homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce vrea de fapt?-4

#58 2009-12-10 00:12:50

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: ce vrea de fapt?

stii sigur k e capitan?sau doar k lucreaza in armata?ai verificat tu gradul?
e jalnic rau dak e capitan si face de-astea.... !!! desi eu refuz sa cred asta.
iar in legatura cu misiunile...poti sa faci misiuni dak nu ai varsta nu te poate avansa...deci ai nevoie de pile mari.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#59 2009-12-10 00:26:50

vanessaanna
New member
Inregistrat: 2009-09-06

scz ca iti spun dar totusi nu trebuia sa te las asa la el oricat ti-ar fi fost de drag si nici chestia aia cu bani ca nah .. poate isi remediaza si el atitudinea si o sa ti-i dea inapoi poate... daca nu fi mai stapana pe tine si nu te lasa influentata asa de repede de un barbat pt ca nu merita si totusi esti fata..nu renunta asa usor la mandria si orgoliul tau!
imi pare rau pt ce ti s-a  intamplat .. dar sper ca ti-a fost ca o invatatura de minte

#60 2009-12-10 00:38:36

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

oxxy a scris:

1ul1an a scris:

lexa19 a scris:

cum ar trebui sa sune mesajul ala?
idei careva?

"Daca ti-ai dorit atat de mult acei bani incat sa faci ceea ce ai facut, sper sa ai proasta inspiratie sa ii schimbi in monede de 50 bani si sa ti-i bagi in c*r pe toti"

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl
E genial mesajul asta!  rotfl

rotfl2) Subscriu

Poor is the man whose pleasure depends on another

#61 2009-12-10 03:09:07

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

eu la fel cred ca nu e capitan....fratele meu lucreaza in armata marini...si toti superiorii lui sunt batrani...chiar lam intrebat si mia zis ca nu prea exista capitan la 24 de ani...deci...te-a prostit bine...dal dracu forgetit e un boschetar

#62 2009-12-10 06:33:43

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Capitan..sau "necapitan" tot un om fara educatie ramane...asa ca sper sa nu mai ai de a face cu el ever again si sa fii mult mai insipirata in alegerile viitoare..

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

Publicitate

loading...

#63 2009-12-10 13:18:21

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

akisandra a scris:

eu la fel cred ca nu e capitan....fratele meu lucreaza in armata marini...si toti superiorii lui sunt batrani...chiar lam intrebat si mia zis ca nu prea exista capitan la 24 de ani...deci...te-a prostit bine...dal dracu forgetit e un boschetar

din familia mea cumnatul meu lucreaza in armata+prietenumio...si chiar vorbeam cu el de unu care are 25 de ani si e capitan...insa are ala niste pile de te doare capu lol pe langa faptu k ambii lui parinti lucreaza in armata mai are si cunostinte de-acolo de "sus" lol
deci pot sa zic k ala e full de bani si dak ar fi asemanator cazul...s-ar preta ala la 100 ron?  disperat  nici o sansa!
nu stiu cum a verificat ea dak chiar e el capitan.poate s-a prezentat cu numele unui capitan lol

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-10 13:21:38)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#64 2009-12-10 13:33:05

Jacqui
Platinum member

pai da de asta e intrat ca are pila..si cum ai zis tu ca un capitan nu ajunge la bani unei fete agatate pe strada...

#65 2009-12-10 13:45:21

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

copil ce esti , lexa18; Data viitoare deschide bine ochii , ca ai 19 ani wink totusi.

Mamica de 2 pui scumpi

#66 2009-12-10 13:55:03

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

daca avea asa mare nevoie de bani cerea de la mama,tata,bunica,vecin,coleg,etc...dar nu de la o fata pe care o cunoste de cateva zile.
Trebuia sa ii spui sa ti dea inapoi macar in rate..poate o sa ai nevoie de bani candva si nimeni nu o sa te ajute...

#67 2009-12-10 20:29:40

lexa19
New member
Inregistrat: 2009-12-08

evenimente noi....
l-am sunat azi pe tipul ala din nou de pe un alt numar....si a raspuns nestiind ca sunt eu. l-am luat la intrebari..gen cand imi aduce banii si mi-a zis k oricand vreau eu (desi imi mai spusese chestia asta inca o data si nu aparuse cu ei)...si la care i-am zis ^bine...mi-ai mai spus chestia asta inca o data^ si dupa mi-a inchis motivand ca nu are baterie...l-am sunat din nou si am zis ca atata il sun pana i se descarca telefonul si la care el foarte nervos ^mai suna si o sa sun eu sa iti inchida telefonul si dupa o sa trebuiasca sa dai tu declaratii..si sa te vad atunci ce declaratii dai^..asta a fost o amenintare (pt k lucreaza in armata si isi permite sa faca orice)..dupa mi-a inchis din nou.
i-am trimis mesajul acela cu monedele de 50 bani si dupa l-am sunat din nou....si mi-a zis ^cine esti tu sa trimiti mesaje din astea?stii care e diferenta dintre noi? ca de la cer la pamant^ ...tin sa precizez ca era foarte nervos.
dupa mi-a zis ^vezi cum o sa pleci tu din oras cu facultate cu tot daca ma tot stresezi^
i-am zis sa imi dea banii ca sunt fata saraca si am nevoie de ei si a inceput sa rada...si cik ^fix in banii astia stai tu^...
am vazut k tot ezita sa zica k mi da..si ma gandeam k nu vrea sa se intalneasca cu mine fata in fata....i-am zis sa vina si sa ii bage in posta..si la care face ^cand o sa gasesti posta plina cu monede de 50 de bani sa stii ca sunt de la mine^ ..si apoi am inchis.
tare faza asta?domnu capitan ameninta o studenta careia are sa ii dea inapoi niste bani

