homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt confuza...-2

#20 2009-12-14 21:51:53

skumpi
Vizitator

Re: Sunt confuza...

fata buna, du-te si traieste-ti viata ! nu-ti bate joc de anii astia ca nu se mai intorc VECI si o sa iti para rau peste cativa ani pana in varfu degetelor !
gaseste-ti si tu un baiat care sa te respecte si sa te iubeasca nu unu care sa te tina de sluga si sa-ti mai faca si nervi  roll
voi chiar nu va pretuiti viata ?  neutral

#21 2009-12-14 22:05:35

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

fetele au dreptate.. si eu mi-am lasat prima iubire pe la 19 de ani ca nu se mai putea si pot sa spun ca am trait ce-i mai frumosi ani dupa... Atunci ma durea de credeam ca dragostea si singuratatea  o sa ma omoare si acum rad cand imi aduc aminte ..

Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2009-12-14 22:06:36)

#22 2009-12-14 22:17:24

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Deliria a scris:

sunt mica ... e devreme... am 19 si el 20...ceea ce ma face sa mai sper ca se va schimba .

Daca l-ai invatat asa sa fii convinsa ca nu se va schimba decat in rau. Si crede-ma pentru ca am trait asa ceva.
Nu te complace in situatia asta, pentru ca nu o sa te alegi decat cu o viata irosita. Si dupa cum vezi, nu o sa-ti ridice nimeni vreo statuie pentru asta. El nu te apreciaza cu adevarat daca se comporta asa cu tine.
Esti tanara ai toata viata inainte, gandeste-te in primul rand la tine.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#23 2009-12-14 22:20:27

skumpi
Vizitator

SoareleMeu a scris:

fetele au dreptate.. si eu mi-am lasat prima iubire pe la 19 de ani ca nu se mai putea si pot sa spun ca am trait ce-i mai frumosi ani dupa... Atunci ma durea de credeam ca dragostea si singuratatea  o sa ma omoare si acum rad cand imi aduc aminte ..

da, pana nu dai cu capu de pragu de sus nu-l vezi pe cel de jos, cateodata...din greseli se invata, numa eu zic ca prostii invata din greselile lor si desteptii din greselile altora  chicot

#24 2009-12-14 22:27:06

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Prostii nu invata niciodata lol

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#25 2010-12-23 19:19:46

Deliria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-04-16

uhm resurection al topicului...Am ajuns la 2 ani si 2 luni impreuna si nu am mai rezistat.Era mult prea mult.Tin la el pentru tot ce a fost,dar nu va mai fi nimic.Acum sunt cu altcineva,un baiat sensibil inteligent ce stie sa respecte o femeie.si e bine.foarte bine smile

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

#26 2010-12-23 19:44:03

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

vezi ca se poate sa fie bine? smile ma bucur pentru tine. intr-o relatie ar trebui sa existe in primul rand respect si incredere

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#27 2010-12-24 10:31:20

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine pana la urma.  smile Cazul tau cred ca merita dat exemplu si altor fete care nu stiu sa iasa dintr-o relatie bolnavicioasa. Eu vad zilnic in casa cat a gresit mama ca a ramas cu tata.  sad

Ultima oara a fost editat de Toriana (2010-12-24 10:31:33)

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#28 2010-12-24 12:32:25

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Realizeaza ca esti o personalitate si IN NICI UN CAZ nu e valabil faptul ca "daca nu te ia el, nu te ia nimeni".. mai vorbeste cu el, tu stii cel mai bine cum poti sa il influientezi..daca nu ai nici o sansa, gandestete ca te limitezi acceptand sa traiesti asa... cineva calatoreste, e tinut in palme, e iubit si respectat.....si cineva spala ciorapi si e certat in permanenta... Realizeaza la rece, daca poti schimba ceva...cu rabdare schimba. Daca nu, pleaca cat nu ii tirziu..Succese !

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#29 2010-12-24 15:17:14

Deliria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-04-16

toriana mama era la fel.acum ea nu mai e si eu nu vreau sa mor fara sa imi vad nepotii cum a patit ea.

All the flowers that you planted,mama
In the backyard.
All died when you went away.

#30 2010-12-24 23:58:38

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

Toriana a scris:

Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine pana la urma.  smile Cazul tau cred ca merita dat exemplu si altor fete care nu stiu sa iasa dintr-o relatie bolnavicioasa. Eu vad zilnic in casa cat a gresit mama ca a ramas cu tata.  sad

Relatie bolnavicioasa.... stau si ma gandesc daca asa o fi si a mea. M-ai pus pe ganduri smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.