homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-82

#1540 2010-04-25 16:59:14

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

Pai e mult prea mic ca sa sufle singur...

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1541 2010-04-25 17:01:44

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

nu ii sufla ... ii stergeam doar de la nas ... respira ce respira pe gura dar doar cateva zile pana se facea bine ..

#1542 2010-04-25 17:17:08

Crssy85
Hero member
Site

David era tare suparat ca nu putea respira pe nasuc, tusea, plangea, se ineca; bine, si noi, dak respiram doar pe gura cateva ore ( nu mai zic cateva zile....), cred ca ne uscam de tot; in fine, depinde de fiecare; ai scris  ca "i-a sufat cu batista " sau te refereai la altceva?

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1543 2010-04-25 19:03:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Juli a scris:

Nu are febra deocamdata, mananca ,e normal, mucisorii care-i scot sunt albi si lichizi (pun si ser inainte de a-l aspira), doar ca horcaie, mai ales dupa ce suge zici ca-i porcusor.

exact asa face si al meu, ii pun ser si curat cu betisoarele si gata. nu e racit smile

daniele, noi le-am luat o icoana

fetele, eu am alta pb:cris inghite fff mult aer cand mananca, am incercat de toate si numa asa face. si regurgiteaza de 3-4 ori dupa fiecare masa... aer cu lapte. ne-am stresat.. ne-am obisnuit. dar de 3 zile imi face show urat seara, mai ales dupa baita... inghiteaer ca nebunul, apoi urlaaaaaa (nu credeam ca un copil poate urla in halul asta, colicii erau gluma...), zbiara continuu, refuza sanul... e groaznic neutral auzisem ca si bebeii pot avea arsuri pe esofag/stomac de la vomitat... oare asta sa fie? ieri efectiv il tineam in brate si plangeam cu el, nu aveam ca sa ii fac... alaltaieri a facut o isterie devoiam sa ii torn apa rece pe fatza sa il trezesc... ca aia socati pecare tre sa ii palmuiesti sa le treaca tipatul... doar debridatul il mai calmeaza...deja mi-e groaza ca vine seara si deja se agita... si al meu e iar plecat grater

dar daca ar avea arsuri, n-ar tb sa il doara si ziua? ziua saliveaza mult si scuipa mult lapte... dar fara urlete.. cel mult faze normale de plans, dar nu isterie....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1544 2010-04-25 19:16:13

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

katami a scris:

Juli a scris:

Nu are febra deocamdata, mananca ,e normal, mucisorii care-i scot sunt albi si lichizi (pun si ser inainte de a-l aspira), doar ca horcaie, mai ales dupa ce suge zici ca-i porcusor.

exact asa face si al meu, ii pun ser si curat cu betisoarele si gata. nu e racit smile

daniele, noi le-am luat o icoana

fetele, eu am alta pb:cris inghite fff mult aer cand mananca, am incercat de toate si numa asa face. si regurgiteaza de 3-4 ori dupa fiecare masa... aer cu lapte. ne-am stresat.. ne-am obisnuit. dar de 3 zile imi face show urat seara, mai ales dupa baita... inghiteaer ca nebunul, apoi urlaaaaaa (nu credeam ca un copil poate urla in halul asta, colicii erau gluma...), zbiara continuu, refuza sanul... e groaznic neutral auzisem ca si bebeii pot avea arsuri pe esofag/stomac de la vomitat... oare asta sa fie? ieri efectiv il tineam in brate si plangeam cu el, nu aveam ca sa ii fac... alaltaieri a facut o isterie devoiam sa ii torn apa rece pe fatza sa il trezesc... ca aia socati pecare tre sa ii palmuiesti sa le treaca tipatul... doar debridatul il mai calmeaza...deja mi-e groaza ca vine seara si deja se agita... si al meu e iar plecat grater

dar daca ar avea arsuri, n-ar tb sa il doara si ziua? ziua saliveaza mult si scuipa mult lapte... dar fara urlete.. cel mult faze normale de plans, dar nu isterie....

Kata

I-am zis si Alynei: medicul prietenei mele i-a recomandat sa ii dea cereale. Copii hraniti exclusiv la san au astfel de reactii pe care le descrii tu. Cerealele sunt de orez. Vorbeste cu medicul tau si vezi ce spune. Se poate sa fie si reflux gastric, dar trebuie sa vb cu pediatrul lui Cris.
La mine, cand plange tare-tare, suflu aer peste fatza ei si se mai potoleste.
Iti tin pumnii sa fie bine cu voi.

p.s Intra pe topicul meu de la members.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

Publicitate

loading...

