|
Nu esti logat.
..::Amandoi virgini::..#1 2009-12-04 22:04:57
..::Amandoi virgini::..Suntem impreuna de 2 ani shi vreo 8 luni...totul e perfect....cu toate k nu am avut relatsyii seexuale nu inseamna in nici un caz ca nu avem o relatsie serioasa....suntem impreuna mereu - mereu...suntem cumintsei in putinele momente cand suntem departe...Visam la un viitor stalucit impreuna....In fine......Sa trec la subiect) Ultima oara a fost editat de Orange (2009-12-05 12:20:34) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #2 2009-12-04 22:30:00
Re: ..::Amandoi virgini::..faza cu mama...poate sa isi dea seama doar daca tu ii spui, dar sincer daca sunteti impreuna de atata timp eu personal cred ca mama ta are deja impresia ca ati facut-o si dasta iti spune mereu de consecinte...si e normal sa fi putin speriata inainte dar nu sa dai in paranoia ca e rau si pentru tine si pentru el...Prezervativul daca este pus bine nu prea are cum sa alunece, dar daca nu ai incredere in el incearca anticonceptionale...Iar locul nu prea conteaza in opinia mea cat timp esti cu el si te vrea si il vrei si va iubiti...succes si linisteste-te toate am trecut prin asta:* Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #3 2009-12-04 22:31:10
Re: ..::Amandoi virgini::..orange, incearca sa scrii si tu mai clar... macar fara "Y" Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2009-12-04 22:38:37
Re: ..::Amandoi virgini::..Subscriu la ceea ce a spus carmen in privinta scrisului, nu esti mai cool daca scrii cu y si alte tampenii, ba dimpotriva, e obositor sa urmaresti textul. Offline #5 2009-12-05 00:24:03
Re: ..::Amandoi virgini::..ce derutant e scrisul asta al tau! chiar nu puteti scrie normal? pe bune, e enervant si din cauza asta nu se poate da cu parerea! Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-05 02:22:47Re: ..::Amandoi virgini::..Subscriu asupra varstei si scrisului...
Te-a luat cam repede ? Hmm...Daca ti-a spus ca "el ar vrea....pe ici pe colo" dupa un an de relatie serioasa nu consider ca este "cam repede".
Care pot fi consecintele ?? Atata timp cat folositi prezervativ nu puteti lua vreo boala cu transmitere sexuala si nici nu ramai insarcinata. Daca se sparge prezervativul iei pilula de a doua zi...si asa mai departe. Nu inteleg la ce consecinte te referi. A parut totul spus foarte dramatic. Nu vreau sa o spun ca si cum ar fi foarte simplu, dar nu trebuie sa fii atat de stresata la acest capitol. Relax...
NO COMMENT
Incercati sa va destindeti cumva. Va cunoasteti deja de mult timp si ar trebui sa stiti ce va place, care va sunt zonele erogene. Folositi-va de toate resursele ca sa va simtiti bine si relaxati, eventual luati ceva la bord inainte (un vin rosu eventual), si nu va mai ganditi tot ce s-ar putea intampla...nu suntem in povestea cu drobul de sare. Toate emotiile nu vor face decat sa va inhibe si nu veti reusi sa duceti la bun sfarsit ceea ce ati inceput. O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline #7 2009-12-05 12:26:17
Re: ..::Amandoi virgini::..Am 17, 18 o sa am peste o luna jumate...el are 18....19 o sa aiba in juma de luna)) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #8 2009-12-05 20:15:48
Re: ..::Amandoi virgini::..cum sa fac sa citez doar o parte din fragment? sau mai multe dar nu toata pagina? multam Offline #10 2009-12-05 23:13:32
Re: ..::Amandoi virgini::..
