homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-141

#2661 2010-07-04 00:30:36

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

petru doarme noaptea de la 9-10 pana la 8 somn continuu si in timpul zilei de la 12 la 2-3 si seara de la 6-7 cam o ora...

#2662 2010-07-04 09:20:59

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Aha, deci 2 somnuri lungi si unul scurt... ; faza e ca dak stam in casa, doarme 2 ore la pranz, iar dak il scot in parc, doarme 30 min... deci nu-l mai duc in parc?? sad Of, grea meserie tongue

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2663 2010-07-04 11:24:07

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

crssy, scoate-l, bre, afara... ce daca nu doarme?

fleur, eu prefer unul ca al meu decat 2 cuminti ca ai tai... da' 2 big_smile te admir f mult, eu nush cum m-as fi descurcat cu 2 deodata lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2664 2010-07-04 12:55:01

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Kata, eu nu patesc asa cu Vlad, Cris al tau e smecher si se prinde smile

Vlad al meu doarme toata nopatea pe burtica si isi muta singur capul cum are chef. Stau foarte linistita ca stiu ca nu pateste nimic. Am incercat mai demult sa-i pun paturica pe fata sa vad ce face si a inceput sa se zbata pana a dat-o jos dupa fata. Am facut asta de mai mulue ori si de fiacare data a dat-o jos.

#2665 2010-07-04 15:46:31

krisgeorgi
New member
Inregistrat: 2008-08-29

buna fetele.foloseste cineva lapte praf lactana de la topfer?eu i-am luat lu ffimea ca fulga nu prea mai avea lapte si m-am hot sa ii dau supliment.l-a tolerat din prima clipa si n-am mai avut probleme cu kakutza,are nu stiu bifidus in el.ii mai dau si la tatika dar din pacate dupa multe ore se mai aduna lapte suficient asa ca i-am pastrat la tataik masa de la 4 dimineata,de la 7-8 dimineata si pe la pranz ii mai dau un pic plus completare.daca mai am sa-i dau macar asa luna asta,pana implineste 3 luni as fi multumita.oricum de cand i-am bagat supliment fata mea doarme mai bine mai ales noaptea de la 10 juma pana la 3-4 dimineata.suzeta nici a mea nu o vrea deloc desi doct ma tot bate la cap cu ea,daca n-o vrea n-o oblig.vaccinul de la doua luni infarix hexa ne-a costat 240 de lei.voi cat ati dat si sunt curioasa daca cel care era din grila gratuita a mai fost gratuit.asta hexa era din grila alternativa deci oricum se platea dar e foarte bun.contine doar antihep B in plus dar o fi si-n rest bun ca fata n-a avut nicio problema.de curiozitate de ce luati temperatura la bebei?adik o luati asa ca sa fiti sigure sau cand vi se par calduti?recunosc am citit ceva de chestia asta dar fugitiv.eu o verific cu buzele pe frunte si daca asa mi se pare ca frige o verific cu termometru dar deocamdata nu am avut probleme desi am iesit afara si pe vant.

Ultima oara a fost editat de krisgeorgi (2010-07-04 15:48:48)

Publicitate

loading...

#2666 2010-07-04 15:52:42

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

tudor seara la 9 adoarme brusc pana la 4:30-5 dim , apoi dupa fiecare masa ( 9;12;16)  mai doarme cate o ora...in rest se joaca , urla , se cearta cu toata lumea, etc.....pana acum nu si-a modificat comportamentul ( asa era si la inceput) dar mai tarziu om vedea

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2667 2010-07-04 16:49:29

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Daniela este de la dinti. Asa cum mi-a explicat pediatrul, durerile, agitatia etc pot sa apara cu mult timp inainte de a-i iesi dintii.
Nu cred ca este de la mazare.  I-am dat si eu lui Carol si am citit peste tot ca se da piure de mazare printre primele mancaruri ale copilului...nu cred ca ar fi atat de recomandat daca ar fi cauzat atatea probleme.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2010-07-04 17:25:19)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2668 2010-07-04 21:10:26

katami
Platinum member

azi cris a dormit la pranz fix 2 ore... in rest a stat treaz non stop  de la 7. a adormit la 8 jum dupa o criza de colici sad la aproape 6 luni grater

