homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt distrusa!!! :((-9

#153 2009-12-11 09:45:32

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Re: sunt distrusa!!! :((

Bai, dar n-a zis nimeni ca poate sa-mi sparga capul, ca l-as ierta. E vorba de rani sufletesti nu fizice. neutral Si imi expun parerea personala, gandesc din perspectiva MEA, e normal. Si daca e vorba numai de inselat, eu una l-as ierta. Daca mi-ar marturisi si s-ar intoarce la mine, daca s-ar intampla o data, l-as ierta.
Cate dintre cele care au zis ca nu i-ar da nicio sansa tipului, daca ar fi in situatia lui puff, ar face asa? Cate dintre voi ati pune punct unei relatii pt ca v-a inselat o data? Sa fim seriosi, in teorie toata lumea gandeste ideal, dar in practica stim toti ca iertam si trecem peste, fiindca suntem oameni, avem sentimente si slabiciuni..

#154 2009-12-11 11:35:41

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

andra04 a scris:

Si daca e vorba numai de inselat, eu una l-as ierta. Daca mi-ar marturisi si s-ar intoarce la mine, daca s-ar intampla o data, l-as ierta.
Sa fim seriosi, in teorie toata lumea gandeste ideal, dar in practica stim toti ca iertam si trecem peste, fiindca suntem oameni, avem sentimente si slabiciuni..

si eu as face la fel. datorita catorva persoane de pe forum am inteles ca daca greseste, indiferent in ce ar consta asta, dar se intoarce la mine, o face pt ca ma iubeste, deci merita o a 2 sansa.
nu stiu exact cum as reactiona intr-o astfel de situatie...as fi distrusa intr-o prima faza, dar daca si-ar recunoaste greseala si as vedea ca face tot ce-i sta in putinta pt a ne impaca, l-as ierta.

skumpi, tin minte ca ai scris cu cateva pagini in urma ca noi fetele intr-un fel ne-am obisnuit cu gandul ca se poate ca partenerul sa ne insele, dar cu toate astea am fi dispuse sa il iertam, pe cand el n-ar mai vrea sa auda in veci de partenera daca l-ar insela. e adevarat ca e nedrept, dar uite un exemplu: baietii care au multe fete la activ sunt niste grozavi, smecheri etc, pe cand, daca o fata se culca cu mai multi (indiferent daca formau un cuplu sau nu) este considerata curva.
deci, noi pt ca suntem fete nu ne putem comporta precum baietii. toata treaba cu "egalitate intre sexe" nu exista. exemplu concret este un coleg de-al prietenului meu. ii place de una care a avut o relatie de 3-4 ani cu un baiat. logic ca nu mai este virgina, dar a avut un singur partener. baiatului nu-i prea convine ca fata nu e mai "inocenta", desi el are mai multe la activ. vi se pare corect? bineinteles ca nu, dar asta este situatia. nu ne putem bucura de aceleasi "privilegii" de care au parte barbatii pt ca asta este societatea in care traim, asa s-a format si asa va fi mult timp de acum inainte.

bebe V., soarele si luna

#155 2009-12-11 14:41:10

skumpi
Vizitator

april, in societatea mea egalitatea intre sexe exista smile  eu stiu cine sunt, stiu ce merit si stiu ce ofer ! nu astept nici mai mult si nici mai putin in schimb ! daca eu ofer respect, incredere si fiedelitate, persoana de langa mine trebuie sa-mi ofere la fel ; daca nu o face...pierderea lui; eu nu o sa stau sa ma chinui fizic si psihic ca el a avut o "ratacire" de moment si a incurcat gaurile ! iar legat de colegul prietenului tau, un tip de genu asta, cu prejudecati nu ar avea ce cauta langa mine, n-ar avea nici o sansa cu mine si chiar nu m-ar interesa parerea lui ! societatea ti-o faci tu, tu alegi in care societate sa traiesti, ai dreptu sa-ti alegi prietenii si partenerul de viata iar cine nu corespunde standardelor tale...out !
in teorie si in practica lucrurile stau la fel ; eu am zis, am iertat o data, eram mai mica, fara minte, fara experienta dar dupa o saptamana am spus stop pentru ca nu mi-a fost bine deloc ! acum mi-am invatat lectia, stiu cum as reactiona , poate si mai grav pentru ca mi-am schimbat putin mentalitatea si tocmai de aceea stiu acum ca nu as putea trece peste si n-ar avea rost sa prelungesc suferinta !

