homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt distrusa!!! :((-7

#115 2009-12-10 16:18:49

skumpi
Vizitator

Re: sunt distrusa!!! :((

april sunset a scris:

Crssy85 a scris:

Puff, nu exclude posibilitatea de a-l ierta, mai ales daca tu simti ca te iubeste si ati putea avea un viitor; gandeste-te daca e genul de om care cauta mereu distractii, daca e fustangiu, ii place sa bea peste masura de regula ( zice ca era beat.. ); adica e tipul de om care  OBISNUIESTE sa se comporte asa sau poti spune "a fost o greseala si sigur regreta si nu se va repeta" ? Doar tu stii raspunsul. Iar daca tu crezi ca a fost DOAR O GRESEALA, eu zic ca oricine merita a doua sansa.

de acord in totalitate smile

destul de complicata situatia ta, puff. eu sunt insa de parere ca ai putea sa-i dai o a 2 sansa. cand vei trece peste ce a facut, cand vei sti ca a venit momentul sa-l ierti, sa te gandesti si daca ai putea sa mai fii cu el. daca raspunsul este da, impacati-va! iar daca nu va merge macar vei fi linistita ca ai incercat. in schimb, daca din start respingi ideea de a te mai impaca cu el, pt ca il iubesti, in timp vei ajunge sa te gandesti "oare ce-ar fi fost daca il iertam?", "am fi impreuna si acum?" etc etc.

intrebarea e : el ar fi iertat`o ?
sincer n`am vazut f multi barbati iertand infidelitatea in schimb multe femei se obisnuiesc cu gandul ca vor fi inselate la un moment dat iar atunci cand se intampla nu mai e asa grav  roll

ce vroiam eu sa zic, legat de tipa asta cu care s`a culcat...mah daca era o straina era una dar faptul ca fata asta e din gasca m-ar face sa-mi pun unele intrebari ? de ce tocmai ea ? oare nu o fi avand si inainte ceva 'sentimente" pentru ea ? sua nu o fi simtit o atractie fizica f mare fata de ea ??? ... adica e posibil sa nu fi fost totul intamplator...

#116 2009-12-10 16:19:51

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

april sunset a scris:

Crssy85 a scris:

Puff, nu exclude posibilitatea de a-l ierta, mai ales daca tu simti ca te iubeste si ati putea avea un viitor; gandeste-te daca e genul de om care cauta mereu distractii, daca e fustangiu, ii place sa bea peste masura de regula ( zice ca era beat.. ); adica e tipul de om care  OBISNUIESTE sa se comporte asa sau poti spune "a fost o greseala si sigur regreta si nu se va repeta" ? Doar tu stii raspunsul. Iar daca tu crezi ca a fost DOAR O GRESEALA, eu zic ca oricine merita a doua sansa.

de acord in totalitate smile

destul de complicata situatia ta, puff. eu sunt insa de parere ca ai putea sa-i dai o a 2 sansa. cand vei trece peste ce a facut, cand vei sti ca a venit momentul sa-l ierti, sa te gandesti si daca ai putea sa mai fii cu el. daca raspunsul este da, impacati-va! iar daca nu va merge macar vei fi linistita ca ai incercat. in schimb, daca din start respingi ideea de a te mai impaca cu el, pt ca il iubesti, in timp vei ajunge sa te gandesti "oare ce-ar fi fost daca il iertam?", "am fi impreuna si acum?" etc etc.

in sfarsit si niste sfaturi intelepte tummenupp.

si cum spunea si anabella: ai idee ce motive a avut sa te insele? l-ai refuzat vreodata cu ceva?

legat de boala respectiva, poate e el paranoic, stiindu-se cu musca pe caciula, poate a facut vreo infectie trecatoare si doar crede ca a luat ceva de la cea cu care s-a culcat. ramane de vazut la control, desi daca tu nu ai simptome acum, s-ar putea sa nu se descopere nimic. el ar tb sa mearga la doctor sa vada ce are.
sanatate si intelepciune, sa iei o decizie corecta!

Ultima oara a fost editat de anca90 (2009-12-10 16:20:24)

#117 2009-12-10 16:54:07

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

.

Ultima oara a fost editat de puffball (2013-10-10 12:40:06)

#118 2009-12-10 16:56:37

puffball
Sr. member

anca90 a scris:

si cum spunea si anabella: ai idee ce motive a avut sa te insele? l-ai refuzat vreodata cu ceva?

nu, nu l-am refuzat niciodata cu nimic...acum depinde si la ce te referi tu...

#119 2009-12-10 16:57:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

puffball, daca te decizi sa-l ierti fara sa ai incredere in el e pierdere de timp... stiu ce spun
neincrederea asta o sa va macine relatia si nervii amandurora
ori il ierti, ori nu... nu merge cu jumatati de masura

Publicitate

loading...

