homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici-93

#1749 2010-05-10 23:13:59

samy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici

eu am zis, Crssy de aparat big_smile , you welcome wink

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#1750 2010-05-11 11:00:08

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

alina, petru a avut o iritatie urata la cuc si la pliurile inchieturii ighinale. el a avut o reactie alergica la urina...era prea acida
eu am scapat de ea doar cu solutie castelani. vb cu medicul dar intreaba si la farmacie. in gen pt trebuirile astea solutia asta se da si e f eficienta

#1751 2010-05-11 11:01:26

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

deci la 8-9 luni ne intoarcem la cum reau in pr luna ?!  grater ... nu mai vreau...pai nu-i mai las sa doarma ziua si sa-mi doarma noaptea  chicot
kata bine ca ai muschii formati si tii directia la carut cu o mana  tongue
eu am fost la gratar pe 1mai si numai pe mine m-au ciupit tantarii ...cu astia mici n-au avut nimic, dar ma bucur ca eu am "atractie" si nu ei  big_smile
alina cu sigranta e o reactie alergica, incearca s o lasi mai mult descoperita in timpul zilei, s-a incalzit acum...sa se aeriseasca, nu-i mai da cu servetele umede, incearca sa o speli si tamponeaz-o cu prosop...acum 2 sapt a facut clarisa o iritatie la incheietura (eu cred ca a transpirat) si am lasat 1 zi mi mult fara pampers....daca nu-i trece in 2 zile du-te la pediatru  par

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1752 2010-05-11 12:00:41

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

samy a scris:

eu am zis, Crssy de aparat big_smile , you welcome wink

ce aparat contra tantarilor?....de care ? vreau si eu....ca au inceput nenorocitii....

alina evita un pic servetelele sau...sa nu fie de la caldura...de la creme mai putin.....si al meu a patit asa ...deasupra puticii...la un anumit moment si cu bephanten i-a trecut....acum depinde de copil....

al meu vad ca si-a reglat putin somnul....doarme 4-5 ore prima transa.....dar cand va aud pe voi ca ii culcati de la 20.30-21.00 ma consider f vinovata...noi la 20.30-21.00 ii fac baita.....si de adormit ( dupa masaj) adoarme pe la ora 22.30-23.00..... box

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1753 2010-05-11 12:09:52

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

al meu si-a busit somnul grater l-ati deocheat sad asta noapte m-a trezit la 1 ora jum grater nici in prima luna n-a facut asa sad

alina, eu n-as pune servetelele alea pe o putzica de fetita... hai, pe baiat mai treaca mearga, dar pe fetite no way neutral pai se deregleaza flora de la ele. dar buboitele alea pot fi si de la caca/urina acida, cum mai zicea cineva mai sus/... cris a avut asa la fund... i-au trecut cand am mai scos eu lactatele din meniul meu. si cu crema bioderma abc change.

fleur, da e usor sa duci carutul cu o mana... acu la tine e dublu, poate de aia e mai greu... altfel... nu vad ce muschi deosebiti tre sa ai...

Ultima oara a fost editat de katami (2010-05-11 12:10:47)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#1754 2010-05-11 13:41:43

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

David se culca acum, pe la 23 si de cateva zile, la 5.30 am concert Lady Ga-gaaaaaaaaaa GAAAAAAAA GAAAAAAAAAAAA; si uite asa canta 1 ora si ceva, pana ma dezmeticesc eu si-i dau sa pape lol.

