Discutii de tot felul intre mamici si burtici-61
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici
mie nici cu apa nu imi e prea clar.. pai ori te duci la baie ca nah ... curge... ori dai cat poti de tare fuga la bagaj??? mamaaa...moooor de frica.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
pai depinde fetelor. mi-e la curs mi s-a spus ca apa poate sa nu se rupa deodata. poate sa se fisureze doar membranele si sa curga cate putin in mai multe zile. asa ca daca vedeti protej slipul ud mai mult decat o simpla secretie, e posibil sa se fi fisurat membranele. sau se poate ca apa sa se declanseze multa deodata si atunci e de dus la spital. dar nu musai imediat. mi s-a spus ca dupa ce se rupe apa, poate dura si o zi sau doua pana nasti. asa ca daca se rupe apa, eu am sa fac un dusulet, ma pregatesc, imi finalizez bagajul si apoi la spital.
cu dopul, el se poate elimina cate putin pe parcursul mai multor zile sau poate cade tot deodata. putem sa il vedem pe slip, sau putem sa nu il vedem , sa cada in wc cum a zis Camy. la dop e alta faza. poate sa cada si sa nastem si dupa o sapt.
eu de la curs am invatat ca ter sa merg la spital in faza de travaliu 5-1-1/ adica contractiile sa fie la 5 minute, fiec contractie sa dureze 1 min si asta sa se intample cel putin o ora.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-02 15:50:40)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
haideti mai fetelor, ce sunteti asa fricoase, doar au nascut miliarde de femei inaintea noastra.....
ne descurcam noi pana la urma, dor suntem femei ce naiba
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2010-03-02 15:58:30)
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
multumim mult alina. f utile informatiile. tu parca ai intrat deja in prenatal, nu?
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-03-02 16:05:03)
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Alina, dak pleci in faza aia de acasa, iti garantez ca vei naste PE DRUM! Pe mine asa m-a apucat asa la 18 si la 20.30 deja am inceput sa imping... plus ca ai dureri mari cand contractiile sunt deja la 5 min; eu stiu ca tre sa pleci de acasa cand ai contractii regulate si dureroase la 10 min.
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- Alina Elena
- Insomniac member
Criss eu stau langa spital. imi permit sa plec atunci.
a si iti dai seama ca atunci cand ma apuca contractiile nu mai tin eu cont de teorie. daca sunt contractii dureroase plec. cam la 10 minute zic si eu. eu ziceam ce a zis la curs. dar nu cred ca am rabdare sa stau acasa pana se fac la 5 min. ideea e ca acasa e mai bine sa petreci acest travaliu activ, cum se numeste, pana la contractiil;e de la 5 min. ai pe cineva drag langa tine, si poti face una alta ce nu poti la spital.
da carra eu sunt in prenatal. de pe 22 febr. dar am fost si 2 sapt in medical. ma saturasem de scoala
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-02 18:07:30)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- Alina Elena
- Insomniac member
Criss ia povesteste tu un pic cum a decurs la tine travaliu? ca sa stiu si eu. a durut? cat de tare? ai urlat? ce ai facut in timpul contractiilor? cat au durat? dupa cat timp ai nascut? tot. ca ma intereseaza. ai facut epidurala? epiziotomie? te rog. cand ai timp. stiu ca ai zis cate ceva la inceput , dar nu mai stiu
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-02 18:34:46)
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Dopul poa' sa cada tot sau doar o parte... e relativa treaba; cica vezi o secretie gelatinoasa si maronie pe chilot; eu n-am vz nik de genul asta...; cel mai relevant semn e dat de contractii DUREROASE SI REGULATE.
Alina, la 17.30 am auzit si simtit un POC in burtica, mai jos de buric. A inceput sa curga apa si au inceput si contractii dureroase la 4-5 min; dureroase = abia mai puteam vorbi. Dr a constatat : dilatatie 3; am suportat durerile INFERNALE pana la dilatatie 6 cand mi-au facut epidurala; dupa epidurala n-am mai simtit nik; pana la epidurala ma durea asa de tare incat ma sfrsea, nu mai aveam aer, ma lua cu lesin; iti dai seama sa fi mers fara epidurala pana la dilatatie 10 cum ar fi fost? Nu vreau sa ma gandesc ; la 20.30 am inceput sa imping, la 20.55 gata bebele ; concluzia : data viitoare nasc tot naturel+epidurala ; durerile sunt mari, dar trec... scopul scuza mijloacele
In timpul contractiilor, am stat singura intr-un salon, eu cu durerile mele si cu vaicareli cu tot, nu urlete mi-era rusine ; asa ca am facut din patul ala, sac de box ; trebuia sa ma descarc cumva ; simteam nevoia sa stau in fund, nu intinsa. Imi era sete, am baut cre ca 2 l de apa in 2 h; ma rog, imi tremura mana si vreo 3 pahare le-am dat pe jos ; am stat singura in salon pana la dilatatie 6, cand au venit sa-mi faca epidurala.