#120 2009-12-10 16:59:11

puffball
Sr. member

.

Ultima oara a fost editat de puffball (2013-10-10 12:40:17)

#121 2009-12-10 17:02:04

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

heimdall a scris:

puffball, daca te decizi sa-l ierti fara sa ai incredere in el e pierdere de timp... stiu ce spun
neincrederea asta o sa va macine relatia si nervii amandurora
ori il ierti, ori nu... nu merge cu jumatati de masura

Subscriu! SI cred ca ar trebui sa mai lasi timpul sa treaca, poate ar fi bine sa nu`l mai vezi o perioada ca sa poti sa analizezi totul la rece...Bafta multa smile

#122 2009-12-10 17:02:42

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Puff, ce rost mai are sa-l ierti daca zici ca "n-o sa mai ai incredere in el nici daca merge pana la colt de strada"? neutral adica, din ce spui tu, inteleg ca o sa-l tii ceva timp cum zici tu "in lesa", timp in care el trebuie sa faca anumite lucruri ca sa te recastige, nu? Dar pana vei recapata increderea in el (daca), ce fel de relatie va fi aia? El - catelusul tau, fara incredere, fara sentimente, cu o dorinta ascunsa de razbunare?
Eu zic ca orice ar face un om, nu merita asta, mai bine despartiti-va si gata. Cum ar fi pt tine sa te tachineze asa?

Nu zic ca nu trebuie sa-l ierti, pentru ca iubesc si stiu cum e sa te gandesti ca ultimul lucru pa care l-ai face ar fi sa va despartiti. Daca ai forta sa treci peste si s-o luati de la capat, treci, daca nu...nu cred ca mai are niciun rost. Nu-l chinui numai pe el, te chinui si pe tine. Pentru ca il iubesti si va trebui sa il tratezi altfel, sa-ti stea la picioare. Te-ai gandit cat de confortabila ar fi situatia asta pt tine?

#123 2009-12-10 17:02:44

puffball
Sr. member

.

Ultima oara a fost editat de puffball (2013-10-10 12:40:46)

#124 2009-12-10 17:04:42

puffball
Sr. member

.

Ultima oara a fost editat de puffball (2013-10-10 12:40:56)

#125 2009-12-10 17:10:02

Fiametta
Full member

puffball a scris:

Mai da` eu am mai scris ieri si am zis ca EL cu gura LUI a spus ca daca ar fi sa il iert imi va sta la picioare (nu am scris chiar cu cuv astea, dar tot asa ceva) el singur a zis ca nu se va dezlipi de mine, pt ca isi doreste prea mult sa am din nou incredere in el.

Pai da, dar una e sa stea dupa tine, sa te rasfete si sa-ti faca toate poftele...si alta sa faca asta ca sa te recapete...eu am zis ca oricum ar fi, in relatia voastra din partea ta nu va mai exista incredere (tu ai spus asta) si relatia nu ar avea niciun viitor chiar daca te-ar recuceri el. Banuiesc ca ti-ar lua extrem de mult timp sa iti recapeti increderea in el. Si atunci tot ai avea mereu o teama ca o sa calce iar stramb...

#126 2009-12-10 17:14:48

puffball
Sr. member

.

Ultima oara a fost editat de puffball (2013-10-10 12:41:04)

#127 2009-12-10 17:48:34

Fiametta
Full member

puffball a scris:

normal ca va trece mult timp sa imi recapat increderea in el, si da, ma voi gandi mereu ca poate o face din nou, dar totusi din moment ce il iubesc, as putea la fel de bine sa regret pe urma ca nu i-am dat o a 2-a si o ultima sansa, nu? cesafac

Da, clar, de asta am zis sa nu te gandesti ca singura solutie e sa va despartiti. Daca il iubesti, iarta-l. La cum zici ca regreta, nu cred ca ar mai putea sa faca asta a doua oara, are si el constiinta...nici pt el nu e o experienta placuta asta prin care treceti. Decat sa o terminati si sa fiti nefericiti amandoi, mai bine iarta-l si o sa fie bine pt amandoi. smile El incearca sa iti recastige increderea, la un moment dat va si reusi si va fi bine din nou, daca va iubiti si sunteti suficient de puternici sa treceti peste asta.

#128 2009-12-10 18:33:11

puffball
Sr. member

.

