homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-78

#1464 2010-04-10 17:46:32

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

Fetelor ajutor:
Am sanii moi tare si mi-e frica sa nu raman fara lapte; ce ma sfatuiti sa fac sa mai am lapte?Ce sa mananc? Ce sa beau?
Sunt suparata tare de treaba asta sad

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1465 2010-04-10 23:40:06

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

flower, ceai de chimen... dar tu stiu ca deja stiai de asta.

ceai de fenicul si anason iar e bun...

o bere (nu glumesc)...

Ultima oara a fost editat de katami (2010-04-10 23:40:24)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1466 2010-04-11 00:54:13

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

flower de ce te ingrijorezi ca n-o sa mai ai laptic???? si eu am sanii super moi (flescaiti grater ) fata de cum erau inainte + niste vergeturi (nik vizibil decat la atingere....cred ca de la slabit ) si am laptic.........in orice caz Gab mananca fara probl...........din cate stiam eu cica asa se fac dupa o anumita perioada.........plus ca se poate ca ai pierdut din kg, sigur au scazut si sanii............eu nu am baut (in afara de bere rotfl2 ) si n-am facut nik pana acum pt laptic si credeti-ma ca al meu fecior nu s-a privat de el...........sa nu mai pun ca este destul de grasun si mai ales ca mananca tot la 2-3 h............cand am bafta se face si la 4.dar rar lol (sincer nu m-am gandit ca ar fi din cauza lapticului ca se trezeste asa des ci pur si simplu ca asa este el.........dupa baita, adica pe la 8 pm mananca, doarme vreo ora si apoi iara tre sa-i dau sa pape nitel ca sa poata sa-mi doarma vreo 4 ore.......cred ca este doar un obicei porst si ca asa l-am obisnuit.......apoi in timpul noptii se trezeste ca sa bea vreo 5 min si iara la somnic.....poate ca i-o fi sete si din cauza asta cere des....tre sa vad cu pediatra daca pot sa-i dau si ceai.....)

acum intrebare sau dilema.............mamici ce sa ma fac ca flacaul suge degetul non-stop...........si cica afecteaza dantura............in rau grater......ce sa fac sa-l dezobisnuiesc?????

suzeta nu vrea, i-o mai dau din cand in cand, o tine ce-o tine si o arunca........apoi iara pe deget..i-am mai pus si manusi dar degeaba...le baga cu totul in gura...........si apai am inteles ca nici suzeta n-ar fi buna.......ca poate sa contina nu stiu ce substante in ingrediente + ca si ea de formeaza.....chiar daca pediatrii spun ca nu............

ceva sfaturi aveti si pt o mamica disperata ca mine ?????
multam

Ultima oara a fost editat de daniele_co (2010-04-11 00:56:21)

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#1467 2010-04-11 12:02:04

katami
Platinum member

flower, am uitat sa zic ce mai merge la mine... ia-ti un sutien mai stramt (NU f stramt, aia e metoda de OPRIT laptele). asa mie mi se umplu sanii mai repede

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1468 2010-04-11 13:58:21

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Flower ceai de chimen si anason.
Dar nu e lapte deloc in ei?
de obicei sanii sunt moi de tot cand bebe bea tot laptele si se intaresc cand se incarca, cel putin asa e la mine.

Danielle si al meu sugea degetul si stam mereu sa il scot, suzeta nu o tinea, ii scapa jos. Poate o sa-i treaca. Acum al meu nu mai suge, decat baga degetul il tine putin, il musca si apoi il scoate singur.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Publicitate

loading...

#1469 2010-04-11 17:02:27

flowerpot
Insomniac member

Juli a scris:

de obicei sanii sunt moi de tot cand bebe bea tot laptele si se intaresc cand se incarca, cel putin asa e la mine.

Danielle si al meu sugea degetul si stam mereu sa il scot, suzeta nu o tinea, ii scapa jos. Poate o sa-i treaca. Acum al meu nu mai suge, decat baga degetul il tine putin, il musca si apoi il scoate singur.

Am lapte dar sanii sunt moi si m-am speriat ca raman fara lapte sad. Nu-mi explic de ce sunt moi pt ca in urma cu 4 zile schimbat 2-3 tricouri pe zi ca se udau atat de mult lapte aveam. Am incercat sa tin o dieta dar am mancat chiar mai multa carne, oua (dieta presupune sa nu mai mananci dulciuri, paine, din astea). Parca incet isi mai revin; o sa mai beau ceiuri, sucuri, apa minerala, apa si poate vor fi ca inainte. Eu daca raman fara lapte scot pusca si ma impusc forgetit ;este atat de simplu sa alaptezi decat sa sterilizezi sticlele pt formula.
Multumesc fete pt sfaturi.

p.s Danielle si Carol isi mananca...mainile. Le baga pe amandoua in gura si daca i le scot trage de paturica sa o puna in gurita sau de jucarii. Se apropie momentul dintisorilor de acum...

