homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

The one that got away

#1 2009-12-09 01:17:28

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

the one that got away

cred ca multe dintre noi am patit sa iubim si sa nu fim iubite. cel putin nu lafel de mult. sa ramanem cu ideea lui in cap si cu senzatia ca relatia cu el ar fi fost perfecta. sa treaca o relatie dupa alta si tu sa le compari pe fiecare cu cea din mintea ta.

dar adevarata intrebare e: ce faci cand iubitul tau are in minte o iubire din tinerete. ea sa fie fata ideala pentru el si sa le compare pe toate cu ea, inclusiv pe tine. sa fie acolo in inima lui indiferent cati ani trec. ati putea avea o relatie serioasa cu aceasta persoana? chiar daca iti demonstreaza ca tine la tine, iti jura iubire eterna, dar iti spune: da ea este idealul la care nu pot ajunge si nu vreau, dar tu esti realul si te iubesc etc etc vrajeli...

#2 2009-12-09 01:20:08

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

Re: the one that got away

nu cred ca as rezista.
e usor sa te lupti cu .ceva palpabil, pe care il vezi.. dar cu o naluca?
cred ca m-ar face sa ma simt inferioara.. si nu pot sa traiesc cu acest sentiment..
si ca sa raspund intrebarii tale: nu, eu vreau sa ma iubeasca pe mine pentru ce sunt si cum sunt, si nu sa ma compare cu altcineva. as renunta la o astfel de relatie.

#3 2009-12-09 01:21:02

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Nu,nu as putea. Daca spune ca ea e idealul si eu realul,inseamna clar ca eu nici macar nu ma apropii...si daca nu ma apropii si el fanteziaza la aia desi ma are pe mine,inseamna ca eu niciodata nu voi fi apreciata cu adevarat,deci as renunta si as cauta pe cineva care sa ma merite cu adevarat.

#4 2009-12-09 01:23:06

skumpi
Vizitator

nici eu nu cred ca as putea neutral
am nevoie ca eu sa fiu idealul lui, nu alta, iar cu mine sa se multumeasca ca deh...asta`i viata !

#5 2009-12-09 01:25:52

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

nope...i need to be The One

Publicitate

loading...

#6 2009-12-09 01:27:50

Wendy
Full member

da dar...ati fost si voi in situatia asta sa fie pentru voi altcineva idealul si totusi sa va simtiti bine si sa va iubiti actualul

#7 2009-12-09 01:31:46

skumpi
Vizitator

a fost o vreme dar apoi a devenit el idealul iar celalalt trecutul...

#8 2009-12-09 01:35:37

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Clar nu as putea!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#9 2009-12-09 01:42:16

Wendy
Full member

mie mi s-a intamplat dupa ani de tanjit dupa ideal sa fiu cu el si sa imi dau seama ca nu ne potrivim deloc, nu ne intelegem de nicio culoare, n-avem pasiuni comune, nu suntem pe aceeasi lungime de una...ce sa mai, un dezastru... ca ce e in realitate nu are nici cea mai mica legatura cu ce a fost in mintea mea

singura cale de a-l "vindeca" credeti ca e o intalnire cu ideala? asta l-ar face ori sa ramana cu ea ori sa-si dea seama ca e doar imaginatia lui... credeti ca exista alta metoda?

#10 2009-12-09 01:54:19

skumpi
Vizitator

is eu prea obosita sau nush da eu nu`mi dau seama ce vrei sa spui lol in primu paragraf vorbesti de tine si apoi despre vindecarea...nush`cui cu intalnirea ideala ?? nustiu

nu vrei sa povestesti mai exact ce se intampla ca asa... ori neuronu meu nu functioneaza ori nu te`ai exprimat tu bine nustiu

#11 2009-12-09 02:06:47

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Eu am inteles ca el tanjeste dupa o exa.. daca s-ar vedea cu el probabil ca ar realiza ca the grass is not always greener on the other side of the fence. Not .... mai bine lasa-l ca dupa o sa plagi mai tare de cat acum.