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2669 2010-07-04 22:39:38

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

kata tu m-ai innebunit cu colicii lui cris.....speram sa treaca si sa auzim si de  bune....

cred ca marti si miercuri Gab a plans de la mazare ca-l durea burtica dar agitatia tre sa fie de la gingiile umflate....acum astept sa-i vina somnul de frumusete ca lu' mami ii pica ochii in gurita....l-am lasat la portia de chiuit si ma duc sa-l iau la tocait

fetelor eu cred ca mai am nitel si pierd lapticul.....am stors dimineata pe san nemancat de la ora 7 am, la ore 9.30 am abia 60 ml.....trasi si aia din greu.....si apoi parca era sanul vid....plus ca am observat ca de vreo cateva zile sunt mult mai moi ca de obicei.....

o fi de la faptul ca fecioru suge doar 5 minute si gata ? sa ma pun si eu pe ceaiuri rotfl ? ca sa-l bag de acuma la lapte praf nu ma indur....

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#2670 2010-07-04 22:59:18

katami
Platinum member

daniele, baga ceai de chimen si un sutien mai stramtut... si SOMN. ai sa vezi ca revine.  daca pana acu ai avut lapte sa-l alaptezi exclusiv... ma indoiesc ca dispare asa, peste noapte. ai incredere.

#2671 2010-07-05 00:53:05

daniele_co
Full member

pai si de unde sa cumpar eu ceai de chimen aci?  nici nu stiu cum naiba se spune in franceza.....am vazut la farmacie niste pastile pt laptic dar sa bag chestii din astea in mine.....

It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !

#2672 2010-07-05 02:49:03

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

daniele_co a scris:

pai si de unde sa cumpar eu ceai de chimen aci?  nici nu stiu cum naiba se spune in franceza.....am vazut la farmacie niste pastile pt laptic dar sa bag chestii din astea in mine.....

Daniela, voi aveti bulk burn acolo? Magazin unde au mii de seminte, fructe uscate etc? Acolo gasesti chimen (caraway in engleza, carvi in franceza). La o cana de 250 ml apa pui una-doua lingurite (fierbi apa si cand este in clocot pui seminte, iei de pe foc si lasi la infuzat 20 minute. Strecori si bei cald-fierbinte caci daca se raceste nu mai are gust bun).
Sau te duci la Costco si dai 10 dolari si iei 24 doze de bere fara alcool si bei din asta ca functioneaza smile

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2673 2010-07-05 04:57:24

daniele_co
Full member

flower bere am tot baut, cred c-o dau pe ceai de chimen...da o fi bun de ceva? eu va spun sincer ca nu mai am laptic mult.....o mai duc eu asa dar nu voi avea cum sa-i storc cand incep scl si nici nu ma indur sa-l bag pe lapte praf....in seara asta daca am scos 20 ml de la un san pe care la fel nu-l mancase de cateva ore.....nu stiu ce sa ma fac....dupa baita i-am dat 70 ml laptic in biberon + san un pic si imi doarme de la 9 pm..(acum este 21.53)..iar el cand sugea dupa jumate de ora era treaz si iara eram cu tzatzi in gura....inseamna ca ori nu sugea mult si nu se satura, ori n-aveam lapte suficient......bai ce ghinion pe capu' meu si eu care radeam de voi  dumbom  ...n'a ca m-a batut Dumnezeu... box  punish

disperat  maine cred ca ma duc sa caut chimen....ce-am sa fac, o incerc si p-asta....si o sa incerc sa-mi fac mai multe provizii de latic pt maine sa vad daca adoarme doar cu biberonul....eu zic ca daca as mai fi svut laptic in biberon in seara asta imi adormea, ca era deja pe jumate, da tre sa ma conving eu .....incep experimentele de-acuma ca acusica ma duc la scl  bang

