homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

The one that got away-2

#20 2009-12-09 20:19:32

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: the one that got away

perfect de acord cu ce a spus skumpi tummenupp

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#21 2009-12-09 21:44:32

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Wendy a scris:

si daca sunteti puse voi in situatia sa fiti cu cineva, dar sa va ganditi la o relatie neconsumata din trecutul vostru, care credeti ca ar fi fost perfecta. problema e ca nu ai cum sa mai incerci o relatie cu el din diferite motive; de ex: distanta. ce faceti in situatia asta? va despartiti de actualul, lasati tot si va duceti dupa ideal? sau stati in relatia actuala in care primiti tot ce aveti nevoie din orice punct de vedere. de mentionat ca il si iubiti. pentru ca, da, poti iubi chiar daca nu e perfect.

Daca te implici serios si il iubesti pe actualul,te dedici lui. Il adori si ti se pare cel mai minunat lucru de pe Pamant,pentru ca asta implica iubirea. Cand exista loc de alta persoana,iubirea lipseste. Eu,de exemplu,nici nu m-as putea uita admirativ la un tip in momentul asta... pt ca prietenul pare absolut minunat,pare rupt din povesti si asa mai departe. Nu poate exista altcineva pentru mine. Cand te indragostesti si iubesti,functia de apreciere a altor persoane de sex opus e setata pe 'off'...

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-09 21:45:41)

#22 2009-12-09 23:04:26

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

da, dar daca iubesti insa o relatie nu poate fi posibila...nu stai si iti plangi de mila toata viata. treci mai departe, gasesti altul, dar iti va ramane intotdeauna acolo ascuns sentimentul ala. ce poti sa faci? il negi in continuare si te lasi dusa de val cu urmatorul, nu?

Ultima oara a fost editat de Wendy (2009-12-09 23:04:49)

#23 2009-12-09 23:22:35

skumpi
Vizitator

te obisnuiesti sa traiesti cu el...

#24 2009-12-09 23:48:47

Wendy
Full member

atunci e corect fata de el? supa

oare idealul pentru fiecare dintre noi inseamna persoana la care nu putem ajunge? la care tindem dar pe care nu o putem avea niciodata? iar daca o avem imaginea de perfect se destrama?
pentru multi persoana ideala e cineva din trecut cu care nu a putut avea o relatie sau cu care a avut o relatie ce nu s-a consumat.

credeti ca suntem condamnati sa aspiram la ce nu avem pentru totdeauna?

Ultima oara a fost editat de Wendy (2009-12-10 01:54:18)

Publicitate

loading...

#25 2009-12-10 07:52:00

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu consider ca idealul este ales de subconstient si este acea persoana cu care ne putem imagina viata noastra 10,20,50 years from now. smile
Eu pot sa spun ca idealul meu de barbat e blond,exagerat de inalt,cu pielea foarte alba si ochii foarte albastri. smile Prietenul e inalt,cu piele nu foarte deschisa la culoare,ochi caprui si brunet. Si totusi,mie imi pare perfect. Idealul nu este mereu ceea ce credem noi ca este...

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-10 07:53:21)

#26 2009-12-10 10:07:18

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Wendy a scris:

credeti ca suntem condamnati sa aspiram la ce nu avem pentru totdeauna?

daca n-avem altceva mai bun de facut, da.
in alta ordine de idei, aspiri mereu la ceva intangibil, doar atunci cand ceea ce e tangibil nu te satisface 100%, in orice privinta

#27 2009-12-10 13:43:11

katami
Platinum member

Wendy a scris:

da, dar daca iubesti insa o relatie nu poate fi posibila...nu stai si iti plangi de mila toata viata. treci mai departe, gasesti altul, dar iti va ramane intotdeauna acolo ascuns sentimentul ala. ce poti sa faci? il negi in continuare si te lasi dusa de val cu urmatorul, nu?

defineste "relatie imposibila" smile

iar eu repet... nu m-as duce la urmatorul pana nu mi-as lamuri sentimentele fata de primul... mi se pare inselat fata de nr 2

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#28 2009-12-10 13:57:24

Wendy
Full member

relatie imposibila din anumite motive de ex: distanta.

app mi-a spus ca nu vrea o relatie cu fata ideala pentru ca mai mult ca sigur ar distruge imaginea despre ea si nu vrea asta. eu nu inteleg cum e posibil asa ceva.

#29 2009-12-10 13:59:12

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Adica lui ii place sa creada ca aia e perfecta,desi nu-i. smile

#30 2009-12-10 14:01:55

Wendy
Full member

da...de ce vrea asta? de ce nu vrea sa treaca peste ea? s-ar simti fara un tel in viata? pur si simplu nu inteleg...

edit: cred ca mi-am dat seama de ce. mi-a spus ca ea era un refugiu atunci cand se certa cu mine.

acum sunt constienta ca o relatie cu el nu mai pot avea...cel putin nu una de viitor... dar aveam planuri pentru iarna cand ma intorceam acasa sa fim impreuna... nu stiu acum ce sa fac el insista sa ne vedem totusi in vacanta, dar eu nu cred ca mai pot trece cu vederea peste aceste vorbe despre aceasta fata.. si, totusi, fara el mi se strica toata vacanta; facem parte din aceeasi gasca, ar fi trebuit sa facem toti revelionul impreuna; daca nu o sa fiu cu el se dau peste cap toate planurile
voi ce ziceti fetelor. sa fiu cu el in iarna si dupa sa las totul? sau sa o las balta de acum ca mi-as face mai mult rau? sad