Sa nu mai zic ca spune si TA TAAAAAA.... deci nu stiu cine-l invata prostiile astea... tongue

Mai fetele, bebele asta al meu se intoarce f bine de pe spate pe burta, da' blegu' isi uita manuta sub el... nu pot sa nu-l ajut ca mi se pare ca prea sta pe manuta aia, mi-e mila..... si de fiecare data il ajut eu sa se intoarca "de tot" ; la voi cum e cu intorsu asta?? Ca are aproape 6 luni disperat

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2010-05-11 13:51:29)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1755 2010-05-11 14:27:15

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Crssy85 a scris:

Mai fetele, bebele asta al meu se intoarce f bine de pe spate pe burta, da' blegu' isi uita manuta sub el... nu pot sa nu-l ajut ca mi se pare ca prea sta pe manuta aia, mi-e mila..... si de fiecare data il ajut eu sa se intoarca "de tot" ; la voi cum e cu intorsu asta?? Ca are aproape 6 luni disperat

La fel face si la mine -"uita" mana sub ea si o ajut sa o scoata lol

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1756 2010-05-11 16:24:42

fleurette
Hero member

lasa crys ca o sa invete sa-si scoata mana, asa faceau si ai mei...eu ii lasam sa se chinuie, ca sa invete  visslar

#1757 2010-05-11 16:37:51

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Crssy85 a scris:

David se culca acum, pe la 23 si de cateva zile, la 5.30 am concert Lady Ga-gaaaaaaaaaa GAAAAAAAA GAAAAAAAAAAAA; si uite asa canta 1 ora si ceva, pana ma dezmeticesc eu si-i dau sa pape lol.

Sa nu mai zic ca spune si TA TAAAAAA.... deci nu stiu cine-l invata prostiile astea... tongue

Crys Mirunica mea, adoarme pe la 21-22 si noaptea (de la 12 ), se scartaie din 2 in 2 ore; am incercat s-o las sau s-o pacalesc cu suzy...dar nu merge bang  asa ca-i bag tzitzi...desi ea doarme  sover , numai asa se linisteste.
Si uneori se mai trezeste pe la 3 si e fresh fresh...si incepe sa traga de jucarii, sa se invarta in patut... disperat
dar in general se trez pe la 6-7...si 30 min-1 ora caraie se joaca, ne face masaj cu piciorusele (mai in fata, mai la costite.. rotfl2 ), trage de tot ce apuca si apoi mai adoarme (sau nu) cam 1 ora. Iar eu is zombie... alcool

Si a mea a inceput cu TATAAAAAA de imi venea sa  bang . acum m-am mai linistit ca de...saracutza nu stie ce prostii vbeste.. rotfl2  si a inceput si cu BABAAA- GHIGHI-AIIIIII-BAMAAAAA etc

iar cu intorsul pe spate...stai linistita ca mai totzi cred ca fac asa, insa eu nu ma mai grabesc sa-i scot manutza (in ultimul timp), o las sa vad ce face si reuseste sa o scoata imediat...daca are nevoie de ea.. chicot

Apropos mamici: cu ce scoateti petele de piure de fructe/ legume de pe hainutele bebeilor?

Mamica de Ingerash blondutz angel

#1758 2010-05-12 08:52:08

Crssy85
Hero member
Site

Mc, fetele puss ; o sa incerc sa nu-i mai scot manuta... da' vine bunica-sa si-l ajuta... lol

Ank, clorul sa traiasca, in cazul hainutelor albe!! In rest, folosesc bavetele de unica ( bine, dak nu se pateaza eu le fol si de 2-3 ori ), se gasesc in market si nu-s prea ieftine, de asta zic ca le fol de mai multe ori dak se poate; si incerc, pe cat posibil, sa bag la inmuiat cu apa rece si muult detergent ( ariel ), IMEDIAT dupa "incident" tongue.

Fetele, voi cand dati bebeilor sucul de mar+morcov si cand le dati br de vaci+fructe? Sau le dati o zi una, o zi alta? Eu ii dadeam la 10 suc de fructe si pe la 16, dupa supica ii dadeam br de vaci cu mar si o tipa cica d c ii dau mar ras lu bebe la ora aia... ca fructele se dau dimineata si ca nu e bine asa neutral ; bine, oricum David scuipa marul ras big_smile, dar asa ca idee.. asa de grav e?  spranceana

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2010-05-12 08:57:31)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1759 2010-05-12 09:52:05

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

si la noi bunica ajuta baiatul in tot....ieri dupa ce ne certasem bine ( eu si fiul meu) a venit bunica in vizita si sa vezi paraciosul ce ii explica suspinand ca a patit...si ca sa fie convingator cand l'am luat s ail pun la san...batea tzatza....auzi moncer educatie....
referitor la somn aseara a batut recordul s;a culcat l;a 23.15 si a dormit pana la 5.....in fine ...sa nu ma laud prea mult ca prevd ca in seara asta ma trezeste non stop...
mamici....cat de traumatizant e botezul ptr bebe????

