homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-138

#2604 2010-07-01 20:01:08

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

Crssy85 a scris:

Eu l-am tinut pe david in marsupiu de la vreo 3 sapt; am intb si pedi inainte - mi-a zis ca am voie sa-l tin asa si in scoica.

fetele, am intrat putin in panica... o tanti care a lucrat la chirurgi l-a vz pe david si a zis ca are inceput de fimoza... pediatra mi-a zis acum o luna la control ca e ok putzik... voi stiti cum arata fimoza asta? Caut poze pe net si casesc numai tampenii... nu intrebati ce rodnar

din cauza ca se aduna ceva mizerie la puta se face acolo ceva alb.....decaloteaza bine puta si pune-i nidoflor ( nici noi n-am facut bine la inceput decalotarea si cand am mers la 2 luni la control dr a zis sa dam rapid cu nidoflor ca altfel il taie pe viu)........decaloteaza mult si da-i cu nidoflor....aaa si baie in fiecare zi inainte sa-i dai cu unguent  par

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2605 2010-07-01 20:10:05

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

o'hara, cred ca la raluk_ "boala"=chestie... nu cred ca se gandea la boala boala...

dana, fix asa era si la mine chicot noroc cu posturile... si cu sotzu precaut care-mi dada in cap la chef... ca altfel.. cred ca iesea cris prematur taaare rodnar

camy, si al meu e fan textile. oricate jucarii ar avea in jur, prefera oricand sa roada prosoape, asternuturi, p[aturi, haine etc. ce sa zic, si eu eram panicata... inca nu s-a inecat niciodata tongue
cu laptele... scuze ca nu mai stiu... tudor papa formula sau tzatzi? daca e tzatzi... eu una n-as asculta povestea cu "nu-i ajunge", i-as da de cate ori are chef, l-as lasa sa stea la tzatza cu orele (si cris face asa, are perioade, inclusiv acu... ieri seara a stat 2 ore continuu)... dar nu m-as grabi cu diversificarea. daca e pe formula nu ma bag ca nu ma pricep

fleur puss fiecare poate sa-si dea cu parerea, normal... numai ca sunt unele pareri acceptate de marea majoritate a medicilor si altele nu... noi, ca mamici, putem alege, evident. nici eu nu-s de parere ca tot ce spun pediatrii e sfant, dar la faza asta mi se pare ultra rezonabil

crssy, mie PEDIATRA mi-a zis ca fimoza e un lucru normal la copii SUB 1 AN. deci in primul rand...relax. in al doilea rand... cum sa arate... o putza care nu se decaloteaza, asa arata smile dar repet, nu e cazul de ingrijorat. oricum, nu inca. si IN NICIUN CAZ sa nu duci copilu la decalotat fortat, cum e parerea unor medici pe la noi. ii tragi tu usurel pielea la baita, fara nicio fortare, cat merge natural... int imp se va decalota. desi am tot citit pe site-uri din strainatate ca nici asta n-are ce cauta in decor, ca primul care ar tb sa se atinga de cuc ar tb sa fie... copilul insusi, pe la 2-3 ani, cand il inveti sa se spele... sincer cred ca e valabil asa, eu una, daca m-am apucat de decalotat, macar sa termin treaba... dar la bb 2, daca va fi baiat, ma voi abtine.

camy, nidoflor pe putza? yikes am mai auzit una... poi ala e cu o gramada de antibiotic si corticoizi si alte rahaturi, ii face praf flora. iar chestia aia alba care nu se duce e TESUT PROTECTOR CARE LIPRESTE PREPUTUL DE CORPUL PENISULUI.... SI NU TREBUIE INDEPARTATA. se duce singura, cu timpul. abia daca o indepartezi aiurea, pe bucatele, se infecteaza. caz in care cel mult un pic de bepanthene... preferabil pe exterior, nu pe interior....

Ultima oara a fost editat de katami (2010-07-01 20:12:55)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2606 2010-07-01 20:10:28

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

ally_na a scris:

si mie mi-a spus pediatra si un kinoterapeut sa nu il pun in fund pana la 6 luni ( se pot tasa vertebrele..ceva genul asta)

Eu merg la chiropractor de mult timp caci am o problema cu spatele. Si s-a uitat si la Carol chiar de cand s-a nascut. Mi-a zis exact ce mi-a zis si pediatrul ei: lasa copilul in ritmul lui. Vrea sa stea in sezut, lasa-l un pic sa stea cum vrea. Vrea sa stea in picioare, lasa-l sa stea si in picioare. Fara excese. Carolina sta in sezul cam de la 4,5. Initial la mine in brate si dupa aceea, de la 5 luni, singurica. Si nu are probleme.

O'hara aici se gaseste o olita (o "ceva"care arata ca olitele de pe timpuri) care este folosita sa pui copilul cand este mic si sa se invete sa stea in sezut. Costa cam 70 de dolari si lumea-i pe spate dupa asa ceva. Mi se pare o mare aberatie, foarte scumpa si cred ca s-a inventat pt mamele comode (pardon, mamele moderne).

