homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-114

#2148 2010-06-10 18:21:18

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

si noi am mai pus poze smile....o sa incep maine sucul de mere...sa vedem ce se va intampla in stomacul lui...vorba inei..astept sqa depuna icree...da niste parturi...mama.....mama......pana si catelul fuge smile

ina....dau meitatii la baiat pe gratis...smile..asa ca facem trocul..tu retete..eu meditatii tongue

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2149 2010-06-10 19:22:47

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Adina, crede-ma, astea nu-s probleme smile; si da... o sa ai pe cine intreba, stai linistita puss.

Ally, IN PRINCIPIU bebe tb sa aiba la 4 luni dublul greutatii d la nastere... nu e o regula. E f bine bb tau; aer cond nu fol cu bebe kit ca-s 60 grade afara...; suc eu ii dau si 200 dak pofteste; David si-a tinut capul k lumea la 3 luni jumate.

Noi stam afara de la 7.30 pana la 11.30, apoi in casa, ca e racoare; mai iesim pe la 19 si pana la 22; asta cand sunt caldurile astea...

Kata, apa caldutza exact inainte de masa ai incercat sa-i dai?

Fetele, la mine in frigider se gaseste: mazare, varza, sos cu pulpe, ciorba de burta, pilaf cu ciupercI, ciorba cu pipote si inimioare, inghetata si ciocolata LA GREU... cam asta smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2150 2010-06-10 19:30:38

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Cryss, am o intrebare indecenta: TIE CINE ITI GATESTE?!  lol
Si inca na inerenta: tu esti sigura ca ai 50 si putin de kile? chicot

Eu numai daca miros ce ai tu in frigider, pun 1 kg  chicot

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#2151 2010-06-10 20:36:55

ally_na
Hero member

mai cryss.....tu cand ai timp de toate astea/....???? si vb inei..dc citesc ce ai in frigider.....ma ingras

si al meu sot....cica ma ajuta....si imi cumpara un platou de prajituri big_smile..halal..rotfl

#2152 2010-06-10 21:51:05

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si eu gatesc de obicei branza de capra cu rosii si digesta rotfl dar raaar ma mai apuca harniceala...azi avem ardei umpluti de post smile si muuulte fructe, sa-mi ajunga pt cele 4luni in care n-am mancat big_smile

am incercat cu de toate... maine incerc si sucul de portocale, desi sufletul meu nu e prea impacat cu el, macar e mai bun decat supozitoru'

flower, eu sunt de acord cu tine ref la cremele astea neutral nici ca adult nu-s de acord cu ele...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#2153 2010-06-10 23:55:36

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

am patit-o si eu cu Edi kata..se constipase si se scremea saracul si plangea de ti se rupea sufletul...si i-am dat suc de mere(dar asta cica are efect pe stomacul gol), de morcov si piure de para...cred ca cea din urma a avut efectul scontat...la un moment dat i-am bagat si termometrul sa-l stimulez cand vedeam ca se chinuie, dar degeaba....
si Edi bea tot apa plata si lapticul pt cereale tot cu asta il facem...ceai nu vrea in ruptul capului...ca sa nu mai spun ca nu mai vrea sa bea decat dintr-o singura canita...e pretentios rau flacaul...la pranz papa supitza si el si dimineata suc de morcov, numai ca eu nu cantaresc ce papa si ce bea..ii dau efectiv la cerere...si fara biberon ca il scuipa cat colo...cu linguritza, eventual in canitza"magica " mai sus amintita...noi avem insa alta prb...se trezeste destul de des noaptea desi nu doarme f mult ziua...de ex noaptea trecuta a adormit pe la 9.30, s-a trezit la 1, apoi la 3.30 si de atunci din ora in ora pana la 7.30 si nu e unica experienta de gen...va dati seama ca dimineata sunt ca si mahmura de nu-mi vine sa dechid ochii...ce e de facut?