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1760 2010-05-12 09:53:44

fleurette
Hero member

eu le mai dau fruct la pranz, adica la 17-18 si n-au avut nimic, am inteles ca nu e recomandat sa le dai fucte dupa ora 19, adica inainte de culcare, dar in rest ce treaba are? fructele  sunt bune si sanatoase de ce sa le dam doar 1 data pe zi, mai ales ca vine caldura si treb sa se hidrateze  wink
si eu tot cu clor scot petele de mancare sau bag la masina la o temp mai mare 60
miruna are chef de joaca, ea nu stie ca e program de somn  chicot..la 3 noaptea cand e somnul mai dulce  sover  ...ii mai aud si eu pe ai ei ca se trezesc la 5-5:30 si se agita, vorbesc, se joaca vre-o 30 min, nu zilnic si oricum m-am obisnuit si ii las in pace... tongue

#1761 2010-05-12 10:11:25

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

am auzit un doctor la tv care zicea ca ar trebui sa evitam sa mancam fructe crude imediat dupa masa,ca desert,deoarece contin o enzima care ingreuneaza digestia.E de preferat sa mancam fructele intre mese(drept gustarea de la ora 17,de exemplu).Si eu ii dau fructe indiferent de ora,doar ca tin cont sa nu-i dau imediat dupa masa.
Pe mine ma disperau bavetelele din material textil si am fost tare fericita cand am primit de la cineva una care avea o fata impermeabila,dintr-un celofan,ceva,pe care o stergeam si nu mai trebuia sa o spal dupa fiecare folosire.Apoi am gasit la Kaufland una din plastic,cu buzunar ,ceva de genul asta
http://www.hopa-sus.ro/magazin-produse- … -91-c.aspx

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#1762 2010-05-12 11:13:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ai dreptate rozik, in plus, fructele mancate imediat dupa masa baloneaza

#1763 2010-05-12 14:39:20

Crssy85
Hero member
Site

Da, fetele, deci n-are nik dak ii dau pe la 16-17 fruct... tummenupp

Rozik, exact bavetelele astea le folosim noi, sunt super smile.

Ally, David a stat super cuminte la botez, in tutun si in muzica tare, iar cand am ajuns home mi-a vomat toata noaptea in jeturi; a fost prima si ultima data cand a vomat in halul ala... sfatul meu - tine-l putin la restaurant, sa se hlizeasca lumea la el si du-l home... bebeii n-au ce cauta acolo ( parerea mea ).

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1764 2010-05-12 20:34:57

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Cris nu am incercat cu clor...si nici n-as incerca..ca ma scoate din sarite  bang mirosul care ramane in lucruri, oricate tone de balsam ai pune... disperat
Eu folosesc zilnic bavetelele acelea care sunt si in Carrefour cu zilele sapt, care au spatele din plastic...pt balutzeeee drool
iar cand ii dau papa folos si eu bavetica de care spunea Rozika de la Primii Pasi (parca) si am mai luat una dintr-un burete ( e mai moale si nu zgarie ca cealalta), insaaaaaaaaaaa Mirunica fetitza dragutza si cuminteeeeeeee chicot o mai apuca scuipatul in timpul mesei, sau face miscari bruste si ajunge papica si pe hainute si pe mamica.. rotfl2  Nu mi-e de mine, dar ma enerveaza petele de pe hainutele ei  bang
Crys pediatra Mirunei mi-a spus sa-i dau piure de fructe + branzica calcica la masa de la ora 10 AM; eu ii mai amestec si suc de fructe sau morcov in piure.
Iar la 14:00 piureul de legume. Am incercat sa-i mai dau suc de fructe, intre mese insa micutza este fffffff convingatoare.. chicot

