homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13-30

#552 2009-12-03 20:59:25

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 13

Carra parca are daca nu ma insel

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#553 2009-12-03 21:03:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

NafNaf a scris:

Bun venit Savanah wave
Asa este, e mult mai bine daca ai face analiza din secretie( daca poti PCR) si nu sange, imi poti spune ce tratament ai facut pana acum si nu a dat roade?

Katami la fel ti-as spune si eu, dar eu sant ceva mai sceptica probabil ca nemultumirile lui vin de undeva si nu vrea sa recunoasca in fata ta, poate se simte ca tu reusesti sa faci anumite lucruri mai bine decat el si deh,..orgoliul masculin, discutie pe bune cu cartile pe fata eu nu cred ca veti avea momentan, lasa lucrurile sa se mai linisteasca, intelege ca unii barbati, dintre care si al tau nu iti vor recunoaste in fata in veci vecilor adevarul cu ceea ce ii framanta ca se teme sa nu il desconsideri tu, sant si ei ca niste copii mai mari, uneori le lipseste maturitatea, important este sa intelegi tu ca buna-intelegere dintre voi ,mai ales acum este de nepretuit, ai grija de tine si de bb -ul tau si nu mai pune la suflet nimicuri smile
:

teoretic ti-as da dreptate, practic cunosc fenomenul si cel mai suprarator e ca IL DUCE CAPUL la fel de bine ca si pe mine sau chiar mai bine... problema e ca el imi zice "fa tu", apoi tot el se simte lovit. nu m-as fi suparat deloc sa faca el partea tehnica, pt mine si asa a fost destul de chinuitoare tongue si eu sa am de comenta doar la estetic. dar daca mi-a zis sa fac io... am facut, de ce se mai supara? neutral eu ma bucur cand vad ca el duce o treaba "de-a mea" bine cap coada... de ex, daca gateste ceva bine...

repet, teoretic iti dau mare dreptate, fara sa cunosc individul cred ca aceeasi chestie as deduce-o si eu din ce am povestit... dar practic... eu una mai rau nu inteleg stilul "nu pricep unde am gresit, n-ai dreptate, da' hai iarta-ma doar de dragul impacarii" (da, e frumos ca lasa garda jos ca sa ne impacam, dar problema ramane nerezolvata...). abia ASA simt ca il oblig sa cedeze, ca si cum isi cere scuze NU pt ca a inteles ca a reactionat aiurea, ci ca sa nu se supere si sa nu boceasca bau-bau, adica io neutral si nu vreau... vreau macar sa inteleg ce-a avut in cap in momentul ala.

dar multam pt sfaturi puss trecem noi si peste asta... puss tu ce mai zici?

Alina, e mai rau cappucino-ul ala decat 3 cafele punish bravo pt ap! applause

adina... insanatosire grabnica! baga terapia cu transpirat... ceaiuri fierbinti, apoi bagat in pat cu pluovere si 3 plapumi peste, transpiri bine... fugi la dus... iar ceaiuri..... iar pat... iar dus... iese bine raceala... pt cine suporta big_smile eu una nu prea rezist la partea cu sauna in pat....

Andreed, e f buna valoarea la transucenta tummenupp

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#554 2009-12-03 21:16:41

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Katami, asa gandesc si eu.. ma enerveaza la culme "hai, iarta-ma..." si atat; si eu de obicei intreb "pt ce iti ceri iertare?", raspunsul vine repede "pt ce vrei tu" neutral ; si atunci zic "ok, hai sa trecem peste"... si las sa treaca "socul", adik 1 zi, max 2, dupa care prind momentul prielnic ca sa redeschid discutia; pt ca nu faci bine dak vrei ACUM o lamurire... n-o sa faceti decat sa va certati on and on.. lasa apele sa se linisteasca si veti putea avea o discutie productiva. Bafta! puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#555 2009-12-03 21:24:00

nerama
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-18

cri ce dulci sunteti la avatar puss

Ultima oara a fost editat de nerama (2009-12-03 21:25:40)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#556 2009-12-03 21:27:55

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

fetele ce faceti ?? eu stau si mai visez  visslar
santa

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

Publicitate

loading...