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-06-11 00:17:56)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#2154 2010-06-11 00:33:57

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

walkiria nu prea cred ca poti face ceva in privina somnului....si mie mi se intampla ca fecioru nu mai are somn noaptea si il vezi pe la 1.30 am cand mie-mi cad ochii in gura el sta pe burta si chiuie....ziua reusesc sa dorm cu el vreo 2 ore, daca stau langa el, face nani....dar asta mai mult cu tzatzi in gura....depinde de starea luii....cand trebuie sa-l adorm tot cu sanul in gura...grater.nu prea cred ca-i bine ce fac, dar pt moment ma multumesc asa...o sa vad mai tarziu ce fac....si la mine noaptea imi doarme de la 9.30 pana la vreo 2 am si apoi din 2 ore max ....se trezeste si mai des, il iau in pat cu mine si adormim acolo...ma intorc cu spatele la el si adoarme el....dupa chiuielile care-l obosesc

tu cum ii faci supita? i-o dai lichida sau piure? (eu o fac in piure)....azi i-am dat banana cu mar fiert dar s-a strambat rotfl

daca gasesti remediul la trezit da-mi de veste rotfl..ca tare as vrea si eu sa stiu ce sa fac

va tucam, sunteti 2 frumosi

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#2155 2010-06-11 00:54:48

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

atunci facem un club daniele..si noi adormim cu tzitzi in gura si de multe il las in pat ca-s prea obosita sa-l mai pun in patut...aaa...si mai adoarme daca il plimba tati si ii canta(inclusiv "Imnul eroilor")....supita i-o dau si clara in canitza si ii pasez si legumele..si de vreo 2 zile ii pun in cea lichida niste paste minuscule care aluneca pe gat ce mi le-a trimis mama din Italia si putina putina branzica si e incantat...suge linguritza si face galagie ca mai vrea...banana i-am dat o singura data si s-a constipat....in schimb e innebunit dupa mere cu biscuiti mai nou ca inainte ii dadeam simple sau cu cereale....si noi va pupacim dulce dulce

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-06-11 00:54:57)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#2156 2010-06-11 07:46:11

witty_ina
Sr. member

Mamici care ati inceput diversificarea, ca tot a scris walki pe aici, impartasiti cu noi ceva meniuri pt bebelusi sa ne mai inspiram, mai ales ca unele dintre noi abia acum incep introducerea alimentelor.  big_smile

Walki si daniele_co, papa bebelusii suficient? Luca avea programul fragmentat noaptea ( se trezea la 1-2ore maxim) cand, din cauza somnului, nu mai papa sufiecient. Adormea pe la 22 si se trezea pe la 1-2 si papa dar putin ca era prea somnoros... si uite asa se trezea la 1-2 ore pana la 8 si abia atucni facea ochii si papa cum trebuie.

#2157 2010-06-11 07:53:42

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

aaa, sinoi asa adormim, cu titi in gura in pat la mami smile . si cu scandal maaaare daca ne ridicam la ragait si nu primi iar laptic big_smile .

ce ma fac? abia reusesc sa o adorm. de pus in patutul ei nu poate fi vorba, nu mai reusesc. cred ca am facut-o mamoasa. dar ma doare sufletul cand plange. de plimbat u ma prea pot pliba cu ea ca incepe sa ma doara operatia. oare ce sa fac? cum adorm bebita?

super figider Criss! adica mancarea tongue !

iubesc+Camelia+Matei

#2158 2010-06-11 08:12:19

witty_ina
Sr. member

Din acte am vazut, multe daca nu toate, patesc ca tine. E normal pt ca bebelina se simte pierduta in aceasta noua lume si persoana pe care pune ochii e "posesoarea" de hrana practic. Stie ca aici se simte bine si asociaza acest sentiment cu siguranta.
Noi i-am facut trecere incet de la dependenta 100% la cea de 90%. chicot  Il lasam sa adoarma la san, il asezam in pat langa mine pt 10-15 minute avand grija sa-mi simta prezenta (respiram f aproape de el) , dupa care il deportam in patut. Daca se trezea, ma apropiam iar de el, mangaindu-l si respirandu-i aproape. A durat exercitiul cam 2-3 saptamani  big_smile

#2159 2010-06-11 11:07:42

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Pai gateste mama rodnar, dar gatesc si eu; cand doarme david la pranz 2-3 ore, gatesc, imi place la nebunie! Dak ma pui in bucatarie si ma lasi 2-3 ore umplu frigiderul big_smile ; din toata mancarea aia, eu pap mai mult dulciuri si cred ca nu ma ingras tocmai pt ca mai mult asta mananc... 1 ciocolata si pe urma 3-4 ore nu mai mananc nik big_smile ; in rest, mai rar papa gatita, fructe aproape deloc... trai sanatos lol

