homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt distrusa!!! :((-6

#96 2009-12-10 10:20:20

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Re: sunt distrusa!!! :((

.

Ultima oara a fost editat de puffball (2013-10-10 12:39:23)

#97 2009-12-10 13:24:53

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

asa cum au zis si fetele, cea mai importanta e sanatatea ta. eu zic sa incerci sa nu te mai gandesti la el, daca il vei putea ierta sau nu, daca vei uita ce a facut, sau nu. dupa ce vei afla daca totul este bine si n-ai luat vreo boala (doamne ajuta sa fie asa smile ) automat vei fi putin mai linistita. cred ca acum, chiar daca zici ca nu crezi ca este ceva grav, tot te macina putin gandul ca poate ai luat vreo infectie sau stiu eu ce.

dupa ce termini cu problema asta, poti incepe sa te gandesti ce vei face cu el. si eu consider ca a avut putintel curaj sa vina sa-ti marturiseasca. putea foarte bine sa taca din gura, sa faca el tratament si sa spere ca nu ti-a dat si tie ce a "primit" el. si daca te-ai fi imbolnavit, putea sa faca pe prostu, daca intr-adevar nu-i pasa. dar el a preferat sa iti spuna. macar pt asta merita iertat....nu acum, poate peste 1 luna sau 2-3 cand te vei simti tu in stare!

cat despre faptul daca ai putea sa uiti sau nu, e prea devreme pt a-ti da seama. totul e chestie de timp in cazul tau. el e cel care iti va reda linistea si iti va limpezi gandurile pt a lua decizia cea mai buna pt tine. puss

bebe V., soarele si luna

#98 2009-12-10 13:58:54

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

eu sunt de parere k nu ar trebui sa te inorci la el EVER!
Una e sa il ierti si alta e sa te impaci cu el. daca il primesti inapoi inseamna k nu ai nici un pic de respect pentru tine, ori cu timpul va realiza si el asta si va actiona in consecinta. Daca la inceput o sa fie bucuros ca l-ai primit inapoi peste cativa ani, isi va da seama ca isi cam poate permite cu tine diverse lucruri. L-ai iertat odata, de ce nu l-ai ierta si a doua oara ...
Asta e parerea mea, poate nu coincide cu a ta, insa gandeste-te cam cu cat noroi arunci singura in tine daca il primesti inapoi langa tine. Fa un exercitiu de imaginatie...

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-12-10 13:59:20)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#99 2009-12-10 14:50:44

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Nu cred ca esti tu in masura sa ii spui ce sa faca si cu atat mai mult sa o insulti asa...
Daca il iubeste si se impaca cu el, asta nu inseamna ca nu are pic de respect fata de ea sau ca arunca singura cu noroi in ea.
Si de unde stii tu ce o sa faca el daca o sa il ierte?

Ultima oara a fost editat de love_t (2009-12-10 14:56:55)

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#100 2009-12-10 15:04:27

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Da, nici eu nu sunt de acord. Poate o sa treaca perioada asta si o sa fie fericiti. Numai ea e in masura sa decida. El daca chiar regreta s-ar asigura ca nu ar mai rani-o niciodata. Eu una asa as face daca am gresit si omul pe care il iubesc m-a iertat.

Publicitate

loading...

#101 2009-12-10 15:10:26

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

love_t a scris:

Nu cred ca esti tu in masura sa ii spui ce sa faca si cu atat mai mult sa o insulti asa...
Daca il iubeste si se impaca cu el, asta nu inseamna ca nu are pic de respect fata de ea sau ca arunca singura cu noroi in ea.
Si de unde stii tu ce o sa faca el daca o sa il ierte?

subscriu ..