lasă-mă să ghisesssc....esti sas?ită, nu? sau ss?ie sastasura singură? Offline #11 2009-12-05 23:36:11
hai mai! macar incearca fata, chiar daca scrie "ts" in loc de "t" cu virgulita sub el si "sh" in loc de "s" cu virgulita sub litera poate se concentreaza mai bine si isi va "repara" si greselile astea Offline #12 2009-12-05 23:39:26
Re: ..::Amandoi virgini::..orange te inteleg foarte bine eu miam pierdut virginitatea la 17 ani jumate...si la fel ca tine eram destul de indecisa...uite acum am 20 si nu regret atunci eram cu prietenul de un 1 jumate...si acum cand m agandesc cred ca am asteptat destul voi sunteti de 2 ani eu cred ca esti sigura de dragostea lui ce iti mai trebuie? Offline #13 2009-12-05 23:43:26
Mie-mi vine să mă dau cu capul de perete c?nd văd "făcături" de-ăstea gen "tz", "ts", "sh", "k"... e aiurea, ca şi cum vrei să arăţi că ştii că există "ţşă??" da' nu ştii să le tastezi cum trebuie sau nu vrei (că-i mai la modă). Ultima oara a fost editat de oricine25 (2009-12-05 23:44:28) Offline #14 2009-12-05 23:47:39
crede-ma ca si pe mine! nu suport sa vad asa ceva, dar generatia din ziua de azi e invatata cu messengeru` si TOTI scriu la fel si nu numai ca scriu in halu` asta da` nu stiu nici sa desparta cuvintele ceea ce mi se pare foarte trist. De parca au facut atatia ani de scoala degeaba. Cred ca toti au lipsit de la orele de romana-gramatica in special Ultima oara a fost editat de puffball (2009-12-05 23:48:08) Offline #15 2009-12-05 23:53:53
Uhm...crezi că ăştia mai dau pe la şcoală? Chiar acum c?teva zile vedeam la ştiri un reportaj ?n care vorbeau de unii de la un liceu, că au absenţe cu tona şi că-i doare ?n fund... şi directoarea ?ncerca să-i motiveze să vină la ore pun?nd un laptop la bătaie pt ăla fără absenţe şi cu note bune. Ultima oara a fost editat de oricine25 (2009-12-05 23:54:13) Offline #16 2009-12-05 23:53:58
eu cred ca orange deja a inteles ca nu va place sa scrie asa si nu o face..nu cred ca e cazul sa se faca atata zarva..ea a cerut aici un ajutor si nu cred ca trebuie mereu de interpretat asa situatia: "Mie-mi vine să mă dau cu capul de perete c?nd văd "făcături" de-ăstea gen "tz", "ts", "sh", "k"... e aiurea, ca şi cum vrei să arăţi că ştii că există "ţşă??" da' nu ştii să le tastezi cum trebuie sau nu vrei (că-i mai la modă)" Ultima oara a fost editat de taniusha (2009-12-05 23:54:15) Offline #17 2009-12-05 23:59:24
Păi uite văd că aici n-ai folosit ts/tz/sh şi se ?nţelege destul de bine (no comment pt "mam"), deci de ce ar fi nevoie să poceşti cuvintele? Că rezultatul se vede ?n primul post al lui Orange.... Offline #18 2009-12-06 00:06:25
Re: ..::Amandoi virgini::..pai e mai bun..dar vezi cand vb asa cum eu...ba in romana apoi in germana unde peste tot practic se scrie k apoi si rusa ma zapacesc...te obisnuesti...si uneori e mai usor sa scrie un "ki" in loc "chi" de aia scriu asa. in sms spre ex: asa economisesc spatiu si pot scrie mai mult...si nu am folsit "sh, ts" deoarece am observat ca nu va place le utilizezi si eu in situatii unde trebuie sa fie clar daca e "ts, sh " nu am scris cu rau..pur si simplu cred ca nu e necesar sa reptati ca nu va place..eu cred ca orange a inteles deja Offline #19 2009-12-06 00:27:47
Re: ..::Amandoi virgini::..Hai mai, ce tot comentati atat? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|