#156 2009-12-11 15:11:59

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

aceleasi principiu il am si eu skumpi - ofer respect astept sa primesc respect, daca nu esti in stare sa-mi oferi atunci inseamna ca nu ma meriti...
nu am trecut prin ceea ce ai trecut tu puffball, dar eu nu cred ca as rezista langa o persoana care m-a inselat, ma cunosc destul de bine si stiu ca mi-as face rau atat mie, cat poate si lui, mai bine fiecare pe drumul lui - este o vorba foarte adevarata: dupa barbat si tren sa nu fugi niciodata wink

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#157 2009-12-11 17:36:53

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

april sunset a scris:

skumpi, tin minte ca ai scris cu cateva pagini in urma ca noi fetele intr-un fel ne-am obisnuit cu gandul ca se poate ca partenerul sa ne insele, dar cu toate astea am fi dispuse sa il iertam, pe cand el n-ar mai vrea sa auda in veci de partenera daca l-ar insela. e adevarat ca e nedrept, dar uite un exemplu: baietii care au multe fete la activ sunt niste grozavi, smecheri etc, pe cand, daca o fata se culca cu mai multi (indiferent daca formau un cuplu sau nu) este considerata curva. .

da, copiii, persoanele fara experienta sau care nu pot accepta, sau nu stiu ce inseamna sa fii o 'curva' eticheteaza.
de ce? pentru ca noua, romanilor in special, ne place sa stam la coltul blocului, pe coridoare la scoala, cu cafeaua in fata la servici si sa discutam...cine cu cine si in ce fel si-o trage! pentru ca asta ne face pe noi sa credem ca suntem superiori celor care isi ponegresc trupul in felul asta, pentru ca aia e o haimana care face si drege, dar nu ne gandim ca poate face ceea ce face pt ca pur si simplu IL cauta pe EL. pt ca pur si simplu are dreptul sa incerce sa gaseasca ceea ce i se potriveste. pentru ca omul nu e monogam si numai prin incercari multiple isi creste sansa de a gasi 'perechea potrivita'.
noi inca nu am invatat ca fiecare are o intimitate si e liber ca acolo sa faca ce vrea si cu cine vrea, fara ca altii sa isi dea cu parerea. nu am invatat ca avem dreptul sa fim LIBERI si ca atata timp cat libertatea mea nu e nesimtire pentru tine, nu te intereseaza ce fac cu viata mea.
imi cer scuze pt off-topic, dar chiar simteam nevoia ca trebuie sa spun asta!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#158 2009-12-11 22:15:06

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

april sunset a scris:

andra04 a scris:

Si daca e vorba numai de inselat, eu una l-as ierta. Daca mi-ar marturisi si s-ar intoarce la mine, daca s-ar intampla o data, l-as ierta.
Sa fim seriosi, in teorie toata lumea gandeste ideal, dar in practica stim toti ca iertam si trecem peste, fiindca suntem oameni, avem sentimente si slabiciuni..

si eu as face la fel. datorita catorva persoane de pe forum am inteles ca daca greseste, indiferent in ce ar consta asta, dar se intoarce la mine, o face pt ca ma iubeste, deci merita o a 2 sansa.
nu stiu exact cum as reactiona intr-o astfel de situatie...as fi distrusa intr-o prima faza, dar daca si-ar recunoaste greseala si as vedea ca face tot ce-i sta in putinta pt a ne impaca, l-as ierta.