Ultima oara a fost editat de Wendy (2009-12-10 14:10:40)

#31 2009-12-10 14:06:28

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Wendy a scris:

app mi-a spus ca nu vrea o relatie cu fata ideala pentru ca mai mult ca sigur ar distruge imaginea despre ea si nu vrea asta.

interesanta asta hmm
eu cred ca acest om are nevoie sa creada ca sunt si fiinte perfecte pe lumea asta. e constient insa ca nu se poate de vreme ce a spus ca si-ar distruge imaginea despre ea daca ar fi impreuna (deci stie ca idealul sau de fata e departe de a fi un ideal).

bebe V., soarele si luna

#32 2009-12-10 14:14:50

katami
Platinum member

Wendy a scris:

relatie imposibila din anumite motive de ex: distanta.

app mi-a spus ca nu vrea o relatie cu fata ideala pentru ca mai mult ca sigur ar distruge imaginea despre ea si nu vrea asta. eu nu inteleg cum e posibil asa ceva.

distanta nu e chiar un motiv... mai degraba "motivul" nr 2 e ala real, dragut din partea lui ca il constientizeaza, dar...la fel de problema mi se pare

#33 2009-12-10 14:16:26

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

Wendy a scris:

da...de ce vrea asta? de ce nu vrea sa treaca peste ea? s-ar simti fara un tel in viata? pur si simplu nu inteleg...

edit: cred ca mi-am dat seama de ce. mi-a spus ca ea era un refugiu atunci cand se certa cu mine.

acum sunt constienta ca o relatie cu el nu mai pot avea...cel putin nu una de viitor... dar aveam planuri pentru iarna cand ma intorceam acasa sa fim impreuna... nu stiu acum ce sa fac el insista sa ne vedem totusi in vacanta, dar eu nu cred ca mai pot trece cu vederea peste aceste vorbe despre aceasta fata.. si, totusi, fara el mi se strica toata vacanta; facem parte din aceeasi gasca, ar fi trebuit sa facem toti revelionul impreuna; daca nu o sa fiu cu el se dau peste cap toate planurile
voi ce ziceti fetelor. sa fiu cu el in iarna si dupa sa las totul? sau sa o las balta de acum ca mi-as face mai mult rau? sad

sa inteleg ca te doare mai rau de faptul ca ti se strica planurile de vacanta decat despartirea de el?
pai atunci e mai simplu , lasi lucrurile asa pana dupa vacanta si ii spui dup-aia ...

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#34 2009-12-10 14:29:15

Wendy
Full member

ma doare foarte mult despartirea de el, aveam planuri mari impreuna. el avea de gand sa faca masterul aici cu mine... oricum incerc sa uit lucrurile astea... nu cred ca vor mai fi posibile toate planurile de viitor.. chiar daca el spune ca ma iubeste si mi-a demonstrat de n ori...
sunt eu inchisa la minte si ar trebui sa accept ca are un ideal? si ca toti avem asta doar ca nu afla persoanele de langa noi de ele... nu stiu ce sa mai zic

#35 2009-12-10 14:33:19

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Uite,ca sa ai si o a doua opinie... eu nu as accepta asa ceva. Are nevoie sa se refugieze in imaginea aia perfecta cand se cearta cu tine? Pai se numeste inselat. Orice refugiu de orice fel (care nu trebuie neaparat sa implice o persoana reala,sau favoruri sexuale,sau altele) in momentul in care va certati se numeste inselat. E exact ca si cum te-ai certa tu cu el si te-ai duce la Gigel sa te faca sa te simti mai bine cum stie el... Eu zic sa lasi si planurile de vacanta,daca nu te consideri in stare sa treci peste detaliul asta (si nici nu am pretentia ca un om sanatos la cap sa treaca peste asa ceva,decat daca efectiv il doare in pix de partener),pentru ca tu vei fi mai ranita decat el in cazul unei despartiri sau al unui esec... el are un refugiu,tu nu. E o mare diferenta.

#36 2009-12-10 14:34:06

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Gandeste-te ca acum el practic are doua relatii in paralel... una reala,cu tine si una virtuala,cu ea. Daca esti ok cu asta,go ahead. Dar daca nu... opreste asta pana nu iti faci rau singura. Opinia mea.

#37 2009-12-10 14:51:43

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

Wendy a scris:

ma doare foarte mult despartirea de el, aveam planuri mari impreuna. el avea de gand sa faca masterul aici cu mine... oricum incerc sa uit lucrurile astea... nu cred ca vor mai fi posibile toate planurile de viitor.. chiar daca el spune ca ma iubeste si mi-a demonstrat de n ori...
sunt eu inchisa la minte si ar trebui sa accept ca are un ideal? si ca toti avem asta doar ca nu afla persoanele de langa noi de ele... nu stiu ce sa mai zic

de cand sunteti impreuna? si cum adica ti-a demonstrat ca te iubeste ? daca el te iubeste pe tine si tu il iubesti pe el atunci se poate trece peste orice , cu timpul ....

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#38 2009-12-10 15:02:35

Wendy
Full member

suntem de 1 an impreuna... mi-a demonstrat ca ma iubeste ca nu m-a lasat cand mi-a fost mai greu... eu am vrut sa termin relatia de zeci de ori, el a luptat sa ramanem impreuna chiar daca stia ca vom pleca fiecare la facultate. cat timp am fost departe unul de celalalt eu am inceput sa imi dau seama cat de mult tine la mine...iar el cred ca a inceput sa ma uite..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.