#1545 2010-04-25 21:54:11

SoareleMeu
Hero member

Crssy85 a scris:

David era tare suparat ca nu putea respira pe nasuc, tusea, plangea, se ineca; bine, si noi, dak respiram doar pe gura cateva ore ( nu mai zic cateva zile....), cred ca ne uscam de tot; in fine, depinde de fiecare; ai scris  ca "i-a sufat cu batista " sau te refereai la altceva?

pai iau batista, i-o pun la nas, apas putin pe nari exact asa cum facem noi cand ne suflam nasul si il sterg de restul mucilor... cam asta e tot procedeul  nustiu

#1546 2010-04-25 22:28:42

Crssy85
Hero member
Site

Soare, ok, got it smile.

Kata, imi pare rau ca treceti prin asta, stiu cum e sa urle fara sa se mai opreasca... ti se rupe sufletul si din ce incerci sa-l linistesti, din aia plange mai tare...; ma gandesc ca dak da mult laptic afara, i-o fi foame dupa... putin ceiut poti sa-i dai? Poate-l mai calmeaza...; de cereale nush ce sa zic, e posibil sa-l constipe si o sa fie si mai rau... cel mai bine e sa vb cu pediatrul ( poate gasesti totusi, alt pediatru..... ca aia cu laptele ei de soia..... dumbom )

MAMICILOR, David e f sperios sau toti bebeii sunt asa? Tresare cand stranuta/tuseste cineva puternic sau strang putin o sticla de plastic sau se tranteste o usa; se sperie= URLA de mama focului, suspina, abia il mai pot linisti; azi a tusit tata si, pt prima data, imi venea sa urlu si eu, asa de tare plangea, nici nu mai avea aer, nu mai putea sa respire, cred ca si-a nenorocit corzile vocale, era disperat, cred ca a plans 10 min incontinuu; voua vi se intampla asa ceva? Sunt surprinsa pt ca noi l-am invatat de mic cu lume multa, muzica etc.

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2010-04-25 22:39:17)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1547 2010-04-25 22:58:09

SoareleMeu
Hero member

criss ma bucur ca ai inteles... si baiatul meu se sperie la sunete mai mari ... e inca speriat de aspirator desi cand e pus in functiune fuge din camera ... atunci cand nu merge pune mana pe el lol Nu mai spun de feon sau de aparatul de tuns ... lol Acum vad ca a mai prins curaj ... nu se sperie daca trece politia sau pompierii pe langa noi sau daca claxoneaza o masina tare ... dar la caruselele alea pt copii e de coma .. nici nu se apropie de ele ...

#1548 2010-04-26 03:34:48

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Crissy si Carolina se sperie. Uneori, cand tatal ei se stramba mai altfel decat este ea obisnuita, incepe sa planga tare, tare.

Fetelor invatati-ma si pe mine cum sa o determin sa manance si cu biberonul. Il ia in gura, il molfaie dar nu vrea sa manance delcoc si as vrea sa mai plec si eu un pic de acasa...

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1549 2010-04-26 05:09:05

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

Juli a scris:

Fetele, daca bebe are mucisori, e fornait si tb sa folosesc batista bebelusului sa-i scot inseamna ca e racit?

juli nu te ingrijora.....s-ar putea sa fie racit dar bebeii in general horcaie si au muculeti ....mai ales ca n-au par in nasuc...si eu foloseam ser pana a inceput al meu sa manance asa de lacom ca-i curge lapte din nas rotfl...bai ce m-am speriat....acuma m-am linistit si pe langa asta are si nasul curatat ca lapticul ii impinge toti muculetii afara....iar eu cand il curat in nasuc folosesc un servetel pe care-l fac sul....si merge tare bine...si daca ar fi racit nu-ti face griji....al meu racise la 3 sapt si n-a avut nik..atata timp cat papa si nu are febra va trece de la sine..curata-i nasucul des si da-i de papa la cerere ca sa nu se deshidrateze...