#557 2009-12-03 21:29:07

Andreed
Addicted member
Site

Lavi, imi place graficul tau goodluck  goodluck

#558 2009-12-03 21:29:57

nerama
Insomniac member

LaviG a scris:

fetele ce faceti ?? eu stau si mai visez  visslar
santa

la ce visezi lavi? rodnar

fetele eu maduc la baita, vb dupaia pup nails

Ultima oara a fost editat de nerama (2009-12-03 21:33:36)

#559 2009-12-03 21:34:21

LaviG
Insomniac member

zici ca e bine Andre?
de atatea ori ma gandesc la tine, ca vb cu tine , chiar inainte de a avea testu pozitiv si ziceai ca tu ai speranta, ca simti tu ceva, mai tii minte ??
si ma gandeam ce ai simtit ??
pai la  bebe  rodnar

Ultima oara a fost editat de LaviG (2009-12-03 21:35:06)

#560 2009-12-03 21:38:27

Andreed
Addicted member
Site

Da, Lavi si acum imi dau seama ca parca simti cand e bebe, nu stiu de ce si nu stiu cum sa iti explic sentimentul,
Stiu ca la o saptamana de la ovualtie, am racit urat de tot si in sinea mea parca ceva nu ma lasa sa iau medicamente.

#561 2009-12-03 21:38:48

nerama
Insomniac member

LaviG a scris:

zici ca e bine Andre?
de atatea ori ma gandesc la tine, ca vb cu tine , chiar inainte de a avea testu pozitiv si ziceai ca tu ai speranta, ca simti tu ceva, mai tii minte ??
si ma gandeam ce ai simtit ??
pai la  bebe  rodnar

si eu visez numai  bebe bebe bebe
si asa ma intristez cand ma gandesc cum se juca al meu cu fetita prietenilor nostri de la satu mare, cum o schimba de haintze... supa  supa  supa
numai eu nu am o buburuza mica  supa  supa  supa

#562 2009-12-03 21:39:51

Andreed
Addicted member
Site

Nerama kram  kram  kram . O sa vezi ca Doamne doamne il va trimite pe bebe si la voi. Trebuie sa crezi intr-un miracol!

#563 2009-12-03 21:41:41

LaviG
Insomniac member

ce frumos
acuma eu simt ceva , dar stii nici nu vreau sa fie de la faptul ca imi doresc mult bebe, dar nu stiu e ceva ... poate ajuta doamne doamne de data asta  rugaciune

am avut dupa ovulatie pana in prezent niste intepaturi usoare in partea stanga , in sinea mea zic... acolo e bebe chicot si plus ma dor sanii ff tare, asa carnea ma doarme nu stiu cum sa zic, si am si secretie , acuma Dumnezeu decide, daca nu e acum va fi data viitoare  rugaciune

daaa nerama , asa cum zice andreead, trebuie sa credem intr-un MIRACOL

Ultima oara a fost editat de LaviG (2009-12-03 21:42:31)

#564 2009-12-03 21:42:58

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Eu ce sa mai zic Cata?
momentan bat si eu pasul pe loc, in moldovineste fac tropotica pe loc lol
Dar spiritul mi-l tin sus, ca si optimismul, asa ca mata cu coada pe sus lol  lol

Npc,  par te vad foarte stapana pe tine si capabila sa iti dai seam si singurica nu cred ca ti-am zis vreo noutate
Si eu iti dau dreptate vad ca si tu despici firul in unspe mii, prost obicei big_smile stiu ca stii, am inteles f bine ce ai vrut sa spui, rareori am intalnit barbat care sa gandeasca si sa se preocupe si sa discute la fel de profund cum o face o femeie, nu ca nu ar fii ei capabili, poate din comoditate ei se eschiveaza si se dau loviti, sant mai simpli si nu folosesc atatea cuvinte ca noi
bravo tie ca ai putut sa te descurci  smile pacat ca nu a stiut sa zica ceva de lauda la adresa ta in loc sa fie, culmea suparat, dar asta i-ar sta in fire unei femei sa faca sa te incurajeze, nu unui mascul, nu stiu daca reusesc sa ma fac inteleasa, ei sant alfel construiti poate prin spiritul tau mai descurcaret si combativ el se simte cumva in competitie cu tine, si mai putin barbatul tau
eu zic mai mult din teoria mea, tu ia ce crezi ca e bun ,daca e ceva bun, din ce am scris aici,
sant convinsa ca nu prea i-a placut ca tu te descurcurci f. bine si fara el,... el care este printul tau, ce trebuie sa te salveze si apere pe tine din orice situatie tu ,il pui acum in fata unui fapt implinit si anume ca esti o femeie puternica ce nu are nevoie tot timpul de cineva sa ii tina trena si atunci tu trebuie doar sa il reasiguri ca nu te superi pe el si ca mereu va fi si este sprijinul tau, Tarzan al tau smile Repet ce am scris aici este doar teorie, nu va cunosc si daca am zis ceva gresit te rog sa ma scuzi puss

