homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-80

#1502 2010-04-16 13:45:08

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

Alina Elena a scris:

love multumesc mult de tot, esti o  dulce. sa imi trimiti email cu nr de tel si sa imi spui cand ii trimiti in tara ca sa ii zic fratelui meu sa o sune pe mama ta. cam in ce zona stau ai tai?

Cu multa placere. Ai mei stau pe langa piata Progresului.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#1503 2010-04-16 23:46:00

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

mamici.....am si eu o intrebare...mi'au revenit sangerarile ( dupa 7 saptamani de la operatie) , ca si la menstruatie...ati mai patit careva sau trebuie sa imi fac probeleme?
Mentionez ca alaptez si zilele trecute l'am carat pe bebe cu scoica si avea gen 6 kg..sad

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1504 2010-04-17 05:13:08

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

hai ca vin si eu cu o intrebare care-mi mananca si energia si sulfetul..........al meu fecior, din cauza lu' ma-sa (ca l-a pus in leganus )are capul turtit la spate, cam 3 degete de la crestet spre ceafa  grater........oare isi mai revine????????????noaptea doarme pe parti, ziua la fel, dar in rest il pun pe o parte si sta dar cu capul drept ..............ce sa-i fac???????????? mai sunt sanse de salvare????????? ca-mi vine sa-mi trag un glonte nu alta

multam

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#1505 2010-04-17 11:27:59

dana_alina
Full member
De la: braila
Inregistrat: 2009-01-14

daniele_co si al meu la fel a avut capul pana la vreo 6 luni si eu ma speriasem dar si-a revenit,pune-l pe o parte si pe alta cand doarme si isi revine,ei cica pana la un an isi formeaza capul .deci stai linistita al meu inca era aproape drept la spate dar nu m-am lasat si l-am culcat cand pe o darte cand pe alta chiar daca lui nu ii placea si se intorcea eu il intorceam la loc si asa sa obisnuit si ia revenit si forma la cap,acum este rotund. par

#1506 2010-04-17 12:32:53

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Al meu numai cu capul pe parti statea de mi-era frica ca se turteste in parti. El se intorcea singur cu capul dintr-o parte in alta. Eu l-am mai pus in leagan si carut ca sa stea si cu el sus.
Vad ca e bine, nu e deformat.
Danile, daca ai o pernuta din aceea lunga, e buna ca-i sustine si corpul si capul

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Publicitate

loading...

#1507 2010-04-17 12:58:21

ally_na
Hero member

revin si eu cu intrebarea mamici....la cat timp de la nastere v'a revenit menstruatia....?

#1508 2010-04-17 15:04:08

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

e bine asa Ally, nu te stresa si mai usor cu ridicatul smile

#1509 2010-04-17 15:15:41

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

ally_na a scris:

revin si eu cu intrebarea mamici....la cat timp de la nastere v'a revenit menstruatia....?

ally mie mi-a venit menstruatia  de 2 zile.....e adevarat ca nu alaptez dar parca e prea devreme....nu arata ca o menstra obisnuita ci e mai putin cantitativ dar e menstra clar.......si eu la inceput am crezut ca e de la greutate ridicata ( zilnic ridic de 2 ori carutul cu copil cu tot adica vreo 15 kg) dar e menstra clar.....sapt viitoare merg la dr si il intreb cat e de normal

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-04-17 15:18:13)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1510 2010-04-17 15:50:35

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Ally_na si eu alaptez si am crezut ca mi-a venit mestruatia la 5 saptamani de la nastere. Am asteptat cam 4 saptamani...sa treaca. Cand mi-a venit, era rosu deschis si, apoi, 'in urmatoarele zile era fie rosu inchis, fie deschis, fie ziua nu era deloc ci numai noaptea. In fine, initail cand am vazut sangerarea am sunat la OB mea si mi-am facut o programare. Ea mi-a zis prin telefon ca este posibil sa fie ciclul asa ca am lasat-o balta si nu m-am mai dus la control (dupa nastere m-a programat la control cam la 9 saptamani si nu la 6 cum este de regula). Cand am vazut ca nu-mi mai trece, am facut research pe net si am vazut ca o gramada de mamici au mestruatie chiar daca alapteaza imediat dupa ce trec lohiile. Deci daca tu crezi ca ai menstruatie sa nu te ingrijorezi caci este firesc chiar daca alaptezi. in cazul meu a fost un rest de placenta de 4mm care s-a vazut la ecograf. Am fost norocoasa ca nu m-am infectat si ca s-a eliminat de  la sine (ia si varianta asta in seama daca vezi ca nu-ti trece sangerarea in cateva zile).

