homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-83

#1559 2010-04-26 12:27:26

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

nu l-am dat decat cu chestii naturiste... dar mult timp n-o sa ma mai tina nervii si cred ca iau fix ce mi-ai zis tu si il dau sa scape

pai nu vreau sa ii dau lapte praf, ca mie imi crapa tzatzele, n-are rost. iar lactate nu prea mai mananc deloc de cand cu pb astea.

saru-mana, fetelor... o sa se rezolve si asta, sunt sigura... doar ca pana atunci mi-e groaza cand trece ceasul de ora 6 sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1560 2010-04-26 12:30:11

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

ma duc la clinica mai tarziu vrei sa intreb pe astia aici ce poti face?

#1561 2010-04-26 12:31:49

katami
Platinum member

soare rodnar ms... daca nu e prea mult si nu te iei cu altele....

desi nu stiu daca n-or sa se enerveze ca le ceri "consultatie pe ne-vazute"... dr romani asa ar face...

crssy, tot uit sa-ti scriu... si al meu se sperie... bine, nu ff des, dar daca ma pune naiba sa stranut cand sunt cu el in brate, am o repriza garantata de plansete lol

Ultima oara a fost editat de katami (2010-04-26 12:32:56)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1562 2010-04-26 12:36:44

SoareleMeu
Hero member

nu ca il duc pe al meu la un consult o sa ii intreb ce sa faci cu plansetele de seara pt dermatita au fel de fel de creme si ei dar nu fac mare lucru.

#1563 2010-04-26 12:39:47

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

katami a scris:

nu l-am dat decat cu chestii naturiste... dar mult timp n-o sa ma mai tina nervii si cred ca iau fix ce mi-ai zis tu si il dau sa scape

pai nu vreau sa ii dau lapte praf, ca mie imi crapa tzatzele, n-are rost. iar lactate nu prea mai mananc deloc de cand cu pb astea.

saru-mana, fetelor... o sa se rezolve si asta, sunt sigura... doar ca pana atunci mi-e groaza cand trece ceasul de ora 6 sad

da-l ma Kata cu crema, nu-l lasa asa!

Eu cred ca ai lapte, ca si eu aveam si Anastasia urla saraca... iar cand ii dadeam lapte praf era atat de linistita.
De aceea iti spun sa incerci sa ii dai seara lapte, inainte sa faca crizele alea.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#1564 2010-04-26 14:15:02

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

si al meu are seri in care urla la san si mananca ca haplea de se ineaca si ii curge laptele din gura...atunci m'am muls si i l'am dat cu biberonul si s'a calmat....asa am facut eu ..acum nu situ daca este o solutie..
referitor la tresaritul cand se sperie...si al meu se spreie daca atipeste ...mai ales de latratul catelului...si de alte sunete minore....tresare si da cu mainile in sus....

si eu ma gandeam referitor la trezitul noaptea..ca poate nu ii place laptele meu..sau nu il satura...dar dr a zis ca atata timp cat a luat in greutate ( si aluat 1 kg in luna a 2 a ) e totul in regula..inseamna ca e el puturos la san..si cam asa este, cand ma mulg bea din biberon si 100 ml plus ce mai suge de la san.....si doarme apoi 4-5 ore...altfel cu toate ca ii curge ca la robinet pe 3-4 canale laptele de la san..el tot dupa 3 ore se scoala ....asta dupa baita...in timpul noptii vad ca la 2 ore se scoala...

referitor la nasucul infundat si noi folosim ser si pompita de scos mucisori si vad ca merge smile

acum mai avem o problemuta....cand s'a nascut avea torticolis pe partea dreapta...( a dormit mai mult pe partea dreapta , asa mi-au zis dr)..acum vad ca sta cu capul spre stanga mai mult cand e el in pozitia de relaj...ce sa fac...grater...

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-04-26 14:18:16)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1565 2010-04-26 15:03:54

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Kata, eu nu i-as da lapte praf... ; si al tau se sperie la stranut? Ok, deci nu suntem chiar ciudati chicot ; lasa, ca poate e doar o faza de a lui cu crizele astea... pe al meu il apuca uneori supararea pe cate-o tzatza si pur si simplu nu vrea decat dintr-una... ori stanga, ori dreapta, dupa toane... uneori ma gandesc ca n-o mai fi lapte, dar dak trec 6-7 ore fara sa suga, deja imi iau foc sanii.