Epiziotomie vreo 2 cm... dupa 9 zile de chin, durerea a disparut 97%; sunt ca o virginica greu de patruns, dar o rezolvam si pe asta ; nu doare, nu ustura acum, doar simt ca ma tzine ceva acolo.
Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2010-03-02 19:30:38)
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- SoareleMeu
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-16
eu nu am deosebit noaptea de zi cam 3 luni....puneam la spalat pe la 3 dimineata ca si cand era mijlocul zilei... Dar dupa 4 luni a inceput printisorul meu sa doarma si nici cand i-au iesit dintii nu s-a mai trezit .... mai avea o masa in mijlocul noptii ca nu putea sa stea fara laptic...dar de la 1 an doarme dus toata noaptea.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- corneliabuc.
- Hero member
- Inregistrat: 2006-08-28
v-am zis eu ca pe fiica-mea o fac vedeta si o sa mai auziti de ea? Aptitudinile copilului tau in functie de zodie In Copii 1-5 ani Anunturi google Expert Solutions SRL Unic distribuitor Q-See in RomaniaSupraveghere Video, DVR, Amprenta.. www.expert-solutions.roAnunturi google
Aptitudinile copilului tau in functie de zodie
Astrele iti dezvaluie ce aptitudini are copilul tau, in ce domeniu este inzestrat. Ca parinte, incurajeaza dezvoltarea potentialului nativ al copilului tau.
COPILUL DIN ZODIA BERBEC
Copilul din zodia Berbec este influentat de planeta Marte si are certe aptitudini sportive. Deja de la varsta de 4 anisori puteti sa dati copilasul dumneavoastra la un club sa practice un sport, gimnastica pentru fetite, arte martiale pentru baietei de exemplu este potrivit. Acest copil are nevoie de multa miscare.
COPILUL DIN ZODIA TAUR
Copilul din zodia Taur este sub influenta planetei Venus si are aptitudini artistice. Fiind semn de pamant insa va prefera tot ceea ce este facut cu mana: va lucra foarte frumos cu plastilina si adora sa deseneze.
COPILUL DIN ZODIA GEMENI
Copilul din zodia Gemeni este sub influenta planetei Mercur si are aptitudini de negociere. Vorbeste foarte mult si prinde repede. Chiar de la varste fragede isi va uimi parintii cat de bine stie sa iasa basma curata si sa negocieze. Un viitor afacerist? Poate...
COPILUL DIN ZODIA RAC
Copilul din zodia Rac este sub influenta Lunii si are o imaginatie bogata. Cand este mic, acest copil inventeaza multe povesti. Nu ii inhibati creativitatea, deoarece atunci cand va fi mare, va poate surprinde cu poezii sau proza de o calitatea deosebita. Va fi foarte bun la literatura, daca lasati sa exploreze lumea sa imaginara.
COPILUL DIN ZODIA LEU Copilul din zodia Leu este sub influenta Soarelui si are aptitudini scenice. Aveti curajul sa va duceti copilul la preselectii pentru tinere talente. Amenajati acasa o mica scena, unde poate sa prezinte ceea ce ii trece prin cap pentru a-si impresiona publicul (parintii si bunicii).
COPILUL DIN ZODIA FECIOARA
Copilul din zodia Fecioara este sub influenta lui Mercur si are inclinatii spre matematica si tehnica. Atunci cand este mic ii place sa desfaca totul, sa analizeze cum functioneaza. Va cere sa ii aratati mereu cum se face un anumit lucru. Aveti rabdare sa ii oferiti explicatii logice.
COPILUL DIN ZODIA BALANTA
Copilul din zodia Balanta este nascut sub influenta lui Venus, planeta frumusetii si are inclinatii catre muzica si dans. Va canta mult si are talent la dans. De la 4 anisori este indicat sa le trimiteti atat pe fetite cat si pe baietei la dans.
