certuri dar va fi dulce impacarea, discutati fff deschis si va fi bine, si ai grija de bebe, nu te supara pusspusspuss

santa  chouse  santa

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#548 2009-12-03 20:34:39

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

katami eu sustin sfatul lui naf naf

andreed si eu ma bucur ca e totul bine

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#549 2009-12-03 20:50:02

nerama
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-18

kata nu te mai supara ca nu ii face bine la bb

andre ma bucur din suflet pentru tine, doar incearca sa stai mai linistita, nu mai munci atat...

savannah bine ai venit printre noi, speram sa trecem toate de la aspirante la viitoare mamici. Si eu incerc de 2 ani sa fac un bb, stiam ca inainte de a face o IA trebuie sa faci o hsg sa vezi daca nu ai trompele infundate, ca daca ai trompele infundate degeaba faci IA, si pana nu iti rezolvi chlamidya nu poti face nici hsg nici IA..... iti tin pumnii sa treci cu bine peste toate problemele puss . sotul e ok? si-a facut si el analize? cati ani ai? si eu vreau sa fac IA la anu in ian sau feb...
te-am bombardat cu intrebari, sper sa nu te superi big_smile

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#550 2009-12-03 20:53:17

Andreed
Addicted member
Site

Nerama puss  kram
Nu m-am fortat prea tare, dar tot oboseala  se cheama santa. In sufragerie inca e vraiste, cutii si saci...dar nu le putem face pe toate odata

#551 2009-12-03 20:55:59

nerama
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-18

fetelor care sunteti gravidute, aveti careva uter retrovers? ca eu am si vreau sa stiu in cazul in care o sa raman (vreodataaaaaaaa) care sunt riscurile in timpul sarcinii, stiam ceva de genu ca in primele 3 luni tre sa stai mai linistita... e adevarat?

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.