Ultima oara a fost editat de puffball (2013-10-10 12:41:15)

#129 2009-12-10 19:17:09

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

o sa fie bine intr-un final, puff. toate se rezolva asa cum trebuie smile
normal ca va mai trebui sa treaca ceva timp. nu suntem roboti sa ne setam pe functia "uitare" ca sa putem fi fericiti in 2 timpi si 3 miscari. dar e foarte bine sa astepti un timp, sa nu grabesti lucrurile si sa il ierti atunci cand simti ca o poti face fara sa mai privesti in urma, fara sa te gandesti "cum a putut sa fie cu aia?" sau mai stiu eu ce. capul sus ca totul va fi bine smile

bebe V., soarele si luna

#130 2009-12-10 19:25:12

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

eu cred ca tu il stii cel mai bine daca el ar mai fi in stare sa faca asta inca o data. acum si-a dat seama de greseala si ar face orice ca sa stea cu tine, dar pe viitor, cand inevitabil vor aparea anumite probleme intre voi(ca lucrurile nu vor sta pe roze toata viata), ar putea fi la fel de dornic de a-ti "sta la picioare" ?
spun asta pentru ca: eu am avut o relatie de aproape 2 ani si ne-am despartit de vreo 2 ori pentru ca ne certam tot timpul. de fiecare data a spus ca se va schimba, ca nu o sa imi mai reproseze anumite lucruri (de ex imi reprosa ca sunt prea independenta si ca nu am nevoie de el). ne impacam si lucrurile mergeau bine, o perioada. Pana cand am avut eu o revelatie si mi-am dat seama ca nu sunt eu prea independenta, de fapt el isi doreste sa fiu dependent de el, sa ies numai cu prietenii lui si sa joc dupa cum canta el si ne-am despartit. de data asta vreau sa ramana lucrurile asa pentru ca mi-am dat seama ca disperarea lui dupa mine nu exista decat in momentul in care se vede singur..

#131 2009-12-10 19:41:24

skumpi
Vizitator

nu cred ca ea il cunoaste f bine, adica oricum nu cunosti o persoana extrem de bine decat dupa multi ani de trait impreuna si nici atunci in totalitate iar din ce a scris in primul post cred ca nu-l credea in stare de asa ceva si era ultimu lucru la care se astepta din partea lui ! asa ca daca se impaca nu exista nimic care sa-i garanteze ca nu o va face si alta data ! merge la risc...

oricum , lucrurile trebuie privite in fond, si nu asa : si-a tras-o cu una, era beat.
cum a zis anabela, ceva trebuie sa-l fi determinat sa faca asta ; faptul ca a fost beat cel mult a fost un factor favorizant in nici un caz o cauza. S-a mai zis, era beat nu inconstient ! asa ca asta mi se pare cel mai important de lamurit...
ma repet, daca era o tipa agatata intr-un bar...okey insa atata timp cat el o cunoaste pe fata asta si a ajuns sa o duca in pat au trecut prin cateva etape ca doar nu a vazut-o nush unde si i-a zis hai sa ne...

Cred ca in primul rand trebuie sa va rezolvati voi problemele care cu siguranta exista chiar daca tu nu le-ai sesizat si apoi sa ajungeti la ce s-a intamplat !

#132 2009-12-10 20:01:18

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

puffball a scris:

angel89 a scris:

ma doare sufletul, pe bune..
parerea mea e sa te lasi la mana ta, sa il lasi pe el in voia lui, la camin si tu sa ti vezi de viata ta..
tu cati ani ai?

tot 20. Chestia e ca ne cunaostem de mici, de cand eram copii. Am mai fost impreuna, ne-am despartit si tot asa, dar nu era ceva serios pt ca iti dai seama, eram doi copii, dar acum e altfel, era relatie bazata pe dragoste, sau cel putin asa am crezut eu

in primul rand, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva...
in al doilea rand, din punctul meu de vedere si in ceea ce ma priveste pe mine, o data ce s-a produs o despartire cu siguranta nu mai exista impacare... imi pare tare rau ca spun asta, dar e parerea mea... sunt de 1 an si 2 luni casatorita, iar inainte de casatorie am fost impreuna cu sotul meu 3 ani...in acesti trei ani nu a existat nici macar o "despartire" cum o numiti voi... am avut 2 sau trei discutii mai aprinse ATAT... nu ma consider perfecta si stiu ce inseamna sa iubesti... am citit ce ai scris la inceputul topicului si ce ai povestit, si am incercat sa ma pun in locul tau... si cu mana pe inima iti spun ca asa ceva nu cred ca as ierta in veci... si spun "nu cred ca..." pentru ca relatia mea a ajuns pana la casatorie, iar acum ne gandim la un bebel... PROBABIL peste ani, as ierta cu greu, desi nu cred...
si mergi pe principiul: despartirea este definitiva smile

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#133 2009-12-10 20:04:58

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

puff, n am citit cu atentie tot ce s a scris, dar... stai linistita, toate trec
si daca e iubire adevarata va rezista dincolo de o curva, dincolo de orice... tu stii cel mai bine daca el te iubeste sau nu, iar asta nu o simti dintr-un "iarta-ma" printre lacrimi sau mai stiu eu ce... o stii pur si simplu.

eu zic sa faci ce-ti spune inima, dar sa te comporti cu el "cu cap" si sa ai maaaare grija.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.