#12 2009-12-09 02:13:21

skumpi
Vizitator

aaa , stai ca se mai contureaza si la mine lol

el tanjeste dupa fosta iar tu crezi ca daca s`ar vedea ei doi acum, el poate ar realiza ca de fapt nu e asa ideala cum si`o imagineaza el! se poate si asa dar se poate sa realizeze ca e mai ideala decat credea el lol si sa fuga `napoi in bratele ei...
parerea mea e ca n`ar trebui sa te "multumesti" cu o relatie de genu asta, sa stai tu in stres si sa te gandesti la metode de a-l face pe el sa o uite...acuma depinde si de cat timp sunteti voi impreuna; daca sunteti la inceput de drum mai ar fi ceva dar daca deja aveti o relatie de ceva vreme si tot nu a trecut peste fosta....nici nu-l poti condamna ca nu poti sa-ti impui pe cine sa iubesti neutral

#13 2009-12-09 02:30:04

Wendy
Full member

la fiecare post am vorbit mai intai de mine, ce am patit eu. am trecut prin faza cu 'idealul', l-am avut si m-am lamurit.
apoi in al 2lea paragraf de un el. ce ati face daca el ar fi in situatia asta? cum ati incerca sa-l faceti sa treaca peste?
ideea e ca m-am bagat intr-o relatie acum un an... nu trebuia sa fie ceva serios .. mi-a dat sa citesc o carte scrisa de el despre fata ideala. cartea este fictiune insa a fost scrisa cu gandul la o anumita fata, that got away. mi-a spus ca mi-a dat-o sa o citesc sa nu dau eu de ea mai tarziu si sa imi pun intrebari; ca nu mai are nimic cu dansa, ca tot ce i-a trebuit sa treaca peste ea a fost sa isi imagineze ce s-ar fi intamplat daca ar fi fost cu ea. iar cartea l-a ajutat sa faca asta. totul este fictiv in afara de trasaturile si comportamentul persoanei respective. eu am zis fie; si-asa e doar o relatie la vrajeala care nu va avea viitor. spuneam asta pentru ca urma sa plecam amandoi la facultate la distante foarte mari unul de celalalt. inevitabil am inceput sa tinem foarte mult unul la celalalt, mi-a demonstrat de n ori ca tine lamine si ca ma iubeste. ar fi trebuit acum in toamna sa ne despartim, sa ne vedem fiecare de facultatea si de viata lui.... m-a dus la aeroport, nu am fost niciunul in stare sa zicem ca gata,asta a fost, s-a terminat... am ramas impreuna si urmeaza sa ne vedem in iarna. pot sa spun ca nu au mers asa bine lucrurile, in prima luna hai ca mai era ce era dar in ultimele 2 dezastru. problema mare este ca a dat de curand un interviu si a fost intrebat cum ar trebui sa fie fata ideala?! raspunsul pe care l-a dat a facut reporterul sa scrie: "Poate sa fie romantic, dar asta depinde de persoana care este langa el, in cazul de fata, femeia ideala, care, (atentie!) exista. Cine este EA? Nu am aflat inca, dar va putem spune ca este inalta, slabuta, are ochii mari si negri, gesticuleaza foarte simpatic si se adapteaza in orice situatie." .. si nu eu sunt aia cu ochii mari si negri, ci fata din carte.

eu nu incerc si nu vreau sa il fac sa o uite. consider ca nu mai are sanse relatia asta chiar daca el insista ca ea e doar modelul fetei perfecte (ceva la care aspira dar la care nu va ajunge niciodata si nici nu vrea pentru ca imperfectul poate fi mai perfect decat perfectul - cum zice el). in orice caz acum insista sa ne vedem in iarna si sa ramanem impreuna. eu as vrea sa incerc sa il uit sa termin totul, dar e mai greu de facut.

acum ca am spus povestea mea...raman la intrebare: ati putea trai cu asta?! ati incerca sa-l faceti sa uite de ea?

