|
Nu esti logat.
Discutii de tot felul intre mamici si burtici-114#2148 2010-06-10 18:21:18
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticisi noi am mai pus poze ....o sa incep maine sucul de mere...sa vedem ce se va intampla in stomacul lui...vorba inei..astept sqa depuna icree...da niste parturi...mama.....mama......pana si catelul fuge http://picasaweb.google.com/alinna.nita/ are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010 Offline #2149 2010-06-10 19:22:47Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiAdina, crede-ma, astea nu-s probleme ; si da... o sa ai pe cine intreba, stai linistita . Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #2150 2010-06-10 19:30:38
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiCryss, am o intrebare indecenta: TIE CINE ITI GATESTE?! 28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img] Offline #2151 2010-06-10 20:36:55
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticimai cryss.....tu cand ai timp de toate astea/....???? si vb inei..dc citesc ce ai in frigider.....ma ingras http://picasaweb.google.com/alinna.nita/ are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010 Offline #2152 2010-06-10 21:51:05
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticisi eu gatesc de obicei branza de capra cu rosii si digesta dar raaar ma mai apuca harniceala...azi avem ardei umpluti de post si muuulte fructe, sa-mi ajunga pt cele 4luni in care n-am mancat Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#2153 2010-06-10 23:55:36
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiam patit-o si eu cu Edi kata..se constipase si se scremea saracul si plangea de ti se rupea sufletul...si i-am dat suc de mere(dar asta cica are efect pe stomacul gol), de morcov si piure de para...cred ca cea din urma a avut efectul scontat...la un moment dat i-am bagat si termometrul sa-l stimulez cand vedeam ca se chinuie, dar degeaba.... Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-06-11 00:17:56) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline #2154 2010-06-11 00:33:57
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiwalkiria nu prea cred ca poti face ceva in privina somnului....si mie mi se intampla ca fecioru nu mai are somn noaptea si il vezi pe la 1.30 am cand mie-mi cad ochii in gura el sta pe burta si chiuie....ziua reusesc sa dorm cu el vreo 2 ore, daca stau langa el, face nani....dar asta mai mult cu tzatzi in gura....depinde de starea luii....cand trebuie sa-l adorm tot cu sanul in gura....nu prea cred ca-i bine ce fac, dar pt moment ma multumesc asa...o sa vad mai tarziu ce fac....si la mine noaptea imi doarme de la 9.30 pana la vreo 2 am si apoi din 2 ore max ....se trezeste si mai des, il iau in pat cu mine si adormim acolo...ma intorc cu spatele la el si adoarme el....dupa chiuielile care-l obosesc It's so much easier to be happy ! It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing ! It is so much more peaceful ! Offline #2155 2010-06-11 00:54:48
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiatunci facem un club daniele..si noi adormim cu tzitzi in gura si de multe il las in pat ca-s prea obosita sa-l mai pun in patut...aaa...si mai adoarme daca il plimba tati si ii canta(inclusiv "Imnul eroilor")....supita i-o dau si clara in canitza si ii pasez si legumele..si de vreo 2 zile ii pun in cea lichida niste paste minuscule care aluneca pe gat ce mi le-a trimis mama din Italia si putina putina branzica si e incantat...suge linguritza si face galagie ca mai vrea...banana i-am dat o singura data si s-a constipat....in schimb e innebunit dupa mere cu biscuiti mai nou ca inainte ii dadeam simple sau cu cereale....si noi va pupacim dulce dulce Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-06-11 00:54:57) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline #2156 2010-06-11 07:46:11
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiMamici care ati inceput diversificarea, ca tot a scris walki pe aici, impartasiti cu noi ceva meniuri pt bebelusi sa ne mai inspiram, mai ales ca unele dintre noi abia acum incep introducerea alimentelor. 28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img] Offline #2157 2010-06-11 07:53:42
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiaaa, sinoi asa adormim, cu titi in gura in pat la mami . si cu scandal maaaare daca ne ridicam la ragait si nu primi iar laptic . iubesc+Camelia+Matei Offline #2158 2010-06-11 08:12:19
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiDin acte am vazut, multe daca nu toate, patesc ca tine. E normal pt ca bebelina se simte pierduta in aceasta noua lume si persoana pe care pune ochii e "posesoarea" de hrana practic. Stie ca aici se simte bine si asociaza acest sentiment cu siguranta. 28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img] Offline #2159 2010-06-11 11:07:42Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiPai gateste mama , dar gatesc si eu; cand doarme david la pranz 2-3 ore, gatesc, imi place la nebunie! Dak ma pui in bucatarie si ma lasi 2-3 ore umplu frigiderul ; din toata mancarea aia, eu pap mai mult dulciuri si cred ca nu ma ingras tocmai pt ca mai mult asta mananc... 1 ciocolata si pe urma 3-4 ore nu mai mananc nik ; in rest, mai rar papa gatita, fructe aproape deloc... trai sanatos Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #2160 2010-06-11 14:53:13
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiVin si eu in club la voi Walki, Daniella, Tomina...de vreo cateva zile ma chinui sa o adorm; mananca, adoarme cu tzitzi in gura si peste 10 minute se trezeste si da-i triluri. Are chef de joaca mai ceva ca ziua. Iar noaptea mananca mereu de cand s-a nascut. Ultima oara a fost editat de flowerpot (2010-06-11 15:05:55) in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #2161 2010-06-11 15:59:15
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticipai si Gab la fel face...mananca cu ochii inchisi si uneori cand sunt eu mai treaza ii scot tzatzi din gura si cu ochii inchisi se agita ca un puiulet si scoate limba si o cauta prin "somn"...e asa de scump, imi vine sa-l mananc It's so much easier to be happy ! It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing ! It is so much more peaceful ! Offline #2162 2010-06-11 16:33:23
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiDeci mie mi-e clar ca Vlad papa cat are el nevoie chiar daca e putin Offline #2163 2010-06-11 17:01:09
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticice urat flower, ca trebuie sa duci buburuza asa devreme la gradinita....! 28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img] Offline #2164 2010-06-11 17:33:40
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticiRuxxy, eu zic sa-l cantaresti pe Vladut o data pe saptamana sa vezi cat ia in greutate. Daca stagneaza sau descreste du-te si vorbeste cu pediatra. Insa, nu-ti face probleme:lasa-l in ritmul lui! Si la mine a avut perioade cand manca putin tare si a fost ok. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #2165 2010-06-11 17:59:35
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticice ma distrez cand vad ore exacte la mese......am incercat si noi..a tinut minunea 3 zile..apoi iar in legea lui.....azi de ex s-a trezit la 6.30 si pana la 7.30 ne=a cantat....si apoi a cerut tzata..si somn pana la 9.30....apoi am incercat marele suc de mere....10 ml..cred....dar inca nu si-a depus icrele ( vb Inei) , nu situ cat dureaza....dar azi mi-am pierdut speranta....mai incercam maine.....apoi tza...la 12, tzatza la 15 , tzatza...tzatza...si uite somn intr-un final de la ora 17.00 http://picasaweb.google.com/alinna.nita/ are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010 Offline #2166 2010-06-11 22:00:15
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticifetele la care bebeii se trezesc noaptea... e posibil sa fie de la CALDURA. sa aiba nevoie de HIDRATARE IN PLUS si nu de mancare in plus. si al meu se incadreaza aici, tzatzosim noaptea muult mai des ca inainte. ca in casa la noi sunt peste 30 de grade. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|