homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt distrusa!!! :((-4

#58 2009-12-09 21:59:47

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: sunt distrusa!!! :((

puff, asa cum zice katami, nu faptul ca va mutati impreuna reprezinta garantia ca nu o sa te mai faca sa suferi.
si, oricum, dupa o faza din asta, mi se pare mai ok sa iei lucrurile usor, treptat, sa iti recastigi increderea in el, sa astepti sa vezi daca el chiar a inteles cat rau iti face daca procedeaza asa.
faptul ca v-ati muta impreuna si ca el s-ar da cu capul de pereti de 50 de ori ca sa il ierti, si ar plange si ti-ar lua brate intregi de flori nu te va face sa poti trece peste ceea ce s-a intamplat. cred ca, din contra, mereu ti-ai pune intrebari, pt ca mutarea impreauna nu s-a produs la momentul oportun. smile
asa ca, incet, incet, sa dovedeasca faptul ca a inteles unde a gresit si apoi partea cu mutatul.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#59 2009-12-09 22:04:10

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

puffball a scris:

skumpi a scris:

puff dar altii care au construita o viata impreuna ??? au o casnicie si`un copil ??? aia ce ar trebui sa faca ? sa accepte orice ca deh au o viata impreuna ? de asta iti bati tu capu ? de 2 nunti ? cu tine cum ramane ? cu chinul prin care va tebui sa treci ca il ierti sau nu !
e viata ta, alegi ce vrei important e sa alegi sa`ti fie tie bine ! gandeste`te doar la tine acum !!!!

in mom asta nu pot sa ma gandesc decat cat d emult il urasc si la tentativa aia a lor de a face sex, care le-a iesit mai mult decat penibil! nici macar s-o f**a bine nu a putut, magaru` rotfl  acum rad pt ca e chiar penala faza

lol ce simpatica esti puss

hjarta

#60 2009-12-09 22:04:16

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

.

Ultima oara a fost editat de puffball (2013-10-10 12:38:12)

#61 2009-12-09 22:05:21

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

exact, poke!

puff, tu declari ca il urasti... si vrei sa te muti cu el in casa? neutral asteapta sa-l IERTI cu adevarat (= sa ai toata increderea in el, la fel ca inainte sau mai multa) si dup-aia abia gandeste-te la mutat...

iar daca nu poti sa-l ierti... mai bine despartiti-va de tot, pt ca asta nu e viata, pt niciunul!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#62 2009-12-09 22:06:12

skumpi
Vizitator

astat cu mutatu e clar asa ca sa-ti astupe gura , cumva ca o recompensa daca l-ai ierta forgetit

Publicitate

loading...

#63 2009-12-09 22:06:37

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

.

Ultima oara a fost editat de puffball (2013-10-10 12:38:29)

#64 2009-12-09 22:11:04

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

puff...eu zic sa iesi din globul in care esti puss
1. mutat cu tine sau nu, e clar ca daca va vrea te va mai insela
2. daca ai de gand sa il ierti, fii pregatita sa nu ii reprosezi ce a facut. chiar daca nu vei uita, va trebui sa ai iarasi incredere in el ca sa puteti avea o relatie normala. daca stii ca te va chinui gandul si nu poti avea incredere in el..mai bine iti vezi de viata ta pt ca inevitabilul se va produce daca continuati.
sper sa nu fie ceva grav la analize si sa iei o  decizie cat mai buna pt tine.
ps: nu trebuie sa fii disperata dupa nici un baiat. viata merge inainte singura sau alaturi de o pereche  smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#65 2009-12-09 22:20:15

1ul1an
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-08
Site

Sincer, mi se pare si mai urat pentru ca e o cunostinta de-a lui si, intr-un fel, si de a ta, nu o necunoscuta. Asta ar demonstra ca, beat sau nu (dupa cum a mai zis cineva, era beat si nu inconstient), a vrut sa o faca cu ea...Un alt lucru la care ar trebui sa te gandesti cand iei o decizie ar fi motivele pentru care v-ati despartit in trecut ? A mai avut astfel de tentative sau greseli asemanatoare ? Copii sau nu, nu cred ca v-ati despartit fara motiv.
Calmeaza-te, pune totul in balanta, gandeste-te putin si la ce ti-au spus atatia oameni de pe forum si ia o decizie. Dar cand o iei, definitiva sa fie. Nu trebuie sa iti para rau, sa regreti, sa fi vrut sa alegi cealalta optiune. Imi pare foarte rau pentru tine, sincer, si cred ca ar trebui sa te gandesti mai intai la tine si apoi la el, indiferent de cat de mult il iubesti...greseala tot greseala ramane si decizia ta trebuie sa fie cea buna pentru tine.

P.S. Si nu uita de ginecolog...sanatatea e cea mai importanta.