skumpi, tin minte ca ai scris cu cateva pagini in urma ca noi fetele intr-un fel ne-am obisnuit cu gandul ca se poate ca partenerul sa ne insele, dar cu toate astea am fi dispuse sa il iertam, pe cand el n-ar mai vrea sa auda in veci de partenera daca l-ar insela. e adevarat ca e nedrept, dar uite un exemplu: baietii care au multe fete la activ sunt niste grozavi, smecheri etc, pe cand, daca o fata se culca cu mai multi (indiferent daca formau un cuplu sau nu) este considerata curva.
deci, noi pt ca suntem fete nu ne putem comporta precum baietii. toata treaba cu "egalitate intre sexe" nu exista.

subscriu
poate ca unele fete cred in egalitatea dintre femeie si barbat cand vine vorba de sex, dar nu e suficient. 
asta e mentalitatea...peste cateva zeci de ani poate lucrurile vor sta altfel, dar deocamdata o fata care s-a culcat cu 10 baieti nu e vazuta la fel ca un baiat care a facut asta cu 10 fete

ca barbat "ai bagat si ai plecat", vorba aia, dar ca fata e mai greu

nu sustin ideea ca absolut toti barbatii insala, dar e "bine" sa gandesti ca ti se poate intampla, sau ti s-a intamplat, asa... ca sa nu ai surprize dupa 10 ani de relatie sa afli ca mereu se intalnea cu alta -cum tot vedem

iau exemplul unei prietene, care merge pe premisa "pe mine nu m ar insela niciodata,daca ar face aste ne am desparti imediat" si totusi el i-a facut asta in urma cu ceva timp, dar ea nu are cum sa afle...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#159 2009-12-11 22:57:05

skumpi
Vizitator

doar ca eu nu ma refeream la mentalitate si la felu in care sunt vazute femeile care se culca cu mai multi barbati !
Pentru mine altceva inseamna egalitate intre barbat si femeie si nu se refera doar la sex !
Normal ca un tip cu prejudecati, un frustrat , un posesiv si un gelos si pe propria lui umbra mereu va numi o femeie curva sau nu-i va conveni ca nu a fost primul in viata ei lol gen tipu de mai sus, dar din cauza unor specimene de genu asta nu inseamna ca femeile sunt inferioare barbatilor si ca ei sunt mai presus decat noi, ca au mai multe drepturi si bonusuri si trebuie scuzati si iertati !
ce spui tu carmen, legat de faptul barbatu si-o baga si pleaca n-are legatura cu egalitatea, asa cum sunt femei care si-o trag cu unu iar a doua zi uita ca s-a intamplat, asa sunt si barbati care si-o baga si pleaca; e vorba de felul de a fi al fiecaruia, de cum simte fiecare si ce inseamna pt el/ ea sexu ... nu e "vina" barbatilor ca majoritatea femeile au nevoie sa fie iubite si apoi sa ajunga in pat asa cum nu e "vina" femeilor ca unii barbati fac sex fara implicatii sentimentale.
Pentru mine barbatu = femeia, singura diferenta dintre noi fiind cromozomu Y
Inca ceva , e o diferenta in a te gandi ca se poate sa fi inselata si sa te obisnuiesti cu gandu ca vei fi inselata , pentru mine cel putin...

#160 2009-12-14 17:59:29

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

.

Ultima oara a fost editat de puffball (2013-10-10 12:42:06)

#161 2009-12-14 18:04:05

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

puffbal si tu?
ai fost la medic?
eu zic ca ai procedat correct daca asa ti-a cerut inimioara puss

#162 2009-12-14 18:13:49

puffball
Sr. member

.