Ultima oara a fost editat de Wendy (2009-12-09 03:14:19)

#14 2009-12-09 08:28:05

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Asta cu imperfectul poate fi mai perfect decat perfectul e abureala. O data pt ca este si el constient ca (,) cuvantul 'perfect' nu are termen de comparatie. Si daca imperfectul tot e mai perfect,ar fi trebuit ca,in timp,sa devina perfect,si perfectul sa devina imperfect. Now,cum spuneam... nu mi se pare normal sa fantezieze la aia si sa fie cu tine. Acum mai poti avea incredere in el? Eu m-as intreba tot timpul la cine se gandeste,la cine viseaza,pe cine vede cand face dragoste cu mine,cu cine isi imagineaza o familie,si asa mai departe... uite,de exemplu,eu n-am avut pana acum decat relatii in care respectivii sa ma vada ca pe ideal,ca pe THE one,ca pe aia cu care vor sa-si petreaca restul vietii,pe care au prezentat-o imediat parintilor and so on. La fel si actualul. Pai nici nu concep sa fie altfel... consider ca relatiile serioase sunt de fapt incercari spre relatii permanente (ca altfel nu vad rostul sa te chinui ani de-a randul ca dup-aia sa pui punct,just like that). Daca tineti atat de mult unul la celalalt,el ar trebui sa realizeze ca te raneste astfel,si ca strica orice urma de viitor pe care o aveti impreuna,pt ca tu o sa strangi frustrari. El o sa fie bine merci,ca are si fantezia lui,ca tu-l iubesti si nimic nu-l deranjeaza din ordinea asta bolnava... tu,in schimb,te vei simti mereu inferioara idealului,te vei simti neglijata,data la o parte,lasata pe locul doi; intr-o relatie vei avea pretentia ca la un  moment dat sa fii singura prioritate a partenerului,si el nu-ti va oferi asta... daca o sa ajungeti sa va casatoriti,poate o sa ai indoieli gen "se gandeste cum ar fi fost cu ea...?" sau daca ati ajunge sa aveti copii poate te-ai gandi ca "se intreaba cum ar fi aratat copiii lor...?" si asa mai departe. Deci tu ai strange frustrare peste frustrare,si el n-ar avea nicio treaba. Lucrul asta ar fi orice,dar nu corect fata de tine. Acum,tu esti cea care trebuie sa decida daca e dispusa sa se supuna la asa ceva...

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-09 08:28:45)

#15 2009-12-09 14:31:47

skumpi
Vizitator

Wendy cred ca va fi tare greu mai ales ca, din cate am inteles, este si va fi o relatie la distanta ! hai ca daca ai fi cu el aproape zi de zi,ati face lucruri impreuna, ma rog tot ce implica un cuplu ar fi sanse sa o uite pe respectiva de tot dar asa...mi-e tare greu sa cred ca se va intampla ! si daca a mai si scris o cartea despre ea... nush e prea romantic lol si clar simte ceva special pentru ea....
eu zic ca tu ai merita pe cineva care sa te iubeasca doar pe tine nu sa se multumeasca cu tine smile

#16 2009-12-09 15:18:42

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Wendy a scris:

cred ca multe dintre noi am patit sa iubim si sa nu fim iubite. cel putin nu lafel de mult. sa ramanem cu ideea lui in cap si cu senzatia ca relatia cu el ar fi fost perfecta. sa treaca o relatie dupa alta si tu sa le compari pe fiecare cu cea din mintea ta.

dar adevarata intrebare e: ce faci cand iubitul tau are in minte o iubire din tinerete. ea sa fie fata ideala pentru el si sa le compare pe toate cu ea, inclusiv pe tine. sa fie acolo in inima lui indiferent cati ani trec. ati putea avea o relatie serioasa cu aceasta persoana? chiar daca iti demonstreaza ca tine la tine, iti jura iubire eterna, dar iti spune: da ea este idealul la care nu pot ajunge si nu vreau, dar tu esti realul si te iubesc etc etc vrajeli...

