|
Nu esti logat.
Discutii de tot felul intre mamici si burtici-63#1179 2010-03-05 23:08:25
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticimie dr mi-a zis la controlu de 6 sapt "sa stii ca tu impingeai ff bine, da daca iti ziceam atunci, nu mai faceam nimic cu tine" si la mine cam tot vreo jum de ora cred ca a tinut.. am stat in sala o ora, cu tot cu plimbari ca sa coboare si cu tot cu cusut... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #1181 2010-03-06 00:18:08
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticicum faci cand... esti constipata eu credeam ca tre sa strang ca si cum as suge burta... si peste contractiile de la mama natura asta DOARE. dupa ce m-am prins, a mers destul de bine. dar pana atunci am incasat si eu un cot de moasa in burta si i-am zis dr ca mi-ar fi prins un cuvant bun ATUNCI, nu dupa Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #1182 2010-03-06 00:44:23
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticicum sa strangi ca si cum ai suge burta?????Cred ca mai mult il dadeai inapoi asa .Mie mi-a zis dr ca daca simt ca imi vine sa fac kk inseamna ca imping cum trebuie.Dar daca nu era moasa sa ma apese pe burta nu cred ca eram in stare sa nasc. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #1183 2010-03-06 14:32:43
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticinu, strangeam doar muschii din abdomenul superior... teortetic stiam eu ce-aveam de gand, da' nu prea iesea Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#1184 2010-03-06 17:26:22
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici
Si mie la fel imi spuneau:impingea ca si cum ai fi constipata. Le explicam ca eu nu am probleme cu constipatia, ca nu stiu ce inseamna . in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #1185 2010-03-06 18:31:09
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticice tare flower ...........eu cu tot cu anestezie, caqre de fapt se mai trecuse ca o primisesem la 1 pm si o mica dosa [e la 5-6 pm.....iar push-ul a fost lde la 7 pm ....am simtit toate contractiile.........dar uiti dupa.....si eu impingeam aiurea.......si durerea rau asa ca fetelor luati aminte de la kata.....impingeti cum trebuie It's so much easier to be happy ! It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing ! It is so much more peaceful ! Offline #1186 2010-03-06 22:25:50
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticihai ma flower, era un fel de-a spune... cum faci cand iesi la buda atunci, na sa fie clasr si pt cele... neconstipate Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #1187 2010-03-07 17:02:44
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticinu credeam sa spun asta vreodata, dar uiti...mi se pare acum o amintire confuza din trecutul indepartat si mai ales cand il vad pe Eduard zambind se estompeaza de tot... Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-03-07 17:02:53) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline #1188 2010-03-07 20:47:53
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticimamici....am si eu 2 - 3 neclaritati....cum ii tineti imbracati pe bebe in casa si lace temperatura...am intrat in polemica cu sotul care il dezbraca si eu il imbrac.... http://picasaweb.google.com/alinna.nita/ are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010 Offline #1189 2010-03-07 21:04:10
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticibagi doua degete la spate, la gat si vezi sa nu fie transpirat sau rece. temperatura corpului se regleaza prin cap, daca ii transpira tare caputul inseamna ca ii e cald. suzeta din prima sau a doua zi, de la spital a primit-o Offline #1190 2010-03-07 21:37:43
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticioricum ar fi sa nu fie cu caciulita in casa, asta a fost pr lucru care mi l-a spus dr mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #1191 2010-03-07 21:37:50
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticinoi un body/o bluza de bumbac la 23-24 de grade. si invelit in scutec de finet cat e in brate sau scutec de finet plus paturica de polar cand e in patut. Ultima oara a fost editat de katami (2010-03-07 21:38:15) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #1192 2010-03-07 22:26:46
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticieu am tot timpul 21-22 de grade(inainte de baie ridic temperatura cu 2-3 grade),niciodata nu i-am pus caciula prin casa(decat o jumatate de ora dupa baie),iar hainute :body maiou,bluza cu maneca lunga ,pantaloni si sosetute.Vara am tinut-o numai cu body si sosetute..Am o prietena care are 26 de grade in camera la bebe si mi se pare extrem de cald acolo,simt ca ma sufoc. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #1193 2010-03-07 22:56:35
cunosc pe cineva care nu i-a dat deloc suzeta bebelusului(are aproape 1 an), pentru ca cica se concentreaza mai bine si e mai atent la lucrurile din jurul lui.... Ultima oara a fost editat de a_d_a (2010-03-07 22:57:03) Offline #1194 2010-03-08 11:21:02
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticineata si la multi ani..dupa o dimineata plina de planset...uite ca a reusit micutul sa se linisteasca ....ofof ce durere ...cu colicii astia http://picasaweb.google.com/alinna.nita/ are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010 Offline #1195 2010-03-08 11:54:51
da? ma bucur, eu auzisem numai de bine despre ele, dar nu le sufar deloc, mi se par ca si cum i-ai pune copilului "dop la gura" mai ales la copii mari, de 2-3 ani... nu-mi plac deloc. nici eu n-am avut si traiesc asa ca mai aman momentul suzeta... poate chiar de tot Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #1196 2010-03-08 11:55:18
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticisi mie mi se pare ca suzeta parca nu-i lasa sa comunice, ei plang, dar uneori mai "vorbesc"...si daca le punem mereu suzeta nu mai spun nimic....eu ii mai dau lui darius, dar ff rar, in caz de extrema urgenta (in parc cand plange f tare si nu se potoleste sau cand le fac papa si plange cu lacrimi) ...in rest il las sa spuna el ce are pe suflet mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #1197 2010-03-08 12:19:54
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burticieu am cam 21 sau21,5 grade(si asa am auzit ca ar fi prea mult) si la baita cam 24...si e imbracat intr-un body cu maneca scurta sau tip maiou plus combinezon sau pantalon si bluzita si atat....caciulita doar dupa baita...cand doarme e invelit cu 2 paturele, ca pilota de la lenjeria lui mi se pare prea groasa...cand iesim afara ii mai dau strampi si inca o bluza si fasul si o caciulita mai groasa....nu mi-a racit deloc si iesim in fiecare zi..am stat si 2 ore afara..... Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-03-08 12:20:05) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|