#68 2009-12-10 21:00:07

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

eu m-as duce la politie. nu prea sunt sanse de nimic, avand in vedere ca nu exista dovezi, ca nu a fost ceva legal, dar.. m-as duce, macar sa il fac de rahat.
sa iti inchida el telefonul ? pe naiba. nu cred ca are cum.poate a vrut doar sa te sperie.
da, e diferenta mare intre voi, dar stim cine este cel de la nivelul de jos.
ce porc nesimtit.
capitan pe naiba.... du-te la politie

Ultima oara a fost editat de adina84 (2009-12-10 21:04:41)

#69 2009-12-10 21:02:55

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

cu mesajele alea sau fara tot nu ti-ar fi dat bani...nesimtit, mincinos, ce mai, uita si invata din greseli.

#70 2009-12-10 22:24:55

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

doamne, ce "barbat" prost, pe cuvantul meu neutral
capitan??

nu te speria de amenintari de-astea ieftine, se da si el zmeu...
nu poti sa vb cu tatal tau sau cu un vecin/prieten/unchi sa-l "scuture" putin? macar la telefon
nu te lasa umilita de un idiot cu aere ieftine forgetit

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#71 2009-12-10 23:11:12

vanessaanna
New member
Inregistrat: 2009-09-06

ala nu as crede ca-i capitan , mai ales daca sta in banii aia ai tai...oricum urat din partea lui e un nesimtit.nu l-as mai lasa nici sa -mi pupe mana la ce comportament de prostt crescut are

#72 2009-12-11 01:22:24

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

eu in locul tau l-as suna si l-as speria putin cu politia,gen: "daca tu chiar vrei cazier judiciar din cauza unor amarati de bani,atunci e decizia ta,sper sa fii meritat banii"..atat tot,nimik mai mult...sa vezi ce sperietura trage,plus ca o va tine tare,din amenintari in amenintari,dar fii tare pe pozitie si nu te lasa,poti merge pana acolo incat sa-i spui ca mergi la parintii lui sa le "areti ce progenitura au crescut"....mai ales daca spui ca provine dintr-o familie "bine" iti dai seama ca nu si-ar dori murdara "fata"..rotfl

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#73 2009-12-11 15:27:39

Jacqui
Platinum member

auzi la el lol diferenta de la cer la pamant smile) HA HA HA lol ce porc , animal si de toate !!cacaciosul, e vai de capul lui daca traieste asa din banii fetelor...capitan pe naiba smile)

Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-12-11 15:28:51)

#74 2009-12-11 16:58:52

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Ce prost e lol doamne ce oameni mai se lauda ca e cineva.
Era evident ca nu sunteti de aceasi teapa, pt. ca el e un gunoi.
Sunt si oameni saraci care traiesc de pe o zi pe alta, si tot nu fac asa ceva neutral

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#75 2009-12-11 17:07:07

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Ank-Su-Namun a scris:

eu in locul tau l-as suna si l-as speria putin cu politia,gen: "daca tu chiar vrei cazier judiciar din cauza unor amarati de bani,atunci e decizia ta,sper sa fii meritat banii"..atat tot,nimik mai mult...sa vezi ce sperietura trage,plus ca o va tine tare,din amenintari in amenintari,dar fii tare pe pozitie si nu te lasa,poti merge pana acolo incat sa-i spui ca mergi la parintii lui sa le "areti ce progenitura au crescut"....mai ales daca spui ca provine dintr-o familie "bine" iti dai seama ca nu si-ar dori murdara "fata"..rotfl

daca lucreaza in armata cu siguranta stie el care e situatia, si ca nimenu nu ii va face nimic.
sa se duca la parintii lui? cu ce rost? si pana la urma nu stii ce ii poate mintea individului si pe unde o poate prinde si o 'scutura' el pe ea. sa nu uitam ca daca e capabil de asa ceva, prea multa minte nu are.
telefonul nu are cum sa ti-l inchida el. in niciun caz.
ia-ti adio de la bani si las-o asa. oricum nu ii vei mai recupera...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#76 2009-12-11 17:31:02

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

pfffffff...of oare unde ti-a fost mintea...ce nesimtit....eu ias trimite mesaj si ias spune asa.."ma bucur ca ai ajuns sa traiesti din banii mei"...atat si asta e banii sunt pierduti...eu una as mai avea tupeul sa il urmaresc odata si sa il fac de cacao ..i spun vreo doua.....fii tare si nu baga in seama amenintarile lui..si sa ne ti la curent>big_smile<

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.