Sunt distrusa!!! :((-8
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
Re: sunt distrusa!!! :((
inca ceva puff... voi sunteti despartiti, distrusi etc etc etc... te-ai gandit ca in perioada asta in care tu te gandesti: ii dau sau nu o sansa? el poate se duce se imbata de necaz, si se culca cu alta c***a si azi asa maine asa, el nu-ti spune, ajungi sa-i dai un raspuns si apoi ajungi sa descoperi altele... te cred, IUBESTI, si eu am iubit (ma refer la o persoana inaintea sotului meu) si m-a durut atat de tare ca imi venea sa ma urc pe bloc si sa urlu cat ma tin plamanii...si fusese o relatie foarte scurta... dar tipul, pentru ca el nu a mai vrut, avea acest principiu: dupa ce am spus gata nu mai e cale de intoarcere.. sincera sa fiu, mi-a trebuit un an aproape sa il uit, cu toate ca eram cu actualul sot pe atunci.. sfatul meu este sa nu te mai implici, sa lasi timpul sa vindece ranile pe care le ai, si sa nu-i mai dai nicio sansa... mai mult ca am citit ca ati mai fost despartiti...deci au mai fost sanse... sper sa treci peste si sa nu iei decizia gresita
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- Fiametta
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-29
Toata lumea (aproape) il comdamna pe el...si pe buna dreptate, a gresit, dar sa spui ca "daca mai face asta o data de necaz", acum, asa recent, mi se par basme, sincer. E OM, nu animal, are constiinta, are sentimente, regreta, se caieste...cum sa repete aceeasi greseala asa, imediat? Din cate am citit, el ti-a marturisit, deci se simtea vinovat, ii era greu sa traiasca cu greseala pe suflet, nemarturisita. Daca au mai fost despartiti si s-au impacat, inseamna ca se iubesc. Asa se pot desparti acum o perioada si pot realiza ca vor sa fie impreuna din nou si etc... Puff, ia din sfaturile de pe topicul asta numai ce coincide cu sentimentele tale. Nu e nimeni in masura sa iti spuna sa il parasesti, nu stie nimeni ce e in sufletul tau. Stiu cum e sa ai sentimentul ca cel de langa tine e centrul universului si ca numai pe el il vrei. Si cu riscul de a fi combatuta cu zeci de pareri opuse iti zic inca o data: fa exact ce simti. Iarta-l daca asta simti si il iubesti. Nu e nimeni in masura sa ia "decizii" pt tine.
- SoareleMeu
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-16
Tocmai pt ca era persoana care nu o credea in stare sa faca asta nu ar trebui sa il ierte. Numai cu timpul o sa realizezi daca ai facut bine sau nu...vad ca te-ai decis sa ii mai dai o sansa...
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
andra04 a scris:Toata lumea (aproape) il comdamna pe el...si pe buna dreptate, a gresit, dar sa spui ca "daca mai face asta o data de necaz", acum, asa recent, mi se par basme, sincer. E OM, nu animal, are constiinta, are sentimente, regreta, se caieste...cum sa repete aceeasi greseala asa, imediat? Din cate am citit, el ti-a marturisit, deci se simtea vinovat, ii era greu sa traiasca cu greseala pe suflet, nemarturisita. Daca au mai fost despartiti si s-au impacat, inseamna ca se iubesc. Asa se pot desparti acum o perioada si pot realiza ca vor sa fie impreuna din nou si etc... Puff, ia din sfaturile de pe topicul asta numai ce coincide cu sentimentele tale. Nu e nimeni in masura sa iti spuna sa il parasesti, nu stie nimeni ce e in sufletul tau. Stiu cum e sa ai sentimentul ca cel de langa tine e centrul universului si ca numai pe el il vrei. Si cu riscul de a fi combatuta cu zeci de pareri opuse iti zic inca o data: fa exact ce simti. Iarta-l daca asta simti si il iubesti. Nu e nimeni in masura sa ia "decizii" pt tine.
fffff corect!!!