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2010-04-11 17:04:04)

bebe

#1470 2010-04-11 17:16:43

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

flowerpot a scris:

Juli a scris:

Am lapte dar sanii sunt moi si m-am speriat ca raman fara lapte sad. Nu-mi explic de ce sunt moi pt ca in urma cu 4 zile schimbat 2-3 tricouri pe zi ca se udau atat de mult lapte aveam. Am incercat sa tin o dieta dar am mancat chiar mai multa carne, oua (dieta presupune sa nu mai mananci dulciuri, paine, din astea). Parca incet isi mai revin; o sa mai beau ceiuri, sucuri, apa minerala, apa si poate vor fi ca inainte. Eu daca raman fara lapte scot pusca si ma impusc forgetit ;este atat de simplu sa alaptezi decat sa sterilizezi sticlele pt formula.
Multumesc fete pt sfaturi.

p.s Danielle si Carol isi mananca...mainile. Le baga pe amandoua in gura si daca i le scot trage de paturica sa o puna in gurita sau de jucarii. Se apropie momentul dintisorilor de acum...

eu am avut sanii moi si cat am avut laptic ( acum din ce in ce dispare....de' daca piciul nu a vrut sa traga  grater )........si al meu isi baga mainile in gura cand ii e foame......si la noi chiar nu e cazul de dintisori  chicot

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1471 2010-04-11 19:21:16

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Flower sa-l pui pe bebe mai des la san caci astfel stimulezi lactatia.
Eu de ex acum nu mai m-am muls de o saptamana pt ca mi-a scazut secretia lactata si nu mai am sanii asa tari si plini ca inainte, si e suficinet pt cat suge el. Deci mi s-a regalt probabil la cat suge el. Dar al meu suge dimineata si seara, si uneori la amiaza.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#1472 2010-04-12 15:30:51

flowerpot
Insomniac member

Juli a scris:

Flower sa-l pui pe bebe mai des la san caci astfel stimulezi lactatia.
Eu de ex acum nu mai m-am muls de o saptamana pt ca mi-a scazut secretia lactata si nu mai am sanii asa tari si plini ca inainte, si e suficinet pt cat suge el. Deci mi s-a regalt probabil la cat suge el. Dar al meu suge dimineata si seara, si uneori la amiaza.

Juli, eu o pun la san dar fata intoarce capul sau face ca si cum ar vomita ceea ce inseamna "lasa-ma ca nu vreau acum" smile. Parca-parca s-au mai intarit un pic dar tot stau un pic cu emotii.

Kata nu stiam treaba cu sutienul (daca  este mai mic adio lactatie)...merci ca mi-ai spus.

bebe

#1473 2010-04-12 17:09:57

katami
Platinum member

flower, eu ti-am zis SA FOLOSESTI unul mai mic, la mine stimuleaza productia de lapte.. dar cica legatul piepului ff stramt opreste lactatia. cp smile

#1474 2010-04-12 19:22:10

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

pe puiul meu l'a ajutat baby drink si espumisan smile..ciudat infacolul nu...cu toate ca am inteles ca are in principiu aceeasi compozitie cu espumisanul

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1475 2010-04-13 11:28:28

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Mamici ce ceaiuri pt lactatie ati baut. cand ati inceput sa beti aceste ceaiuri?

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-04-13 11:28:42)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1476 2010-04-13 14:49:23

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

chimen si anason, a doua zi dupa nastere

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#1477 2010-04-14 08:02:19

Alina Elena
Insomniac member

multumesc Samy

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-04-14 08:02:46)

#1478 2010-04-14 17:15:34

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Vrea cineva o pereche de sandalute dragute?
Sunt noi, Anastasia nu a apucat sa le poarte... au o gaurica mica la spate ( cand au pus porcaria aia de capsa cu pretul, nu au gasit si ei alt loc decat acolo... si a ramas o gaura mica )

Sunt masura 18.

http://i39.tinypic.com/t8ww2a.jpg

http://i44.tinypic.com/27y71ts.jpg

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#1479 2010-04-14 17:44:18

j_ulli_a
Full member
De la: UK
Inregistrat: 2006-11-13

love_t a scris:

Vrea cineva o pereche de sandalute dragute?
Sunt noi, Anastasia nu a apucat sa le poarte... au o gaurica mica la spate ( cand au pus porcaria aia de capsa cu pretul, nu au gasit si ei alt loc decat acolo... si a ramas o gaura mica )

Sunt masura 18.

http://i39.tinypic.com/t8ww2a.jpg

http://i44.tinypic.com/27y71ts.jpg

sunt foarte frumosi,oare merg pentru 9 luni? la ce pret sunt?

Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului

#1480 2010-04-14 17:57:43

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

ce frumoase sunt...sunt superbe..dc aveam fetita le luam eu tongue

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1481 2010-04-14 18:50:54

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Sorry ca raspund mai greu.

Nu sunt buni pt 9 luni sad Anastasia face 9 luni peste 2 zile si o strang sad Cred ca sunt buni pt 6,7 luni...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#1482 2010-04-14 18:59:36

Alina Elena
Insomniac member

Love le vreau eu chicot . dar mai este pana va avea fata mea 6 luni.
sunt f frumoase.

daca le vrea altcineva care are fetita acu 6 luni..........
daca nu...... mie imi plac f mult

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-04-14 19:00:18)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.