Ultima oara a fost editat de puffball (2013-10-10 12:42:20)

#163 2009-12-14 18:15:29

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

puffball a scris:

MissO girl a scris:

puffbal si tu?
ai fost la medic?

puss tocmai acum am scris un topic la "vreau sa aflu" si ceream ajutor in sensul ca as lua ceva doar pt prevenire pt ca nu am niciun simptom, ma simt absolut normal! daca poti si vrei intra si tu si da-mi un sfat ceva big_smile Chiar doar sa merg la medic sa dau 2 mil vechi nu m-as duce pt ca nu am nimic!

2 mil vechi wow oooooooo my goooood...asa mult costa o consultatie>?pai astia practic te obliga sa nu le treci pragul.

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2009-12-14 18:15:38)

#164 2009-12-14 18:16:04

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

puff, sper din tot sufletul sa iti fie bine kram
desi ai trecut oarecum cu vederea o sa iti mai amintesti de zeci de ori... doare, dar mai tare ar fi durut sa te intrebi, vorba ta "ce ar fi fost daca..."

gandeste-te in astfel de momente ca o curva nu iti ajunge nici la degetul mic si nu are cum sa te faca sa suferi sau sa distruga ce ai construit tu!

iar cu el... stii tu cum sa te comporti; de acum inainte esti sefa lol
succes

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#165 2009-12-14 18:17:29

Monya
Full member

puffball a scris:

MissO girl a scris:

puffbal si tu?
ai fost la medic?

puss tocmai acum am scris un topic la "vreau sa aflu" si ceream ajutor in sensul ca as lua ceva doar pt prevenire pt ca nu am niciun simptom, ma simt absolut normal! daca poti si vrei intra si tu si da-mi un sfat ceva big_smile Chiar doar sa merg la medic sa dau 2 mil vechi nu m-as duce pt ca nu am nimic!

offtopic  asa de scump este controlul ???

on topic: nu are nimeni de ce sa te judece pentru decizia luata, bravo voua  tummenupp

#166 2009-12-14 18:17:32

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

200 ron ptr o consultatie???pai eu cu banii astia am fost la clinica privata si mi-am facut consultatie+eco endovaginal si mi s-a parut mult
eu cred ca trebuie sa mai cauti...de mers la medic trebuie sa mergi nu poti lua ceva ptr preventie ,ceva dupa ureche sau dupa farmacist

#167 2009-12-14 18:17:46

skumpi
Vizitator

da stai linistita ca nu te judeca nimeni lol e viata ta, relatia ta faci ce vrei, stii vorba aia...tu le faci, tu le tragi smile asa ca pe noi nu ne incanta sau ne supara ca tu ai luat decizia asta sau oricare ar fi fost ea !
Sper sa fi facut alegerea corecta si sa va fie bine, pentru ca in final asta conteaza...doar timpul o sa-ti poata da un raspuns ! bafta puss

#168 2009-12-14 18:26:14

puffball
Sr. member

.

Ultima oara a fost editat de puffball (2013-10-10 12:42:37)

#169 2009-12-14 18:36:06

Monya
Full member

poi in primul rand nu te costa doar pe tine, va costa pe amndoi:D, trebiue sa te gandesti asa, bola care o are el si se trateaza, nu inseamna ca nu o ai si tu doar pt ca nu ai simptome, el se va trata se va vindeca iar apoi va recidiva luand din nou boala de la tine, orice ginecolog iti poate spune, in cazul problemelor de natura contagioasa la aparatul genital, parteneru/partenera,trebie sa faca si el/ea un set de analize si daca se cere, tratament, deci nu te culca pe o ureche ca tu nu ai niciun simptom.controlul nu te poate costa atat de mult, maxim 100 RON, iar daca te duci la ginecolog, precizezi care e problema

#170 2009-12-14 18:36:42

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

applause  applause  applause  puss  puss  puss  puss  puss

Ma bucur sa aud ca esti bine si nu mai suferi!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#171 2009-12-14 18:42:35

skumpi
Vizitator

si doar nu iti platesti tu consultatia si tratamentul lol sau ba ? spranceana

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.