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Almi Ingerash
- Addicted member
andra04 a scris:Toata lumea (aproape) il comdamna pe el...si pe buna dreptate, a gresit, dar sa spui ca "daca mai face asta o data de necaz", acum, asa recent, mi se par basme, sincer. E OM, nu animal, are constiinta, are sentimente, regreta, se caieste...cum sa repete aceeasi greseala asa, imediat? Din cate am citit, el ti-a marturisit, deci se simtea vinovat, ii era greu sa traiasca cu greseala pe suflet, nemarturisita. Daca au mai fost despartiti si s-au impacat, inseamna ca se iubesc. Asa se pot desparti acum o perioada si pot realiza ca vor sa fie impreuna din nou si etc... Puff, ia din sfaturile de pe topicul asta numai ce coincide cu sentimentele tale. Nu e nimeni in masura sa iti spuna sa il parasesti, nu stie nimeni ce e in sufletul tau. Stiu cum e sa ai sentimentul ca cel de langa tine e centrul universului si ca numai pe el il vrei. Si cu riscul de a fi combatuta cu zeci de pareri opuse iti zic inca o data: fa exact ce simti. Iarta-l daca asta simti si il iubesti. Nu e nimeni in masura sa ia "decizii" pt tine.
nu am luat decizii pentru nimeni.. asa cum fiecare si-a spus parerea, mi-am spus-o si eu.. sunt pareri care se opun total, dar trebuie sa le respectam kiar daca nu suntem de acord cu ele... fiecare vede in modul sau aceste "despartiri si impacari"... eu una le vad ca o incertitudine, neincredere... consider ca la baza unei relatii de lunga durata stau IUBIREA, INCREDEREA si INTELEGEREA... eu una nu am crezut niciodata ca pot ajunge sa-l iubesc pe cel care acum imi este sotz in halul in care o fac acum... este ratiunea mea de a fi si il iubesc mai mult decat imi iubesc propria viata... dar cred ca tocmai pentru ca il iubesc atat de mult, as fi mult prea ranita intr-o astfel de situatie...atat cat sa nu trec peste.. nush, sunt parerile mele...nu vreau sa ma cert cu nimeni sau sa fiu privita ca "gigi contra"... si respect parerile voastre totodata... bineinteles k puff va face ceea ce considera de cuviinta, putem noi sa ne rupem aici in figuri cu experientele traite si sfaturi de mari idealiste... ea tot ceea ce considera ca este bine pentru ea si pentru viitoarul ei va face...
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
de acord si eu cu andra04. fa ce simti si ce crezi ca nu vei regreta.
- Fiametta
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-29
Almi, dar nu am zis ca tu esti gica contra, cam 90% din pareri sunt impotriva lui. Si tocmai pt ca il iubeste si e foarte ranita de ceea ce s-a intamplat, cred ca ar trebui sa-l ierte. Stiu, daca privesti situatia superficial, pare exact invers, dar ganditi-va ca daca s-ar desparti, ar suferi DUBLU! E ranita si are nevoie de el s-o vindece. Si el regreta si are nevoie de ea sa-si repare greseala, sa ii arate ca poate fi altfel. Amandoi sufera si ar suferi si mai mult daca s-ar desparti si ar lasa situatia asa. Au nevoie unul de altul, au nevoie sa se sprijine reciproc, pentru ca amandoi sunt raniti, chiar daca poate nu in aceeasi masura.
Ultima oara a fost editat de andra04 (2009-12-10 21:18:45)
- Almi Ingerash
- Addicted member
cu siguranta nu in aceeasi masura... posibil sa fiu superficiala... exista doua variante: 1. se impaca si trec peste cu (ma pun in locul ei aici, de parca eu sunt cea care trece prin asa ceva) indoiala ei de acum inainte "daca se va mai intampla" 2. se despart si dovedesc ca sunt puternici trecand peste, fiecare pe cont propriu, pentru ca din asa ceva nu se moare... IAR daca dupa ce timpul va vindeca ranile ea decide ca are din nou incredere in el, relatia ar putea sa se reia... aici e o mare problema: TIMPUL... e prea devreme pentru o decizie...parerea mea..