#102 2009-12-10 15:24:12

skumpi
Vizitator

PillBlast a scris:

Da, nici eu nu sunt de acord. Poate o sa treaca perioada asta si o sa fie fericiti. Numai ea e in masura sa decida. El daca chiar regreta s-ar asigura ca nu ar mai rani-o niciodata. Eu una asa as face daca am gresit si omul pe care il iubesc m-a iertat.

in mod normal da, dar cateodata se intampla sa fi iertat si apoi sa profiti,inconstient, da automat te gandesti ca daca te-a iertat pentru o chestie atat de grava 100% o sa te ierte si pt o minciuna sau alte chestii sau, tot asa inconstient, sa-ti scada respectu pentru persoana respectiva...aici sunt de acord cu pink , eu am trecut prin asta dar din postura lui...tipu cu care eram ma ierta over and over again si la un moment dat simteam ca orice o sa fac o sa ma ierte si pur si simplu nu`l mai respectam asa ca inainte forgetit dar fara sa-mi impun chestia asta...e ca si cum ai avea un iubit, genu ala catelus, care face ce zici tu, nu iese din vorbele tale, e de`acord cu tine in orice...parca tzi se pare asa forgetit nu te mai intereseaza, nu-l mai respecti ca nu are proprile pareri & co; ma rog e un exemplu prost da asta-mi vine in minte acum !

#103 2009-12-10 15:29:59

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Da inteleg ce vrei sa zici. Oricum, fiecare om e altfel. Ea il cunoaste mai bine, si isi poate da seama cum ar reactiona.

#104 2009-12-10 15:30:05

sunshine16
Banat
Site

Pai da, dar una e sa povestesti ce ti s-a intamplat tie si sa poata sa traga singura o concluzie din povestea ta si alta e sa ii spui sa nu se impace cu el ca altfel nu are respect de sine  hmm

#105 2009-12-10 15:35:39

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

love_t a scris:

Pai da, dar una e sa povestesti ce ti s-a intamplat tie si sa poata sa traga singura o concluzie din povestea ta si alta e sa ii spui sa nu se impace cu el ca altfel nu are respect de sine  hmm

mai, eu mi-am spus parerea... este parerea mea! ca voi aveti alta parere ca nu coincide cu a mea , asta e alta problema. Eu am spus ce cred despre astfel de persoane care iau astfel de decizii... , Ea oricum face ce vrea. Doar n-o s-o oblig eu sa faca ca mine.
Oricum multa bafta ii urez

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#106 2009-12-10 15:36:27

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Of..e greu sa ti se intample asa ceva si e greu sa hotarasti ce faci mai departe...De asta prefer sa nu-mi dau cu parerea, fiindca niciodata nu stii cum ai reactiona daca ai fi pus/a in situatia respectiva. E adevarat ca mintea, ratiunea te indeamna sa decizi ceva, dar din pacate, inima poate sa-ti ingreuneze sarcina asta de a lua o decizie. Si pana la urma, chiar nu putem spune cu siguranta, ce e bine sa faci sau ce nu e bine...E pacat ca se intampla asa ceva, in orice caz.

#107 2009-12-10 15:39:34

sunshine16
Banat
Site

pink_martini a scris:

love_t a scris:

mai, eu mi-am spus parerea... este parerea mea! ca voi aveti alta parere ca nu coincide cu a mea , asta e alta problema. Eu am spus ce cred despre astfel de persoane care iau astfel de decizii... , Ea oricum face ce vrea. Doar n-o s-o oblig eu sa faca ca mine.
Oricum multa bafta ii urez

Pai da, ti-ai spus parerea, dar crezi ca trebuia sa o si jignesti?

#108 2009-12-10 15:42:08

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

eu am trecut prin asa ceva.dar el mi a zis ca numai vrea sa fim din motive de kkt si apoi am aflat ca el umbla cu mine si cu alta in paralel..de atunci am ramas cu sechele,cred, ca am o frica in legatura cu inselatul si nu vad cum m as putea "vindeca"..