Love daca gasesti vreo explicatie la muscatul Anastasiei sa ne spui si noua. Mi-a zis mama ca o muscam si eu, dar eram mai mare. Odata am muscat-o asa de tare incat a crezut ca a ramas fara deget. Eu banuiesc de ce ma comportam asa: mama facea diferente mari intre mine si fratele meu. Lui ii dadea mai multe dulciuri etc si cred ca asa ma "razbunam" eu lol.

Crissy
mult noroc cu ginerica. Sper sa fie bine cu el.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2607 2010-07-01 20:19:01

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Apropo de decalotare...mie mi-a zis pediatra ca daca nu reusim pana la 6 luni il ducem la taiere. Mie mi se pare aiurea ca doar acum 20 de ani nu toate mamicile trageau baieteii de puta. Oricum eu zic ca pana acum stam destul de bine, am decalotat mult, astept sa vina pediatra sa vad ce zice...

#2608 2010-07-01 20:34:00

katami
Platinum member

omg, ruxxy... e plin netu de site-uri anti-circumcizie.......... si serios daca n-au argumente ca lumea.... mai ganditi-va inainte sa acceptati asa ceva....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#2609 2010-07-01 21:29:24

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Deci pe mine m-ati zapacit  dumbom

Avem voie sau nu, sa facem fufu neprotejat? Daca da, pana la cate saptamani?  rodnar

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2610 2010-07-01 21:52:12

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

katami a scris:

camy, si al meu e fan textile. oricate jucarii ar avea in jur, prefera oricand sa roada prosoape, asternuturi, p[aturi, haine etc. ce sa zic, si eu eram panicata... inca nu s-a inecat niciodata tongue
cu laptele... scuze ca nu mai stiu... tudor papa formula sau tzatzi? daca e tzatzi... eu una n-as asculta povestea cu "nu-i ajunge", i-as da de cate ori are chef, l-as lasa sa stea la tzatza cu orele (si cris face asa, are perioade, inclusiv acu... ieri seara a stat 2 ore continuu)... dar nu m-as grabi cu diversificarea. daca e pe formula nu ma bag ca nu ma pricep

camy, nidoflor pe putza? yikes am mai auzit una... poi ala e cu o gramada de antibiotic si corticoizi si alte rahaturi, ii face praf flora. iar chestia aia alba care nu se duce e TESUT PROTECTOR CARE LIPRESTE PREPUTUL DE CORPUL PENISULUI.... SI NU TREBUIE INDEPARTATA. se duce singura, cu timpul. abia daca o indepartezi aiurea, pe bucatele, se infecteaza. caz in care cel mult un pic de bepanthene... preferabil pe exterior, nu pe interior....

kata tudor mananca numai formula de la o luna .....apropo de nidoflor.....da, i-am dat o perioada cu nidoflor la sfatul pediatrei pentru ca nu ne pricepeam sa decalotam puta si facuse o gramada de chestie acolo......iar pediatra ne-a zis ca daca nu decalotam ca lumea si nu curatam chestia aia de acolo ajunge la decalotare fortata......kata eu zic ca se foloseste nidoflor dupa decalotat inauntru nu pe exterioarul putei

blue noi am facut de cateva ori doar in sarcina dar nu mi-a fost frica de contractii sau altceva.......cred ca fiecare organism simte in felul lui....majoritatea dr spun ca daca tu te simti ok atunci e in regula

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-07-01 22:16:27)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2611 2010-07-01 21:55:13

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

total  offtopic  : d-aia as vrea eu o fetita  nails

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2612 2010-07-01 21:59:07

katami
Platinum member

camyelenbebe a scris:

katami a scris:

kata tudor mananca numai formula de la o luna .....apropo de nidoflor.....da, i-am dat o perioada cu nidoflor la sfatul pediatrei pentru ca nu ne pricepeam sa decalotam puta si facuse o gramada de chestie acolo......iar pediatra ne-a zis ca daca nu decalotam ca lumea si nu curatam chestia aia de acolo ajunge la decalotare fortata......kata eu zic ca se foloseste nidoflor dupa decalotat inauntru nu pe exterioarul putei

eu repet, n-as folosi DELOC nidoflor pt putza, nici pe interior, nici pe exterior. si nici n-as duce copilul la decalotare fortata pt nik in lume.

daca e formula nu ma bag

poke, e plin de pb si la fetite... chiar mai plin, as zice smile

#2613 2010-07-01 22:03:57

pokemon
Diamond member

da, dr pe ele as sti sa le manevrez. asa...ce stiu eu despre putze?
lol

#2614 2010-07-01 22:06:17

katami
Platinum member

pokemon a scris:

da, dr pe ele as sti sa le manevrez. asa...ce stiu eu despre putze?
lol

rotfl imi inchipui ca in momentu' in care ai un copchil nici n-ai vazut cum arata una  visslar