- skumpi
- Vizitator
andra04 a scris:Almi, dar nu am zis ca tu esti gica contra, cam 90% din pareri sunt impotriva lui. Si tocmai pt ca il iubeste si e foarte ranita de ceea ce s-a intamplat, cred ca ar trebui sa-l ierte. Stiu, daca privesti situatia superficial, pare exact invers, dar ganditi-va ca daca s-ar desparti, ar suferi DUBLU! E ranita si are nevoie de el s-o vindece. Si el regreta si are nevoie de ea sa-si repare greseala, sa ii arate ca poate fi altfel. Amandoi sufera si ar suferi si mai mult daca s-ar desparti si ar lasa situatia asa. Au nevoie unul de altul, au nevoie sa se sprijine reciproc, pentru ca amandoi sunt raniti, chiar daca poate nu in aceeasi masura.
eu nu prea sunt de acord cu teoria asta ! in viata avem parte si de suferinta, e normal,dar asta nu inseamna ca iertam orice ca sa nu suferim dublu ! inseamna ca oricine poate sa ne faca orice si noi iertam ca sa nu suferim prea mult?asta e , se intampla, ne luam tzepe, suferim si mergem mai departe ! cu siguranta o sa avem parte de ceva mai bun ... sunt de acord ca e foarte ranita acum si va fi multa vreme de acum inainte insa nu cred ca el e cel potrivit pentru ea sa o vindece ! In primul rand trebuia sa se gandeasca sa nu o raneasca insa cred ca timpul o sa o vindece pt ca el oricum nu-i poate lua durerea cu mana Eu personal nu cred in reinnodarea relatiei dupa o chestie de genu asta ! mereu va ramane o cicatrice, mereu vor exista suspiciuni, neincredere, reprosuri pentru ca e normal ! ea isi va dori sa se exteriorizeze, sa-i spuna ca sufera, sa mai traga o tura de plans, el se va simti ofensat si nu-i va placea, ea se va simti ranita ca nu o intelege si pe langa ca a facut ce-a facut mai reactioneaza si asa...tipic...povestea tipica am simtit-o, am vazut-o in juru meu, am auzit-o de n ori si aici pe forum si fetele care au patit asta pot sa confirme...
- anamihaela
- Full member
- Inregistrat: 2007-04-15
nici eu nu cred ca el e potrivit sa ii vindece rana...ea acum are nevoie de ea nu de el...sa fie tare si sa gandeasca la rece situatia....sa fie stapana pe ea...ca daca vrea sa se impace cu el trebuie sa fie suficient de puternica sa nu il ia la palme sau sa incepea sa se certe....cand considera ea ca e linistita si ca a analizat situatia atunci sa vb cu el...si sa faca ce e cel mai bine pentru ea...ca fiecare om e diferit si iubim in moduri diferite...nu avem aceleasi pareri si momentan ea trebuie sa se gandeasca la ea...apoi la el
Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava
- Almi Ingerash
- Addicted member
andra04, apropos de fraza asta "E ranita si are nevoie de el s-o vindece." hai sa o luam altfel... sa tragem o paralela intre trup si sentimente... sunt in oglinda...poate ca sentimentele sunt mai puternice si totodata mai vulnerabile decat trupul... eu, una, daca cineva (care in cazul de fata este iubitul) mi-ar sparge capul, cu siguranta nu as avea nevoie de persoana respectiva sa ma vindec... as avea nevoie de tratament medical... pentru ca daca as vedea persoana respectiva in fata mea, oricat as fi iubi-o as muri cu ea de gat, clar.. pe plan sentimental, as avea nevoie de cineva care sa ma sprijine si sa ma inteleaga, cu siguranta altcineva decat cel care m-a ranit... tu nu ai face asta?