sincer? l-asa trimite la ea... sau la cine vrea el... iar la mine sa se intoarca doar in momentul in care devine suficient de MATUR incat sa stie ce vrea. vrea sa viseze dupa personaje fictive? nicio pb, dar fara mine in schema.

n-as putea avea o relatie serioasa cu un astfel de individ din simplul motiv ca... e prea imatur pt a putea fi EL serios.

si nu e chestie de gelozie... nu pretind nimanui ca eu sunt cea "perfecta" (sau ca ar trebui sa fiu pt el cea perfecta).... nimeni nu e perfect si, din partea mea, nu-i cer sa fiu singura sau ultima din viata lui. n-are decat sa incerce si altceva, n-are decat sa-si caute fericirea in alta parte daca asta crede de cuviinta... dar sa nu vina deja setat pe nush ce idila din trecut... pt ca eu am nevoie de un om cu care sa-mi traiesc PREZENTUL. nu trecutul, nu viitorul. ce a fost sa ramana fost (=sa ramana in experienta omului respectiv, nimeni nu-i neaga trecutul, datorita lui el este omul pe care il iubesti acum... dar nici sa nu raporteze totul la un trecut idealizat... daca era ideal, n-ar mai fi fost TRECUT, ar fi fost o fericire continua si acum.... deci aici la mijloc, undeva, e o MINCIUNA). iar ce va fi... numai Dumnezeu stie... nu el, nu eu. dar cer omului de langa mine sa imi ofere, 100%, CLIPA PREZENTA.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#17 2009-12-09 17:05:46

Wendy
Full member

si daca sunteti puse voi in situatia sa fiti cu cineva, dar sa va ganditi la o relatie neconsumata din trecutul vostru, care credeti ca ar fi fost perfecta. problema e ca nu ai cum sa mai incerci o relatie cu el din diferite motive; de ex: distanta. ce faceti in situatia asta? va despartiti de actualul, lasati tot si va duceti dupa ideal? sau stati in relatia actuala in care primiti tot ce aveti nevoie din orice punct de vedere. de mentionat ca il si iubiti. pentru ca, da, poti iubi chiar daca nu e perfect.

#18 2009-12-09 17:17:06

skumpi
Vizitator

oricum nu poti sa stai in relatia actuala mult timp in conditiile in care tu nu ti`ai rezolvat problemele cu trecutul ! nu cred ca m`as duce `napoi la relatia aceea ideala insa in mod sigur as incerca altceva pt ca se spune ca uiti o persoana in momentul in care iubesti alta mai mult ! iar daca esti in relatia actuala si nu ai uitat trecutul inseamna ca nu iubesti aceasta persoana mai mult decat ai iubit`o pe ultima si nu ai cum sa treci peste ce a fost ! poate nu te intorci in trecut dar mergi mai departe si poate intalnesti o alta persoana pe care o vei iubi mai mult si te va face sa uiti cu adevarat trecutul...mergeand pe teoria aceasta cum ca uiti pe cineva cand iubesti pe altcineva mai mult !
in concluzie ma despart de actualu, nu ma intorc in trecut...privesc spre viitor cu toate ca il iubesc dar nu suficient de mult incat sa nu ma mai bantuie trecutul !

#19 2009-12-09 19:39:15

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Am citit povestea ta Wendy... Daca as fi pusa in aceeasi situatie, cred ca as incepe sa nu-l mai iau chiar atat de mult in serios. Si as face-o fara sa vreau. Nu as putea sa imi fac planuri in care sa includ o persoana care viseaza la altcineva. M-as simtii ca si cum doar ar f**e timpul cu mine, chiar daca in realitate poate as insemna mai mult pentru el.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.