Daniella nu te speria ca-si revine. Pune-l pe parti, pe burtica, mai du-l in brate. Isi va reveni, stai linistita

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1511 2010-04-17 15:55:39

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

mamici, pe la cat ati inceput diversificarea?noi avem 4 luni si jumat si pediatra a zis sa incep cu sucul de fructe, apoi pireut de fructe si cereale, supica ca o sa se invete greu sa pape ca e alimentat exclusiv la san si dureaza vreo 2 sapt pana se obisnuieste...numai ca azi i-am dat un suc de mar mai gros si a papat chiar vreo 3-4 lingurite si inca mai vroia spre surprinderea mea...deci nu o sa dureze atat ....e prea devreme oare?ca am auzit ca pe la 6 luni trebuia sa ncepem daca papa la san...cerealele cand sa i le dau?aaa...si fructele la inceput se dau o data pe zi sau de mai multe ori?merci...pupici

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-04-17 15:55:48)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#1512 2010-04-17 17:10:27

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

walkiria_c a scris:

mamici, pe la cat ati inceput diversificarea?noi avem 4 luni si jumat si pediatra a zis sa incep cu sucul de fructe, apoi pireut de fructe si cereale, supica ca o sa se invete greu sa pape ca e alimentat exclusiv la san si dureaza vreo 2 sapt pana se obisnuieste...numai ca azi i-am dat un suc de mar mai gros si a papat chiar vreo 3-4 lingurite si inca mai vroia spre surprinderea mea...deci nu o sa dureze atat ....e prea devreme oare?ca am auzit ca pe la 6 luni trebuia sa ncepem daca papa la san...cerealele cand sa i le dau?aaa...si fructele la inceput se dau o data pe zi sau de mai multe ori?merci...pupici

Walki, daca i-ai dat la bb numai san, diversificarea incepe la 6 luni. Aici asa mi-a zis medicul. Prietena mea a inceput la 5 luni chiar daca alapta caci bb al ei vomita mult si medicul i-a spus sa ii dea cereale ca sa il ajute sa nu mai vomite. Aici se incepe cu cereale de orez. Mai multe nu stiu sa iti spun.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1513 2010-04-17 17:18:35

walkiria_c
Full member

merci flower..al meu nu vomita, e sanatos, insa s-a gandit pediatra ca o sa dureze ceva pana invata sa pape si probabil de asta...numai ca voinicului meu ii plac fructele se pare ca ma agata de mana si aproape isi baga singur lingurita in gura si o sugea cu foc si scotea tot felul de exclamatii de bucurie incat m-a uimit...ce 2 sapt ca el a papat sucul ala gros aproape piure din prima....

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-04-17 17:18:42)

mami de Eduard Andrei

#1514 2010-04-18 13:32:08

Juli
Hero member

Ally mie mi-a venit la 7 luni dupa nastere, dar alaptam exclusiv si inca alaptez (ii dau doar diineata si seara, mesele principale,ca in rest nu vreau sa-i dau ca-i decalez mesele solide si nu-mi mai mamanca apoi). Vad ca nu mi s-a deregalat, a 2 luna a venit normal.
Eu am inceput diversificarea la 6 luni.

#1515 2010-04-19 16:21:13

walkiria_c
Full member

a propos...eu iau cerazette..e deja a treia luna...am avut lohii pana la 9 sapt, apoi in prima luna de AC mi-a venit menstruatia si de atunci nimic...e ok asa?

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-04-19 16:21:22)

mami de Eduard Andrei

#1516 2010-04-20 12:37:28

ally_na
Hero member

mie vad ca mi-a trecut ..acum dumnezeu cu mila...nu a fost ceva abundent..a tinut 3 zile....joi ma duc la dr...sa vad ce spune si el

#1517 2010-04-20 13:46:47

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

eu i-am inceput diversificareala 6 luni...
daca il alaptezi exclusiv eu zic sa mai astepti
petru e mort dupa tzatza si tot manaca orice de rupe
cred ca depinde de copil cum reactioneaza la mancare

#1518 2010-04-20 23:04:38

Juli
Hero member

Daca bebe ia in greutate cum trebuie atunci e bine sa-l alaptezi pana la aprox 6 luni, apoi sa incepi diversificarea. Eu asa am citit mai peste tot, si chiar din spital mi-au recomandat asa.
Si al meu e topit dupa san. Azi i-am dat de 3 ori pt ca nu prea a vrut ciorba.....trage de mine cand mai vede ca ma intind si imi ridic haina  big_smile si sta cu gura cascata exact ca puii aia micutii  lol

#1519 2010-04-21 11:22:19

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

juli hjarta asa face si al meu... deja lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1520 2010-04-23 15:17:31

dana_alina
Full member
De la: braila
Inregistrat: 2009-01-14

fetelor am si eu o intrebare:la cate luni trebuie sa ii dezvatam  pe bebei de mancat noaptea?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.