#2615 2010-07-01 22:08:26

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

so, in afara daca intrebati un medic de decalotat numa nu va intreaba ce e aia big_smile nu e necesara decalotarea decat la noi se pare...atata timp cat nu e rosu, nu e semn de inflamatie si/sau infectie nu e necesar sa se umble la penis nici in apa nici sub apa nici mama nici tata nici pediatrul. ce se aduna alb e smegma care ajuta la lubrifiere. cu cat o indepartati mai mult cu atat o sa se irite mai tare. pana la 4-5 ani se va decalota singur. doar daca apar probleme mergeti la dr altfel lasati-i cucu in pace big_smile spalati cat se vede cat se poate si atat.

kata ci probleme sunt la fetite bre?

Ultima oara a fost editat de o'hara (2010-07-01 22:09:14)

mami de minuni hjarta

#2616 2010-07-01 22:08:44

pokemon
Diamond member

pai tu...eu nu stiu sa manevrez putele lu' fi-miu. cu a lu' ta-su vad eu cum ma descurc. si apoi...ta-su are gura sa spuna daca nu ii place cum o folosesc rotfl2

#2617 2010-07-01 22:11:24

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu nu inteleg ce vorbiti voi aici  lol  Orice ar fi, sa-i faca taica-su, ca el are instrument asemanator  rodnar

Am citit din urma si m-am crucit  cesafac  Cum sa trag eu de putza lu' fi-miu?  roll

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2010-07-01 22:20:16)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2618 2010-07-01 22:16:51

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Si eu as zice ca la fete e mai problematic... nush d c exact, asa pare, sunt mai sensibile big_smile

Deci fara decalotare?? Am mai citit asta.. si am mai citit si ca pana la un an e oj fimoza...

Rux, acum 30 de ani, varul meu a facut fimoza... CICA din cauza ca nu s-a facut k lumea decalotarea si l-au operat grater ; pe de alta parte, fratele meu n-a fost "tras de putza" si n-a avut nik... ; sotul meu a fost operat de fimoza TOT din cauza decalotarii aiurea deci............... nush ce sa mai zic.

Fetelor, m-am mai linistit putin pusspusspuss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2619 2010-07-01 22:23:19

katami
Platinum member

o'hara a scris:

kata ci probleme sunt la fetite bre?

am sa-ti arat o data pe mess cum arata un caca de-al lui cris "in tinerete".... dintr-ala care se imprastia si curgea, iesea din pampers, pantaloni etc. nu vreau sa-mi inchipui cum spalam o fetita de asa ceva fara sa se umple de infectii neutral (fata colegei mele de salon din maternitate face exact la fel si e trecuta prin infectii urinare cu antibiotice dure... ).

eu repet, cand am nascut eram varza in ceea ce priveste copiii. uitasem, cred, ca din maternitate iesi nu numa cu nasterea la catastif, ci si cu un bebe rotfl2 (pampersii mei zaceau in garderoba cand io m-am dus sa nasc, noroc cu sotzoiu', l-a trimis moasa dupa ei dumbom ). asa ca am facut muuulte prostii.... iar acu incerc sa recuperez. am crezut muuult prea mult pe pediatra... si la asta cu decalotatu'... si la alaptatu la min 2 ore distanta intre mese...fac si eu ca flower, scriu o lista de chestii de care imi pare rau si i-o dau lu fiu-meu sa o citeasca mai tarziu.

acu habar n-am macar daca mandretea lu ficioru se decaloteaza de tot sau doar partial... habar n-am cat de mare e o putza de copil lol

poke... poi crezi ca un bebe nu stie sa se faca... AUZIT? lol daca nu-i place? lol

#2620 2010-07-01 23:15:17

pokemon
Diamond member

kata, u're right lol da' tot fata vreau  al9leacer

Ultima oara a fost editat de pokemon (2010-07-01 23:15:41)

#2621 2010-07-02 07:25:53

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Plus de asta, baietii sunt mai usor de crescut big_smile - sunt mancaciosi, cacaciosi, cand cresc nu-s asa mofturosi/pretentiosi/capriciosi smile , dar............ si eu as vrea si o fetita big_smile

Kata, si eu am fost prastie in ceea ce priveste bebeii.... imi aduc i acum aminte ce intrebari stupide puneam : "dna dr, de cate ori/sapt am voie sa-i dai unghiile?" ; deci nu pot sa cred ca am putut sa intreb asa ceva rotfl2 ; ca sa nu mai zic ca pampers-ul il puneam invers... cu sus-ul in jos si cu fatza-n spate rotfl, pana a venit pediatra in vizita, la 2 zile dupa ce am aj acasa si m-a luminat chicot

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2622 2010-07-02 08:24:08

katami
Platinum member

rotfl2 aoleu, crissy...

eu la primu pampers schimbat in spital am chemat asistenta de pe tura rotfl2 da dup-aia am bagat bine la cap tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.