Le: acum tu ii ceri o explicatie ce l-a suparat?
     cum sa zica el adevarul acum: - pai nu mi-a venit bine sa vad ca te-ai descurcat as fi vrut sa vii sa imi ceri ajutorul sa imi zici ca nu te descurci fara mine, bla, bla ca deh esti femeie si culmea una graviduta!
Na acum in ce postura ar aparea el in fata ta ? nu poate sa recunoasca adevarul dar nici sa te supere nu vrea, desigur nu vrea sa te vada suferind si prefara sa cedeze sa scurteze cat de repede posibil o discutie ce pt el e chinuitoare
Nu au rost toate astea, intele-ge-l data viitore fa-te macar big_smile ca ai nevoie de ajutorul sau chiar daca zice "da fa tu" e la deruta,   cool

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-12-03 22:13:38)

hjarta M&M=S

#565 2009-12-03 22:07:59

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

felicitari caty!!!!  happy  happy  happy  happy  happy  happy

blue, au venit deja rezultatele? bravooooo  applause trateaza ce mai ai pe acolo si la treaba  majoreta  majoreta  majoreta

Savannah, bine ai venit! multa-multa bafta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

ma pregatesc de somn ca sunt praf... pupici

#566 2009-12-03 22:11:20

Andreed
Addicted member
Site

Va pup si eu, mergem la somnic gravida

#567 2009-12-03 22:19:55

LaviG
Insomniac member

noapte buna somn usor sa aveti  santa

#568 2009-12-03 22:48:28

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

naf... ce dulce esti puss pana la urma am vb cu el... si ne-am impacat smile ai dreptate cu tot (mai putin partea cu "fa tu",.. acolo s-a bucurat realmente ca a scapat de o treaba de pe cap, nu era la druta big_smile)... si as vrea sa pot avea tactul tau tongue

in final, totusi, a prins bine ca am discutat.... sau cel putin asa mi se pare mie, ca idealista ce is lol

multumesc mult de tot pt sfaturi puss si "revizie" rapida, macar daca matza sta cu coada in sus, sa fie cu motiv!! (moaaama, ce-mi plac matzele gravidoase hjarta mi se par dintre cele mai "mamoase" aparitii smile )

ies si eu acusica, daca tot ne-am impacat, macar sa nu mai stam fiecare cu botu-n computeru lui big_smile

nb, lavi, andreed, garga!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#569 2009-12-03 23:49:40

nerama
Insomniac member

LaviG a scris:

ce frumos
acuma eu simt ceva , dar stii nici nu vreau sa fie de la faptul ca imi doresc mult bebe, dar nu stiu e ceva ... poate ajuta doamne doamne de data asta  rugaciune

am avut dupa ovulatie pana in prezent niste intepaturi usoare in partea stanga , in sinea mea zic... acolo e bebe chicot si plus ma dor sanii ff tare, asa carnea ma doarme nu stiu cum sa zic, si am si secretie , acuma Dumnezeu decide, daca nu e acum va fi data viitoare  rugaciune

daaa nerama , asa cum zice andreead, trebuie sa credem intr-un MIRACOL

Lavi, poate bebe isi face simtita prezenta de pe acum  happydance  happydance sa dea doamne-doamne sa fie burtica cu ochisori si sa ne tragi pe toate dupa tine rugaciune

fetitele va pup pe toate, sa aveti o noapte furtunoasa  sexinpat  si frumoasa

Ultima oara a fost editat de nerama (2009-12-03 23:55:22)

#570 2009-12-04 00:57:38

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Oops,fetele sunteti rapideeeeee ati treut deja la pagina urmatoare!Sper sa ma obisnuiesc si eu si sa pot tine pasul cu voi!! puss va multumesc din suflet pentru sfaturi si pentru urarile de bun venit sunteti niste dragute!
Merci ca mi-ai spus Katami,credeam ca cea din sange este cea mai buna big_smile sa repet analiza inainte sa ma apuc de tratament?
Nerama puss cum sa ma supar!!da,si sotul a facut analize si sunt relativ bune..mici probleme pe la spermograma..dar mici big_smile.Am 25 de ani.Acum am aflat si eu ca trebuia inainte hsg dar doctorul a vrut sa scape cat mai repede de mne si sa-mi i-a si banii.. sad asa sunt toti in ziua de astazi.Nu mai am incredere in nici-un doctor.
NafNaf : sigur, primul tratament a fost cu doxiciclina timp de 7 zile iar al 2-lea ofloxacina 2 pastilute pe zi timp de 7 zile.
Katami : nu mai fi suparici,cu totii mai avem toane proaste si reactionam gresit,nu mai fi suparici ca nu iti face bine puss pup sa treaca!
Sper ca v-am raspuns la toate puss puss si imi cer scuze pentru raspunsul meu intarziat

Ultima oara a fost editat de Savannah (2009-12-04 00:59:04)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.