COPILUL DIN ZODIA SCORPION
Copilul din zodia Scorpion este nascut sub influenta lui Marte si al misteriosului Pluto. Talentul acestui copil este acela de a descoperi informatiile secrete. Ca parinti, va veti da adesea mult mai tarziu seama ca a inteles si lucrurile pe care le-ati ascuns si ca in mod curent a ?cercetat? printre lucrurile adultilor. La varsta adulta isi poate pune talentul in aplicare in domenii ca psihanaliza sau politie.
COPILUL DIN ZODIA SAGETATOR
Copilul din zodia Sagetator este nascut sub influenta lui Jupiter si are aptitudini reale pentru a preda. Veti observa ca inca de mic va tine ?discurs? papusilor, prietenilor imaginari sau prietenilor de joaca. Iar in fata parintilor, isi exprima parerea fara cea mai mica ezitare. Ocupati-va de dezvoltarea inteligentei acestui copil cat mai mult si veti avea parte numai de bucurii.
COPILUL DIN ZODIA CAPRICORN
Copilul din zodia Capricorn este nascut sub influenta lui Saturn si are aptitudini organizatorice. Veti observa ca ii place sa isi aranjeze jucariile intr-o ?ordine? personala, sa construiasca, sa insire. In plus, o sa incerce sa dea ordine si parintilor. Lasa-ti acest copil sa isi organizeze spatiul personal, dar nu permiteti sa faca pe seful cu voi. Va trebuie sa astepte sa isi termine facultatea, pana sa isi poate exercita talentul nativ de manager.
COPILUL DIN ZODIA VARSATOR
Copilul din zodia Varsator este nascut sub influenta lui Saturn si Uranus si are abilitatea de a-si face foarte usor prieteni. Inteligenta sa emotionala este foarte mare. Pe acest copil trebuie sa il integrati de mic in grupuri. Cand va fi mare, va putea beneficia enorm de abilitatea de a se intelege cu orice tip de persoane si de a intelege psihologia umana. In nici un caz, nu va lasati copilul sa se joace singur. Faceti sacrificiul de a va imprieteni cu alti parinti care au copii de varsta copilului dumneavoastra.
COPILUL DIN ZODIA PESTI
Copilul din zodia Pesti este un copil sensibil si interiorizat. Are aptitudini spre literatura si arte. Cititi multe povesti copilului si desenati impreuna, cantati diverse piese muzicale. Este un copil mai retras, de aceea nu il fortati sa isi arate talentul in fata strainilor, caci puteti sa il inhibati si nu este bine. Pe masura ce creste va fi tot mai increzator.
- Alina Elena
- Insomniac member
Neata.
Criss si Kata merci pt informatii.
Kata e posibil sa fi inteles eu gresit. sau cred ca era vb de un travaliu de o zi, dupa ce s-a rupt apa. in fine.
Eu fac pe curajoasa si vreau sa nasc natural, dar cand aud de dureri infernale. vai. nu stiu cat o sa le suport. tre sa intreb aici la noi la spital, ca nici nu stiu daca se face epidurala. mi se pare ca astia nu fac asa ceva. ori nasti natural natural, ori cu cezariana cu anestezie de la mijloc in jos.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-03 07:48:44)
- carra_verona
- Insomniac member
alina tu la morfo de trim III ai mai fost? stiam ca se face in jur de 32 sapt. eu ma duc sapt viitoare la medic si sper sa ma trimita. nu l-am mai vazut pe bebe de la 22 de sapt si imi e doar de ea.
- Alina Elena
- Insomniac member
Carra nu am mai fost. mi-a facut doar eco normal si atat. trebuia sa merg tot la iasi pt morfo de trim 3. dar nu m-am mai dus. Cu Dumnezeu inainte. sper sa fie totul ok. am prietene care nu au mai facut atatea teste si morfo. si bebe e ok. nu au facut ncii dublu , nici triplu.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-03 10:40:30)
- carra_verona
- Insomniac member
da, si eu stiu persoane care nu au facut atitea teste si bebe e mai bine decat la altele care au facut 'n' teste. vitamine mai iei?
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Mie mi-a zis doctorita mea ca nu mai e nevoie sa merg la morfo de trim III pentru ca bebe se dezvolta foarte bine. Eu una am ales sa nu mai dau alte milioane doar ca sa fac un 4D atata timp cat nu e nevoie. Fac eco normala la cabinet la ea si gata.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|