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

#66 2009-12-09 22:26:31

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Te-ai gandit sa-i spui si varianta asta: "te iert, dar nu mai putem fi impreuna"?
Oricum ar fi, de iertat trebuie sa-l ierti. Primul pas trebuie sa il ierti, indiferent daca vei mai fi cu el sau nu. Numai dupa ce l-ai iertat vei putea lua o hotarare corecta de care nu iti va parea rau mai tarziu. Dar trebuie sa iti aduni toate puterile si toate gandurile spre a-l ierta.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#67 2009-12-09 22:33:45

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

extra a scris:

Oricum ar fi, de iertat trebuie sa-l ierti..

de acord si eu cu asta...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#68 2009-12-09 22:45:24

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Da, si eu sunt de acord ca de iertat pana la urma o sa il ierti, sau macar o sa ajunga sa nu-ti mai pese, dar cum au zis fetele mai sus, daca vrei sa continui relatia trebuie sa fii sigura ca ai puterea sa nu ii reprosezi asta, si ca o sa mai reusesti sa ai incredere in el.

Parerea mea e ca daca tu stii ca nu vei mai putea avea incredere in el, mai bine va spuneti pa pa de acum, pentru ca o relatie fara incredere nu are viata lunga.

#69 2009-12-09 23:05:29

kazbicca
New member
Inregistrat: 2009-10-18

Puffball, nu o sa ma apuc sa caut expicatii pentru tine si ce s-a intamplat. Cred ca te consumi destul pe chestia asta. Incearca sa faci ceva pentru tine. Uite o idee:
- nu poti cu el si nici fara el. Spune-i simplu ca faceti pauza o luna fix. In felul asta nu trebuie sa faci nicio decizie pe moment, cu nervi si suferinta. Timp de o luna el va fi disperat sa stie ce se intampla cand va intalniti. Iar tu vei avea timp sa iti revii si sa profiti de ocazie sa iti organizezi viata un pic in afara lui ca sa te poti simti mai independenta. Dupa o luna va fi totul mai clar ca va despartiti sau nu. Si nu te gandi la ce face el in timpul asta, vei afla la sfarsit si vei fi relaxata atunci. Focuseaza-te pe tine, nu pierde timpul ca atunci o sa te simti prost. Niste oameni noi care nu stiu nimic despre tine ar fi ideali.

#70 2009-12-09 23:10:40

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

buna sugestia, kazbicca.
lasa-l sa se perpeleasca o vreme, sa fiarba la foc mic (daca intr-adevar regreta si sufera..). dar mai ales profita de timpul asta ca sa te linistesti si sa iti limpezesti mintea, sa iti revii, sa judeci lucrurile si sa iei o decizie. decizia optima pt tine, nu pt voi, nu pt el. pt tine.

#71 2009-12-09 23:16:33

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Iubita, gandeste-te in primul rand la sufletul tau.
O sa ai suficient timp sa te gandesti si la grupul de prieteni, si la toti ceilalti. In momentul de fata tu esti prioritatea ta.
Gandeste-te la ce iti doresti, cum iti doresti sa fi iubita, ce iti doresti de la viata... si daca nu crezi ca vei mai putea avea incredere in el, sau daca nu e el cel pe care ti-l doresti pt tine, si pt viitorul tau, renunta la relatie, sau ce a mai ramas din ea....
Meriti tot ce iti doresti. Ai posibilitatea sa alegi cum sa-ti faci viata, asa ca alege ce e bine pentru tine, si ce te implineste smile
Pune-te pe primul loc in viata ta, si gandeste-te bine. Ai pe putin 40-50 de ani inainte, gandeste-te la ce inseamna asta wink ai totul la dispozitie, ai timp pentru toate, nu dispera. Linisteste-te si gandeste-te ce iti doresti pt tine.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#72 2009-12-09 23:40:50

anamihaela
Full member
Inregistrat: 2007-04-15

si eu cred ca trebuie sa te gandesti mai intai la tine...si apoi la el....si sa nu iei o decizie in momentul acesta pentru ca nu gandesti foarte limpede si apoi sa nu regreti...daca te iubeste si chiar regreta o sa te astepte cat ai tu nevoie...fara sa te bata la cap, fara presiuni...si daca tu consideri ca il porti ierta bravo tie....inseamna ca esti o persoana mult mai buna decat mine...ca eu nici nu as putea sa il vad in fata ochilor dupa o chestie ca asta

Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri /  Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava

#73 2009-12-09 23:44:58

kazbicca
New member
Inregistrat: 2009-10-18

Ai grija totusi sa nu stai o luna in casa si sa te gandesti. O dai intr-o mica depresie. Trebuie sa iesi si sa realizezi ceva.
My_aa, chestia cu prietenii noi poate fi un exemplu totusi. Cand iesi cu oameni noi castigi multa incredere in sine. Ala e unul dintre lucruri pe care l-ar face pentru ea, cum spui tu.

Ultima oara a fost editat de kazbicca (2009-12-09 23:55:29)

#74 2009-12-09 23:58:33

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Da, eu ma referam mai mult la faptul ca pe prima pagina a scris ca fac parte din acelasi grup de prieteni, si daca s-ar despartii ar avea aceiasi prieteni si s-ar intalnii, dar nu asta ar trebuii sa fie prioritatea acum...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#75 2009-12-10 00:00:37

cristian_spider2007
Banat
Inregistrat: 2008-04-04

ude a disparut valy creata 2000

#76 2009-12-10 00:05:41

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

de ce?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.