homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-146

#2756 2010-07-09 14:26:05

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

Carra, cezarette se ia intr-una, nu astepti sa vina menstra. Incepi de azi si se termina folia, nu faci pauza, iei practic in fiecare zi. Primele 7 zile nu isi face efectul, deci tb si prezervativ...mie nu mi-a venit nici un strop de sangerare, lohiile s-au terminat cam la 4 sapt de la nastere, dar au fost f slabe cantitativ, nu m-au deranjat nimic.
Cryss, am tot citit pareri, multa lume s-a plans cu menstratia aiurea in timpul in care lua cezarette. Incerc si eu, sa vad cum ma simt...decat prezervativ,...ca la risc nu merg! smile
Katami, ce veste buna mi-ai dat smile o s-o iau treptat si cu efortul fizic...ma mananca rau de tot si nu pot sta asa, ca o placinta. Ma ajuta si dpdv psihic!
Eu am inceput sa ii dau suzeta lui Oliver, desi cu inima un pic indoita. Nu-mi place ideea, dar am observat ca se linisteste f repede si cand adoarme i-o scot. Altfel, sta si cate 4h treaz pana la urmatoarea masa si plange daca nu e tinut in brate. Parerile sunt impartite, dpdv stomatologic/ortodontic nu e o problema in ziua de azi, dar nu-mi place mie ideea...
A inceput si el sa manance direct de la san, dar nu stiu daca/cand se satura. Am mai scos cu pompa dupa ce a mancat si ii dau si din sticluta, sa imi dau seama cand e satul. Altfel, mananca, adoarme, eu cred ca e satul si cand vreau sa-l pun in patut face ochii maaaaaari...si o luam de la capat! Intr-o zi am stat tot asa, vreo 4h in ritmul asta...nu pot sta toata ziua cu tzatzele in aer lol Voi cum faceti?

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#2757 2010-07-09 15:33:32

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

cum va mai jucati voi cu bebeii vostri...sau cum va jucati la 4 luni???
noi stam pe paturica d ejoaca, ne agatm de jucarii, stam pe burta....incercam sa innaintam ca rama, cantam ( eu...dar cand sunt singura in bloc) rotfl, ne mai uitam pe carti...va dati seama ca asta e cam mult....dar nu mai stiu ce sa facem

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2758 2010-07-09 16:04:38

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

si eu tot  cu tzatzele in aer stau, desi noi avem abia 5 sapt.
sa vedem acuma. la noi suzi se da la parc atunci cand nu mai tacem de foame, in masina in scaunel si f rar acasa ca acasa o refuzam categoric.
acuma nu mai adoarme decat plimbata prin casa, pina si noaptea dau ocol la patul din dormitor cu ea in brate ca sa adoarma.
mai vedem mai incolo, as vrea sa ii creez un ritual de somn, dar nu prea reusesc.
puss  puss  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2759 2010-07-09 16:10:22

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Citesc cum adormiti voi bebeii si am gandesc ce norocoasa sunt eu. Noi cand facem nani picam dintr-o data si gata....fara plans, fara brate si oriunde am fi, carut, scaunel, patut, pat mare smile

#2760 2010-07-09 17:03:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ruxxy, pleaca bre de aici, ca erai gravida enervant de slaba, acu nu fi si mamica enervanta, daaaa? rotfl2

indie, obisnuieste-te cu tzatzele mereu afara... bun venit in club, adica lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#2761 2010-07-09 18:19:51

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

ally_na daca vrei sa incepi, incearca diversificare cu cereale pt bebei....dimineata si seara.....al meu mananca de rupe , pe langa tzatzi care este non-stop....iese f bine afara, nu mai am probleme cu el, si vad ca i se absoarbe fierul in organism ....asta ma bucura f mult smile

cat despre tzatze afara, o sansa ca sunt prinse de corp ca ar fugi cu ele, mai nou se ridica i fundulet si le prinde cu mana, le duce la gura....s noaptea spre dimineata ma trage de bluza ca sa-i dau si nu se lasa pana nu o ia rotfl2

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#2762 2010-07-09 18:40:39

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Camy, supa se da la 14-16, nu e problema;

Ally, e f bine cum va jucati voi tummenupp

Carra, ce ritual la 5 sapt?... Dak asa e bebele si rvea leganat n-ai ce-i face, asa o s-o tii pana la 1 an si ceva, trust me big_smile

Rux, asa era si David in primele 2 luni lol ; bine, ca plangea de rupea ziua, pana la 3 luni si ceva, e partea a doua.. dar seara se culca singur; acum adormim in scoica... happydance sper sa il adorm asa si la mare, pe plaja lol

Daniele, asa imi face si mie.. in parc stau cu el e banca, trece lumea si se uita la el si el ma trage de bluza si se baga cu capul intre sani rotfl2 ditamai baietoiu... rushine... rotfl

Ally, cerealele sunt indicate de la 4 luni incolo, incepi cu o masura la ultima masa si una la masa de dimineata; dupa o sapt poti sa ii dai cate 2 masuri, dak vezi ca e totul ok si nu se constipa.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2763 2010-07-09 18:57:32

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

ok, si ce cereale imi recomandati?

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2764 2010-07-09 20:25:37

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

mamici ma ajutati si pe mine?! cu ce se imbraca nou nascutul? am constatat ca am destule body-uri cu maneca scurta si am fost sfatuita ca nu sunt bune ca trebuie so infofolesc.. big_smile in august cu ce so imbrac?

