|
Nu esti logat.
The one that got away#1 2009-12-09 01:17:28
the one that got awaycred ca multe dintre noi am patit sa iubim si sa nu fim iubite. cel putin nu lafel de mult. sa ramanem cu ideea lui in cap si cu senzatia ca relatia cu el ar fi fost perfecta. sa treaca o relatie dupa alta si tu sa le compari pe fiecare cu cea din mintea ta. Offline #2 2009-12-09 01:20:08
Re: the one that got awaynu cred ca as rezista. Offline #3 2009-12-09 01:21:02
Re: the one that got awayNu,nu as putea. Daca spune ca ea e idealul si eu realul,inseamna clar ca eu nici macar nu ma apropii...si daca nu ma apropii si el fanteziaza la aia desi ma are pe mine,inseamna ca eu niciodata nu voi fi apreciata cu adevarat,deci as renunta si as cauta pe cineva care sa ma merite cu adevarat. Offline #4 2009-12-09 01:23:06
Re: the one that got awaynici eu nu cred ca as putea #5 2009-12-09 01:25:52
Re: the one that got awaynope...i need to be The One Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-09 01:27:50
Re: the one that got awayda dar...ati fost si voi in situatia asta sa fie pentru voi altcineva idealul si totusi sa va simtiti bine si sa va iubiti actualul Offline #7 2009-12-09 01:31:46
Re: the one that got awaya fost o vreme dar apoi a devenit el idealul iar celalalt trecutul... #8 2009-12-09 01:35:37
Re: the one that got awayClar nu as putea! Offline #9 2009-12-09 01:42:16
Re: the one that got awaymie mi s-a intamplat dupa ani de tanjit dupa ideal sa fiu cu el si sa imi dau seama ca nu ne potrivim deloc, nu ne intelegem de nicio culoare, n-avem pasiuni comune, nu suntem pe aceeasi lungime de una...ce sa mai, un dezastru... ca ce e in realitate nu are nici cea mai mica legatura cu ce a fost in mintea mea Offline #10 2009-12-09 01:54:19
Re: the one that got awayis eu prea obosita sau nush da eu nu`mi dau seama ce vrei sa spui in primu paragraf vorbesti de tine si apoi despre vindecarea...nush`cui cu intalnirea ideala ?? #11 2009-12-09 02:06:47
Re: the one that got awayEu am inteles ca el tanjeste dupa o exa.. daca s-ar vedea cu el probabil ca ar realiza ca the grass is not always greener on the other side of the fence. Not .... mai bine lasa-l ca dupa o sa plagi mai tare de cat acum. Offline #12 2009-12-09 02:13:21
Re: the one that got awayaaa , stai ca se mai contureaza si la mine #13 2009-12-09 02:30:04
Re: the one that got awayla fiecare post am vorbit mai intai de mine, ce am patit eu. am trecut prin faza cu 'idealul', l-am avut si m-am lamurit. Ultima oara a fost editat de Wendy (2009-12-09 03:14:19) Offline #14 2009-12-09 08:28:05
Re: the one that got awayAsta cu imperfectul poate fi mai perfect decat perfectul e abureala. O data pt ca este si el constient ca (,) cuvantul 'perfect' nu are termen de comparatie. Si daca imperfectul tot e mai perfect,ar fi trebuit ca,in timp,sa devina perfect,si perfectul sa devina imperfect. Now,cum spuneam... nu mi se pare normal sa fantezieze la aia si sa fie cu tine. Acum mai poti avea incredere in el? Eu m-as intreba tot timpul la cine se gandeste,la cine viseaza,pe cine vede cand face dragoste cu mine,cu cine isi imagineaza o familie,si asa mai departe... uite,de exemplu,eu n-am avut pana acum decat relatii in care respectivii sa ma vada ca pe ideal,ca pe THE one,ca pe aia cu care vor sa-si petreaca restul vietii,pe care au prezentat-o imediat parintilor and so on. La fel si actualul. Pai nici nu concep sa fie altfel... consider ca relatiile serioase sunt de fapt incercari spre relatii permanente (ca altfel nu vad rostul sa te chinui ani de-a randul ca dup-aia sa pui punct,just like that). Daca tineti atat