Mary, felicitari!! moama, ce smekeri sunteti !! Ia sa ne faci in parc o demonstratie big_smile ; de asta te sunam duminica, sa mg in parc, da' cu vremea aia naspa.... poate duminica aviatoare wink; pup un Petricel puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1566 2010-04-26 15:18:13

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Dragele mele "nascatoare"  chicot , am si eu o intrebare: ati luat/ luati anticonceptionale dupa nastere?

Eu iau cerazette de vreo 5 luni si am tot avut scurgeri maronii, insa de vreo 2-3 sapt am sangerari zilnic; nu ca la menstruatie dar sunt si ma scot din sarite bang  bang ...si dra mea imi spune ca mai multe paciente au patit la fel...
Am luat Ca efervescent ca sa se opreasca si nik... diablo

Cred ca le voi opri azi, insa vroiam sa stiu daca voua vi s-a recomandat alt contraceptiv inaf de preze si sterilet.

mc mumos  buga

Va stampilez ci foc si pe voi si pe minunicile voastre puss hjartahjarta
am fugeat cu Mirunica in curte, ca-i asa frumos afara si floricele muuuulteee  al9leacer

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2010-04-26 15:19:17)

Mamica de Ingerash blondutz angel

#1567 2010-04-26 18:23:12

katami
Platinum member

ank, eu una n-am luat si nici n-am de gand, mergem pe prez si... alaptat. adica prez pus numai la sfarsit big_smile

criss, asa zic si eu, ca si tine... si ma rog sa avem dreptate lol si da, nu sunteti ciudati lol sau suntem si noi, cum vrei s-o iei big_smile

love, ms.. din pacate cred ca vom ajunge si la creme cu cortizon... ne-am gandit ca mai testam homeopatice diverse date de medici diversi pana la 4 luni... si atunci il vede pediatra si ne da cu toate in cap ca nu l-am uns mai devreme lol si ne va recomanda ea exact ce crema, aici sincer mi-e frica sa ii dau dupa capul meu/dupa ce imi recomanda alte mamici (asa eu una as merge pe nidoflor)... dar bebeii sunt diferiti si ce a mers la a ta e posibil sa nu fie the best pt al meu etc... si invers... iar cu astea nu-mi permit sa testez 100 sa vad care merge, ca la cremele cosmetice puss

si noi am venit de afara.. iar acum vom insira niste rufe... evident, in 2 lol

#1568 2010-04-26 18:46:08

sunshine16
Banat
Site

Nu mai Kata, eu nu ziceam sa il dai cu crema aia cu care am dat-o pe a mea... ziceam sa il dai cu crema cu cortizon pana la urma ca decat sa il vezi asa, doar pt a evita, e aiurea...

#1569 2010-04-26 18:47:26

SoareleMeu
Hero member

sal , kata, scuze de intarziere am avut ceva treaba.. Am descris situatia si a spus ca sunt colici  sigur... ceea ce stiai si tu... O sa ii treaca... Sa nu renunti sub nici o forma la alaptat sau sa ii dai formula daca vrei sa alaptetzi in continuare pentru ca e o perioada care va trece... poti sa ii dai san inainte de baie sau sa iti faci un program in asa fel incat sa nu il prinzi obosit.. asta e sfatul meu..

#1570 2010-04-26 18:55:26

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Multam fetele,
I-am scos mucusori cu batista bebelusului ca era asa de horcait, mai ales ca acum urla, tipa.
Si inainte ii puneam ser fiziologic, cand era mai mic, dar nu facea chair asa ca acum si ii scoteam repede cu betisoare.
Cu pompita de nas noi nu reusim nimic, pt ca sunt lichizi si nu iese nimic
Oricum nu vreau sa folosesc batista bebelusului mult ci doar cand il vad ca e asa de horcait ca abia respira si am observat ca se si ineaca cu mancarea cand e asa.
Crssy, si al meu se sperie cand se tranteste ceva sau stranuta sau tuseste cineva. Cand era mai mic tresarea rau, acum mai putin, dar am grija sa fiu vesela si sa-i distrag atentia cu altceva sa nu izbucneasca in plans.
Acum nu-mi mai plange, dar cand era mai mic incepea sa se smiorcaie

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#1571 2010-04-26 22:33:10

katami
Platinum member

soare puss ms mult.

oricum, imi laud un ficioras care a adormit ingereste in seara asta... nu f usor, dar fara urlete dance acu iubesc pe toata lumea... am sarbatorit dand cu matura rotfl