Fleur ba cred ca stie si tocmai de aia se trezeste si face scandal.. rotfl

Alyna noi am facut botezul la 1 luna si am facut si cununia religioasa, iar pe Miru am tinut-o cu noi in local unde se fuma in  diablo si a doormiiittttt dusa. O mai duceam sa o mai alaptez intr-o camarutza (insa era horor si mai era si iarna si nu am putut s-o tin prea mult in camera resp). La un mom spre dim a plans putin; insa dupa si-a continuat linistita somnul. S-a trezit dimin, cand trebuia sa ne pregatim de baita.
Pt noi nu a fost traumatizant si crede-ma ca era o galagie si o fumaraieeeee...de numa. smoke2  trombon

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2010-05-12 20:36:25)

Mamica de Ingerash blondutz angel

#1765 2010-05-13 09:02:25

Crssy85
Hero member
Site

Ank, nu ramane mirosul de clor, cum sa ramana? Eu tin hainuta patata in clor; cand vad ca s-a dus pata ( cam la 30 min-o ora), o limpezesc si o bag la spalat, in masina, la progr de o ora... si dispare mirosul.

Cu botezul... da, depinde de bebe, cat e de sensibilos. Oricum, mi se pare o maaaaaaare tampenie sa-ti aprinzi tigara la un botez, dar.......

Fetele, voi cate mese dati cu lingurita, bebeilor? De ex, supica o papa din bibe? Le dati supica zilnic? Cand nu le dati, cu ce o inlocuiti? Pfoooaa, ce de intrebari tongue

puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1766 2010-05-13 09:34:56

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

ally_na, botezul le schimba programul dar nu poate fi neaparat traumatizant pt bebe. Noi l-am tinut acolo pana dimineata si a fost f bine: a dormit si a papat. Ca si reguli: muzica a fost data la un nivel acceptabil si nu s-a fumat inauntru (majoritatea invitatilor au fost nefumatori si asa ni s-a parut ok). In ceea ce priveste "hlizitul" la invitati, cred ca asta tine si de cat este el de sociabil dar nu cred ca trebuie sa exagerezi. Lucaa stat doar pe la cateva rude in brate si cand a dormit, l-am deportat in carut.

Mamici am o dilema : Luca, atunci cand il pun la san incepe sa mormaie sau chiar sa planga dar pana la urma papa. Initial am crezut ca are ceva pe la urechiuse si nu poate sta pe o parte si da-i pipaiala dar nimic pe nicaieri  chicot .  Cand ii dau biberon practic "alerg" dupa el pt ca da din maini, picioare, isi roteste capul etc si uite asa inghitim mult aer si eu fac scurta la mana ....dar papa (in mai mult timp un biberon... ca nah... de cele mai multe ori orice se afla in camera e mai interesant decat mancatul)

Uneori renunt la biberon cand imi mai da peste maini si el sfarseste prin a-si baga pumnul in gurita. Uneori, daca il las cu pumnul in gura (care pana acum era semnaul ce ii este foame) si nu-i dau biberon, incepe sa planga... alteori plange cand ii dau biberonul.... Oare ii ies dintisorii?! Nu e cam devreme?!

M-am gandit si la rosu in gat, ceva pe limbuta dar e ok ... vad. Imi va confirma pediatra maine. Voi ce ziceti?

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#1767 2010-05-13 13:52:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ina, bun venit in club sad dasca e ca la cris... inseamna ca mananca ff lacom si trage ff mult aer... si tot showul ala agitat e DE DURERE sad la noi se face din ce in ce mai urat in timp sad uneori crize de isterie pana scoate aerul, pumni in tzata mea si in burtica lui etc sad sper ca la voi sa nu fie la fel, dar... scenariul suna cunoscut sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.