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
Problema trebuie sa fie mult mai complexa. Noi vedem doar varful iceberg-ului. Si pe viitor nu are nimeni cum sa stie ce va fi si ce nu... Probabil acum cand isi da seama ce poate pierde, regreta sincer. Dar nu in niste scuze se gaseste rezolvarea, zic eu... Un motiv pentru care a facut asta, a existat, bineinteles. Poate motivul avea legatura cu tine, sau poate nu. Poate era vorba de niste frustrari persoanle spre exemplu. Nu am trecut niciodata prin asa ceva, dar daca mi s-ar intampla, nu cred ca as ierta cu adevarat. Probabil as pastra in suflet o doza de resentimente, care mi-ar face si mie si lui viata grea. In schimb cunosc pe cineva care a patit acelasi lucru, insa dupa 5 ani... L-a iertat, nu usor, dar l-a iertat, dupa un an a facut-o din nou, l-a iertat si atunci, tot greu, si dupa ceva timp, a inselat-o si de data asta i-a spus ca nu are de gand inca sa se desparta de tipa respectiva, dar ca o va face oricum. Si dupa asta l-a parasit, el e acum cu altcineva si face la fel. Nu spun ca ar fi la fel si in cazul tau, totul e relativ, dar cu timpul, cand si sentimentele puternice se mai diminueaza, sunt sanse sa o faca din nou... Dar ti-am zis. Gandeste-te in primul rand la tine. Asta e datoria ta
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- Monya
- Full member
- Inregistrat: 2008-04-14
mi-a trecut prin gand, oare daca nu ii ieseau bubitele ti-ar fi marturisit ?
I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...
- skumpi
- Vizitator
puffball a scris:skumpi a scris:puff dar cand s`a intamplat ??? zicea love ca demonstreaza ca e barbat...ma intreb daca nu era faza cu infectia iti mai spunea ?
l-am intrebat si eu asta, si a zis ca nu mi-a spus pt ca stia ca ma despart de el si nu vroia sa ma piarda! iti dai seama....
- Monya
- Full member
- Inregistrat: 2008-04-14
skumpi a scris:puffball a scris:skumpi a scris:puff dar cand s`a intamplat ??? zicea love ca demonstreaza ca e barbat...ma intreb daca nu era faza cu infectia iti mai spunea ?
l-am intrebat si eu asta, si a zis ca nu mi-a spus pt ca stia ca ma despart de el si nu vroia sa ma piarda! iti dai seama....
asa se intampla daca nu citesc tot ms skumpi
I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...
- skumpi
- Vizitator
no pb
si eu am gandisem la asta ; sunt multe aspecte care trebuie luate in seama si gandite la rece Aoleo, eu cum ma stiu pe mine cred ca as pune totu pe hartie sunt foarte analitica, poate prea mult cateodata...
- 1ul1an
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-08
- Site
puffball a scris:andra04 a scris:puffball a scris:normal ca va trece mult timp sa imi recapat increderea in el, si da, ma voi gandi mereu ca poate o face din nou, dar totusi din moment ce il iubesc, as putea la fel de bine sa regret pe urma ca nu i-am dat o a 2-a si o ultima sansa, nu?
Da, clar, de asta am zis sa nu te gandesti ca singura solutie e sa va despartiti. Daca il iubesti, iarta-l. La cum zici ca regreta, nu cred ca ar mai putea sa faca asta a doua oara, are si el constiinta...nici pt el nu e o experienta placuta asta prin care treceti. Decat sa o terminati si sa fiti nefericiti amandoi, mai bine iarta-l si o sa fie bine pt amandoi. El incearca sa iti recastige increderea, la un moment dat va si reusi si va fi bine din nou, daca va iubiti si sunteti suficient de puternici sa treceti peste asta.
cred ca sunt cuvintele de care am nevoie sa aud sau sa le citesc! multumesc mult! si sper sa fie asa cum zici...oricum va mai trece cevca timp
Se pare ca ai luat deja o decizie...si aveai nevoie doar de o confirmare.
O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta
- skumpi
- Vizitator
da, si eu cred acelasi lucru ; de fapt decizia cred ca era luata de la inceput... ma rog, fiecare face ce crede ca e mai bine pentru el
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|