#1572 2010-04-27 11:11:30

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

si eu sarbatoresc ca a dormit bebe 4 cu 3 si 2 ore....pana la ora 9.30....si acum iar doarme in scoica....am stat cu el la san aseara o ora si ceva.....pana a mancat aproape 130-140 ml
dar a dormit baiatul 4 ore si ceva...si apoi pauza de mancat si schimbat si iar 3 ore....asa da...ma simt si eu mai odihnita si ii urmez exemplul lui katami....sarbatoresc prin facut ordine si curatenie:P

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1573 2010-04-27 15:12:46

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Vai, fetelor, cum am ajuns... si eu cand doarme David o ora si ceva zic "vaaaaaaiiii, ce bine.... am si eu timp liber, ia sa-ntind/calc niste rufe" rotfl.

Juli, mc... deci toti sunt speriosi...; ma bucur ca v-ati impacat bine cu batista... pt noi a fost esentiala.

Kata, singurel nu sta Crisu? Cat faci tu tb 20-30 min?

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1574 2010-04-27 17:37:52

katami
Platinum member

20-30 min mai sta el... cateodata... da prea mult nu....

#1575 2010-04-27 17:48:24

sunshine16
Banat
Site

Nici a mea nu sta... abia a dormit azi jumatate de ora si am apucat sa golesc masina de spalat vase si sa o umplu la loc... sa strang cate ceva si gataaaaaa... s-a trezit mandra... si faza e ca se trezeste si tipa, nu sta cuminte sa se joace...

Acum a invatat sa imi deschida sertarele din bucatarie, am prins-o mai devreme... si umpla si la cosul cu gunoi sad

Nu stiu ce sa mai fac, nici sa spal sau sa fac mancare nu ma lasa... se duce la masina de spalat si p butoneaza de o ia toti dracii... si la aragaz imi intoarce butonul la maxim  supa  grater  grater  grater

#1576 2010-04-28 04:50:57

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

Love asa-i cand ai fetita mare hjarta.........cum ai vrea sa stea cand ea este in cercetari sa descopere cat mai mult.....nu prea vad remediu decat sa astepti sa creasca si pana atunci sa incerci s-o supraveghezi si s-o stimulezi cu altele care sa-i capteze atentia.

nici al meu nu vrea sa stea singur....cand e doar cu mine mai sta linistit ca i-am facut un program de somn...iar dimineata e tare bine dispus, vb cu animalutele, nu are treaba cu mine...dar daca-l las cateva ore cu bunica-sa careia ii tot repet sa nu-l mai tina in brate (ii intra pe o ureche si-i iese pe alta), dupa imi face capul toaca de nervi...de-mi vine sa fac 3 Gab din el.....urla cat il tin plamanii si se inneaca, tuseste ca nu vreau sa-l iau in brate rotfl...dupa ce-l iau, ma bufneste rasul , el tot mai pune botic si mai scoate cate un sunet de-mi vine sa-l mananc nu alta si cand vede ca nu tine il bufneste si pe el rasul rotfl.........e smecher tare ....tot imi zic ca-i mic dar e deja manipulator smile......asta e, baiatul lui mami , m ai profit si eu de statul cu el ca in vreo 3 luni tre sa ma apuc de scoala si munca grater.de ma bufneste plansul noaptea ca n-o sa pot sa-l vad decat putin seara....asta cand nu voi fi de tura la munca grater(

fetelor mamici cat timp alaptezi ai CM ?.....ca la mine nu a fost decat chestia aia dupa nastere care m-a tinut vreo 7 sapt si pe urma nik....sa-mi fac grjii? tot astept sa-mi vina problema dar nimic...sper ca nu ma trezesc iara cu inca unu mic ca si chelesc de tot rotfl.......si vreau sa zic ca acem atentie, nu iau nik dar nu vine in mine...exact ca si la Gab (pana ne-am decis ca vrem bebe)...

puss

Ultima oara a fost editat de daniele_co (2010-04-28 04:58:03)

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#1577 2010-04-28 06:00:16

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Love  iti recomand http://www.sears.ca/product/evenflo-tri … r/32282160 si-ti garantez ca o sa poti sa mai respiri un pic.

Daniela
ai ciclu pe timpul alaptarii dar nu-i regulat. Deci, nu te speria (sau fa un test smile.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.