de mult unul la celalalt,el ar trebui sa realizeze ca te raneste astfel,si ca strica orice urma de viitor pe care o aveti impreuna,pt ca tu o sa strangi frustrari. El o sa fie bine merci,ca are si fantezia lui,ca tu-l iubesti si nimic nu-l deranjeaza din ordinea asta bolnava... tu,in schimb,te vei simti mereu inferioara idealului,te vei simti neglijata,data la o parte,lasata pe locul doi; intr-o relatie vei avea pretentia ca la un moment dat sa fii singura prioritate a partenerului,si el nu-ti va oferi asta... daca o sa ajungeti sa va casatoriti,poate o sa ai indoieli gen "se gandeste cum ar fi fost cu ea...?" sau daca ati ajunge sa aveti copii poate te-ai gandi ca "se intreaba cum ar fi aratat copiii lor...?" si asa mai departe. Deci tu ai strange frustrare peste frustrare,si el n-ar avea nicio treaba. Lucrul asta ar fi orice,dar nu corect fata de tine. Acum,tu esti cea care trebuie sa decida daca e dispusa sa se supuna la asa ceva... Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-09 08:28:45) Offline #15 2009-12-09 14:31:47
Re: the one that got awayWendy cred ca va fi tare greu mai ales ca, din cate am inteles, este si va fi o relatie la distanta ! hai ca daca ai fi cu el aproape zi de zi,ati face lucruri impreuna, ma rog tot ce implica un cuplu ar fi sanse sa o uite pe respectiva de tot dar asa...mi-e tare greu sa cred ca se va intampla ! si daca a mai si scris o cartea despre ea... nush e prea romantic si clar simte ceva special pentru ea.... #16 2009-12-09 15:18:42
Re: the one that got away
sincer? l-asa trimite la ea... sau la cine vrea el... iar la mine sa se intoarca doar in momentul in care devine suficient de MATUR incat sa stie ce vrea. vrea sa viseze dupa personaje fictive? nicio pb, dar fara mine in schema. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #17 2009-12-09 17:05:46
Re: the one that got awaysi daca sunteti puse voi in situatia sa fiti cu cineva, dar sa va ganditi la o relatie neconsumata din trecutul vostru, care credeti ca ar fi fost perfecta. problema e ca nu ai cum sa mai incerci o relatie cu el din diferite motive; de ex: distanta. ce faceti in situatia asta? va despartiti de actualul, lasati tot si va duceti dupa ideal? sau stati in relatia actuala in care primiti tot ce aveti nevoie din orice punct de vedere. de mentionat ca il si iubiti. pentru ca, da, poti iubi chiar daca nu e perfect. Offline #18 2009-12-09 17:17:06
Re: the one that got awayoricum nu poti sa stai in relatia actuala mult timp in conditiile in care tu nu ti`ai rezolvat problemele cu trecutul ! nu cred ca m`as duce `napoi la relatia aceea ideala insa in mod sigur as incerca altceva pt ca se spune ca uiti o persoana in momentul in care iubesti alta mai mult ! iar daca esti in relatia actuala si nu ai uitat trecutul inseamna ca nu iubesti aceasta persoana mai mult decat ai iubit`o pe ultima si nu ai cum sa treci peste ce a fost ! poate nu te intorci in trecut dar mergi mai departe si poate intalnesti o alta persoana pe care o vei iubi mai mult si te va face sa uiti cu adevarat trecutul...mergeand pe teoria aceasta cum ca uiti pe cineva cand iubesti pe altcineva mai mult ! #19 2009-12-09 19:39:15
Re: the one that got awayAm citit povestea ta Wendy... Daca as fi pusa in aceeasi situatie, cred ca as incepe sa nu-l mai iau chiar atat de mult in serios. Si as face-o fara sa vreau. Nu as putea sa imi fac planuri in care sa includ o persoana care viseaza la altcineva. M-as simtii ca si cum doar ar f**e timpul cu mine, chiar daca in realitate poate as insemna mai mult pentru el. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|