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2160 2010-06-11 14:53:13

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Vin si eu in club la voi Walki, Daniella, Tomina...de vreo cateva zile ma chinui sa o adorm; mananca, adoarme cu tzitzi in gura si peste 10 minute se trezeste si da-i triluri. Are chef de joaca mai ceva ca ziua. Iar noaptea mananca mereu de cand s-a nascut.
Ieri a fost toata ziua constipata pentru prima oara de cand s-a nascut si astazi i-am dat un pic de piure de pere. Sper sa isi mai revina un pic. Daca nu se intampla nik ii dau din nu suc de mere desi nu-i place.

Am inscris-o la gradinita! Ura, ura ca am gasit ca tare-i greu pentru copii atat de mici. La mine la universitate o primeau dar trebia sa platesc tot spot-ul chiar daca eu am nevoie numai de 2 zile/saptamana sa o las acolo. Nu vreti sa stiti cat de scump este (1.500 dolari/luna). Pana la urma am gasit o gradinita superba, intr-un parc. Educatoarea este din Germania si are sub supraveghere numai 4 copii iar Carolina este cea mai mica. Au si doua pisicute acolo ca sa familiarizeze copii cu animalute. Sunt tare bucuroasa. Insa...cand am fost sa aplicam pt loc acolo era o fetita de 1,5 ani in prima ei zi la gradinita. Statea numai in brate la educatoare. Cand am plecat de acolo a intins mainile spre mine si plangea tare, tare. Mi-a dat-o un pic in brate ca sa o mai linisteasca...cred ca ea gandea ca pot sa o duc la mama ei. Mi s-a rupt sufletul! Offffffff, cand ma gandesc ca o sa imi las copilul de 9 luni la gradinita ma ia raul grater. Dar nu am alta cale.

Ina foarte buna ideea ta cu meniurile pentru bebelusi. Asa ne mai inspiram una de la cealalta.Scroeti aici ce le dati de mancare in fiecare zi.

Astazi:
Lapte (san), piure de pere si o gura de apa, lapte, cereale de ovaz, lapte, cereale, lapte, lapte, lapte la infinit.

De maine incep efectiv cu vegetale.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2010-06-11 15:05:55)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2161 2010-06-11 15:59:15

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

pai si Gab la fel face...mananca cu ochii inchisi si uneori cand sunt eu mai treaza  ii scot tzatzi din gura si cu ochii inchisi se agita ca un puiulet si scoate limba si o cauta prin "somn"...e asa de scump, imi vine sa-l mananc rotfl

eu m-am resemnat ca asa se trezeste el si ca nu-mi doarme noaptea mai mult de 2-3 ore....dar bag ziua cu el rotfl si noaptea am aqjuns sa dorm cu el in pat (noroc ca avem pat de vreo 4 persoane rotfl......dar din alte motive il tin cu noi, asa ca nu mai am control la cat papa si la ce ore...)
Flower e normal sa se constipe, nu te speria, stomacelul ei primeste alimente noi ...isi va reveni, nu dispera

Witty pe cuvantul meu daca stiu cat papa Gab noaptea....imi imaginez ca nu mananca daca se trezeste la fiecare 2 ore.....i-am facut sapt trecuta un biberon cu 220 ml laptic stors si l-am lasat la bunica, cica l-a mancat dintr-o data pe tot...pai crezi tu ca-mi mananca el atata la san ?...sigur nu....de asta toata ziua si toata noaptea tzocaie tzitzi de vor ajunge pana la buric grater(.acuma, sa fie el sanatos ca refacem sanii dupa ce terminam cu plozii rotfl2 (in visele mele)

azi dam suc de portocala, banana pisata si supita piure la pranz.....

bine ati venit in clubul nostru fetelor

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#2162 2010-06-11 16:33:23

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Deci mie mi-e clar ca Vlad papa cat are el nevoie chiar daca e putin sad
Am insistat la masa de 15 si a papat 130 si de atunci tot regurgiteaza cate putin.
Nu pot intelege de ce dintr-o data a micsorat atat de mult cantitatea dar de acum il las in pace si sper doar sa ia in greutate pentru ca vreau sa-l monitorizez.