flower puss.atata imi strofoc creierii sa vad ce le cumpar....chiar ca nu ma gandisem la icoana smile

kata curaj cu cris....si al meu regurciteaza si papa lacom  si inghite goluri de aer dar si le scoate singur.....de la o luna eu nu i-am mai facut nik de special ca sa ragaie...ma chinuiam o gramada si nu vroia...asa ca acum s-a invatat....dar nu are dureri asa cum descrii tu...are gaze, il doare burtica, se screme, nu plange si dupa ce face treaba mare se linisteste....daca tu esti singura ce sa mai zic eu ca 2 sapt nu-mi vad barbatu la ochi decat pe cam web.....

crss poate ca are o perioada de nesiguranta dat faptului ca este in crestere.....eu aspir in dormitorul alaturat unde doarme Gab si n-are treaba...iar aspiratorul meu face un zgomot de-l auzi  de la 3 etaje.....dar si el se mai sperie pe chestii minuscule...daca fosnec ceva.....incearca sa-l calmezi mereu cand il auzi ca asa ii vei da incredere si se va obisnui....

pup

Ultima oara a fost editat de daniele_co (2010-04-26 05:16:04)

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#1550 2010-04-26 09:28:50

Crssy85
Hero member
Site

Fetele, mc d raspunsuri; al meu adora aspiratorul si feonul, in schimb dak aude vreo punga fashaind e durere... eh, o fi chestie de obisnuinta....

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1551 2010-04-26 09:35:30

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

Hello fetelor!
Crisule si Petru se mai sperie dar nu plange...tresare
plange doar la persoane pe care nu le place
tre sa ma laud si eu un pic... rodnar
Petru face papa de ieri (bine pana ieri facea haotic....de ieri face daca ii faci si tu) si de vreo cateva sapt face plici plici (aplauda) si recunoaste cainele cand il intrebi de el....se uita la el si daca nu e in camere il cauta....e asa haios big_smile
de Alina mai stiti ceva? a nascut? ca nu am mai vazut-o pe net....

kram  puss  pe toata lumea

#1552 2010-04-26 09:37:47

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

A mea cand a fost racita, am folosit pompita si spray nazal.

Nici a mea nu se sperie, de uscator de par nici atat ca ii uscam parul cand avea cateva luni rotfl dar acum 1 luna a speriat-o ta-su cu aspiratorul si mi-au trebuit cam 2 saptamani sa ii arat ca nu are de ce sa ii fie frica.

Acum nu se sperie de nimic, doar daca zic eu gaaaa... ce naiba o fi asta?  va

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#1553 2010-04-26 09:42:46

katami
Platinum member

flower, stiu, am citit... pediatra mea insa nu vrea sa auda niciun fel de "sugestie" sad iar diversificarea o vrea mai tarziu (teoretic si eu, ar nah...). daca ii cer parerea, imi va spune "lapte de soia" neutral  ceea ce nu e deloc ce as vrea sa aud.

crssy, foame nu ii e, creste de rupe, azi de ex are 70 g in plus fata de ieri (cu scandal cu tot aseara.. iar grater ). de mancat mnanca pana la urma mult si bine. dar seara cand are crizele astea refuza sanul... urla... e urat rau neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1554 2010-04-26 09:59:20

maryland
Sr. member

kata incearca sa ii dai de mai multe ori cate putin ca poate daca nu mai e asa lacom mananca mai incet si nu mai inghite aer...

#1555 2010-04-26 10:20:30

katami
Platinum member

mary, am incercat tot ce se putea... asa mannanca el, n-am ce ii face. pb e cu crizele astea noi neutral

#1556 2010-04-26 10:26:35

maryland
Sr. member

hmmmm...chiar nu stiu ce sa zic...
oricum laptele de soia chiar nu e o solutie....ala e pt copiii cu intoleranta la lapte...cris a mancat pena acum doar lapte si nu a facut nimic...doar il doare burtica, nu?

#1557 2010-04-26 10:35:05

katami
Platinum member

ei, pediatra mea sustine ca are intoleranta, dar am citit ca la asta nu ar tb a creasca...ori el din contra, creste f bine, alti medici (vreo 3) mi-au zis sa nu renunt la tzatza pt o parere...

ea asociaza dermatita lui cu vomatul si zice ca are intoleranta... dar eu refuz sa cred pana nu o vad PE ANALIZE

#1558 2010-04-26 12:21:08

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Inca mai are dermatita? l-ai dat cu crema?

Anastasia mea plangea cand mancam eu prea multe lactate... nu stiu ce sa zic... de ce nu incerci sa ii dai seara lapte praf? las-o incolo pe doctora ta...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.