|
Nu esti logat.
Sunt confuza...#1 2009-12-12 19:08:05
Sunt confuza...Dupa 1 an si 2 luni de relatie simt ca ceva scartaie si scartaie urat de tot. All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #2 2009-12-12 19:13:16
Re: Sunt confuza...am fost si eu in situatia ta...deci numai atat faceam :curat , dormit ; mancare , si mers la munca...si iam zis ca daca nu se schimba situatia plec...asta sa intamplat acuma o luna cam...si vad ca sa mai schimbat...iesim...afara , la cumparaturi...nu stiu cred ca ai putea schimba...acuma e problema daca te lasa el sa schimbi ceva...cateodata nu numai decat e vb de relatie...poate fii vb de el ..adica nui place cevaa...are ceva la munca , sa certat cu cineva si pur si simplu nare chef sa iasa...ai vb cu el?? ce zice? Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-12-12 19:14:43) Offline #3 2009-12-12 19:35:46
Re: Sunt confuza...si noi iesim sa cumparam chestii da e foarte ciudat , luam ce vrea el, ce vreau eu luam "altadata", e foarte posesiv si ar vrea daca se poate eu sa nu gandesc sa nu ma contrazic sa fiu un robot care asculta si executa.si cu toate astea il iubesc.chiar daca ne certam zilnic ca i se nazare ceva... All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #4 2009-12-12 19:38:12
Re: Sunt confuza...mie mi se pare ca aici nu mai e dragoste, este doar o iubire care devine obsesie pentru tine. eu una nu permiteam sa se intample asa ceva. cel mai bine vorbeste cu el si daca nu se schimba, ia-ti inima in dintii si pleaca;) Offline #5 2009-12-12 19:38:21
Re: Sunt confuza...pff... cum poti trai asa? cum ramane cu respectul pentru tine? cu respectul tau pt tine si sa nu mai zic respectu lui pt tine? cum ramane cu increderea? Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-12 19:38:45
Re: Sunt confuza...paote ii zice bunicasa ceva :-? eu stiu ce bazdaganii:-? pai incearca sai explici ca nu tre sa faci ce zice el...poate sa plictisit :-? nu stiu...intai tre sa vb cu el,., Offline #7 2009-12-12 19:40:44
Re: Sunt confuza...aseara imi zicea ca el ma iubeste ca ar muri fara mine si plangea, ditamai omul.La ai mei e mai greu cu mersul ca m-am cam certat cu ei (tot din cauza relatiei asteia).Respect nu stiu daca mai am,am ajuns sa cred ca daca nu ma vrea el nu ma mai ia nimeni.Chestie ce o aud cateodata de la el in gluma.. Ultima oara a fost editat de Deliria (2009-12-12 19:42:49) All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #8 2009-12-12 19:41:55
Re: Sunt confuza...barbatii oricum sunt niste mincinosi, sa nu-i crezi nici daca se tavalesc in fata ta cu lacrimi de crocodil. ei plang numai cand vor sa isi atinga scopul:( Offline #9 2009-12-12 19:43:27
Re: Sunt confuza...Deliria, iNcearca sa vorbesti cu el si sa`i spui ce te deranjeaza si ce ar trebui sa schimbe el, insa daca nu ajungeti la niciun rezultat sfatul meu este sa te rupi de el si sa mergi inainte ... dar singura; Offline #10 2009-12-12 19:46:00
Re: Sunt confuza...cand vorbesc cu el zice ca o sa fie ok ,dar ca el oricum nu o sa faca nimic in casa si tot ce vrea el se va face daca imi convine nu daca nu pot pleca.ca el ma iubeste dar nu tre sa fiu lenesa All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #11 2009-12-12 20:17:47
Re: Sunt confuza...deli..cand vb asa parca ai vb de iubi:)) ma rog inainte ....acum sa mai schimbat da tot asa machist era...nu stiu ce sa-ti zic...eu pe al meu lam schimbat...poate poti face si tu ceva cu al tau Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-12-13 00:17:56) Offline #12 2009-12-12 20:32:34Re: Sunt confuza...Stii vorba cum il cresti asa il ai? Din experienta iti spun ca e valabil si la barbati AL meu la inceput nu facea nimic, dupa o saptamana am impartit absolut toata treaba din casa frateste Incearca sa faci si tu asta. Atata timp cat nu stai pe banii lui (si ncici macar atunci nu are nici o scuza) trebuie sa puna si el osu la treaba. Offline #13 2009-12-12 20:40:39
Re: Sunt confuza...eu sper din tot sufletul sa se schimbe.. dar asta nu poti face asa de pe o zi pe alta... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #14 2009-12-12 20:44:02
Re: Sunt confuza...in primul rand reia relatiile cu ai tai parinti. niciodata in viata sa nu mai faci prostia sa te indepartezi de ei pt un barbat...dar niciodata. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #15 2009-12-12 23:00:34
Re: Sunt confuza...Inceraca sa reiei relatiile cu ai tai. Si pe el pune-l la punct. Spune-i clar ca daca nu face nimic sa schimbe situatia o sa pleci. Si chiar asa sa faci. Daca tu nu te respecti, nici el nu te respecta, dupa cum vezi „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #16 2009-12-13 00:11:05
Re: Sunt confuza...gelos din cale afara ? santaj emotional ? nu face nimic in casa ? #17 2009-12-13 13:12:48
Re: Sunt confuza...eu zic sa inchizi ochii si sa incerci sa te inchipui cum ai arata dupa cativa ,,ani,, cu el... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #18 2009-12-14 21:40:41
Re: Sunt confuza...sunt mica ... e devreme... am 19 si el 20...ceea ce ma face sa mai sper ca se va schimba . All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #19 2009-12-14 21:47:14
Re: Sunt confuza...da, se va schimba. in RAU! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|