Ma scuzati, voi aici vorbeati despre tzitzi si mancarica si m-am bagat si eu big_smile

#2163 2010-06-11 17:01:09

witty_ina
Sr. member

ce urat flower, ca trebuie sa duci buburuza asa devreme la gradinita....!
Daniele, sanii nu se refac decat chirurgical... chicot  Cred ca trebuie sa ne rugam sa nu ii invinga forta gravitationala de tot ... O solutie simpla aplicata de mine: "pusculita siluetei" initiata cand am aflat ca vine bebe si e speciala pt tratamente slabire, vergeturi si alte alea... Pana acum cred ca am 50 lei  rotfl2

Meniu: ora 7: lapte
          ora 10.30 - 70ml suc (mar, portocala, ff putin morcov)
          ora 16.00: ceiut si lapte;
          in restul zilei numai laptic

#2164 2010-06-11 17:33:40

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Ruxxy, eu zic sa-l cantaresti pe Vladut o data pe saptamana sa vezi cat ia in greutate. Daca stagneaza sau descreste du-te si vorbeste cu pediatra. Insa, nu-ti face probleme:lasa-l in ritmul lui! Si la mine a avut perioade cand manca putin tare si a fost ok.
Eu iti spun din ce am citit pe ici-colo: daca tu esti stresata de vreo problema a copilului, atunci si copilul va fi stresat. Chiar ieri am citit asta in revista Today Parents pe luna iunie 2010. Lasa-l in ritmul lui si o sa vezi ca va fi altfel, o sa manance, o sa ia in greutate...bafta multa!

Mie mi-au trecut acele dungi rosii pe care le facusem in sarcina, pe pulpe. Am crezut ca am facut vergeturi, dar acum sunt insesizabile. Un alt miracol pe care l-am vazut la mine (si a vazut si barbatu' meu --de fapt, el mi-a zis initial) este ca nu mai am celulita asa de multa. am crezut ca lesin cand am descoperit asta. Cred ca din cauza ca am slabit.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2165 2010-06-11 17:59:35

ally_na
Hero member

ce ma distrez cand vad ore exacte la mese..rotfl2....am incercat si noi..a tinut minunea 3 zile..apoi iar in legea lui.....azi de ex s-a trezit la 6.30 si pana la 7.30 ne=a cantat....si apoi a cerut tzata..si somn pana la 9.30....apoi am incercat marele suc de mere....10 ml..cred....dar inca nu si-a depus icrele ( vb Inei) , nu situ cat dureaza....dar azi mi-am pierdut speranta....mai incercam maine.....apoi tza...la 12, tzatza la 15 , tzatza...tzatza...si uite somn intr-un final de la ora 17.00

noi nopatea nu avem pb, ziua e smecher cu somnul.....s-a obijnuit cand il asez in pat la el ( asa vroiam ) sa se scoale....atunci il iau in patul mare, bag tzata in gura si adoarme....nu vrea...suzeta....bine ca ia biberonul cu ceai.....si de trezit normal ca avem si o trezire noaptea. ( 2 _ 3)..si cand ma gandesc ca am o prietena ce la ii doarme baiatul 21.30-6.30 de la 3 luni grater(...uf ce geloasa sunt

#2166 2010-06-11 22:00:15

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

fetele la care bebeii se trezesc noaptea... e posibil sa fie de la CALDURA. sa aiba nevoie de HIDRATARE IN PLUS si nu de mancare in plus. si al meu se incadreaza aici, tzatzosim noaptea muult mai des ca inainte. ca in casa la noi sunt peste 30 de grade.

pb mea: gazoiului nu-i plac sucurile de fructe. de mar si morcov sa nu auda, portocala de azi dim a tratat-o cu buze inclestate si un "bleaaaaa" (articulat superb, mi-a crescut inima pt asta hjarta ) convins... nu vreau sa ma gandesc cum va face la diversificare la legume si alte nebunii.

in schimb in parc.. mi-am luat mie niste piersici... si m-a lovit o inspiratie divina sa incerc sa ii dau si lui niste zeama... nu aveam nici lingurita, nici biberon, nik... si a mancat una intreaga lol storceam piersica in mana facuta caus si ii dadeam sa bea... imi lingea degetele, nu alta lol

flower, ce aiurea sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.