In America, in sfarsit!big_smile

#109 2009-12-10 15:48:24

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Puff, nu exclude posibilitatea de a-l ierta, mai ales daca tu simti ca te iubeste si ati putea avea un viitor; gandeste-te daca e genul de om care cauta mereu distractii, daca e fustangiu, ii place sa bea peste masura de regula ( zice ca era beat.. ); adica e tipul de om care  OBISNUIESTE sa se comporte asa sau poti spune "a fost o greseala si sigur regreta si nu se va repeta" ? Doar tu stii raspunsul. Iar daca tu crezi ca a fost DOAR O GRESEALA, eu zic ca oricine merita a doua sansa.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#110 2009-12-10 15:55:21

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

si eu ii spun sa il lase  si sa isi revina... nu a murit nimeni pana la urma urmei ... O sa isi revina in 2 saptamani si o sa vada lucrurile mai limpede fara santajuri emotionale... auzi la el .. sa ne mutam impreuna din motive ca te-am inselat..iarta-ma ...  uffff

#111 2009-12-10 16:09:50

skumpi
Vizitator

angel89 a scris:

eu am trecut prin asa ceva.dar el mi a zis ca numai vrea sa fim din motive de kkt si apoi am aflat ca el umbla cu mine si cu alta in paralel..de atunci am ramas cu sechele,cred, ca am o frica in legatura cu inselatul si nu vad cum m as putea "vindeca"..

cand o sa vezi ca altii nu sunt ca el atunci o sa te "vindeci"
dupa intamplari de genu asta e normal sa ramai cu unele sechele si sa fi sceptica dar e evident ca nu toti sunt la fel, mai exista si tipi cu bun simt smile ghinonu tau a fost ca ai dat peste un nesimtit forgetit

#112 2009-12-10 16:13:02

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Crssy85 a scris:

Puff, nu exclude posibilitatea de a-l ierta, mai ales daca tu simti ca te iubeste si ati putea avea un viitor; gandeste-te daca e genul de om care cauta mereu distractii, daca e fustangiu, ii place sa bea peste masura de regula ( zice ca era beat.. ); adica e tipul de om care  OBISNUIESTE sa se comporte asa sau poti spune "a fost o greseala si sigur regreta si nu se va repeta" ? Doar tu stii raspunsul. Iar daca tu crezi ca a fost DOAR O GRESEALA, eu zic ca oricine merita a doua sansa.

de acord in totalitate smile

destul de complicata situatia ta, puff. eu sunt insa de parere ca ai putea sa-i dai o a 2 sansa. cand vei trece peste ce a facut, cand vei sti ca a venit momentul sa-l ierti, sa te gandesti si daca ai putea sa mai fii cu el. daca raspunsul este da, impacati-va! iar daca nu va merge macar vei fi linistita ca ai incercat. in schimb, daca din start respingi ideea de a te mai impaca cu el, pt ca il iubesti, in timp vei ajunge sa te gandesti "oare ce-ar fi fost daca il iertam?", "am fi impreuna si acum?" etc etc.

bebe V., soarele si luna

#113 2009-12-10 16:14:54

skumpi
Vizitator

SoareleMeu a scris:

si eu ii spun sa il lase  si sa isi revina... nu a murit nimeni pana la urma urmei ... O sa isi revina in 2 saptamani si o sa vada lucrurile mai limpede fara santajuri emotionale... auzi la el .. sa ne mutam impreuna din motive ca te-am inselat..iarta-ma ...  uffff

cat de prostuti is si barbateii astia smile
parerea mea, cea mai tare cale de a aduce pe cineva inapoi nu e imploratu si plansete si chestii de genu asta !
Trebuie sa te distantezi wink bah asta e am gresit, imi pare rau, te iubesc dar nu te merit , nu sunt suficient de bun pentru tine  chicot In felu asta o dai peste cap pe saraca care se astepta ca tu sa vi cu scuze si cand colo o lasi de tot si ea singurica vine `napoi la tine !  chicot
ori daca nu vine o lasi o perioada in pace, si apari dupa cateva luni cand ranile s-au mai inchis, deep down te-a iertat , s-a obisnuit cu ideea si continua sa te iubeasca  si de-abia asteapta sa te stranga in brate chicot forgetit
bineinteles, asta e valabila si la barbati  diablo

#114 2009-12-10 16:18:42

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

bine spus skumpi wink

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.