Daria Ioana - 06.08.2010

#2765 2010-07-09 20:31:44

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Cine ti-a spus sa o infofolesti?
Daca e aer conditionat in spital, iti trebuiesc body-uri cu maneca lunca si "picioare" .
Sau un body scurt cu maneca lunca si o pereche de pantaloni.
Si cu siguranta iti trebuiesc manusi sa nu se zgarie si o paturica subtire.
Atat smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2766 2010-07-09 20:34:23

sanca
Hero member

la spital mi-o imbraca ei.. nu am voie sa duc eu nimic. dilema mea e ca nu stiu ce sa pregatesc sa ne aduca taticul la spital pt a veni acasa si daca acasa pot folosi body-urile cu maneca scurta. viitoarea nasa a feititei mi-a tinut teoria cu infofolitul si bineinteles soacra care mi-a adus si saculet de dormit sa o culc in ala de cum o aduc acasa

Daria Ioana - 06.08.2010

#2767 2010-07-09 22:34:00

katami
Platinum member

poi sanca... gandeste logic: copilu' ala a stat in burta la 37 de grade, nu? are nevoie de o faza scurta de adaptare... in care n-o tii chiar la pielea goala la 25 de grade.

dar asta NU inseamna infofolit... si sac de dormit vara? yikes no way!! eu as pune body cu maneca lunga si pantaloni lungi. iar daca prinzi cumva calduri de alea maaari si ai 30 de grade in casa... in 2 zile maxim te treci pe maneci scurte si sosetute.

ally, da tie pediatra nu-ti zice cu ce sa incepi etc?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2768 2010-07-09 23:01:44

rruxxy
Platinum member

Sanca, cum sa infofolesti copilul in august? Imbrac-o cu body cu maneca scurta ca este foarte bine.

Hai Kata nu te supara chicot daca e cuminte copilul ce sa fac? tongue

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-07-09 23:02:45)

#2769 2010-07-09 23:11:52

katami
Platinum member

rruxxy a scris:

pai sa nu ne zici noua! rotfl2

#2770 2010-07-10 01:11:25

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Sanca, si eu zic la fel, body cu maneca lunga pt inceput + pantalonasi. Acu depinde si de vreme.
Sacul de dormit e f practic, si noi folosim, am unul subtire de vara si nu se dezveleste noaptea. Sfatul pe care l-am primit a fost sa-l iau un pic mai mare, pt cand incepe sa dea din picioare...ca sa aibe loc, ca altfel se enerveaza. Plus ca e mai practic asa, il foloseste mai mult timp!
Dar pt iesit din spital, poti folosi o paturica subtire.

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#2771 2010-07-10 05:20:40

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

Sanca te poti orienta dupa vreme.....dupa mine, serios, daca sunt peste 20-22 grade (sa nu uitam ca-i august) o poti tine intr-un costumas (nu stiu cum se cheama in romania si daca exista) sunt ca si body-urile dar cu pantalonas scurt.....sau pana la genunchi....sa spunem ca o pijama cu maneca si pantalon scurt.... sunt f practice....si apoi te orientezi dupa fetita....iti vei da seama daca ii este cald sau nu, sa o controlezi mereu la ceafa....si evident sosetele.....daca e cald, eu zic sa nu-i dai pantalon lung decat daca-i f subtire din coton....si un body....si in cel mai rau caz, pune in bagaj, si cu manica lunga daca o fi frigut si cu manica scurt daca-i cald....te orientezi in ziua de iesire...si poti sa ai un scutelec tot din coton (bumbac)....eu zic ca nu-i nevoie de manusi...dupa mine mai tare va transpira.....

Ally_na....eu ii dau cereale de orez de la Nestle, si cereale de ovaz de la Heintz ..(dimineata si seara, initial, dar unori mai saream masa de seara daca nu eram acasa)....am inceput cu cate 1 lingurita de cereale facute cu lapticul meu (ai prepararea pe cutie), si i-am dat o sapt  (asta pt ca nu am avut celelate cereale in casa)....dupa ce i-am introdus si ovazul, a 2-a zi i le-am amestecat....acum asa le mananca si sunt f incantata...fierul i se absoarbe bine in organism, de constipat nu s-a constipat deloc, din contra mi-a facut cacuta in fiecare zi, si normal, fara probleme....noi miercuri facem 6 luni asa ca o sa i le amestec si cu legume sau fructe....

Ultima oara a fost editat de daniele_co (2010-07-10 05:21:51)

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#2772 2010-07-10 08:53:24

sanca
Hero member

multumesc mamici!  kram
sacul nostru de dormit este din ala grooos tare. la iarna o sa il folosim acum nu o sa o chinui. probabil de la spital o aducem in body cu maneca lunga si pantalonasi si acasa vedem cum e.. am in casa cam 26-27 de grade in fctie de cat de cald e afara.. o sa ii dau si maneca scurta sa incercam. daca seamana pe taica-so o fi de aia de merge in maneca scurta si iarna  chicot

Daria Ioana - 06.08.2010

#2773 2010-07-10 09:40:52

rruxxy
Platinum member

katami a scris:

rruxxy a scris:

pai sa nu ne zici noua! rotfl2

lol

Si eu am primit un sac de dormit pentru Vlad dar in niciun caz nu l-am bagat acum in el sa-l coc.....e bun la iarna ca e destul de mare.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-07-10 09:42:40)

#2774 2010-07-10 10:33:07

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Eu cand am adus-o pe Anastasia acasa, am adus-o in body scurt si am avut o paturica f subtire.
Gandeste-te ca o sa fie extrem de cald in august.

Acasa, o sa iti dai tu seama cum o sa o imbrcai. eu am tinut-o numain body cu maneca scurta si i-am pus sosetute in picioare.

Oricum, o sa iti dai seama ce ii trebuie puiului tau  puss

Aaaa, si eu am cumparat saculet de dormit pt iarna si nu a stat Anastasia mea in el nici macar 5 minute, asa ca nu stiu daca o sa il folositi lol

Ultima oara a fost editat de love_t (2010-07-10 10:34:03)

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.