#2674 2010-07-05 07:57:39

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

cel mai bun stimulator al lactatiei este  suptul copilului;asta mi-au spus-o  mamici care au alaptat pana la un an jumate-doi ani,dar nu le-am ascultat. Eu am inceput sa folosesc pompa pentru ca imi facuse niste rani de ma durea pana in creier cand sugea.Dupa ce s-au vindecat ranile  nu a mai vrut sa suga de la san,era mult mai usor cu biberonul.Asa ca am continuat cu pompa,dar laptele era din ce in ce mai putin,cu toate ca luam pastile pentru stimularea lactatiei,beam muuuulta apa si un litru de lapte pe zi,ca asa imi zisese pediatra. Am incercat si cu ceai de chimen si anason,dar nu ii suportam gustul  acklad Faza cu berea e un mit,am citit asta in multe carti.

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#2675 2010-07-05 09:40:00

katami
Platinum member

exact, daniele, rozik are dreptate... nu pricep de ce te mulgi in loc sa-l pui pe gab la tzatza... si sa-l lasi acolo sa stea cat are chef (NU 10-20 min, cum mai zic unii pediatri).

faza cu berea nu e chiar mit... berea are hormoni feminini (detalii nu stiu, da e ceva)... inclusiv energetic, in acupunctura, berea si lactatia au aceeasi energie smile

#2676 2010-07-05 14:20:30

krisgeorgi
New member
Inregistrat: 2008-08-29

am si eu o intrebare.abia am bagat fata pe lapte praf si-i mai dau si tatik.problema este ca suge la tatika apoi incepe sa planga si-i dau supliment cu biberonul numa ca nu-l mai vrea imdeiat ci dupa vreo ora.intrebarea mea era daca are ceva sa pun laptele in frigider si sa-l incalzesc cand vrea peste o ora?sincer e foarte scump laptele si nu prea pot sa arunc asa ori de cate ori are ea mofturi.tatika cred ca se cam duce si o s-o bag exclusiv pe lapte praf.macar asa ii pot tine un program pt ca o sa vad exact cate suge.

#2677 2010-07-05 14:22:35

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

e ok sa il tii la frigi si sa il reancalzesti. nu stiu totusi cat timp poti sa il tii la frigi, ca are si asta o limita. daca e vb doar de o ora e OK.

Rozik silicoanele protejeaza sanul.... poate incerci asa .

Ultima oara a fost editat de tomina (2010-07-05 14:24:54)

iubesc+Camelia+Matei

#2678 2010-07-05 14:32:27

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

krisgeorgi a scris:

am si eu o intrebare.abia am bagat fata pe lapte praf si-i mai dau si tatik.problema este ca suge la tatika apoi incepe sa planga si-i dau supliment cu biberonul numa ca nu-l mai vrea imdeiat ci dupa vreo ora.intrebarea mea era daca are ceva sa pun laptele in frigider si sa-l incalzesc cand vrea peste o ora?sincer e foarte scump laptele si nu prea pot sa arunc asa ori de cate ori are ea mofturi.tatika cred ca se cam duce si o s-o bag exclusiv pe lapte praf.macar asa ii pot tine un program pt ca o sa vad exact cate suge.

Nu, nu e ok.

Poti sa fierbi apa si sa pui in biberon iar laptele praf sa il tii separat intr-un borcanel ceva.
Atunci cand ii este foame, adaugi laptele praf peste apa si il dai imediat.
Nu este indicat sa il tii in frigider.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2679 2010-07-05 15:05:56

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

tomina a scris:

e ok sa il tii la frigi si sa il reancalzesti. nu stiu totusi cat timp poti sa il tii la frigi, ca are si asta o limita. daca e vb doar de o ora e OK.

Rozik silicoanele protejeaza sanul.... poate incerci asa .

multumesc frumos pentru sfat  puss o sa incerc la urmatorul bebe,ca avem deja 2 ani smile

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.